- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
Volgafan #21306 üzenetére
Már vagy 3szor kifújkáltam, a driver beállításoknál meg találtam olyat hogy:
Amd overdrive: A grafikus kártya ventillátorának és órajelének beállításaNagyteljesítményű órajel beállítások
és memória órajel beállításokLehet hogy ezen a kártyán nem lehet ezt beállítani.. Különben szerintem itt kellene hogy legyen. Itt végre megtaláltam a hőmérsékletet is.
Lehet szervíz lesz ebből..
-
-
Murder3
addikt
válasz
Volgafan #21258 üzenetére
különben dirket nem használtam a darkelfek képességét, észrevettem h így értelmesebb mert folyamatosan tudtak sebzést osztani a shardokra és hurrikánja se volt.
crawlert nem is akartam hozni csak reflexből jött le, végig stalkereket akartamelején meg mikor felhúzta a falt gondoltam felhuzatom vele a másikat is
csak nem húzta fel...még jó h root-ot se használt
archifiend volt szóval nem kirívó az esete, én pont ezzel a csatával lettem fury...megint
ja meg kösz h megcsináltad
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #21220 üzenetére
nah azért annyira nem beszéltek szépen, inkább azonnal ki kellett mosnom a fülem amint letettem, mert csak ilyeneket értettem, mint a "fuck" és társai
amúgy meg tizenévesek a hangjuk alapján... jah és nem is az, hogy "sztárok", hanem engem az lepett meg leginkább, hogy egy külföldit beengedtek a kis német csoportjukba. Mert valljuk meg őszintén ha belenézel a top 20-ba, akkor fogsz találni kb. 10 németet, 4 oroszt és elszórtan a világ különböző országaiból még pár embert. Az orosz csoportba Theki-n keresztül van belátásom, a németbe pedig eddig csak Shizorater-en (Damo-n) keresztül volt, mostmár viszont úgymond ebben benne is vagyok.A Csirke-gergomester meccs 2-0 lett, s előtte a lightkex-gergomester is 0-2. Ezeket még ma felrakom.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #21164 üzenetére
Hány pro játékosnak nem ismerjük szerinted a kis accountjait? Új acc-ot a felajánlott 750 bfp-ért totál fölösleges indítani, hiszen több bfp-be kerül az, hogy megvegye az ember a tokent az acc-hoz... Egyébként meg ha valaki profi módon játszik, akkor az látszik a mikrózásból, ahogyan tolja, az első meccsnél szembeötlene!
Volgafan, neked volt arany pajzsos rangod?! Ez meglep, mindig is azt hittem csak annihilator, vagy max. battlemaster rangig jutottál el.@Csirke: Nekem is van kis acc-om, 4 pvp-vel a háta mögött, melyeket szerintem még tavalyelőtt játszottam, 3-1-es stattal. Meg még másik kettő, melyeken nemhogy pvp-meccs, de még kártya és arany sincs, mégsem nevezek azokkal, mert úgy nem tudnék az ellenfeleim szemébe nézni... Meg amúgyis, az első adandó alkalommal kiderülne a turpisság, mikor 0-lvl paklival nyernék egy 100-as pakliszintű ellen...
-
-
-
babatag
csendes tag
válasz
Volgafan #21039 üzenetére
Volgafan
Ez a bibi....hogy nincs grinderem
meg mivel nem tradelhető és nem küldhető, hogy tudnám átadni?
mert nekem csak 1 pro grinder kéne h legyen az invemben lényegében. ami volt azt eladtam sajna, ha bejelentették volna h ilyen farmellenes(és egyben a kezdőkkel csesszünk ki és vegyenek bfp-t tölünk) kampányt kezdenek akkor vettem volna gyorsan 1et
-
zoli.22
tag
válasz
Volgafan #21007 üzenetére
Na ez a vicc most akkor túl jós sikerült azt hiszem. Persze, hogy nem magamnak kell, gondolhatod, hogy nekem van elég bf-em, így is már csak osztogatom mostanság. Küldtem ingame egy mail, beszélj vele nyugodtan, rendes gyerek, csak fossa a szót.
És viccen kívül tényleg ellopták mindenét, szerencsére még kezdő volt, nem volt nála olyan nagyon sok értékes lap. -
LoLHunCsirke
tag
válasz
Volgafan #20963 üzenetére
mi értelme lenne visszarakni t4 re?.. még 1 használhatatlan lap? már van 1 csomó.. a baj a sebzésével van meg hogy az egész mapra hat.
Bőven elég lenne annyit nerfelni rajta hogy csak 1 terültre hasson( pl: blacklash?)
, és akkor már nem is tudod megvédeni az összes bázisod vele. -
Murder3
addikt
válasz
Volgafan #20867 üzenetére
nekem 2 ötletem van vagy egy ilyen mini harvester soldier group unit vagy pedig vmi spell
mondjuk remélem pure shadow lesz mert tetszik a kép.
bár minap besokaltam és az összes maradt bfp-m elköltöttem boosterekre..persze nem volt benne túl értékes dolog de eleve nem is azért vettemXD -
Richie1984
tag
válasz
Volgafan #20867 üzenetére
Már hallottam, hogy a battleforgeban is inkább csak kiabálsz mint játszol mivel képtelen vagy érvényesülni... Legalább tudom miért nyafizol állandóan. Értelmi szintekről ezekután inkább ne beszélj. Van egy játék tudod a PacMan na abban szerintem tudsz érvényesülni sok sikert hozzá ^^.
Ui.: Itt legalább meleg van nem úgy mint neked az utcán a lopott laptopoddal meg a free wifivel homeless ként
.
-
Richie1984
tag
válasz
Volgafan #20805 üzenetére
Az gondolom a kicsi agyadba nem fér bele h pont te indítottad el a vitát a színvonal leszólásával... gondolom az ok okozat összefüggéseit nem látod át... és ezért természetesen mindenki birka csak te nem... inkább tényleg SIMS ezz ^^
Ui.: mellesleg én kiemeltem h nem vagyok pro sőt az idulók közül a 2. legkisebb a rangom szóval phazet sem értem...
meg visszanézek h te voltál e aki tényleg leszólta a színvonalat -
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #20805 üzenetére
Akkor megkeresem neked a replayt, ahol shootert és predátort vertük gergővel úgy 2v2-ben, hogy totál fölöslegesen építettem fel a visszapörgetést (Gergő t1-el verte shooter t2-jét, én meg t1-en vertem predatort, illetve utána annyi előnyre tettem szert, hogy t2-őt tudtam húzni, le tudtam rakni egy lost reavert, ÉS még a visszapörgetést is le tudtam rakni. Ő ezalatt be volt szorulva, és se wellért, se t2-ért nem tudott kimenni). Nem akartam ezt a meccset itt közzétenni, mert magyarok az ellenfelek, s abból szinte kivétel nélkül újabb vitatkozás van...
(#20814) OnSeT: Látszik, hogy Te sem tanyán nőttél fel!
A csirkéknek ha épp nem tápot adnak, akkor kukoricát, vagy más magvakat.
-
Murder3
addikt
válasz
Volgafan #20759 üzenetére
t1 se jobb most komolyan ott nem arról szól h van 3-4 lap amit használnak és ennyi?
de...pl láttál olyan shadow t1-et ahol nicns nox vagy forsaken?
vagy van olyan h malee stílus?egy ilyen rts-nél ez a legrosszabb.
mikor nincs meg a különböző taktikákra a lehetőség..
ha megfigyelitek itt minden t1-nél ugyan az..
talán a frost képes még egy védekező stlusra is de az meg felesleges és csak veszíthet miatta.ranged+swift és counterezés...
mivel a cél már eleve kizárja a nagy taktikázás lehetőségét és pl az íjászok szimplnán túl erősek a maleekhez képest...
és ezért fordul elő sokszor az is h igazából nem kell taktikázni mer elég tiertlépni és ott már lesz 1-2 olyan erős lap ami önmagába megnyereti velünk a meccset..mivel a cél is olyan primitív h szimplnán az ellen weljét meg orbját kell ledöntögetni amíg végül matt lkesz neki vagy túl nagy hátrányba kerül..
és ehhez nem kell stratégia..vagy azt h hát több irányba támadok nem nevezném stratégiának...
a counterezést meg végképp nem nevezném annak.
mert azon dől el h van x lapom akkor nekem kel az y lap amire én hozok egy p lapot majd ha én lehozom a c lapot erre akkor kivédekeztem...starcraft2-ből pl tudok egy oylat hozni, hogy ott pl a 3 frakció alapjai is eltérnek..
jó én nem vagyok starcraft van sőt nem is igazán szeretem de azért ott az látszik, hogy már a nyersanyagszerzéstől másra kell építeni pl 1-1 frakcióba..de most a coh-ot is tudnám említeni ahol szintén nem úgy van, hogy x,y egység nélkül z.v egységek ellen nincs esélyem..
fő probléma a pvp-vel hogy túl erősek az egységek...,túl primitív és egyszerű a cél
ha most hasonlítgatnom kéne olyan ez mint pl egy bf és egy cod között a különbség..mind2 be lövünk de míg az eggyikbe bizonyos szintig kötelező taktikusnak lennünk és nem magányos rambó stílsuba kell játszani a másikba meg igen.
nem ezt nem a starcarft vagy coh-hoz hasonlítva mondom, hanem úgy egy stratégiai játékhoz.mert az összetettebb feladat az tudatalatt is rákényszeríti a játékost egy bizonyos fokig a taktikusságra és stratégiákra ez meg igazából csak arra h erre meg arra a lapra mit hozzak,mikor hozzam...
-
-
Shockit
csendes tag
válasz
Volgafan #20554 üzenetére
Megköszönném neked is csak azé kéne egyenlőre hogy ne dobjanak ki egyből 2 személyes pve mapp okon v 4 személyeseken mert sajnos folyamatosan ez van közbe meg sokszor van olyan hogy a pálya 70% én csinálom
Ja meg belépek és egyből request deck
Declinelem alapból kidobnak
Na irány éjszakás műszak :S -
phanzetomox
őstag
válasz
Volgafan #20531 üzenetére
Igen, de mivel sokaknak rögtön kellett volna ezért úgy csináltuk hogy küldött egy screenshotot a bizonylatról, én meg küldtem a bfp-t. Nos voltam olyan hülye hogy mikor láttam hogy jött a mailbe a kép rögtön küldtem a bfp-t. Csak utólag megnézve látom hogy a képpel valami nem stimmel... Ő konkrétan Sanyivagyok néven játszott bf-en mikor átküldtem a pontokat, azóta nem volt fent sem ph-n sem bf-en (ezzel a névvel)
-
phanzetomox
őstag
válasz
Volgafan #20529 üzenetére
Köszönöm hogy engem ajánlasz rendes tőled
, de nálam most egy kicsit off az eladás, egyrészt mert kifogytam pontból és kell egy kis idő még újra fel szedem magam, másrészt mert kétszer is lehúztak 6-6 ezer bfp-vel mert nem küldtek pénzt, szóval egy kicsit elment a kedvem az eladástól
-
Richie1984
tag
válasz
Volgafan #20501 üzenetére
Én tuti örülnék
ha elverek valami prot az csak hab a tortán. Amúgy tényleg nem értem ezeket a vitákat nállam 1 szabály van ami mindenre jó: a vesztes kussol nem ugat a nyertes csendben mosolyog. Sok ember a magyar mentalîtás miatt képtelen erre pedig sok idegeskedéstől megkímélem magam.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Volgafan #20460 üzenetére
Játszottál te az általam felsorolt három emberrel? Láttál tőlük repet?
Rankerz: a mortarról a véleményem elég régi. Vissza keresheted.
Egy szóval nem mondtam, hogy bármivel nem vert volna meg vagy, hogy volt esélyem.
Na én megyek bf-t gyakorolni, neked meg a szövegértést ajánlom gyakorlásra. -
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #20440 üzenetére
Nekem ma 3k Élő (aka ELO) bánta a laggot, szóval ismerős a helyzet...
(#20438) Gyuri27: Ha bármilyen replay érdekel, akkor regisztálj sika oldalára, ott találsz repeket bőven. De shadow t1-es harcot ha gondolod tudok küldeni, hiszen én is ha tudom elhúzom a t1-harcot, mert t2-őn nem vagyok olyan jó, mint ott. Asszem a legutóbbi meccsem, ami hosszú t1 volt egész jó ellenfélel, az skylordmyass ellen volt, de az shadow t1 vs. shadow t1 volt (igaz t3-ig is eljutottunk - paklik: s-n-n, s-fr-s, mert s 2v2-es pakliját rakta be véletlenül, de ott már nem tartott sokáig a meccs). Ha érdekel ezt még megkeresem neked.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Volgafan #20058 üzenetére
Annó 20 meccsel a top 200-ban voltam egy orosz gyerekkel. Abban az időben az enli+earth kombóval top 5 is lehettünk volna. De engem nem igazán vonzott a 2v2.
Naturéban minden drágább számolj utána.
A parasite szép dolog. Viszont csak idiótáknak lehet eladni. Mert minden szín countereli.
Mo-t lostba minek? Sokkal olcsóbban nagyobb pusztitást lehet végezni. Ezen gondolkoztál már?Cr4Zy: majd tolj repet ahol natur t1-l megeszel egy magas rangú frostost, shadowost és firést. Mondjuk rullertől felfele. Thx
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #20061 üzenetére
Nah csak hogy én is beszálljak a veszekedésbe, ha már tegnap bejutottam az első oldalra 1v1-ben (képet róla alul csatolom)
Nekem a pürá zőődde' semmi gondom nincs, csak 1 támadó és 1 védekező egység, meg a hozzájuk járuló 3-4 spell kombinálásával, melyek egyike sem püré... Ezek pedig a következők: támadó egység, mint burrower, védekező egység, mint zöld spirit hunters. Mindkettő a 3-4 cc-spellel (roots, hurricane, oink, SoL) együtt baromi erős. Nem véletlen, hogy folyamatosan töröm a fejem, mi helyére férne be a spirit hunters a normális shadow-nature paklimba... A nature t1 pedig szerintem simán felveszi a harcot bármelyik másikkal, sőt! Ha jól használják a rootot, akkor reggelire se elég a naturenek a shadow... A t2-ről meg a véleményem továbbra is változatlan, azaz a lost a folyamatos bp-k és könnyedén spammelhető egységek miatt, a pure fire pedig a dancer iszonyatos épületbontó képessége és az emforcer-wildfire páros hatalmas ereje miatt tartom a két legerősebb színnek. De ahogy HZoli írta, nagyrészt a játék még balanszolt t2-őn. A SoM, amiről Gyuribá itt folyamatosan dumál tényleg egy hatalmas előnye a pure nature-nek, de azt hozzá kell tenni, hogy elsősorban t3-on jön ki a hatása, t2-őn nem szokott 6-700-as voidja lenni az embernek! -
Gyuri27
félisten
válasz
Volgafan #20053 üzenetére
Engem bevertél. Tény. Az is, hogy ezzel együtt mint én semmire nem vitted.
Én azért mert átlagos képességekkel marha nehéz naturt játszani.
Te meg azért mert bár a lost még mindig előny, nem sok skill van nálad.A surge 1-2 szavazatot kapott. Nem hiszem, hogy nerfelni fogják.
Viszont nem kevés lost és lost pakli alapját képező frost lapot fognak nerfelni.Amiket felsoroltál azok szépek. Kár, hogy minden natur majd másfélszer annyiba kerül.
Illetve ott a bibi, hogy a játékban az nyer aki jobban tudja spammalni az olcsóbb unitokat. -
Rankerz
senior tag
válasz
Volgafan #20028 üzenetére
Akkor a chatem lesz szar,mert tényleg nem kaptam egyikőtöktől sem üzit.Újrarakom gyorsba a játékot hátha segít.
Voltak jó lapjaim persze de azokat eladtam amikor abbahagytam.
Emlékszem én rátok, Khingre legfőképpen : D@Phanze : Pure nature az tetszik, a T3 mat Mo val gondolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest