Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz MiklosSaS #107483 üzenetére
de ezt olyan degradálónak élem meg mikor már megjegyzik hogy megint máshol dolgozok, meg felmondtam meg mittomén..
egyedül vagyok, megtehetem, nem akarok senki kutyája lenni. apám meg anyám sose mondott fel sehol, vagy 20 évig dolgoztak ugyan azon a helyen. csakhogy 20 éve az a hely jó volt és jól fizetett. aztán meg élni nem volt pénzük. meg stresszelte őket a faszfej főnök. szerencsére létszámleépítés miatt elküldték őket és most jobb helyen vannak. de maguktól sosem jöttek volna el. én meg megfogadtam hogy sose leszek ilyen. majd én megcsinálom magam. addig megyek míg nem lesz fasza jó hely. de egy cég is változik. ha eleinte jó majd elszaródik, szintén lépek. olyan szakmám van amiben munkaerőhiány van, ezért én diktálok. ha szarnak néznek tiplizek.
tehát simén lehet hogy 3 hónap múlva lelépek egy jobb helyre.
Először egy 1millio km-es kocsival meg egy telefonnal indultam ki németbe, szét szivattak,beázott a kocsi, kicsi volt a fülke, trükköztek a vezetési idővel meg minde. Most nagyfülke, hűtő, tv, laptop, kényelem, dupla annyi pénz. Annál a cégnál dolgozott egy öreg kolléga, azóta is ott van. jó neki a 180 ezer, meg a büdös mocskos kocsi. Nekem nem volt jó. most ha akarom 400 megvan. Ha nem váltok nem lépek előre.
MOst eljött kicsit az az idő hoyg kevesebbel is beérem, de otthon akarok lenni, más jellegű dolgokat is "építgetni"
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest