Aktív témák
-
Il Padrone
senior tag
Szia,
szerintem nincs, de vagy dolgozz rajta sokat, vagy jatsz rajta sokat, kerjel tunerkartyat azon nezd a TV, hivd a haverokat egy LAN partykhoz.
Az en ceges monitorom minden este szol, mikor menjek haza, mert elkezd torzulni a kepe. :DD
(Tanacsat nem mindig szoktam megfogadni, kikapcsolom hulni, de ezen a heten amikor szolt engedelmeskedtem :D ) -
Il Padrone
senior tag
Szia,
szerintem a halozati dugo kihuzasa utan szedd le a monitor hatso burkolatat, es takaritsd ki rendesen, alaposan, foleg a fekete koromra hasonlito porreteget, es ahol kontaktot latsz, kontakspray.
Ezutan atnezed a csatlakozokat, mindegyik tuske megvan-e az apaban, nem mozog, nem tort ki jo erintkezik, vidikartya felfekszik-e.
Es ha ezen muvelet utan meg mindig jelentkezik a problema, es nem garis a monitor, vagy szerviz (jo ha ismeroshoz viszed), vagy uj moitor.
Udv
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Sweet.tv - internetes TV
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged