Hirdetés
- iPhone topik
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sixpak
üzenetére
Nálam az 5 nem ment rendesen az elején, fejlesztenem kellett. Most meg olyan jól van optimalizálva, hogy a régi gépemen is menne.
Eddig minden résznél ez volt, jóval előbb kiadták, mint kellett volna. Majd két évvel később már jól futott mindegyik. Ezt is helyre pofozzák majhd, csak ne verjenek át úgy, mint az 5-el. Az 5-nél megígértek egy csomó mindent, de csak a fele lett kész és befejezték a fejlesztést. A bf5-ből 5-10 pálya hiányzik!
Remélem az új rész nem ilyen lesz, főleg a retró pályákat várom. -
Semmit nem tudsz, ha azt hiszed, hogy ez a BF5 szintjén van.
Nálam az 5 gond nélkül ment a nulladik perctől.
A 2042 viszont egy félkész free to play game-re hasonlít, nem is tudnám hirtelen felsorolni, hogy mennyi minden szar benne.
#28795 zebra: igen, ez nem volna hülyeség...
-
free_jack
tag
lányok remélem vannak a fanatikusok között
-
Astroboy
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy az újban is ez lesz.
Amúgy már megvetted? -
Aventador91
őstag
.
-
törölt tag
Az milyen már, hogy nem szűrik a csalókat rendesen, de a chatbe nem tudom beírni hogy Bandi123 aimbotozik, mert csak ennyit lehet látni: Bandi123 ********
A csalókat nem szűrik, de beszélni sem lehet a témáról? Attól megszűnik a probléma, hogy letiltják a csalókról szóló bejegyzéseket?
Ez a posztkommunista újliberalizmus eszme megfertőzte a BF fejlesztőit is.
Legközelebb már szivárványos zászló lesz a tankon is, vagy mi van már itt?
-
törölt tag
válasz
goccer
üzenetére
Én se láttam azóta akkora ugrást egyik új résznél sem. De talán nem is kell, csak a pályák legyenek jók, meg a játék fusson rendesen és szűrjék a csalókat, legyen nyilvános ban lista, mint régen, hogy lássuk tényleg teszik a dolgukat. Nekem ennyi is elég lenne... lehet nagyobb sikere lenne a játéknak, ha elhagynák a sok sallangot, meg nem hazudnának nekünk.
-
-
törölt tag
válasz
sixpak
üzenetére
Anno a BF3 mekkora durranás volt! Sokan csak azért vettek új gépet ,hogy fusson nekik. Csúcs grafika meg effektek, a táj és a járművek fizikaja, a rombolhatosag... Új fejezetet nyitott a bf sorozatban.. a bf palyait a mai napig emlegetik, nem véletlenül.
Remelem az új részben az elejétől benne lesznek a retró pályák, ahogy ígérték. -
bul07
nagyúr
Nem ide
-
válasz
zebra_hun
üzenetére
Nekem fent a gépen az összes korábbi rész (nincs szívem törölni őket
), az elmúlt 2-3 hétben 50 órát tettem a BF4-be, de még most is meglepődök, hogy mennyire jól néz ki.Szerk.: BC2-t és BF3-at is el szoktam indítani néha, azoknál már látszik, hogy nem ma készültek, de nincs okuk szégyenkezni azoknak sem.
-
zebra_hun
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nemrég feltettem a BfBc2-t, szerintem igenis rendkívül szép kép fogad. Az volt az első Fb. E. a Bf szériában. Ami furcsa volt Bf5 után, az a játék sebessége. Bf5 sokkal gyorsabb, pörgősebb. Bf5 is hihetetlen szép, itt már nagyon nincs hova tovább. Már "csak" az ilyen olyan effektekkel lehet előrébb menni, mint a Bf2042-ben látott fák lombjai mozgása, ahogy leszáll egy heli.
Na, csak megszúrta a szemem, hogy ronda ;) Nem ronda. -
-
zebra_hun
veterán
válasz
prokxy
üzenetére
A Bf4 neked csúnya? :D
Badcompany óta hihetetlen a grafika. Tök felesleges tovább fejleszteni, azóta én nem látok különbséget, csak a gépigény nőtt. Bf2 is nagyon szép, pedig az DX9. Bf1942-n pedig látszik, hogy PC game, de élvezhető. Ez egy játék, ha valós grafikát akarok, szólok az asszonynak :)
Viccet félretéve, hogy lehet ilyet kijelenteni, hogy a Bf4 ronda? -
-
Achar
tag
válasz
üzenetére
Hát most mit értesz "legdurrvább csalók" alatt? Én fél éve kezdtem játszani, meg is untam. Most is van egy rakás csaló, (például, rotterdam pályán, a pálya másik sarkából leszed egy fejlövéssel, úgy, hogy hasalok a vasúti hídon, mire beírtam, hogy ez azért feltűnő, nem kellene csalni, majdnem tökéletes angolsággal még cinikusan annyit válaszolt, hogy "azért mert jobban játszik mint én?") a report semmit nem ér, és most is lehet találkozni olyannal, hogy 90/5 K/D
-
Astroboy
őstag
válasz
NoNam3-911
üzenetére
Win11?
-
Évek óta játszok ezzel a játékkal, most kaptam valami biztonsági frissítést windowsra és BSOD-okat kapok a BF V közben. Más nem találkozott ilyesmivel? Nem sima crash, újra is indul a gép. Lehet nem függ össze a win frissítés, de mindenképp furcsa.
-
free_jack
tag
válasz
dragonfire44
üzenetére
szerintem ti KI fogtok halni GYEREKEK ezen a HÉTEN a TOPIPGAZDIVAL együtt...
-
dragonfire44
tag
Sziasztok
Type 2A-t miért nem tudom megvenni? Rányomok hogy megveszem és nem történik semmi, minden mást meg sikerül.
Üdv -
bul07
nagyúr
Amúgy minap éjszaka elég kevesen voltak a szerveren ahhoz hogy elővegyem a Tigris tankot
Jó lenne ez a tank, de hogy ilyen irtó lassú ha van elég gyalogos se perc alatt kivégzik
Röhej hogy a gyalogosok fegyvere nagyobbat sebez rajta mint más ellenséges tankok, akár páncéltörő fegyvereAbból a 5percből míg a Tigrissel mentem pár szösszenet (videó)
[link]
[link]
[link] -> [link]
Később ellenséges tank a közelembe se jöttCsakhogy utána felöltődött a szerver és kicsit előrébb mentem és 2gyalogos ki is lőtte alólam, egyszerűen nem tudtam elmenekülni előlük olyan r@hadt lassú a Tigris tank, és következőleg már vissza is tértem a jó kis gumikerekűre
-
törölt tag
Hi!
Úgy látom a bf5-ből eltűntek a legdurvább csalók. 160/20 k/d aránnyal már rég nem lehet találkozni. Nincs nyilvános ban lista és tömeges bannolás sem, de valamit mégis csinálnak ezek.
Lehet hogy az új csalás elleni programjukat tesztelik a bf5-ben?
A win11 állítólag nagyon kedvez a csalások kiszűréséhez és ezt remélem ki is használják majd az új részben.
Ti hogy látjátok, tényleg javult a helyzet? -
Astroboy
őstag
válasz
prokxy
üzenetére
Nyemtom javítják-e mire kijön, de amúgy is gyakorolhatsz a 4-ben ha tök más lesz.
Sztem azt a fizikát bárki aláírná, remélem megtartják és nem bacarintják el.
Aztán lehet kisírják a tarisznyás rákok...gondolj bele casual pistikének már lehet bonyolult, hogy ha jobbra suhint a méteres egérpadján 6000 dpi-nél akkor instant földbe áll a Zapaccsal.
-
XZoli
aktív tag
az autosprint nem müködik? (új vagyok😀)
-
bul07
nagyúr
válasz
prokxy
üzenetére
Hát míg jön a következő ha kedem van csak ezzel játszok
De így, ha egyre többen fogják ez csinálni akkor hamar nem.lesz kedvem
De ahogy kijön a következő rész ez t@karodik a gépemről
Na de b@szhatom ha következő meg játszhatattlan lesz a gépemen
Mert egy új videókártya vásárlás most nem pálya ilyen árak mellett -
prokxy
veterán
Boxon 54 órát tettem bele, találtam 2 eléggé aktív klánt, velük elvoltam és jókat játszottunk.
De a 2042 beta után már ők sem játszanak napi szinten, heti 2-3x feljönnek 1-2 karikára azt ennyi. Én pl. béta óta 1x tankoztam, elég is volt belőle, az új 1000x jobb. De úgy minden másabb, újabb, modern hadviselés, ez meg elég volt, jó volt.
BF4-et játszanám konzolon, de 920p-ben borzalmas. -
bul07
nagyúr
Újfajta csalással találkoztam
Tudjátok van a mesterlövés puskáknál ami sebez tankra is
Na abból csinál teljesen automata fegyvert
Kb két másodperc alatt kilövi a tárat és már vége is a páncélosnakKetten voltak egy oldalon ilyennel, még a leg keményebb páncélos se úszta meg, nem hogy az én gumikerekűm
Hát köszi
-
törölt tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Pc-n tolom. Mióta megjelent a játék, megváltozott a net szolgáltató, gyorsabb lett a net, lecseréltem a rootert és a komplett számítógépet. Nem hiszem, hogy nálam rossz valami, mások is panaszoljak ezeket. A windows és a driver is optimalizalva van, nem fut semmmi felesleges alkalmazás a háttérben, a tűzfal és a vírus kereső is kizárható.
A fő lényeg, hogy ha ázsiai szerverre megyek és a ping felmegy 150-250 közötti értékre,akkor jobban megy a játék, életszerűbb, mert a talalatok magyobb részét beadja.
Így tudok 1 fölötti KD-t hozni, nem vagyok pro
, de kezdő se.
A bf4 hiba nélkül fut. -
törölt tag
Hi!
Én is csak más régiókban játszok. A ping nekem 150-200 között a legjobb, és lehetőleg szakazban kell tolni, mert akkor másképp kompenzál a szerver. Ilyenkor a találatok 80-90 százalékát megadja. Itthon alig játszok.Nálunk annyira rosszul megy a játék, hogy be kéne perelni őket, adják vissza a pénzt! Ráadásul be se fejezték, ezért is járna a ködbér fizetés minden vásárlónak.
Több videómat is megnéztem és rájöttem, hogy nem én vagyok a béna. A találatok 50-60 százalékát nem adja be. Xar az egész.
Rengeteg hiba van nálunk:
- Kiszállok a járműből és elsül az rpg, pedig nem is lőttem.
- Beakad az árnyékba, fűbe, bármibe és nem megy előre.
- Oldalazni akarok és elsüti a fegyvert.
- Már olyan is volt, hogy 9-es pingel mentem, kitáraztam valakire STG44-el hátulról és nem halt meg. Megfordult, lefeküdt és lelőt engem pisztollyal.
- Van hogy a tankomat egyetlen lövéssel kisezdték a bázison állva. Egyetlen kurva lövedékkel.
- A fejlövések nagy részét figyelembe se veszi, csak sniperrel.Persze van hogy itthon is korrektül fut, de nagyon ritka.
-
zseko
veterán
Örülök hogy bevált
Így utólag már kicsit más stílusban fogalmaznék, de négy-öt órányi khm... szarakodás után már kissé rá voltam feszülve a dologra
Utána még játszottam vagy három órát, nem jött elő a hiba.
Nem mondanám, hogy egyértelműen ki lehetne jelölni melyiktől van ez a gond a Win-Origin-BF5 hármasból, én azért mindenképpen a játékot jelölném meg első körben, mert például a BF4-el semmi ilyesmi nem volt, és egyébként is jó pár problémám volt vele már 18-ban is.
Más játék jelenleg nincs letöltve hogy ránéztem volna, 50Mbps-el nem örömteli csak a próbáért 60-80GB-okat letölteni (3-5 óra)
Továbbra sem lesz az alap játékaim között sem, mivel nem szeretem a multit, de olcsón adták a három részt így megvettem
Én 'kempelni' szeretek, meg órákat tölteni (és újrakezdeni ha hibás) azzal, hogy levadásszak egyenként mindenkit távcsövessel vagy késsel és ne vegyenek észre, így a Sniper Elit és a Ghost Warrior a favorit nálam, és ebből adódóan a single mód. -
zseko
veterán
válasz
qukesz
üzenetére
+Cshavez
+TheProbEddig is tudtam hogy egy kalap szar az Origins kliens (meg szerintem a játék is - a recommended gépigény pl. konkrétan hazugság - de ezt inkább nem erőltetem...
leírtam már 2018-ban), de ez a csúcs eddig. Ezek a hibák nálam is megvannak (voltak).Futok és megáll, megyek előre és megáll majd nem megy tovább csak oldalra, a jobb gombos zoomból rendszeresen kiveszi a fegyvert. Ha egy tizedmásodpercre elindulok hátra majd újra előre, akkor megy tovább. Tíz métert, utána megint megakad

Azt vettem észre, hogy egy tizedmásodperc alatt az fps leesik nullára majd vissza felszalad, és ilyenkor akad meg. Gondoltam, az, hogy húztam a memórián és attól, de nem. Aztán a Ryzen energiaséma, de az sem. Mindent kipróbáltam, semmi nem vált be, ám találtam redditen egy megoldást:
"if you're on Windows 11 it is input issue which caused by Origin overlay, you have to disable the overlay completely by renaming "igo64.dll" in the Origin folder. just add "bak" to it or something. if you're not on Windows 11 I'm not sure."Én Win11-et használok.
Szóval át kell nevezni a nyomorult Origin kliens mappájában az igo64.dll-t, mert az overlay okozza a hibát.

Az elmúlt fél óra játék alatt már egyszer sem jött elő
De olyan hiba még random van, hogy lövöm az embert és semmi hatása, nem találja el
Egyelőre single játékmódban játszom.
A vicces tesszeláció okozta textúrahibákat nem is említem. -
urbi73
senior tag
Azért annyira nem vészes .Jókat lehet kaszálni konzolon is sx .
. Mintha itt kevesebb lenne a pro játékos . -
kisselandras
senior tag
-
Desy
tag
Ez egy kifejezetten jó játék... nagyon lehet élvezni. Főleg amikor a csapat társ is játszik... ! És igen.. a legtöbb csapattag nem szokott. Mindössze csak azt nem tudom és nem is értem, mi a pokolnak szerzik meg a játékot ha nem játszanak!? Sokan nem tudják mit jelent a "játszani" kifejezés. És ez nagyon is sajnálatos. És így már eléggé unalmas és nagyon bosszantó... Ezért én... inkább nem játszok nyugati régióban.
Amúgy eléggé gyenge játék ami bárkinek nagyon is bejöhet... Szinte a legtöbb estben jelentős a fölény. De van, amikor ez kicsit visszafogott. Ezért nem érdemes itt "játszani".
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Játszik már valaki Windows 11 alatt a játékkal, érdemes váltani vagy várjunk még?Anno win10-re azért váltottam, mert a BF jobban futott rajta, mint win7 alatt. Ezzel most mi a helyzet a win11 tekintetében?
Köszönöm!
-
Peti1910
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy Nvidia vezérlőpultban a programbeálltásoknál valamiért a BF5 beállitásai minden játék után elvesznek. Minden inditás előtt be kell lőnöm őket, ami már kezd kicsit uncsi lenni. Más játékkal nem tapasztalok ilyet.
Valaki tapasztalt már hasonlót? Ötlet esetleg, hogy mi lehet a gond? -
TheProb
veterán
válasz
üzenetére
Ilyen viszont nekem is volt, azt hittem, hogy a bill-em szarakszik.
De akkor ezek szerint nem.
Illetve 1x tapasztaltam én is ezt a "körbezártak" dolgot.Azóta revertáltam w10-re. De nekem úgy tűnik, hogy a DX12 a ludas, mert ha 11 alatt nincsenek gondjaim. Bár az átlag FPS-em így tényleg jóval szarabb. :/
Az a fura, hogy az elején nem volt vele gond.
+1: Arra tudja valaki a megoldást, hogy miért van annak ellenére origin overlay-em, hogy kliens és játék szinten is ki van kapcsolva?
-
H3XHUN
tag
Üdv. BF1-et van értelme most megvenni? Csak 5€ kiegészítőkkel együtt. Szokott innen valaki még vele játszani? Mennyire van játékos? Nekem kimaradt az a rész, 2042-t pedig RX590 kártyával értelmetlen lenne megvenni. (illetve egyéb minőségbelei fenntartásaim is vannak)
-
free_jack
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A tiszt urak már jó előre ellógtak, csak nekünk mondták, hogy utolsó emberig védeni kell a pozícziót. Hát védtük. Mit ért? Én úgyis tudtam, ez őrület ennyi ágyúval szemben. Csak a vérpadra vittek minden előre látható eredmény nélkül. Ezt én is tudtam, pedig nem vagyok stratéga, a honvédség vitézsége nem vívhat ki mindent. Azt a vitézséget irányítani kell tudni. Összetört öreg emberek, kiéhezve szomjasan nem nyernek háborút. Nehéz hátizsákkal, melyben ugyan élelem egy szikra nem volt, de muníczió, és conserv, amit halálbüntetés terhe mellett nem volt szabad megenni, az volt rogyásig. Szakadj meg honvéd!
-
Ha elolvasod, ez konkrétan nagyon kevés embert érint, akik előtetlepített, mindenféle biztonsági cuccot bekapcsolt, virtualizációt engedélyezett gépen használják/kapják.
Én néztem és pl egyik BF sem lett lassabb upgrade után. (Legalábbis 2700X meg 5800X-el.
)Azt mondjuk énis kimértem, ha a virtualizáció (SVM) be van kapcsolva az levesz a sebességből, de szerintem az nem csak W11 alatt, bár ezt nem teszteltem ki.
-
TheProb
veterán
Igen, én is olvastam, hogy pl Ryzen-es rendszerek lassabbak. Állítólag szándékosan, bár ezt azért kezelje mindenki a helyén.
Előbb soft-agyvérzést kaptam, mert kb 1,5óra játék után meghülyült a játék és kb 5mp-enként befreezelt a kép.Látom pont jött egy új nvidia driver és w11-hez egy cumulative. Adok még ezekkel egy próbát, aztán ha tovább szarakszik, akkor megy a revert.
-
bul07
nagyúr
-
válasz
TheProb
üzenetére
Én kipróbáltam kétszer is ezt a clean install dolgot, saját tapasztalatom szerint egyelőre semmit nem hoz.

Akkor igen, ha már eleve valami nagyon tönkrement, és tényleg állandóan crashel valami, vagy hibaüzeneteket dobál. Tehát nagyon durva hiba "javítására" esetleg és nem tudjuk az okát, vagy nincs rá javítás.
De amúgy, ha van egy jól működő sokéves rendszer, akkor kb hibahatáron belül hoz, vagy semmit +-. Szóval nem éri meg a kínlódást. Még W10-11 upgrade esetén se.
-
TheProb
veterán
válasz
qukesz
üzenetére
Én is in-place upgrade-et nyomtam, egyelőre meglepő módon még semmilyen különösebb anomáliát nem tapasztaltam. De azt biztos, hogy egy clean install egészségesebb.
Egyébként önmagában nem feltétlen a win11-ben keresném a hibát. Próbálj meg egy repair-t/reinstall-t azért. (mmint BF5-re)
-
TheProb
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
RAM "OC" van, ami kb csak annyira OC, hogy 3200-re vannak felhúzva a 3200-as modulok.
A menu issue-ra egyelőre úgy néz ki, hogy megoldás volt a settings mappa takarÍtása+repair kombó.
-
-
TheProb
veterán
válasz
qukesz
üzenetére
Én sem tapasztaltam ilyet egyelőre. Ellenben mást:
-Random crash, szó nélkül bezáródik a játék
-Elite-ek testei nem töltenek be, ha váltogatom őket a listában
-Laggoló menü, meccs végi summary.Tegnap kaptam egy BSOD-ot valami nvidia cucc-ra, driver reinstall óta 0 fps-em van a menüben, se előre, se hátra. Csak alt+f4. Szóval azóta nem sikerült játszani...
-
-
qukesz
senior tag
Üdv Urak!!!
Játszik valaki esetleg win11 alatt????
Következő a helyzet.
Mindenbe megakad a karakterem (eddig nem volt ilyen).
Ezt úgy képzeljétek el hogy szaladsz, megakad és egyszer csak akármerre indulnál el mint ha egy körbe szaladgálnál.Ha fókuszálok egyszer csak gondol egyet és vissza veszi a fókuszt.
-
bul07
nagyúr
válasz
prokxy
üzenetére
Igen, és csak ezzel megyek
Egy hátránya van hamar felrobban, konkréten ha úgy kapja Tigris egy lövésére is felrobban
És a Tigrisnél még a páncéltörő se sebez akkorát elölről oldalról olyan 11körül, 10-11lövést simán kibír a Tigris
Tigrisnek egy gyenge pontja van
(videó)Lehet nem fogalmaztam jól , nem a tank vezetője volt a nyomorék
Hanem aki beült mellé és a géppuskával lődözött, hogy lássam füstön keresztül is
Jó egy lánctalpas nem tud úgy menekülni, de az is tud úgy mozogni hogy füstbe ne találjam el, de ha egy nyomi géppuska torkólatűzzel elárulja hogy hol van akkor már könnyebb
-
bul07
nagyúr
Tessék egy példa nyomorék csapatársra
Most ép nem én szoptam be

Az ilyenek miatt kapok agyérgörcsöt
Beül lődözik össze vissza, egy bazi nagy célkeresztet rajzolva a tankomra -
-
TheProb
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mentem 1-2 kört most DX12-vel. Talán tényleg jobb az átlag FPS, viszont drop-ok tényleg erőteljesebben érződnek. (Ryzen 5 1600 + GTX1070)
-
-
TheProb
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Oké, de nem ezt kérdeztem.

Ez alapján hiába ajánlott, ha tarkón veri a játékélményt.u.i.: Még nem volt szerencsém játszható DX12 élményhez. Pl Battlefront 2 konkrétan játszhatatlan lett vele.
-
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Ryzen-es kollégákat kérdezném, hogy DX12 továbbra is szarabb teljesítményt produkál, mint a 11? Májusi tesztet néztem, akkor még eléggé siralmas (min) FPS-ek születtek AMD CPU-val (Nvidia VGA-val).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield Discord
(hivatalos nemzetközi)
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- gerner1
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Stat rendszert is megszűntetni, és nincs többé csaló
Nem tudnak recskázni a ratyi kd-ra.

Megvan minden platformon.

Egyelőre single játékmódban játszom.