- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Ez durva, bár nem értem mit kell pattogni egyes embereknek, mintha bűnt követett volna el, úgy néznek rá. Ez egy lehetőség aki él vele azt kéne inkább otlani, de olyan meg nemhiszem hogy lesz, legalábbis itt.
Érdekes, de most már tudjuk hogy ilyen is létezik, ez van, az ilyet figyelmen kivül kell hagyni, nem kell foglalkozni vele, kit érdekel?
Ami itt ment annak volt alapja, csak a moderátor eltúlzott bezsongott vagy tudom én mi lelte, azt szétbarmolta a játék fórumát.
Mondjuk hogy bukkanak rá erre egyesek, azt nemtudom, rákeresnek esetleg?Játékhoz: Tegnap tök jól futott a játék, ma meg megint rájött az hogy gyengén szerepeljen, nem értem miért ilyen ingadozó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest