- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
olcsoleves
csendes tag
Üzemidő terén azért felvontam a szemöldökömet. 965-öm van, és nagyrészt AoD-vel szeretem használni, ami a 20 napos üzemidőt egy svunggal lecsökeknti max 6 napra. Aztán mivel nyilván nem négy fal közötti óra, a tevékenységekkel ez a mennyiség simán lemegy 3-4 napra, attól függően, hogy mennyire hajtom szét magamat. Arányaiban nézve ez a mennyiség az új modellnél még kisebb lehet.
Nem vagyok egy nagy üzemidő-fanatikus. Két és fél maraton így is simán benne van az órában egy töltéssel, és ennyi a lényeg. Versenyek vagy hosszabb tevékenységek előttre ütemezem a töltést, aztán váratlan szituáció esetén visszaváltok a csuklómozdulatos ébresztésre. De azért nem ártott volna, ha a Garmin transzparensen tudta volna kommunikálni, hogy mi az oka ennek a csökkenésnek, vagy hogy milyen szempontok vannak a számok mögött, már ami az okosórás felhasználást illeti, így az is képet kaphatott volna a dologról, akinek ez fontos. Ha esetleg valaki találkozott ilyesmivel, elküldheti, kíváncsi vagyok rá.
Nem győzött meg az óra a váltás szükségességéről, nem is én vagyok a célközönség, de azt én igenis természetes és szükséges jelenségnek tartom, hogy a flagship funkciók és adottságok pár év alatt leszivárognak a (felső-)középkategóriába, így számomra nem tiszta az ekkora áremelés oka. A teljes F8, Instinct 3 és az új FR palettánál is az az érzésem, hogy pofátlanul vastagon fog a ceruza, és míg a 965 szerintem még a legjobb ár-érték arányú eszközük volt az Instinct 2X mellett, az új modellek esetében ez a mérce nem túl hízelgő. Nem tetszik az irány.Egyébként azt nem teljesen értem, hogy a képfrissítés miért ekkora probléma egy ilyen kijelzőnél. Van bárki, aki online FPS-t szeretne játszani az órán? Milyen adatot jelenít meg a kijelző, amit folyamatosan bámulni kell és b@ssza az ember szemét?
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest