Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
válasz
bozont
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
Igazán jól sikerült, megmutatja a lényeget. Sosem vártam meg a DX12 lag megszűnését, elég erős gépeim vannak, hogy DX11-ben se legyen gond.
Az biztos, hogy valóban jobb a DX12, de csakis ha már jártunk ott.
A 0.1%-om 100+, 1% 130+-os volt még a régi gépeimen is DX11 alatt.
Itt nem tudni mennyi, mivel 144 fps limitet állítottam be, de fixen, meg sem rezdül a 0.1% sem.
Rászántam magam, rohangáltam pár pályán, de sosem volt utána keresőben ua. a pálya ...
Rotterdam sztem az egyik legjobb a sok object miatt, ha az jó, akkor az máshol is az lesz.DX11-ben nálad a ~30-35 fps reális. Csúcs mai gépeken is 60-70 fps van a BF5-ben.
Ez nekem a benchelős gépem, csak versenyre van. Szerzett is szépen aranyat.
Sem FFR, sem semmi, viszont nem minden ultra, de az amúgy is lényegtelen. Nem GPU tesztet nézünk, ne akadályozzon és kész.Volna viszont egy kérdésem.
Mivel állandó hardver cserélős vagyok, ezért pár napnál, hétnél nem tart tovább egy op rendszer.
Doksiból a BF5 könyvtár van mentve ill. a játék, de gondolom a DX12 adatai nem abban vannak tárolva. Ezért sem érdekelt sosem a 12, mivel úgyis repül a Windows. Ki lehet azokat menteni? Hol vannak?
A pályákat OK bejárom egyszer, de mind hetente... ~6-10 fps-sel katasztrófa.
Nem dől össze a világ, nem játszom az utóbbi években, de néha jól jön. Megtartanám a DX12-t, de csak ha nem kell órákat szívni vele kikapcsolódás helyett.
Igazatok van Bjørgersson -nal, érdemes megvárni annak, akinek van rá ideje.Még egyszer hatalmas köszönet a normális fps mérésért, így kell ezt. Csak az számít.
Meggyőztél, de meggyőzött a saját mérésem is. Max fps nem érdekel, 165Hz monitorom van, tehát 144-re limitálom.
-
zebra_hun
veterán
válasz
bozont
üzenetére
Köszi a vidijót
Értesz hozzá, tégy meg bitte vmit ha van egy kis időd.
Ha nem, akkor sincs semmi problemo
DX12 alatt pipáld be a 0.1 és 1%-os mérést. Grafikai beállítások nem érdekesek, mivel az videokártya függö. Ne ütközzön gpu limitbe, aztán jó az.
Egy meghalásig lehet mérni, mivel a spawn kapcsolás akkora akadás, hogy hiteltelenné teszi főleg a 0.1%-ot.
Tehát:
Spawn - mérés start - játék lehetőleg darálóban egészen a kipurcanásig.
Benchmark fülön kell beállítani egy start gombot. [kép]
Itt meg kipipálni, esetlegesen átnevezni. [kép]Kikerestem egy régi videómat, csak én nem vagyok pro, elég nehéz nekem nem megmakkanni a darálóban. Itt nincs 0.1, csak 1%.
Abridabrinak ebben igaza van, elégséges az 1%, de ha a 0.1 is 100+, az meg mégjobb.
Én sosem vártam lehet eleget, de a DX11 mindig jó, DX12 meg mérhetően rosszabb.
Ez érdekelne, hogy van e 100+ 0.1%-od úgy.
Én nem vagyok gémer sok éve, hetente veszek benchmarkokra állandóan hardvereket, oc, opti, tweak, aztán benchelés.
Ha kimaxoltam, jöhet a következő, nem tartom meg őket.
Csak méregetek, kihozom amit kilehet belőlük, aztán mennek a háztól
Szeretem mai napig a Bf-et, de a legelső részét. Ezek sajnos a közelébe nem érnek, de ez már más téma.
Bf5 egész jó, ez bejövős, igaz lassan 2 éve hogy a gépemen sem volt. Mivel nincs beépített benchmark, "hivatalos" vagy hiteles mérésre, diagnosztikára alkalmatlan.
Thx
-
Szabi020
tag
válasz
bozont
üzenetére
Nekem is volt mikor bepattintottam az új VGA-t. Játék reinstall. DX12 gyorsítótárak törlése. Experience letörlése örökre Illetve frissebb a driverem is azóta. Így megszűnt ez is ill a microlagg is. Tuning maradt nálam. Csak Bf-ben volt ez a bug.
Amúgy ha letálcázod többször akkor eltűnik egy időre.
-
Astroboy
őstag
válasz
bozont
üzenetére
Dettó, nálam 4.5 GHz-re húzott i5 2550k-val, 16GB 2133-as rammal és egy csúcs GTX980-al is úgy lagolt mint a huzat.
Ja a demó az persze nem, csak a teljes játék.
Azért írtam a kollégának, hogy önmagában a proci csere nem sokat számít, persze ha 8GB memóból 16 GB lesz, a 750Ti-ből 1650, akkor TALÁN érne valamit az i7, vagy ha stabilabb nem is lenne hozna pár FPS-t.
De a mikrolagok akkor is maradni fognak, kevés azoknak az "elavult" i7-eknek az IPC-je.

-
Astroboy
őstag
válasz
bozont
üzenetére
Mióta nerfelték szerintem közvetlenül használva sz@rt se ér, mortarként OK de azt valamiért szinte senki se használja.
Az elején mikor megjelent úgy bontotta az épületet mint az ózdi Kolompár Ármándó a brigádjával, most meg pfff... ha viszem jó ha 1-2 kill összejön vele meccsenként.Baszókával rohangál majd' mindenki, mert alig van esése cserébe viszont annyit sebez a páncélosokra mint egy szúnyog.
Én visszatértem panzerfaustra, annak van ereje kérem szépen, az a legjobb. Csak a sok baszóka használat során teljesen kiment a kezemből

-
Astroboy
őstag
válasz
bozont
üzenetére
Jah, én azt hittem arra gondol...
svensson: "A dinamitot mindig elfelejtem" - mint egy feledékeny terrorista?

Estefelé szoktál játszani?@rglaaf: itt gyorsabbak a repcsik bizz mint az I-ben, lehet azért nehezebb. Nekem egyszer Wake Islandon sikerült, a mókuska épp felszállt volna a reptérről amikor mellette jártam, oszt' csak flegmán rádobtam az meg bada-bumm.
-
Gainka
őstag
válasz
bozont
üzenetére
Nem vagyok hülye a játékoz, ha fenn áll az esélye hogy javitották vagy rosz helyen találom el nem irok ide. Rengeteget kell löni az ellen tankba ami számomra érthetetlen.
Kisza, hagyd már a hülyeséget, pont te aki szintén egy csomot játszott a bf 4-el., ott max az ellenfelet szidta az ember, de nem volt ennyi marhaság, pl hogy ha valakivel szembe lövitek egymást elfelejt betalálni a löszer.
Nem eldobni akarom a bf5-öt, csak kell valami amivel hígítom mert minél többet játszok vele annál idegesítők a játék "sajátosságai". -
válasz
bozont
üzenetére
Nekem mindig aktív a chat ablak de én ilyet sosem látok.
Hogy valaki csapatban gondolkodna...á az ritkaság. Legtöbbször mindenki megy a maga feje után. Én is ha beülök az AA-ba, be szoktam írni hogy ennél a pontnál vagyok, ha kell AA support, akkor repülj ide. De legtöbbször le sem szarják. Én erre még repülés közben is legalább egy rövid „OK”-val visszajelzek. -
-
Dtomka
veterán
válasz
bozont
üzenetére
Mivel játszol (ezalatt értem milyen kontrollerrel?), hogy ilyen nehézkesen megy számodra a repülés?
Én 2005 óta (akkor kezdtem a BF sorozattal játszani BF Vietnam), billel játszom, és szerintem könnyű a légi vasakat irányítani, hiszen ez 1 aracde játék.
Gyakorolj és menni fog, de sok múlik milyen a csapat
+Elég jó statot lehetett korábban összehozni repcsikkel, de azóta már kiadtak 1 hatásos fegyver ellenük.... -
Dtomka
veterán
válasz
bozont
üzenetére
Ilyet már én is átéltem többször is. Ha a csapat végzi a munkáját, akkor megfordítható a mecs. A régebbi részekben esély sem volt rá de a BF V -ben sokkal fontosabb a teamplay mint bármikor.
Volt olyan, hogy 2:0 ra mi nyertünk
:
(#20435) Hopkins95
Ez lehet igaz a 2xxx gtx kártyákra, de a régebbiek rosszabbul teljesítenek dx12 alatt.
Heti küldi csak nekem tűnik lehetetlennek?
100 000 kill? -
zebra_hun
veterán
válasz
bozont
üzenetére
Így van. DL dir nem elég. Az egész játékot átköltöztettem egy sima hddre, ott megcsinálta a frissítést majd vissza a 120as ssdre. Itt jött egy kis bibi az originnel, nem volt hajlandó elindítani a file ellenőrzést se. Pedig 75 gb volt előtte, patch után is 75 lett. Registrybe kikerestem a bfv exe helyét, átírtam majd ok. Régebben nekem is itt segített valaki ez ügyben. Egyedül a visszahelyezésnél jött ez a kis probléma, de azt így egyszerű orvosolni.
-
guftabi96
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield Discord
(hivatalos nemzetközi)
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Parkside szerszám kibeszélő
- World of Warships
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem mondasz hülyeséget
(persze mint látod sokra nem mentem vele, így is kikaptunk, a csapatunk tele volt 1-5ös emberrel
)
FollowTheORI