- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlyInMyEye
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Hú thx,sok hasznos tanács.

Elég lame meccs volt valóban. Általában jobban szokott menni. Pl ennyi pénzem még sztm sosem gyűlt össze, csak szimplán féltem támadni ellene, meg még az ablakos módot is szoknom kell, nem könnyű ám egér scroll nélkül tolni és ekkora lagban
. Najó elég a magyarázkodásból, sok hülyeséget csináltam, ennek leginkább az lehetett az oka hogy végig hátrányban éreztem magam és utálok hátrányból játszani
. Sok jó meglátásod van, örülök ezeket megosztottad velem. Majd revízionálom a deckem.Deepcoil meg tunnel valóban felesleges de annyira fun kártyák, hogy gyakorlatilag csak a magam szórakoztatására használom őket, swamp drake-et viszont én hasznosnak tartom az extra cc miatt, mondjuk ebben a partyban ez nem igazán jött ki főként a gagyi unit controll meg lag miatt, de normál esetben full screenben elég sokszor bizonyul hasznosnak.
Fire stalkert hamar kiszórtam, burrowert magma hurlert elég sokáig használtam és szerettem mind2t megfontolom, hogy újra berakjam őket. Még egyszer köszi a tanácsokat úgy látszik mégiscsak megérte sztrímelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Sok jó meglátásod van, örülök ezeket megosztottad velem. Majd revízionálom a deckem.