Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Beretvás

veterán

válasz norbert1998 #107605 üzenetére

de hogy nyomigálom? bottal piszkálom? ;]

(#107604) MiklosSaS: állok elébe.. mindég csak a nincs "annyi idöd" de arra futja a drága idödböl hogy kiutáld innen az embereket? nyugi engem nem tudsz innen kiutálni egyszer elmentem önszántambol azt a kört te nyerted de ezt nem fogod.. :D :K tudod mikor megismertelek nem ez az ember voltál aki most vagy, igen ment a trollkodás. aztán átcsapott baccogatásba, én a kutyámmal nem bánok ugy mint te az itteni emberekkel.. átesel a lo tuloldalára az esetek 90% ában és nem vagy hajlando beismerni csak megy a "ha nem tetszik elmehetsz" szöveg mint ha ez a forum a tiéd lenne. kicsit visszavennél a nagy arcbol minden a régi lehetett volna.. még a rühes macska is megemitette multkor hogy nekem nekünk sikerült szük egy hétre visszahozni a régi topikot... és ez mikor is volt? hát akkor mikor te nem voltál jelen 2 hétig kb.... ez azért jelent valamit..ellehetne gondolkodni... :K és ebben még semmi rosszindulat nincs részemröl csak unom a lekezelö stilusod amit a többiek felé forditasz és probáltalak én is meggyözni hogy nincs rendben valami. :K

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák