Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Pttypang #18 üzenetére

"Uzemidoben ennel tobbre szamitottam ... " – miért is?
    Ezek AMOLED-es órák (azok minden egyetlen előnyével, és minden hátrányával). Ha nem nézegeted sokat, navigálni is csak a pittyegés / rezgés alapján navigálsz, akkor egész jó üzemidő (nézőpont kérdése) is kihozható.

Ha 255-ről akarsz lépni, akkor már csak az Instinct és az Enduro maradt. Szomorú ... :(

#17 formax
    " ... ezek az órák nem szépen öregszenek, így már érdemes lecserélni ... "
    Na, ez izgi téma! Miért is van ez? Miért is nem lehet ezeket szétszedni / szervizelni rendesen? Az összes FR egy "fröccsöntött gagyi" (elnézést a túlzó megfogalmazásért!).
    Teljesen más lenne a helyzet, ha az idővel fáradó akkumulátorokat lehetne cserélni.
    O.K. a szoftveres támogatás nem tart örökké, de egy ideális világban, ha a support ugyan megszűnik, de a (legutolsó) firmware stabil, és a felhasználó elégedett azzal, amit tud az óra, akkor minek is cserélni?
    Tudom, elkalandoztam. Ez nem a realitás. A realitás az "egybe ház" és a messze nem örök életű, de legalább szép AMOLED kijelző. Mindez olyan áron, amiért olyan "buta" órát kap az ember, amit talán még az unokája is használhat majd.

Új hozzászólás Aktív témák