Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MiklosSaS #107483 üzenetére
de ezt olyan degradálónak élem meg mikor már megjegyzik hogy megint máshol dolgozok, meg felmondtam meg mittomén..
egyedül vagyok, megtehetem, nem akarok senki kutyája lenni. apám meg anyám sose mondott fel sehol, vagy 20 évig dolgoztak ugyan azon a helyen. csakhogy 20 éve az a hely jó volt és jól fizetett. aztán meg élni nem volt pénzük. meg stresszelte őket a faszfej főnök. szerencsére létszámleépítés miatt elküldték őket és most jobb helyen vannak. de maguktól sosem jöttek volna el. én meg megfogadtam hogy sose leszek ilyen. majd én megcsinálom magam. addig megyek míg nem lesz fasza jó hely. de egy cég is változik. ha eleinte jó majd elszaródik, szintén lépek. olyan szakmám van amiben munkaerőhiány van, ezért én diktálok. ha szarnak néznek tiplizek.
tehát simén lehet hogy 3 hónap múlva lelépek egy jobb helyre.
Először egy 1millio km-es kocsival meg egy telefonnal indultam ki németbe, szét szivattak,beázott a kocsi, kicsi volt a fülke, trükköztek a vezetési idővel meg minde. Most nagyfülke, hűtő, tv, laptop, kényelem, dupla annyi pénz. Annál a cégnál dolgozott egy öreg kolléga, azóta is ott van. jó neki a 180 ezer, meg a büdös mocskos kocsi. Nekem nem volt jó. most ha akarom 400 megvan. Ha nem váltok nem lépek előre.
MOst eljött kicsit az az idő hoyg kevesebbel is beérem, de otthon akarok lenni, más jellegű dolgokat is "építgetni"
Új hozzászólás Aktív témák
- Pavilion x360 14 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv új akku gar
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Gamer gép - GIGABYTE B760M, Intel I5 12400F, 32GB DDR4, RX 6600 8 GB, 1TB M.2 SSD, 850W GOLD
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Retro Számítógépek és alkatrészek!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest