Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 11 - népalma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbsabo
csendes tag
Szerintem, neten ne rendelj hozzá tokot, mert nagy valószínűséggel nem lesz jó. Én eddig kettőt rendeltem, egy hasonló kemény tokot és egy szilikonos hátlapot, de egyik se jött be, mert egy nagyon picit keskenyebb és valamennyivel vastagabb lehet, mint az iPad Mini. Minimális az eltérés, de lötyögött, és nem lehetett rendesen bepattintani a kemény tokba, illetve nem minden kivágás volt pontos. Várd meg, hogy megjöjjön és vidd magaddal, mert előfordulhat, hogy üzletben találsz olyat, ami passzol rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest