Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én sem használtam még, de biztos sokat dob egy reszponzívabb rendszer.
-
Nos, én még sose csesztem szét a windowsom semmi ilyesmivel, igaz én nem is vagyok pro játékos meg K/D huszár.
Lehet ezért...
Ellenben nálam sosincs gond a játékokkal meg a windowsal. Milyen meglepő.

-
aiminet
tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne a videokartya teljesitmennyel kapcsolatban.
Egy netes teszt szerint egy radeon rx 590 8gb videokártyának 1080p felbontás és low beallitas mellett 280-300fps kell tudnia multiplayerben. Proci r5 2600x, 16gb ram. Nekem pont ilyen konfigom van, de
Az én kártyám 90-180fps között teljesít.
(Bf2042-ben meg 40-80 között, inkabb 50fps.)Reális szerintetek 300fps és valami rosszul van beallitva nálam, vagy hülyeség az a teszt?
-
Találtgyerek
veterán
Boldog új évet! Megnézem gyors, hogy január 1-én reggel mennyi játékos nyomja.

-
qukesz
senior tag
válasz
kisselandras
üzenetére
BUÉK mindenkinek!!!!
-
kisselandras
senior tag
Boldog új évet kívánok mindenkinek!!
-
Beaumont
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Igen mentem. De eddig soha nem volt problema.
-
Sipasanyi
tag
Üdv egy kis segítséget kérnék, olyan történt hogy játék közben befagyott a koplett gép. Mikor újra indítottam a játékot minden beállításom elveszett, alapra állt. Lehetséges ezt valami profilból visszaállítani ?
-
-
HugóBoss
tag
Hali!
Game pass-ról szerettem volna telepíteni a játékot. Kérte, hogy telepítsem az EA appot és linkeljem az accot. Ez megtörtént, de az appban előfizetés kell, vagy megvehetem akciósan a játékot.
Most akkor meg kell venni/elő kell fizetni, vagy tudom a game pass-en ingyen játszani? -
Beaumont
aktív tag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Jogos.
Szóval pár napja kedvet kaptam egy kis RDR2-re. Ha már szabin voltam, gondoltam játszok vele kicsit. Persze nem volt letöltve. Hát kliens letölt, telepítés indít. Na ott hasonlóan akadt el a telepítő mint itt a játék induláskor, csak mondjuk a kliens csak állt-állt, míg a BF V simán csak bezárta magát minden üzenet nélkül.
Elkezdtem kutakodni a google bugyraiban és ott akadtam rá egyetlen használható dologra. OneDrive... Szóval akinek van, és menti a dolgokat oda, az egy-két játéknál ezek szerint belefuthat...
Leszedtem mindent ami a játékhoz kapcsolódik. EA Beta app, Origin kliens, Xbox app és persze a játék maga. Majd [innen] kicsit lopva mindent töröltem a gépről, ami fent maradt az uninstall után. Köztük a OneDrive-ra mentett dolgokat is...
Ezután telepítettem az Xbox app-ot, majd az EA beta app-ot, aztán a játékot. Origint kihagytam a sorból.
És gond nélkül elindult a játék...A vicc, hogy a fentieket előtte is megcsináltam, csak a Onedrive lépés maradt ki. Ez ugye sehol nem szerepel, csak az RDR2-ből kiindulva tettem egy próbát vele. Most ezt is megcsináltam, és semmi probléma...
-
Beaumont
aktív tag
Köszönök minden kis segítséget.
Végül másképp, de sikerült megoldanom, most már gond nélkül megy.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
urbi73
üzenetére
Annak a hulladéknak akarom mondani "Divattrágyának" hidd el hogy az optimalizáció hiánya a legutolsó baja.

Redditten néz be forumába és rájössz pontosan mi is az ami miatt "sírnak"...
Azt meg egyszerűen nem is értem hogy lehet azt mondani rá hogy gyönyörű még akár 4K ultrán is mikor gyakorlatilag visszalépés történt grafikailag az előző több éves részhez képest is. Full statik / élettelen az egész. Mindez feleslegesen ordas nagy gépigénnyel párosítva
Tornádó , rakétakilövés és homokvihar ez az amire futtotta mint "újdonság" ....
Kb ugyancsak lekoppintották BF4-ből a Paracel Storm vihart, csak beleraktak egy tornádot. Arról nem is beszélve hogy az ki is nézett valahogy legalább, ez meg csak egy nagy keszekuszaság lett egy forgószéllel.Csak a portal ami még életben tartja azt mert aki BF érzést keres csak abban találja meg nyomokban.....
Hosszutávon még ez sem lesz elég hogy a régi részek contentjein éltetik a népet.
Új fícsőr.....
, inkább kalkulált mentőöv
-
zebra_hun
veterán
válasz
urbi73
üzenetére
Látom betalált a jelző
, én is várok a javításra. A Portal módok biztos jók, pár percet voltam El Alamein sivatagba, jó volt, de az alapjáték nem fogott meg. Nekem a hangulata nem igazán jött be a modern résznek. Az meg csak hab a tortán, hogy borzasztó gépigénye lett, de nem látom azt a valamit, amiért ennyit enne. Bf5 kimaxolva gyönyörű, ha összehasonlítom, nem tudom hogy mire az a gépigény. Jól néz ki, leszólni nem szabad, de akkor is valahogy hangulatlan, üres. Az biztos, ilyen még nem volt, hogy egy új Bf megjelenik, megveszem, és kikapcsolom. Bc2-re visszagondolva, ki sem lehetett kapcsolni. Abban az időben egy állati grafika, rombolhatóság, járművek is jutottak, valahogy nagyobbat nyújtott. Bf3 szintúgy. Bf1942 mai napig kedvencem, azzal kezdtem. Megjelenés itán kb 4 vagy 5. napra megvettem, de annyi elég is volt. Öregszem ;) 46... -
urbi73
senior tag
-
Pro!Petya
addikt
válasz
qukesz
üzenetére
Nekem is tökéletesen fut a BFV nem arról van szó.
Érdemes megnézni az EA support oldalát meg egyéb forumokat is ezügyben.Igen szerencsére fullon vannak a szerverek.
A 2042 az egy szánalmas bughalmaz ami csak névben köthető a BF-hez mert semmi más köze nincs hozzá.
Pontosan ahogy írod egy "divattrágya" lett az új rész.
-
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Az is milyen érdekes hogy mióta kijött a 2042 azóta hogy elszaporodtak azok a posztok hogy a userek egyszerűen nem tudják elindítani a BFV-t.
Steamen stat alapján nem hogy már többen játszanak a BFV-el mint az egy hónapos új 2042-vel de ma már majdnem duplája is a játékos bázis.
EA -ből meg simán kinézhető hogy "megoldást" találjon hogy azzal játszon a nép ami a pénzt hozza most és később ne pedig a régi résszel amiből már nincs lové..... -
Beaumont
aktív tag
Hello mindenki.
Hátha tudtok segíteni. A hivatalos fórumon baromságokkal, vagy semmit mondó hozzászolásokkal próbálnak "segíteni" az EA-s okosok...
Szóval a játék megvan kompletten. Próbálnám indítani a játékot, bejön a töltőképernyő, a jobb felső sarokban pörög a kis jel, majd kb 5 másodperc múlva kilép minden hibaüzenet nélkül...
BF1, BF2042 Trial minden gond nélkül megy...
Új windows (Win 11) telepítés, origin törlés, majd újratelepítés megvolt, akárcsak a játék is természetesen. Legújabb driverek, windows is naprakész.
Lehetséges, hogy az EA desktop kavar be? Bár korábban az Xboss Game Pass nem zavart be ezzel...
Bármi segítséget, ötletet szívesen veszek.
Köszönöm előre is.
-
urbi73
senior tag
A definite kiadásban benne vannak alapból a gold skinek is az összes fegyverre?
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igen.
Astroboy :
-
Astroboy
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Chapterek és chapterök, mögjött a szögödi györök...
-
Bjørgersson
félisten
A korábbi chapterök szintekkel kioldható uniformjait már csak BC-vel vagy CC-vel tudom megvenni, ugye?
-
kisselandras
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Piat az valami eszméletlen tudd lenni rombol
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Akkor inkább a Panzerfaust. Kicsit könnyebb vele és egész jól sebez.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Mindkettővel béna vagyok, úgyhogy mindegy melyiket tanulom meg.

-
Találtgyerek
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ha jól bánsz a PIAT-al, akkor maradj annál.

-
Bjørgersson
félisten
Azt mondjátok akkor, próbáljam ki a panzerfaustot a PIAT helyett?

-
@rglaaf
veterán
-
Astroboy
őstag
válasz
bozont
üzenetére
Mióta nerfelték szerintem közvetlenül használva sz@rt se ér, mortarként OK de azt valamiért szinte senki se használja.
Az elején mikor megjelent úgy bontotta az épületet mint az ózdi Kolompár Ármándó a brigádjával, most meg pfff... ha viszem jó ha 1-2 kill összejön vele meccsenként.Baszókával rohangál majd' mindenki, mert alig van esése cserébe viszont annyit sebez a páncélosokra mint egy szúnyog.
Én visszatértem panzerfaustra, annak van ereje kérem szépen, az a legjobb. Csak a sok baszóka használat során teljesen kiment a kezemből

-
bozont
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Egy kis tipp a PIAT-hoz ha még nem találkoztál vele: [link]
-
Astroboy
őstag
válasz
bozont
üzenetére
Jah, én azt hittem arra gondol...
svensson: "A dinamitot mindig elfelejtem" - mint egy feledékeny terrorista?

Estefelé szoktál játszani?@rglaaf: itt gyorsabbak a repcsik bizz mint az I-ben, lehet azért nehezebb. Nekem egyszer Wake Islandon sikerült, a mókuska épp felszállt volna a reptérről amikor mellette jártam, oszt' csak flegmán rádobtam az meg bada-bumm.
-
@rglaaf
veterán
Itt még nem sikerült AT gránattal repülőt le szedni, bf1 be ott tudom hogy lekapta 1 gránát
-
@rglaaf
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Viszont van 2 dinamit is nála pluszba
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nincs.
-
Bjørgersson
félisten
Van valami, a BF3-as és BF4-es explohoz hasonló "perk", amivel assaultként nem csak 1 anti-tank gránát és 3 rakéta lehet nálam egyszerre?
-
pilu85
őstag
Bocsi a láma kérdésér. A battle royal módot hol találom a játékba?
Másik kérdés: a definite kiadás mit ad anjátékhoz?
Előre is köszi.
-
Desy
tag
válasz
kisselandras
üzenetére
hahaha... látom a sikertelenség előhozta az irigylő ördögöt!

-
Desy
tag
válasz
kisselandras
üzenetére
Hahahah... szerintem, nincsenek csalók csak a megítélés efféle amikor a sikertelenség dívik!
-
Találtgyerek
veterán
válasz
qukesz
üzenetére
Igen, és ilyenkor jön egy birka, aki fél percenként beírja, hogy csaló vagy és egy idő után megunja a többi és követi. Ezért nem lenne jó a voteban vagy a votekick.
Engem még CS-ben egy csomó szerverről kiszavaztak, pedig nem csaltam, csak elég régóta játszottam a játékkal meg a régebbi verziókkal is és jól ment. -
zebra_hun
veterán
válasz
qukesz
üzenetére
Szerintem a nyomorultak mennek a divattal tovább. Bf1942-ben sincs csaló. Egész kellemes volt reggel, bár szerver is kevesebb volt. Aztán lehet hogy megoldják ezt a csaló dolgot, régen is elég jól működött, és a PB oldalról le lehetett a szerver tulajoknak tölteni egy MD5 nevű kliens ellenőrzőt, azzal még jobban lehetett szűrni. Akarniuk kell, lehetetlen nincs. Ha a népek csak akkor veszik meg ha kész, akkor megcsinálják. Aki divatmajom, hát...
-
qukesz
senior tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
-
Találtgyerek
veterán
válasz
üzenetére
Mondjuk a voteban meg a votekick nem hiányzik.
Sokszor a birkanép kibanolná a jó játékost, mert valaki elkezdi a hisztit, hogy biztos csaló a többi meg követi. Nekem is sokszor írják a hülyeségüket, pedig nem tartom magam pro-nak.
A többi amit írtál, azok nagyon jók lennének. -
törölt tag
válasz
H3XHUN
üzenetére
Ez a durva, ilyen egyértelmű csalókat sem zárnak ki.
Folytatódik a BFV no anticheat, no cry loser hozzáállás. Ennyire megbecsülik a vásárlóikat.
En is észrevettem, ha beirom a chatbe hogy Polandboy multihack cheater, akkor csak annyi látszik, hogy Polandboy ********* ********
-
H3XHUN
tag
[link] Ez se cheater, kicsit sem.
Legalább a nyomorék DICE és EA pofára estek a BF2042-vel. Persze sok streamer, youtubos fizetett idióta isteníti meg 10/10 kritikák. Steamen pedig értékelés sem lehet írni hozzá. Haha -
pilu85
őstag
válasz
Light Yagami
üzenetére
Nem érrtem a videót.
-
pilu85
őstag
Hello. Mi ez a steamen, gogy van starternpack, meg jóval drágábban a premium?
Tudtommal nincs fizetős tartalom hozzá. -
Dtomka
veterán
válasz
NoNam3-911
üzenetére
Ugyanez van nálam is

Lehet 7végén dobok 1 reinstallt, ha pénteken a BF2042-nél is crash lesz. -
-
Dtomka
veterán
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Nálam is szokott, de mostanában állandóan random lefagy. Van amikor fekete képernyőre vált. Semmi OC, elég sokat olvastam és videókat nézegettem de nem tudtam még megoldani.
Az alábbiakkal próbálkoztam:
MSI after reinstall
Nvidia reinstall
Origin reinstall
Appdata cache törlés
Dokumentumok BF V profil törlés
Origin kikapcsolása játékon belül
BF V repair
DX12 -re váltás
Esetleg van tippetek?
Köszönöm előre is -
-
-
-
aiminet
tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
tölsd le ime: https://www.ea.com/ea-app-beta
nálam bevált. -
Windows 11-nél nem fordul elő Nálatok, hogy "akad'" a billentyűzet és az egér? Magyarán nyomom a W-t megáll, és megint meg kell nyomnom. Egérnél lövök, és megáll... Csak BF V-nél tapasztalom, és az előző konfigomon is ezt csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield Discord
(hivatalos nemzetközi)
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Samsung Galaxy S24 - Titanium Black - 8/256GB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Végül másképp, de sikerült megoldanom, most már gond nélkül megy.

, én is várok a javításra. A Portal módok biztos jók, pár percet voltam El Alamein sivatagba, jó volt, de az alapjáték nem fogott meg. Nekem a hangulata nem igazán jött be a modern résznek. Az meg csak hab a tortán, hogy borzasztó gépigénye lett, de nem látom azt a valamit, amiért ennyit enne. Bf5 kimaxolva gyönyörű, ha összehasonlítom, nem tudom hogy mire az a gépigény. Jól néz ki, leszólni nem szabad, de akkor is valahogy hangulatlan, üres. Az biztos, ilyen még nem volt, hogy egy új Bf megjelenik, megveszem, és kikapcsolom. Bc2-re visszagondolva, ki sem lehetett kapcsolni. Abban az időben egy állati grafika, rombolhatóság, járművek is jutottak, valahogy nagyobbat nyújtott. Bf3 szintúgy. Bf1942 mai napig kedvencem, azzal kezdtem. Megjelenés itán kb 4 vagy 5. napra megvettem, de annyi elég is volt. Öregszem ;) 46...

Legalább a nyomorék DICE és EA pofára estek a BF2042-vel. Persze sok streamer, youtubos fizetett idióta isteníti meg 10/10 kritikák. Steamen pedig értékelés sem lehet írni hozzá. Haha