- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
pschio
őstag
a lenyeget elfelejtettem: lehet ebben a lejatszoban frissiteni a firmware-t? en neztem kerestem de nem talaltam semmit se a google-el se a freecom oldalan
Bővebben: link -
pschio
őstag
nekem is ilyen lejatszom van es nekem is ugral a primedisck ujrairhatojaval!
azeret nem gondoltam volna hogy egy ilyen kis szar problema miatt fogok majd viszolyogni ettol a szartol en is csak memoriasat fogok venni ezutan.
amuyg nem sokat szamit hogy hanyszorosan irod nekem 4szeresen es 10szeresen is ugyanugy ugral. a sima cd-r -t meg nem probaltam de nincs is sok kedvem hozza! -
mgl
csendes tag
nekem a primediscel jól működött a BM2, az újraírhatóval, a simát meg se rpóbáltam. néha ugrott, de amúgy nem volt gond. csak lassabbn kellett megírni, nem tízszeresen. szerintem jó az, de én is memóriás kislejátszót veszek legközelebb.
-
lac019
tag
Passz. Ez is Philips íróval lett megírva, szóval evvel sikerült. Milyen márkájú cd volt?
-
-=V3rthil=-
őstag
Nekem Beatman I-em van, ami nem sokban (csak rázkódásvédelemben + adott elemmel üzemidőben) tér el a kettestől. Mit mondjak, ennyit én még nem idegeskedtem lejátszó miatt
. Mondjuk ez nagyban tudható be a gyengus antishocknak. De nekem is vannak olyan problémáim (azaz voltak, már nem használom a cuccost), hogy hozzáért a fedél a CDhez. Amúgy nekem az íróm nem boldogul a 8cm-es RW-vel. Minden mást redesen ír
. Valami 5let, hogy ez miért lehet? Philips CDRW1200 az író...
-
lac019
tag
Ja, csak úgy állították be mintha tudná kezelni az újraírhatókat. Nekem ez tökéletesen megfelelt volna. Főleg 20 000Ft-ért.
-
AngelH
aktív tag
orulok, hogy neked csak ennyi bajod van a lejatszoval. Az enyem mar kicsit leharcolt, leejtettem egyszer-ketszer, de nem mukodik valami jol. Ha a nadragzsebemben hordom, akkor a teteje elmozdul es a felso resze hozzaer a cdt forgato kiallo akarmihez, es ekkor lelassitja azt, meg kattogo hangot ad ki. Hogy mi ebbol a tanulsag? minden mechanikus dolog elromlik egyszer, en legkozelebb csak memoriakartyas lejaccot veszek az tuti...
-
AngelH
aktív tag
válasz
strike-force #3 üzenetére
en a mediamarktban vettem meg kb 1 eve, de szerintem a multimedia.hu-n is lehet kapni.
-
lac019
tag
Hmm. Köszi. Mert már vettem volna. Azért szemétség, hogy a tesztekben nem írtak semmit. Sőt az egyikben még sajnálgatta egy tesztelő, hogy miért nem újraírhatót adtak hozzá. HMM
-
-
lac019
tag
Csak szólok ha valaki a Beatmanjéhez ilyen cd-t vesz az nem biztos, hogy müxik majd. Megírtam, mp3-mal raktam tele, de tökre ugrált lejátszás közben(cd-romnál jó volt). Ha másodszorra írtam meg akkor meg fel se ismerte (''no disc''). Csak ennyi. Freecomos cdrw-s minivel ment valakinek? Azt még nem próbáltam, sajna csak ezt lehetett kapni, de ez nem jött be. Esetleg más márka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -45% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest