Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
Akkor mi a nem stabil?
Azt elhiszem, hogy egy régebbi normális PCH-s i7-ed működik és ár/érték miatt pláne öröm bódottá, de 3-4x annyiért nem az, pláne, hogy erre hoztak új procikat. Z68-Z77-et kellett volna megcsinálni, hogy ne legyenek ezek a random problémák.(#94240) Sass
"Péter egy, de vagyunk többen (jómagam, BMW, okoska, stb) akik zongoráztak skylake-el is és az ellenkezõjét állitottak..."Szerintem a felsoroltak közül mindenki a 2-3-4-ik lapot memóriát es procit használja, nem véletlenül, eddig tartott összelőni HW/SW szinten a gépet és látod, neked is egy update és szétesik a francba, mennyire lennél ideges, ha 6850k-t vettél volna és kezdhetnéd előről a mókolást, csere-berélést.
Sajnos én is azt hittem, hogy nyugi lesz 5820k-val, jó lesz, stb, ahelyett, hogy kivártam volna, hogy lehessen kapni 6700k-t és összeálljanak 0,5-1 hónap alatt a BIOS-ok.Minden esetre örülök, ha rendben van minden, csak gondolj vissza te is.
Habugi: Skylake-ben is találtál urban legend Szinyákot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Politika
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest