Hirdetés
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- iPhone topik
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Úgyhogy én már nem szórakozokkal ezzel. Dögöljön meg mind, oszt jó lesz...
Igen, sokszor én is így állok hozzá, megölni sokkal könnyebb és gyorsabb (meg biztonságosabb, a halott nem lő vissza). Néha van olyan, hogy szeretnék egy-egy mechet megszerezni, de olyankor tuti, hogy csak egy Salvage lesz belőle. Bezzeg a lightoknak célzás nélkül lövöm szét a fülkéjét a Large Laserekkel...
Én úgy vettem észre, hogy nem érdemes kisebb csapattal menni, mint amit tudsz, nem fogsz a kisebb drop tonnage miatt több pénzt vagy kisebb ellenfeleket kapni.
Azt tudom, inkább a mozgékonyság miatt használtam a TBT-t, meg amikor megcsináltam ezt a felállást még nem voltak csak small Jump Jet-em. A Centurion meg igazi LRM-boat... Legtöbbször még látótávolságba se viszem, mert temető lenne neki hamar. Az a baj, hogy heavyből nem találok jó alternatívát. JM6-A-t egyszer láttam, ON1-V-ből is csak egy part van, a többin meg csak két hardpoint van.
Mondjuk az ON1-K az a Mech, amit sose használnék (a Black Knight, a Cataprach és a King Crab mellett - annyira csúnyák....).
Az lehet, de koldus nem válogathat
Az Orion volt az első amit sikerült megszereznem. Akkor még használtam a Firestartert és ropogósra sütöttem a pilótát. Aztán sikerült szereznem még kettőt, abból az egyiket úgy, hogy nem is választottam belőle egy darabot sem (kilőttem a pilótát) és besorsolta az egészet. Azóta is így esnek belőle darabok, meglehetősen sokszor futok össze velük, de például Grasshoppert azóta sem láttam és Dragont is csak a sztori alatt. Pedig előbbi jó lenne... Flamerekkel ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én most éppen ott akadtam el.
Igen, csak te már a védésnél, én meg most szabadítottam fel

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- B760 / B660 / Z690 / Z790 ATX alaplapot keresek DDR4-es foglalattal
- Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitális prémium kompakt fényképezőgép
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 9 185H RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- Lenovo L13 G3 i5-1235u 16Gb 256Gb NVMe, Magyar bill, számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az Orion volt az első amit sikerült megszereznem. Akkor még használtam a Firestartert és ropogósra sütöttem a pilótát. Aztán sikerült szereznem még kettőt, abból az egyiket úgy, hogy nem is választottam belőle egy darabot sem (kilőttem a pilótát) és besorsolta az egészet. Azóta is így esnek belőle darabok, meglehetősen sokszor futok össze velük, de például Grasshoppert azóta sem láttam és Dragont is csak a sztori alatt. Pedig előbbi jó lenne... Flamerekkel ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)