Aktív témák
-
Zártam.
Folytassátok itt: [link] -
Totyi
őstag
Próbáld meg a szegmenseket 10-re állítani;és a letöltési blokkok méretét ne auto-ra rakd hanem az összes variációt próbáld végig.Nálam egyszer kétszer bejött a dolog,bár ezt az egyszálsról többszálasra dolgot nem próbáltam soha.Melyik strongot használod?Mert az rc10-ben nincs ilyen;hogy letöltési blokk mértete,az utoljára az rc9-ben volt.Elkezdi tölteni a fájlokat?
-
k_zsolt
tag
A kérdés egyszerű, de eddig semmi siket
: Egész eddig BcDc-t használtam, mert megfelelt. Aztán beuntam a tökölödést, és kerestem egy többszálú letöltőt. Mivel olvastam a leírásában, hogy tudja folytatni más klienssel elkezdett letöltéseket, ezért választottam a Strong-t. Atkopiztam a Queue-t, frankón be is olvasta, és amikor ráklikkelek egy fájlra, nem engedélyezi azt hogy 1 szegmensnél több legyen. Persze megnéztem magát a fájlt, hogy is épül fel, kisérleteztem is, szépen egy sima Notepadban hozzábiggyesztettem minden letöltendő fájlleírás végérére hogy MaxSegment=6, de így meg 0%-ra módosította a program az eddigi letöltést. Hogy lehetne megoldani hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon?
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest