- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wednesday #11 üzenetére
Én letettem. Tetszett ez a marker mizéria, az atmoszféra az olyan volt hogy még ők sem tudták megismételni, a játékmenet is nagyon tetszett, meg az hogy a hud a karakteren volt, és így nem kellett sehova pillantgwtni a képernyő sarkaiban, meg úgy egyébként is tök vagány volt.
Nem mondom hogy best a zsánerbe, de nekem azonnal kedvencek közé került, és az ending után kezdtem is előről, meg azóta már annyiszor végigjátszottam különbözó platformokon hogy az teljesen indokolatlan. 😅 -
Silenzio
addikt
A kritikák elég jól megfogalmazzák. A legrosszabb értékeléssel kezdtem, de konzisztens a fanyalgás. Dead Space koppintás, redundáns, hülyének nézi a játékost, csőlineáris, bugyuta, ostoba a sztori, unalmasak a karakterei, nincs miben elmerülni, nincs tétje, nincs kiért aggódni, nem ad teret a beleélésre. A pozitívumok is egybehangzóak: az effektek és a gunplay baromi jók. Féltem tőle, hogy ez egy béna epigon lesz, mert túlontúl a DS-vonatra akart felkapaszkodni, és tartok tőle, hogy igazam lett. Lelketlen iparosmunkának tűnik, szóra sem érdemesnek, főleg, ha survival horror kedvelő vagy. Más kérdés, ha akkora fanja vagy ennek a(z) (al)műfajnak, hogy mindent, válogatás nélkül bezabálsz. Akkor tetszhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nintendo Switch 2
- DUNE médialejátszók topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest