Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Íme, a One UI 8
- Fotók, videók mobillal
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
-
Mobilarena
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmike
őstag
Sziasztok,
Lenne egy kicsit OFF kérdésem a BFV community-hez. Tudom, hogy nem feltétlenül ide tartozik, de másik topic-ot sem tudnék neki egyértelműen mondani...
A kérdés: megéri lecserélni egy 60Hz (nekem mondjuk 72Hz-en ketyeg) IPS monitort egy drágább 144Hz FreeSync-et tudó monitorra?
Tudom elég szubjektív a dolog... és nehéz is megválaszolni. Tulajdonképpen csak annyit szeretnék megtudni hogy tényleg hoz annyit élvezeti értékben egy 144Hz-es megoldás egy 60Hz-es megjelenítéshez képest? Nyilván akinek nincs az azt mondja hogy "parasztvakítás", akinek meg van az azt hogy természetesen kell, csakis azért hogy más is kidobja a pénzt az ablakon rajta kívül...
Most egy kalibrált DELL U2414H-m van, amivel nagyon elégedett vagyok. Ezt "felhúztam" 72Hz-re, és így játszom rajta, V-Sync ON. Elkacérkodtam a gondolattal hogy lecserélném WQHD FreeSync (NVidia miatt Adaptive Sync) monitorra. Megérné? Vagy csak rosszabb lenne helyzet a megnövekedett felbontás miatt? A mostanit is alig bírja el a gépem. Tanácstalan vagyok...
Bocsi az OFF-ért, de a legtöbbet BFV-re használom a gépet, ezért gondoltam megkérdezlek titeket. Van aki mostanában váltott 144Hz-re? Annak talán frisebb az élmény...
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest