- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbsabo
csendes tag
Nekem is lenne egy kérdésem. Amióta megvan a gép, bekapcsoláskor, alvó módból való felébresztéskor a bal felső sarokban egy vékony fehér félkeret jelenik meg, majd a főképernyő (asztal) minden lapján bármilyen rövid érintésre a vékony kék keret az ikonok körül. Nem csak hosszú érintésre, amikor mondjuk egy ikont szeretnék mozgatni vagy törölni. Ilyet valaki tapasztalt már? Ha igen, hogy sikerült megoldani, illetve szervízben tudtak-e vele valamit kezdeni?
-
tbsabo
csendes tag
Szerintem, neten ne rendelj hozzá tokot, mert nagy valószínűséggel nem lesz jó. Én eddig kettőt rendeltem, egy hasonló kemény tokot és egy szilikonos hátlapot, de egyik se jött be, mert egy nagyon picit keskenyebb és valamennyivel vastagabb lehet, mint az iPad Mini. Minimális az eltérés, de lötyögött, és nem lehetett rendesen bepattintani a kemény tokba, illetve nem minden kivágás volt pontos. Várd meg, hogy megjöjjön és vidd magaddal, mert előfordulhat, hogy üzletben találsz olyat, ami passzol rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged