- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N
senior tag
(#113) Shadowguard
Egyébként azon gondolkoztam, hogy a küldetés után kapott Centurionból lehet/van értelme Yen-Lo-Wangot csinálni?
Jó az AC20-as tégy vele nyugodtan egy próbát.
Oldalról kell lőni
Egyik küldetésben sikerült egy Trebuchet oldalról megsorozni, a lábáról le is borotválta az összes páncélt. Viszont az igaz, hogy ha szemből lövöm meg akkor nagy eséllyel torzót találom el. De ez nem csak az LRM-nél van így szerintem, a BJ-nél is volt már, hogy egy teljes sorozat kiszedte a CT-t és a lábon/karon még maradt páncél.Táblásba sokszor fajul odáig a dolog hogy láb nélküli mechek lövöldözik egymást hason fekve, ott nagyon szar az ha ledarálják a lábat. Itt meg még simán fel tudsz állni és fél lábbal is és sántikálni de a lábat meg alig éri lövés.
Szóval nem értem ezt azt az RNG-t ami itt van.(#118) Cifu
azért mondta a plusz 25 tonnát, mert a Banshee 3S-ben ennyivel (egész pontosan 24,5 tonnával) könnyebb az engine (380 vs. 285) a 3E-hez képest. Mivel itt ugye nem tudsz engine-t cserélni, ezért ez elég látványos lenne.
Ott a pont. Simán betehették volna a típust mert az már tényleg assault mechre emlékeztet. Szerintem a bökkenő az hogy 3026-os. Most nem tudom mikor kezdődik a kampány időrendben.
(#119) Varazslo89
Azért egy programmal nézz rá mennyi a GPU hőfokod terhelés alatt. Lehet csak egy újrapasztázás és kitakarítás kell neki csak.
OFF: a @-os félkövéres user kiemeléseket hogy csináljátok? Vagy csak simán félkövérbe rakjátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vezetékes FEJhallgatók
- Cyberpunk 2077
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Dell Alienware Nvidia Geforce RTX 2080 Super 8GB
- Aztech Szerviz I RETRO Számítógép Szerviz I Szervizelés, Telepítés, Adatmentés, Szoftveres Javítás
- Használt MSI mag321cup (VA panel, 31.5" (80 cm) 4k, 160Hz ,1ms) eladó.
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyik küldetésben sikerült egy Trebuchet oldalról megsorozni, a lábáról le is borotválta az összes páncélt. Viszont az igaz, hogy ha szemből lövöm meg akkor nagy eséllyel torzót találom el. De ez nem csak az LRM-nél van így szerintem, a BJ-nél is volt már, hogy egy teljes sorozat kiszedte a CT-t és a lábon/karon még maradt páncél.
Szóval nem értem ezt azt az RNG-t ami itt van.