- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
k_zsolt
tag
A kérdés egyszerű, de eddig semmi siket
: Egész eddig BcDc-t használtam, mert megfelelt. Aztán beuntam a tökölödést, és kerestem egy többszálú letöltőt. Mivel olvastam a leírásában, hogy tudja folytatni más klienssel elkezdett letöltéseket, ezért választottam a Strong-t. Atkopiztam a Queue-t, frankón be is olvasta, és amikor ráklikkelek egy fájlra, nem engedélyezi azt hogy 1 szegmensnél több legyen. Persze megnéztem magát a fájlt, hogy is épül fel, kisérleteztem is, szépen egy sima Notepadban hozzábiggyesztettem minden letöltendő fájlleírás végérére hogy MaxSegment=6, de így meg 0%-ra módosította a program az eddigi letöltést. Hogy lehetne megoldani hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon?
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest