Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
torma1981
üzenetére
Ahogy olvason lehetőségeket nekem a távolra lövő egység lesz a haver.
Alaphelyzetben korántsem biztos. Mint írtam, a gyári 300 méteres látó / szenzor távolság messze bekorlátozza a távoli fegyvereket. Egy AC/10-es vagy Large Laser is 450 méteres lőtávolsággal bír, tehát már ezeket is csak úgy tudod kihasználni, ha valaki felderít neked. Emiatt ha hosszú távú fegyverekre építesz, és nem akarsz JSON-t átírni, akkor biza érdemes a kis- és közepes hatótávolságú fegyvereket is számba venni...
Én nem rajongok a közelharcért (igen, sok dolog nevetséges a Battletech világában, kezdve a 90 méteres lőtávolságú géppuskával, de az egymást rúgdaló meg pofozó robotok már a tűréshatáromon túl vannak), ezért írtam át a látó / szenzor távolságot 600 méterre. Ez sem optimális, mert így borul a játékegyensúly, többet érnek a nagy lőtávú fegyverek, az LRM még többet, míg a csökevényes hatótávolságú fegyverek (MG, Small Laser) eléggé elértéktelenedtek.
Gondolom a felderítő nagyon fontos.
Játékstílustól függ. El tudnék képzelni én is olyan összeállítást, amiben négy közelharcos Mech van, működhet is (próbálkoztam AC/20-assal 300 méteres alap látótávolságnál, ha a másik oldalon nincsenek LRM-rakétás egységek / tornyok, akkor végső megoldás szinten lehet aratni velük....). Szóval nem feltétlen kell felderítő. A mostani összeállításomban sincs Könnyű Mech...
Mi a leghasználhatobb csapatosszeallitas?
Próbáld ki a játékot, és találd meg a neked legjobb összeállítást. Mindenki máshogy játszik, lent Cain69 felvázolt olyan változatot, amely a páncélzatra és a jump jetekre helyezi a hangsúlyt. Az is egy életképes verzió.
Amennyire én meg tudom ítélni, "gyári" változatban ki vannak jól egyensúlyozva a fegyverek, tehát nem fogsz nagyon mellényúlni, ha gépágyúkat (AC) választasz, de akkor sem, ha lézereket, vagy rakétákat. Menet közben fogsz majd te is rájönni arra, neked mi tetszik....
Amint írtad a kozelhatc elég erős. Érdemes ra gyúrni?
Gyári állapotban lehet, de akkor tényleg erre érdemes gyúrni, sok páncélzat, gyors és nehéz Mech (a közelharci sebzés a Mech-ed tömegétől függ alaphelyzetben), jump jetek... Én is csinálok most is olyat, hogy ha túl van hevülve a Mech-em, akkor nekirontok, mert megéri...
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bittorrent topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Amazfit Cheetah okos óra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest