Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mahrenburg
őstag
válasz Tomi_Ohl #63823 üzenetére
Akkor értelemszerűen a többi napszakban meg "Jó napotot!" és "Jó éjszakátot" a helyes?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
-
Mahrenburg
őstag
válasz Tomi_Ohl #63800 üzenetére
A "Jó reggelt!"-formula e topicban nem a napszakra utal (erre jó példa, hogy Macsek nem egyszer délután üdvözölte ily módon a topiclakókat), hanem a "reg"-gel (azaz regisztrációval) rendelkezők közt használatos e köszöntés. Lásd: az Encyclopedia Bazioffica e témakört taglaló "Topicspecifikus kifejezések"-szócikkét.
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
-
V!ck
senior tag
válasz Tomi_Ohl #63743 üzenetére
Most S Advance-om van, már rommá romoltam, egyedül az AOSP 4.4.4 ami megállta a helyét, de már kezd kevés lenni szegény teló...
Hát, minél kevesebből szeretném megúszni... a Grand prime-ot kb 9ezerből el tudnám hozni Mytariff M-mel (most is abban vagyok), a J5 emlékeim szerint olyan 30ba fájna, azt még kifizetném kp-ba. Ha belemennék részletfizetéses dologba, akkor max 50-ig (talán 60, ha megéri) elmennék...Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
V!ck
senior tag
válasz Tomi_Ohl #63740 üzenetére
Ha már annyira benne vagy a témában.... Lejárt a hűségem a telenornál, szeretnék venni telót, de eléggé szűkös a keret... mit ajánlanál, amivel ki lehet húzni újabb 2 évet? csak böngészek (főleg buszon péhá cikkek, fórum...) facebookozok, top eleven, viber, messenger, más igazából nem is.
Nagyon nagyon nagyon fogösszeszorítva egy Galaxy Alpha amit kinéztem, szabad még olyat venni manapság? Az A3/A5 kiesett mert túlárazott, ugyanazzal a belsővel akkor már Grand Prime vagy ami újdonság: Galaxy J5. Mind Snapi 410, csak Prime-ban 1giga ram, J5-ben 1,5.Köszönöm előre is
ui.: Igazából azért ragaszkodok a Samsunghoz, mert szeretek romolgatni.
M4 aqua is szimpi lenne, ha nem lenne használhatatlanul kevés a tárhelye... (mobilarena teszt szerint)[ Szerkesztve ]
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
-
stratova
veterán
válasz Tomi_Ohl #63731 üzenetére
Nem szolgáltató, hanem MM kupon miatt az egyik 10e a másik 12e.
Ha a GSM Arenának megfelelő konfiguráció lenne, egy fokkal frissebbnek tűnne.
Amúgy vicc, hogy WP mellett Lumiában majdnem ez a HW 15-tel olcsóbb.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #57900 üzenetére
Az olyan az nagyon ritka.
Szóval akkor, egy sajnálatos eseménysoroatot követően két hatalmas topik tagja egyesültek a nagyobbik konszern neve alatt
még cosplay!
Erről el se akarom hinni, hogy nem egy 4K textúrás játékkivágás! Annyira ugyanaz a jelent, mint a játékban! : -
MiklosSaS
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #57888 üzenetére
Nekem most a Leap van, qrva gyors es stabil....LG G3-rol valtottam....dicserem a napot amikor megleptem.
@Fx-es KisCiCC: jo volt...ugy 10 evel ezelott....most mar a csod szelen vannak. Remelem valami kinai xar felvasarolja oket oszt csinalnak majd olcso USB hosszabitot...telefonhoz mar nem nagyon ertenek. Roszabb az eladasa az M9-nek mint az AMD Radeon Fury X-nek, pedig azt eleg nehez felulmulni
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MrM94
addikt
válasz Tomi_Ohl #57840 üzenetére
Lol akkor wattafaknak írtálbe?
(#57842) CJ4567
Nem erőszak a disznótor.
De ez így elég fura kezdés.
Radiátort meg hagyjátok már békén itt légyszives.(#57843) miklosss2012
Osztom a véleményedet.[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDMI topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- DIGI internet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest