- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Mi a TS jelszó?
Legutóbb még nem volt password...
-
zack
nagyúr
válasz
HS 2142 #14864 üzenetére
Elég pimasz lenne, ha ezért nem lenne patch.
Odébb van az még, addig jönnie kell a patch-nek. De ez, hogy lassan fél évente fossák az új részeket, több mint dühítő.
Előrevetíti, hogy milyen minőséget kapunk. Mert ha a Vietnam is kaki lesz, nincs gond, mert jövő tavasszal úgyis kifossák a Vietnam 2-öt, így folyamatosan be vannak biztosítva, a pénz utánpótlásáról....Igazi férgek.
Én többet nem fogom támogatni őket játékvásárlással. Előttem leírták magukat. Ráadásul a Crysis 2 is egy időben fog megjelenni a Vietnam-mal, és 1000x inkább arra fogok költeni.
-
zack
nagyúr
Az a jó ebben a topikban, hogy mindig lesz téma.
Ha nem a játékról, a játékosok ill. a szerver szokásokról mindenképpen lehet. -
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
Igazad van...Én is kiléptem ma.
"a lehetetlen helyzetek, jaja, én is azt mondom h nem lenne bajom ha úgy lőnének ki h az teljesen érthető, de elég sokszor nem tiszta az egész!"
Egész egyszerűen, nem tudom sokszor, hogy hitbox hiba van, vagy cheat. Sokan direkt visszaveszik a grafikát, és tök más pl. nálam DX10-be fullon egy füstgránát, és más látvány lesz nála, mert ugye ki lehet kapcsolni. A növényzet dettó. Nálam olyan élethű, hogy sokszor a lapuló ellent se veszem észre, úgy beleolvadnak. De ha ez is vissza van butítva, már más a helyzet és a másik oldalon az előny. És itt még csak azt feltéleztem hogy grafikai mutyizás van...cheat-ről még szó se esett.
Meg kellene tudni oldani 2010-ben egy MP játékot úgy, hogy egyenlő esélyek legyenek.
A füstöt, növényzetet, és egyéb az ellenség dolgát megkönnyítő grafikai módosítást ne lehessen állítani. Max. akinek nem bírja a gépe az vagy visszaveszi a felbontást, vagy nem játszik vele. Lehet hogy ez most köcsögség, de hihetetlen, hogy a játékostársadalom "X" százaléka képtelen korrekten játszani, és e miatt a többségnek elrontják a szórakozását. Vagy grafikai mutyival, vagy cheattel. Simán megoldható lenne, hogy bizonyos dolgokat ne lehessen állítani, mert handicap az ellenségnek. Mert meg ne magyarázza nekem senki hogy kb. Marksman 120-130 távolságból, én, mint futó, folyamatosan mozgásban levő ellenséget, ki tudjanak szedni headshot-tal, mert úgysem fogom elhinni, főleg úgy hogy olyan a golyó röppályája, mintha parittyából dobtam volna. Ilyen nincs. Persze véletlen lehet. De több véletlen egymás utánban nincs. Főleg nem GOL, M24, M95 fegyókkal. Az hogy megsebez közelebbről, és utána pisztollyal leszed, az okés, és reálisnak mondható. Az hogy sorozatfosó roham csipa fegyókkal ölnek meg, az is egy dolog, és nem is ágálok ellene, csak azért van egy határ...Nagyon közel állok hozzá, hogy visszamenjek Crysis Wars-ba. Ott ilyen idegeskedés, és anomáliák nem voltak. A SCAR rohampuska, és nem tudnak kiszedni a pálya másik feléből, még nagy zoom-os távcsővel se. A GAUSS ami a legjobb sniper fegyver (részecskegyorsítós), és nagyon kiszámíthatóan lehet lőni vele. Felsőtest találatnál általában halál van. Van egy távcsöves golyós puska is, ebből 2 találat kell a halálhoz, kivéve ha headshot van. Persze nem "U" alakban lő.
Én biztos nem fogom BC2-ben visszavenni a graf-ot azért, hogy jobban szerepeljek.
Előbb fogom letenni a játékot, mint a grafikát visszavenni, hogy így jussak előnyhöz.Eddig komolyan vettem a játékot, és a fejlődést, de most már kezdek egyre komolytalanabbul hozzáállni. Nem motivál az előrelépés, mert nem érzem fair play-nek a játékot ill. a körök egy részét. Azt találtam ki, hogy amikor sanszos hogy nem tiszta a játék, egész egyszerűen kilépek. Crysis Wars-ban is ezt alkalmaztuk, és működőképes volt. Sajnos itt is ezt kell.
Még mielőtt megvádoltok, hogy a jobbakat meggyanúsítom hogy csalnak...amikor Clan Wars volt, és kikaptunk a sokkal jobbaktól, nem éreztem semmi ilyet, pedig a K/D arányunk csapnivaló volt. Mégis korrekt küzdelemnek éreztem. Ezt a korrektséget hiányolom a public körökből is. -
zack
nagyúr
válasz
madgie #14020 üzenetére
Az fasza!
Milyen 50 colos jószág lesz?
Nagy élmény lesz, az biztos, de játszani túl nagy véleményem szerint, bár ez attól is függ milyen messziről fogod nézni. Én "csak" 32 colos monitoron tolom, de éppen elég ez is. Kipróbáltam a tv-n is, ami 94cm, de az már túl nagy volt..FPS alatt 10p után hányingerem lett.
-
zack
nagyúr
Gondolom mindenki azért játszik, mert szórakoztatja, ebben egyetértünk.
Az idegeskedés a játék azon szakaszában következik be, amikor már csak "fanaticból" tolod, és már rég abba kellett volna hagynod. Mert ugye ezek a szócsaták nem 1 kör alatt alakulnak ki. De ha 3-4 órán át tolod, megfeledkezel arról, hogy van megállj is, és abba kellene hagyni, és ilyenkor van hogy erölködik az ember és sok minden idegesíti. Én is már jártam így, ebből gondolom hogy másoknál sem ismeretlen ez a jelenség. -
zack
nagyúr
válasz
BandiHUN #14008 üzenetére
Ne is mondd...Tegnap úgy szúrtam le KL_Atyát hogy pont ugrott be egy ablakon, már belül volt, és utánaszúrtam. Mit mondjak. Beadta, és levágtam mint egy disznót (ami nem baj).
De hogy hogy nyúltam be az ablakon kívülről bökővel, és hogy szúrtam le...Még most se értem.
Sok arany cetlim még nincs, de gyűlik.
Valamiért mindig késztetést érzek hogy bökjek, ha kell ha nem. Még így is, hogy sokszor meghalok miatta, mert nem adja be.
-
zack
nagyúr
Nem értek veled egyet. Talán csak részben. Egy kis bevezető...
Ezek a játékok iszonyat nagy hatással vannak a pszihikai állapotunkra. Lehet vannak olyanok, akiket "nem ragad el", de a többség igen fanatikus, és szinte napi szinten tolja. A tipikus "22-es csapdája", amibe tizen évesen "beleesni" rosszabb mint a kábítószer. Mert mi felnőttek (32 vagyok) tudunk fontossági sorrendet állítani, és különböző fontosságú prioritások szerint élni a mindennapokat, ahol a játék valahol szerepet kap. Mert megtanultuk azt mi a fontos. De aki ezek mellett a játékok mellett nő fel, és esetleg a szülei is tehetősebbek, egy igazi senkiházi, mihaszna kölök lesz belőle, akinél kicsi az esélye hogy kialakul az, ami nálunk felnőtteknél már kialakult. Még a felnőtteket is képes "elragadni" egy MP játék, nem hogy egy befolyásolható tizenévest. Saját magamon is észreveszem, hogy sokszor túlzottan "beleesek" (volt egybe 8h játékidőm nem is 1x).
Mi ennek az alapja, és miért nem értek veled egyet? Mert bár játék, de aki elkezdi, először ugye bénázik, majd észreveszi hogy egyre jobban megy neki, kezdi átlátni a lényeget, van sikerélménye, és már meg is érkeztünk a versenyszellemhez mint fogalomhoz, mert onnantól kezdve hogy ezeket átéli, még jobb akar lenni, a társainál mindenképpen. Kiben mekkora a versengési vágy. Többek között ezért is van sok "K/D huszár", mert azt hiszik, az elismerés abból fog adódni mi díszeleg az adatlapjukon. Tegnap pl. direkt megfigyeltem volt olyan kör, aminek az első felét azért buktuk el 3p alatt, mert senki se hatástalanította az MCom-ot, mindenki elvonult ész nélkül "vadászni", majd jött a pislogás hogy mind a 2 MCom élesítve van. Az nem baj ha védőként 1 Squad elébe megy a támadóknak, ezzel is lassítva őket, de az hogy mindenki úgy rohan vissza mert élesítve vannak, és persze ezek után egyszerre is robbannak, vagy minimum az egyiket bukjuk...persze stratégiai hiba is lehet, nem mindig ez az érzésem hogy K/D huszárkodás az elsődleges, de nekem tegnap részben ez jött le 1-2 körben.
Szóval lehet játékként tekinteni, de van egy fejlődési szint, ill. egy elért renomé, hogy a fegyók fizikája, és a hitbox is nagy probléma tud lenni, ill. az egyéb más felsorolt hibák is, mert tudod hogy jobb lettél volna ha nincsenek bug-ok, és néha engem is ezért idegesít, mert már erre a szintre jutottam én is.Aki nem éli bele magát, az sosem fogja megérteni. Én utólag csak mosolygok magamon, hogy ennyire el tud ragadni a játékszenvedély, de úgy gondolom, aki ezzel tisztában van, az féken tudja tartani ez irányú szenvedélyét.
Aki viszont nem ismeri be, az óóóriási bajban van, mert ez a dolog tudat alatt "mérgezi".
-
zack
nagyúr
válasz
gabipaci #13965 üzenetére
Én csak annak örülök, hogy nem vettem meg 10k körüli összegért, hanem inkább megvettem másodkézből 5k-ért. A 3. rész előtt meg meg kell várni a teszteket ill. a reakciókat, és csak utána megvenni. Bármennyire is várom a Crysis 2-öt, azt se fogom előrendelni, mert amit elkúrhatnak, azt el is kúrják. A bizalmam a MP PC-s játékok iránt a béka segge alatt van.
Innentől kezdve még óvatosabb leszek vétel előtt.
A Crysis Wars-nak is vannak hibái, de aki tolta, és most BC2-zik, veri a fejét a falba, hogy ez mennyivel gagyibb mint MP, a lent említett hibák miatt. -
zack
nagyúr
válasz
madgie #13956 üzenetére
Na ja.
Ha az Abakan-hoz lenne egy 12x zoom jobb fegyó lenne a játékban, mint az M95. Vicc.
De sajnos ezen már nem fognak javítani, és szerintem maadni fog ez a "bug". A késelést is parádésan elbaszták, mostanában legtöbbször úgy halok meg hogy beledöföm, megfordul és lelő 100% HP-vel. A másik amikor nyiszálja és 5-6x kell megvágni mire beadja...Néha meg elsőre levágod mint egy malacot.
Annyira kezd kiábrándító lenni ez a dilettantizmus, hogy az első normális MP játékra át fogok állni, ezt meg messzire hajítom. Sok dolog tetszik, mert a környezet rombolhatósága nagyon élethű, bár ott is nem kis hibák szokták felütni a fejüket. Épületbe pl. amikor az ablaknál áll a delikvens, és bele Gusztizok, RPG-zek, amit ő észrevesz, és 3 lépést hátrább áll, majd úgy csapódik a oda a lövedék, sok esetben nem hal meg. Ez is egy vicc. A GL-t dilettáns módon legyengítették, lehet hogy alapban erős volt, de most meg túl gyenge. Vicc, ha mellé lősz 60cm-rel van hogy nem is sebzi az ellent. Azon túl épületeknél meg olyan erős, és olyan sérülést okoz bennük, mint a Guszti és az RPG.
Sajnos egyre több a mérgelődés, ami mostanában nálam már sokszor a szórakozás rovására megy. -
zack
nagyúr
válasz
madgie #13764 üzenetére
Most jöttem le...annal durvább szituk voltak. Tuti csaltak...engem egy csipa úgy szedett le fejessel, hogy futott felém, és nem volt közel, lőttem rá, erre ugrott egyett és ugrás közben lőtte a fejest.
Ilyen kizárt hogy legyen. Minden kör végén lenooboztak minket, holott okuk nem volt rá. Simán átgyalogoltak rajtunk, PH-s srácokkal ill. a magyarokkal egy csapatban voltam, de szinte semmit sem ért a támadásunk/védekezésünk. Volt olyan hogy megszületni se tudtam, csak 3 halál után, akkora volt a kavalkád, de az ellenfélnél voltak érdekes K/D arányok...25/4, 25/2 és társai. Bárki bármit mondd nekem, egy 2x16 szerveren jó játékosokkal ezt a K/D arányt lehetetlen megcsinálni, csak ha csalnak, hiába a magas rang jelzés. Játszottam magas rangú játékossal nem 1x, de ami itt ment az nonszensz.
És itt most megint nem az a gondom hogy jobbak voltak. Hanem úgy éreztem magam, mintha nem földi halandókkal küzdöttünk volna. -
zack
nagyúr
"hidd el ha 16 emberből már 8 azt használja elég zavaró tud lenni (mást nem látsz mint h megint meghaltál CG-által, és folyamatosan, only CG által..), és ha nem HC a szerver akkor meg pláne, mivel esélyed nincs más fegyverrel kilőni a másikat pont a bugok miatt... és igen sokan ezért veszik elő mert gyors, halálos, és pontos! És ahogy mondtam a többi fegyver mellett egyszerűbb kilőni azzal az ellent mint egy 30 táras xm8compactal pl., amivel még egy emberbe egy tár sem elég sokszor! el van Qrva az egész játék ezzel :/ pedig nagyon frankó gém lenne ha nem lennének benne ilyen oltári nagy hibák!"
Örülök, hogy neked, és még 1-2 hozzászólónak "átjött" mit akartam mondani, mert én is pontosan úgy gondolom ahogy ti.
Nem azok zavarnak akik belőnek a tömegbe 1x-1x hanem az zavar, aki non-stop azzal rohangál (persze nagy részben kempel is mellé), és ha kell, 2-3m-ről is CG-zik embert.
Kíváncsi lennék ki hogy viselné ha 1 körben a 10 halálból 7-8 CG általi lenne. Ez az egyik része, de még mindig nem ez a fő gond. A fő gond az, hogy minden admin másképp látja, nincs egység. Van aki kiírja, hogy CG csak épületek, és járművek ellen, és ha lát renitenskedőket, figyelmezteti hogy nem kellene. Aztán van aki úgy van vele mint mackósajt, hogy beletojik, mert ha benne van a játékban, akkor lehet használni. Ilyen ellentétes gondolkodással nem lehet ilyen jellegű szabályokat bevezetni. Vagy mindenki egységesen "egy irányba húzza a szekeret", vagy akkor nem kellenek CG korlátozási szabályok, és mindenki azt ás arra használja amire akarja. Tehát a CG noobozás is ezért alakulhatott ki..Ha az adminoknál sincs ebben egyetértés, akkor miért várják el, hogy a játékosok között legyen?Mod:
Most látom jean leírta már ezt, szinte szóról-szóra.
-
zack
nagyúr
Ma megint szóvátettem, hogy non-stop emberre van használva a Guszti, az embert is megneveztem. A többiek is szóvátették ezt, és hogy 8 csillagja van CG-re. Aztán jött a válasz Mackósajttól, a csapattárs védelmében, hogy az nem jelent semmit mert járművek kilövéséből is összeszedhette és egyébként is azzal megy amivel akar, és arra lő amire akar. Engem a 10 elhalálozásomból 7x az ember szedett le CG-vel.
De nem fogom magam idegesíteni hülyeségeken, meg "CG noobozni" hanem én is emberekre fogok lőni vele pofátlanul és bele fogok tojni az egészbe. Nem1x szóltam már, és retorzió nem volt, következetesség nincs, így pedig az húzza a rövidebbet aki a megpróbál korrekten játszani, a megbeszéltek alapján.
Ennyit erről. -
zack
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #13575 üzenetére
"Gyere fel a PH-s szerverekre ott tudsz gyakorolni!"
Az nem gyakorlás, hanem mészárszék.
-
zack
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #13550 üzenetére
Tegnap kb. 7-8 órát játszottam 10.5-ös driverrel, nálam semmi ilyesmi eddig nem volt. Ha lesz, én is visszatérek majd egy 10.4-hez.
Ilyen problémák nV-nél is vannak. Sokat írtam nV-s topikokba, és láttam, hogy ott is megy a driver csere-bere, "ne a legújabbat tedd fel mert az szar, használd ezt, mert ezzel nincs gond" címszavakkal.
Egyelőre nem tudok hozzászólni a problémához, mert eddig nálam nem jelentkezett. Hozzátartozik hogy én feltettem a CFX-hez ajánlott appprofiles progit is, amiben BC2 javítás is van. -
zack
nagyúr
válasz
Balika23hun #13521 üzenetére
Ja ja...örültem is neki.
Pár napja késelek még csak, de rákaptam nagyon.
140 késelésem van eddig ami sikerrel járt, és jó pár amit nem adott be.
A másik "trófeám" hamutal-tól van. A többi arany plecsnim nem érdekel, de van még egy pár, külföldi szerókról.
Egészen idáig toltam a Squad Death Match-et, szóval én még csak most fogok lefeküdni...nagyon rákaptam. Baromi jó feeling, és jó gyakorlás a célzásra, és reflexekre, ha jön a Rush mint "mélyvíz". -
zack
nagyúr
Lehet béna vagyok, de én nem találom magam a BC2 stat oldalán...
Mivel a nevem Zack és kapcsos zárójelben a "HUN". A Stat oldalon viszont nem tudok kapcsos zárójelet írni, Zack névre meg mást ad ki. Ötlet?
Másik kérdés...UAV hogy tud géppuskázni? Mert eddig nekem csak rakétázás ment.
-
zack
nagyúr
válasz
petXYZW #13422 üzenetére
Na ez az. Több szerveren is jártam már, ahol pontosabban beadta a találatot. Eddig nekem a kis pinggű szerók közül eddig a PH-s szeró az egyedüli kakukktojás ami a lag és a hitbox hibát illeti. Lehet a 32 fő sok. Passz. Tényleg nem tudom mi generálja a hibát, de remélem megoldódik.
Nem tudom észrevettétek e...lehet hogy VGA hiba, de tegnap volt olyan, az utsó körök egyikében amikor védők voltunk a havas pályán (amit el is buktunk), engem amikor berakott a játékba, még az MCom-hoz se értünk de a támadók már ott voltak. Pikk-pakk leszedték az első körben odaérőket, majd az első MCom-ot 2 perc alatt sikeresen el is buktuk. Persze egyébként is elbukjuk, csak ha már védők vagyunk, nehogy már előbb érjen a támadó az MCom-hoz, amikor elvileg ők messzebről futnak rá.rankesz: Ok.
Én még 10.2 használok.
Nekem nagy ugrás lesz a 10.5.
-
zack
nagyúr
Felesleges támadnod. Főleg annak tudatában amit írtam, feltéve ha tudod értelmezni.
Nem tudom mi okozza, és nem mondtam hogy csíterek vagytok. Épp ellenkezőleg. Nagyon is jól toljátok. Példának azért hoztalak fel titeket, mert a tegnapi több órai játék alatt nálatok tapasztaltam. A megoldást keresem a problémára, mert többeknek van hasonló gondja a PH-s szerókon. Az is lehet, hogy szerver beállítási hiba. Mit tudom én.Egy klánt gyanúsítanék meg legutoljára csalással, és valahol ez presztizskérdés is nekik. De erre utaltam az ominózus hsz.-ben.
A fov az minek a rövidítése, és hol állítod?
-
zack
nagyúr
válasz
gabipaci #13414 üzenetére
Szupi. Akkor patch után remélhetőleg ez a része is megoldódik.
Bár ha nem bonyolult, patch-ig is beállíthatnád, mert ki tudja mikorra ér ide. Lehet még 2-3 hét is akár, és a játékot, ill. a játszhatóságot erősen befolyásolja.
Egyébként én csak játék alatt nézem, máshol nincs értelme. -
zack
nagyúr
válasz
Madn!ght #13412 üzenetére
De...ez is lehetséges. Én is gondoltam rá. Több külföldi szerón is tolom, német, osztrák szervereken is. Ezeken kb. 60-70 a pinggem, de 100 felett senkinek sincs. A PH-s szerókat meg nézd meg egyszer...van aki 200-300 pinggel csatlakozik, de az enyém is több mint a többi szerón...100 körüli. Ahogy nézegettem, a többségnek (valószínű a szerver miatt) 100 feletti a pingje, és amikor jön egy "ping huszár" 200-300 pinggel az mindenkinek a játékát hazab@ssza, és lehetséges hogy tényleg akkor jönnek elő ilyen gondok. 60-120 között nem hinném hogy lennének ilyen gondok. Valószínű a késelés is ezért rapszódikus, és a csipával lőtt fejesek is. Azt tudom hogy ma nagyon sokszor haltam meg úgy, hogy nem kellett volna, mert én voltam a gyorsabb. Valamit kellene ezzel kezdeni!
Adminok:
Nem lehetne olyat megszabni, hogy aki 120-as pinggel vagy magasabbal jönne játszani azt autómatán kidobja a szerver? Mert az is lehet hogy a háttérben sz@rik lelőni a torrentet, fusson csak addig, a játék meg éppen ezért tele van anomáliával, és mindenki pingjét lerontja. Mert elég csak 1 játékos akinek magas a pingje.
Azt tudom hogy Crysis Wars szerverek kihajítanak ha magas a ping, tehát autómatikusan "kicked" van. Remélem itt is van valami hasonló megoldás. -
zack
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #13408 üzenetére
Jaja. Egész jó körök voltak este.
Végig egy csapatban toltuk, jó volt, bár az ellenfél erősebb volt, és bár nem "gyalogolt át" rajtunk, de szinte mindig behúzták a köröket.
Vannak dolgok amik kurvára idegesítenek, és nem tudom mitől lehet. JCSR-es fiúknál, LACAHUN-nál és még 1-2 embernél volt csak. Elkezdem pumpálni a felsőtestüket medic-kel lézer spottal 5-10m-ről, tisztán látszik hogy én kezdtem el lőni, erre lő kettőt és leszed. Nem hinném hogy hitbox hiba, mert csak és kizárólag JCSR-es fiúknál és 1-2 másik játékosnál tapasztaltam. Medic géppuskái pedig nem gyengék. Első pár alkalommal azt hittem én vagyok a béna kuki, de ez többször is előfordult, más fegyverekkkel is, csak a Medic-et azért emeltem ki, mert a géppuskáknál nincs erősebb.
Kizártnak tartom hogy olyan hitbox hiba legyen, ami csak a játékosok egyik felénél jön elő.
Volt több furi dolog is velük kapcsolatban, de az nem konkrétum, ezért felesleges megemlítenem.
Félre ne értsetek. Nem az a fajta vagyok, aki ha a másik jobb, megvádolom hogy csíter. Ha jobb, akkor jobb. Én még egyébként is csak tanulom a játékot, messze van még az a szint, hogy minden pályán jó legyek, és mindig. Néha vannak körök ahol elkapom a fonalat, de vannak nagyon gyatrára sikerültek is, ahogy minden kezdőnél.
Nem szándékozom a JCSR-es fiúkkal versengeni mert mi valószínűleg sosem fogunk úgy játszani, de ha előbb kezdem el lőni viszonylag közelről géppuskával, akkor elvárom hogy AN94-el ne lőjjön hármat úgy, hogy ő túléli, én meg meghalok, mert így nem érzem az esélyeket egyenlőnek, még ha ők jobbak is. -
zack
nagyúr
válasz
gabipaci #13378 üzenetére
Nem feltétlen rosszabb képességűek a játékosok. Csalóka. Inkább úgy fogalmaznék, a fejeseket, és a találatokat jobban beadják azok a szerók amiket próbáltam. Csipázni is könnyebb de nem azért mert bénák. Egyrészt ugye a lag miatt, másrészt pedig max. 24 játékos bőven elég, főleg a kissebb pályákra. Így pedig nagyobb a tér, és jobban kijön a "kommandózás" és a taktika, a mellett, hogy te is élvezed a játékot. Én PH-s szeró után mindig tolok mást is. Nem a sikerélmény miatt, mert ott is lehet szívni, hanem mert játékélményben teljesen mást nyújt. A PH-s szerón 80%-ban nagy az összevisszaság, mindenki esik-kel, stratégia szinte nulla, mert a 2x16 fő véleményem szerint nagyon sok, az optimális inkább a 2x10 vagy max. 2x12, mert a 32 fős összecsapásoknál 1/10 másodpercre sem állhatsz meg, mert egy csipa úgyis kiszed. Ha kettő elvéti akkor majd a harmadik betalál. Ha pedig futsz, vagy egy "Guszti noob", vagy bármelyik assault szed ki, esetleg egy medic kilométerekről. Reflexek semmit se érnek, mert akkora az össze-visszaság hogy képtelenség mindenhova figyelni.
A vicc az, hogy tényleg általában jobbakat játszom külföldi szerókon, de a PH-s szerót is látogatom, elsősorban az itteni fórumtagok, és a magyarok miatt.
Biztos hogy a játék élvezhetősége itt van "elásva", mert késő este, amikor 20-26 fő körülire csökken a létszám, és vannak fent még PH-s arcok, baromi jó meccsek szoktak lenni. Ezzel csak az a gond, hogy max. 1-2 kör, mert a magyarok 01h körül lépni szoktak, gondolom a korán kelés miatt...A legjobb eddig a 2x8 fős "klán wars" volt, bár végig kikaptunk.
Ott volt hely és mód taktikára, még ha az övéké jobb is volt.
-
zack
nagyúr
válasz
madgie #13290 üzenetére
Ez nálam is így van. Rálépésből szinte mindig beadja még ha kicsit messzebbről is döfök. De ha úgy jön ki, hogy megállok mögötte akkor csak Gedeon bácsit játszik, amiért általában fizetség gyanánt ki is lyuggatnak.
Na ezt kellene javítani. Aki már ott van az enemy mögött centikkel, annak adja be, és ne kezdje el nyírbálni. -
zack
nagyúr
válasz
madgie #13280 üzenetére
Na ja. Egyébként egyre inkább háttérbe szorul nálam a gubbasztós csipa. Van 1-2 szitu ill. pálya rész, ahol hasznos 1-2 stratégiai helyen álló enemy kiiktatására, de folyamatosan csipaként vonulgatni sztem felesleges és unalmas is, azon túl hogy sokszor inkább hátráltatja a csapatot mint segíti. Mozgásból kiszedni valakit "Marksman 100" felett szinte lehetetlen, a 2 lövéses megoldás meg vagy összejön vagy nem, attól függ milyen tempóval tölti vissza a skulót. Pl. M95-nél a 2 lövéses megoldás szinte kizárt, mert mire újratölti, a megsebzett enemy már rég eltünt, és fedezék mögött van. A másik, hogy a csipák a legkönnyebb célpontok közelről, főleg ha nincs motion sensor. A rohamcsipa viszont baromi jó dolog, de ez is csak akkor lenne 100% ha a késelést úgy adná be, ahogy azt kellene, mert taktikailag a csipa tud legjobban késelni az álcája miatt, tehát stratégiailag az egyik fő fegyvere. Remélem a patch javítani fogja a késelést, mert mostanában sokszor haltam meg más szerókon is, késelés közben, és ebben az a legidegesítőbb, hogy le is lőhettem volna, de az meg "hentes" munka, jóval elegánsabb ledöfni, és persze gyűjtögetni a dögcetliket.
-
zack
nagyúr
válasz
Gripper #13185 üzenetére
"A drága fiúk ott a DICE-nál valamit elnéztek és a torkolattűz textúra/effektus/akármi egyszerűen felfogja a medikre lőtt golyókat. Nem mindet, de eleget ahhoz hogy a medik ledaráljon. Persze ha a medik háttal áll vagy nem lő akkor könnyen hal. Ezért olyan mintha a medik űberbrutál lenne, pedig nem, csak egy újabb bug (feature?)."
Ebben lehet valami.
Annyival kiegészíteném, hogy a csipa legprofibb M95 fegyverénél ugye van golyóesés, de ez M60 és más géppuskáknál nincs. Ahogy Abakan-nál sincs, és egy 4x távcsővel simán az egyik leginkorrektebb fegyver válik belőle a játékban ami már-már egyvelege a csipa fegyóknak.
Szerintem is indokolatlanul a legerősebb kaszt a Medic, bármilyen géppuskát is választasz mellé. A baromi nagy tárméret 1 az 1-ben szinte halhatatlanná teszi a Medic-et, de itt azért van esélye a júzernek 2-3 ember megölésére is, míg a többi kasztnál a tárméret miatt ez szinte kizárt.
Szóval nem véletlen hogy legtöbben Medic-kel mennek. Ezt (is) elqúrták a készítők, mint sok minden mást is.
Az a legdühítőbb, hogy alapjaiban az egyik legjobb játék lehetne, tehát a nehezét megoldották a fejlesztők. A kis apróságokon vérzik el a játék, amit az első patch se tudott maradéktalanul orvosolni, és ráadásul újabb hibákat is generált.
Nem látom esélyét, hogy ebből bármi pozitív dolog fog kisülni. -
zack
nagyúr
válasz
namenyicsavo #13150 üzenetére
Ja ja..pedig jó kör volt.
-
zack
nagyúr
Én ezt nem hiszem el ami most ment az 1-es szerveren... KLatya amíg velünk volt, addig is nagy volt a túlerő a másik oldalon, és nem volt sok esélyünk, de a köv. körben még atya is átkerült az ellenfélhez...megint kialakult az amivel mostanában legtöbbször találkozom az 1-es szerón...Igénytelenség, K/D arány növelése, és az ellenfél alázása. Ebben nem óhajtottam résztvenni ismételten.
A kezdőpontokon nem tudtam újraéledni mert már ejtöernyőzés közben leszedtek, de ha nem, földetérés után biztosan...Kb. 8 irányból.
Kicsit baserape szagú a sztori... -
zack
nagyúr
Nah ennyi vóót, nem játszom tovább, elegem lett...
Majd visszanézek, és ha az akkori állapot se felel meg, ismét ki fogok lépni. -
zack
nagyúr
válasz
LifeSpirit #12942 üzenetére
Most lett kész a melegszedvics, bedobom, és utána rongyolok fel az 1-es szeróra.
-
zack
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #12881 üzenetére
Bizony...a késő esti game nagyon jó volt.
Izgalmas jó körök voltak, kár hogy madgie lelépett, mert tetszett volna neki.
Egyébként tök egyszerű lenne. Le kellene védeni jelszóval a PH-s szerókat, és csak a PH-s tagok, ill. az egyéb klán tagok tudnák. Így ki lennének küszöbölve a vér istvánok és a cheaterek is. Egy próbát megérne, arról nem is beszélve hogy lenne hely, és nem kellene várni sokszor igen hosszú időt, mire a fullon levő szeróhoz csatlakozni szeretne egy MAGYAR játékos. -
zack
nagyúr
Nem értek egyet veled, és nem igazán akarod megérteni mi a gondunk, pedig már többször is említve lett.
A játék lényege papíron, tényleg az, hogy győz e vagy veszít e a csapat. De gyakorlatban az az igazi "fight" ha át kell verekedni magad az ellenséges vonalakon nagy harcok árán. Aztán vagy győztök vagy nem, de nálam a játék milyensége a döntő, nem pedig hogy mit ír ki a végén. Ha 8x veszít a csapatunk, viszont kemény meccsek voltak, az is annyira jó mintha nyertünk volna, mert szórakoztatott.
De ez az általad megfogalmazott "mert nekünk jó azért" kicsit furán hangzik. Ha átgázoltok, és halomra lőttök mindenkit, mivel igen csekély az ellenállás, majd az első 2 Mcom élesítés és robbantás max. 2-3 perc, és a folytatás se alakul másképp, körökön keresztül... Ebben mi a jó? Annak se jó aki támad, meg annak se aki védekezik, mert nincs tétje és unalmassá válik. Persze nem 1 körről beszélek, hanem többről.
Szóval a véleményedből kiindulva, teljesen másképp értelmezed a játékot mint szórakozást. Vagy a K/D arány a fontos ha valaki ránéz az adatlapodra akkor lássa mekkora spíler vagy, és ezek az "alázós" körök ezért jönnek be ennyire?
Persze az is lehet csak félreértettem valamit, vagy egyszerűen rosszul fogalmaztál. -
zack
nagyúr
válasz
madgie #12874 üzenetére
A következő körben győztünk, és le is nooboztam őket, amit Target magára is vett, de közöltem vele hogy nem neki szól. Az egy dolog hogy győztünk, de ahogy az adminok kitették a lábukat mindenki elkezdett Gusztival meg RPG-vel emberekre lőni, speciel abban a körben 12x haltam meg, abból 8x RPG volt 2 m-ről. Nagyon idegesített.
Volt egy magyar srác is "Zee78" vagy valami ilyesmi a neve...lehet jár ide is, nem emlékszem, de amit össze kempelt az AN94-el...Mire jó az ha elbújok, legugolok, és onnan szedem ki a mozgó ellent? Sosem fogom megérteni a kempelést, főleg azt a fajtát, aki ezt stratégiaként alkalmazza. Persze mértékkel minden belefér...az RPG is, ha csak 1x-2x lőnének pofán vele, nem pedig állandóan.
Érdekes fegyó párosításokat láttam viszont. Volt akinél RPG és Guszti is volt. Gondolom azért, hogy RPG-t 2m használja headshot-ra, a Gusztit meg távolabbra. Hogy a pöcsbe lehet ilyen összeállítás?Cheat?
Azért ameddig voltál, jó volt, bár tényleg sokat vesztettünk.
Egész jól belejöttem a késelésbe, az utsó körben vagy 10 dögcetlim lett.
Akkor is késeltem amikor lőni kellett volna.
Meglepett, mert talán 1-2 alkalom kivételével mindig beadta.
-
zack
nagyúr
válasz
Fortissimus #12856 üzenetére
Szép darab.Grat.
Nekem a ver. 2.0 G15 van, és ahogy nézem, nem sok mindent újítottak azóta. Persze az árát biztos "újították" felfelé. -
zack
nagyúr
Mi történt az 1-es szeróval?
Az előbb még fullon vóót, most máá nem is aktív. Tán csak nem megjött a patch?
ThePoweR:
Szó szerint azt jelenti, hogy a monitor által megjelenített legoptimálisabb felbontás, ahol a legélesebb, és legszebb a kép. Ez gyakorlatban egy TFT maximális felbontásának felel meg. Sajnos ha nem natívban van használva, torz, homályos is lehet a kép elektronikától függően, ezért mindenképpen a natív felbontást kell eröltetni. Ha nagyon jó egy monitor elektronikája, akkor a kissebb felbontásokon jelentkező problémák nem annyira zavaróak. De azt hozzá is teszem, hogy az ilyen monitorok baromi drágák. -
zack
nagyúr
válasz
F_Zolee #12824 üzenetére
Én is Chieftec-et használok, az egyik legjobb táp a piacon, bár nem mindegy milyen széria. Én a Turbo Series-t használom. CFT850-14C. Kb. 3 éve vettem, azóta 4890 CF rendszertől a GTX295, 4870X2-ig minden volt benne. Drága volt (36k 2007-ben), de tápoknál van egy aranyköpés...."A jót csak egyszer kell megvenni". Mivel előtte Enermax-ot használtam (kb.4 évig), tisztában voltam vele hogy a jó táp visszahozza az árát, és megéri rá többet áldozni. Direkt vettem kicsit túlméretezettet, nehogy gond legyen egy CF rendszernél, vagy idő előtt kinőjjem. Remélhetőleg még hosszú ideig nálam lesz, mert nagyon jó táp!
Sokan bele se gondolnak, mekkora jelentősége van, mert egy stabil gép sok esetben a táp miatt lesz instabil.
Joe-T:
Szuper. Akkor ezért nem jöttem rá mi az istent tud, mert ezek szerint nálam se müxik. -
zack
nagyúr
A sniperes témát én se támogatom, és igazat adok neked is, és petXYZW-nek is, hogy ne legyen korlátozás. Én is van amikor stratégiai szempontok alapján csipázok kissebb nagyobb sikerrel. Ha egy csapat tényleg annyira hülye, hogy nagy részben mindenki sniperezik, akkor megérdemlik a sorsukat, de ezért nem a normálisakat kell büntetni, mert ugyanúgy elúszhat egy kör, ha a profibbak nem jutnak csipához, főleg ha még ki is rúgja őket a szerver. Szóval ez a szabály egy baromság.
A motion sensor infót köszönöm az illetékeseknek!
Valaki írta hogy a Mortar és a Motion Sensor csak a csipa kiváltsága. A C4 az nem?
Illetve mit takar a csipánál a sensoros távcső és hogy kell használni? -
zack
nagyúr
Most jöttem le egy UK szerverről. Én voltam a hülye hogy ennyit maradtam...aimbotos ribancok voltak. Bárhol álltam, bárhol éledtem, leszedtek, és mindig csipával olyan távolságból, hogy oda azért nem elég odakapni a fegyvert és osztogatni a fejeseket.
Csináltam egy fasza 13/50 arányt, de a végén már olyan ideges voltam hogy széttéptem volna őket.
Ha nem fog változni a csíter helyzet, ez volt az utsó játék amiért pénzt adtam. Jön majd a Crysis 2 is, amit megvettem volna, de ezek után majd végigtolom a nem legál single-t, és letörlöm. Ez biztos jobban meg fogja érni nekik mint hogy a szájbab@szott csíterekere kitalálni valami működő megoldást.
És akkor még a fejlesztők sírnak, hogy kevés a bevétel a PC-s eladásokból, amikor ölbe tett kézzel nézik, hogy b@sszák el a jelenleg egyik legjobb játékot.
Azt hiszem soha többet DICE, ez már biztos. -
zack
nagyúr
válasz
HS 2142 #12750 üzenetére
Ezt a detektort még nem használtam.
Melyik kasztnál elérhető és mi a neve ill. hogy működik? Egyre jobban megy a játék, de azért sok idő lesz mire mindent tudni fogok.
A mai játék tényleg jó volt, bár délután volt 1-2 kör ami azért annyira nem.
Azután ment el a kedvem a játéktól hogy ment az anyázás naico23 meg két másik játékos között elég sokáig. 1-2 szó nem zavar, de amikor chat szobának van használva, és nem a játék az első az sztem nem csak engem zavar. -
zack
nagyúr
válasz
BandiHUN #12549 üzenetére
F@szt. Ilyen nincs. Menj fel egy osztrák vagy német szeróra, és meg fogod látni hogy az ami a PH-s szervereken megy célzás, az inkább "természetfeletti", mint valós, reális tudás. Nekem a közelharci fegyverek nagy része olyan nagyot ránt, hogy képtelen vagyok vele messzebbre célzott lövést adni. Mondjuk ez lenne a reális szvsz.
Csak azt nem értem, miért pont a PH-s szerókra jön a sok csíter?
Kicsit úgy érzem, mintha a PH-s szeró lenne a csíterek táptalaja. Amióta tolom, én még külfödi szervereken nem tapasztaltam ilyen mesteri célzást, mint ami itt megy. Röhej. Bár a K/D arányom nem érdekel túlságosan, de kicsit fura hogy ma is 0.3-0.7 arányokkal fejeztem be a köröket a PH-s szerón. Na nem azért mert ennyire nem megy, mert érdekes módon külföldi szerókon simán hozom az 1-1.5 arányt, de sokszor még jobbat is, ha kijön a lépés.
Persze nem a K/D arány a lényeg, csak ebből azért sok mindent le lehet szűrni. -
zack
nagyúr
válasz
Perillustris #12545 üzenetére
Szerinted ez volt a kérdés?
Ha te két azonos értékű monitornál a nagyobb válaszidejűt vennéd, csak azért mert úgyse látod a különbséget, akkor veled van a baj, nem velem...
De gondolom olvastad azt is hogy mind a kettő 2ms. Akkor minek reagálsz egy olyan hsz-re ami nem aktuális? -
zack
nagyúr
válasz
ThePoweR #12506 üzenetére
A 21,5" VP PF-et venném. Technikai adatokban 2ms a válaszideje, míg a 22"-es társának csak 5ms. Ha valami nagyon számít játékok alatt, akkor az a válaszidő nem pedig a fél col.
Járj utána, hogy a technikai adatok helytállóak e, és ha igen, vedd a kevesebb válaszidős modellt.
-
zack
nagyúr
válasz
r-chee #12480 üzenetére
Ennyi erővel a GL-t is be lehetne tiltani.
Azt meg nem is értem, hogy fogjátok ellenőrizni, ki az aki engedélyezett módon használja a Gusztit, és ki az, aki nem. Ha ilyen szabályokat akartok bevezetni szerintem nagy lesz a káosz. Miért nem hoztok olyan szabályt ami a warosdinál van? GL, Guszti, M60 tiltva. Ez így jóval követhetőbb lenne, mint az, hogy ki mire lőtt Gusztival és az most korrekt vagy nem. -
zack
nagyúr
válasz
Zoli1222 #12471 üzenetére
Ne is mondd...Nálam a 4870 X2 + C2D 4,3Ghz is qurva sokat fogyaszt. Persze játék alatt. Ha játszom, nagyon pörgeti az órát. Gondolom a 82cm LCD se kedvez a fogyasztásnak és az sem, hogy napi 16h megy a gépem kb.
Azért laptop-ra semmiképpen se cserélnék egy asztali gépet. -
zack
nagyúr
válasz
r-chee #12446 üzenetére
Nem érted a lényeget...
Ha a jobbik csapatba vagyok, és annyival jobbak vagyunk körökön keresztül, akkor át szoktam állni, és erre buzdítom a többieket is. PH 2-es szerón volt erre példa, és tök jó fej-fej melletti küzdelem lett, élvezetes játékkal.
Nem 14 éves vagyok, aki egyfolytában győzni akar...Félreértettél.Csak ezek a fajta játékmód amit a BC2 képvisel, sajnos akkor élvezetes, ha a csapatok ki vannak egyenlítődve. Mielőtt "belekapaszkodnál" a mondandómba, természetes hogy van erősebb meg gyengébb csapat, hiszen valakinek győznie kell, és az sem feltétlen gond ha mindig az egyik oldal győz, mert erősebb. De mindennek van mértéke. Ha egy partiban olyan a játékosok eloszlása, hogy meg sem tudjuk közelíteni az MCom-ot akkor mi érteleme?
Vagy ha védők vagyunk mi értelme, ha berongyolnak 2 perc alatt, és egyszerre élesítik és egyben robbantják is mind a kettőt, mintha ott se lennénk..Ezzel az erővel tök felesleges az ellenfél is. Tény és való, hogy azért is idegesít, mert sokszor meg vagyok bénulva a csapatom miatt, mert egyedül nem tudom "megváltani a világot", és e miatt én is szívok.
Sőt..Crysis Wars-ban is volt hogy sokat bosszankodtam, mert én akár hányszor csatlakoztam egy játékba, mindig a gyengébbik csapathoz mentem, akkor is, ha az erősebbikben ismerősök voltak. Pont azért hogy a gyengébbeknek segítsek, és jobb legyen a játék. Ha edzésen sparringolok nem a kezdőkhöz megyek, hogy jól leiskolázzam és szétüssem őket, hanem a profik között keresek ellenfelet, hogy egyenlőbb legyen a küzdelem, és kesztyű közben fejlődjek is.
Ez mentalitás kérdése. Ki milyen mentalitású az életben, olyan lesz a játékban is.
Remélem érthető volt.
Azért köszönöm a "biz' isten átraklak"-ot, de ha lehet nem élnék vele. -
zack
nagyúr
Na a mostani játékot már nem bírtam szó nélkül hagyni. Órák óta szívunk, szinte esélyünk se volt 1-2 kört kivéve, de senkinek se jutott eszébe átállni. Félelmetes. Kinek jó így a játék hogy van 2 egyenlőtlen csapat, ahol szinte meg se tudjuk közelíteni az Mcomokat. Nagyszerű, bár a PH-s szerókon ezt az "alázós" mentalitást már megszoktam. Elvétve játszok csak 1-1 jó kört PH-s szerókon. Aztán jött a válasz hogy ennyi reconnal nem is fogjuk tudni megközelíteni. Na ja. Persze. Az erősebbik oldalon qurva okos mindenki, de annyi esze nincs hogy átálljon, és esetleg ha ennyire spíler akkor taktikailag is segítsen a gyengébbik csapatnak. Gondolom ilyenkor dörzsöli az ellenfél a tenyerét, ami a K/D arányt illeti. Másra nem hinném hogy jó lenne egy olyan játék ahol már az első 2 MCom-nál elbukjuk szinte minden körben.
De én vagyok a f@sz, mert mindig azt hiszem hogy jó lesz, és felnézek a PH-s szeróra, a jó játék helyett pedig jól felidegesítem magam.
Az pedig hogy lámáztam sztem tök jogos volt. Nem csak az a láma aki a gyengébbik csapatot képviseli szinte nulla taktikával, hanem az is aki ezt az egyoldalú harcot élvezi órákon keresztül.Lehet megkövezni.
-
zack
nagyúr
válasz
BalaNce87 #12370 üzenetére
Manapság ez van...Nem csak a játékokkal, hanem szinte mindennel. tavaly ősszel vettem 100k-ért egy Samsung I8910 HD telefont, ami tavaly tavasszal jelent meg. Szép volt, jó volt, de sok volt a szoftveres hiba. Szart rá a Samsung, hogy javítsák, és a mai napig nincs a régiónkra hivatalos, új szoftver. Még mindig az van, amivel kiadták tavaly tavasszal. Oltári nagy blamázs ez is.
A telefon még most is 75-80k környékén mozog.
A support kimaradt, és ez nem csak a BC2-nél, és a telefonoknál fordul elő. -
zack
nagyúr
válasz
BandiHUN #12338 üzenetére
Ebben nagyon nem értünk egyet.
Nekem a warosdi is szórakozás, és már akkor is jól szórakozom, ha kihozzuk magunkból a legjobbat, még ha ki is kapunk. Nem vérre megy, ez tegnap többször is elhangzott. Játék ez is, olyan mint a public, csak kicsit kötöttebb. Pont az a varázsa számomra, hogy játék, de mégis kicsit nagyobb a tét, más feeling, és éppen ezért megéri a kötöttséget.
Nagyon sokat lehet fejlődni közben, a játékostársakkal jó viszonyt kialakítani, mert kevésbé személytelen mint a public.
Nem magyar bajnok klánt kell összeraknunk, hanem játszani kell, és jól szórakozni. A többi úgyis jön magától. Közben haverkodsz, és jókat röhögsz a kialakult szitukon.
Ezek a dolgok miért teszik kérdésessé a warosdit? -
zack
nagyúr
válasz
HS 2142 #12328 üzenetére
Persze. Ez így van. Össze kell szokni az alap 8 embernek. Részemről tudok alkalmazkodni hozzátok, kivéve a hétvégét. Ma pl. 20h-ra megyek melózni, de holnap csak 22h-ra. A többi napokon, ha előre tudom mikor lesz war, simán úgy alakítom a napomat hogy akkor szabad legyek.
Holnap este is jó lesz, de csak 21.40-ig.
gabipaci:
Ez így van. Nem vezetnek sehová. Az a baj, hogy előre is gondolkodom. A sitten nincs BC2.
-
zack
nagyúr
válasz
madgie #12325 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Azért játszok hogy a csapatomat hozzásegítsem a nyeréshez, a legjobb taktikával, és az adott pályán leghatásosabb fegyverekkel. Valahogy ezek az arany és platina csillagok nem motiválnak, előbb-utóbb autómatikusan úgyis megkapom, mindegyiket, csak idő kérdése.
A war nekem is kiszámíthatatlan, ezért kellünk többen, hogy aki éppen nem ér rá, azt is pótolni lehessen.
-
zack
nagyúr
Majd elfelejtettemm, bár a BC2+TS-nél aki jobban szereti a melót az klinikai eset...
Mielőtt megbélyegeznél, én is melózok (32 éves vagyok), csak kicsit másképp, és mást mint a nagy átlag.Ma meg holnap melózom a héten, és ezt is éjjel. Utána legközelebb 1 hét múlva ugyanekkor.
Nem gond, mert addig felmegyek majd gyakorolni TS nélkül.Egyébként meg arra gondoltam, csináljunk 2db 8 fős PH-s klánt, és házon belüli gyakorlást is szervezhetünk a war-os szabályokkal, amíg nincs másik ellenfél. Így gyakorlunk is éppen eleget, és nem fogunk annyira kikapni. Szerintem simán lenne 2x8 vagy fő. Az se fontos, hogy mindig u.a. a tagok legyenek egy klánban, ha éppen valaki nem ér rá, mert a lényeg a gyakorlás, és az sem árt, ha egy-egy war alatt vannak használható cserék is vész esetére.
-
zack
nagyúr
válasz
WhiteWalker #12303 üzenetére
Tök jó, de 22k-t nem fogok kiadni azért, hogy a TS-en normálisan halljátok a hangomat.
Hajlandó leszek költeni, és beruházni, de nem ennyit. Főleg úgy, hogy van egy Sony Hi-Fi fejhallgatóm ami nem volt olcsó. A gond annyi vele, hogy nincs rajta mic, tehát jó lenne nekem különálló mic is, ha oda tudom csíptetni a pólómhoz. A Sony-t meg továbbra is használnám, mert ezek a pc-s fülesek sehol sincsenek minőségben és hangzásban hozzá képest. A gondom csak annyi, hogy nem nagyon látok normális különálló, praktikus mikrofont.
-
zack
nagyúr
Dehogy megy jól.
Nem tudom honnan veszed.
De azért hozzáteszem, az utsó körben amikor még gép előtt voltam nem M60-al mentem.
Nem tudom a fegyó nevét, de pont az előző körbe kaptam, és bár a tűzerő nem olyan erős mint az M60, de jóval gyorsabban tüzel. Érdekes módon azzal is ment.
De egyébként úgy tudom nincs tiltva az M60 használata...vagy tévedek? Gusztit, GL-t nem nagyon használok, de már M60-at se szabad? Lőjjek pisztollyal?
A mai klán war-ban ki volt kötve hogy mortar, GL, Guszti, M60 nem használható. Ezt mindenki tiszteletben tartotta. De amíg engem is legusztiznak, meg 3m-ről rámtolnak egy GL-t addig ne legyen már gond hogy M60-al megyek. Vagy akkor legyenek szabályok, és én is be fogom tartani, ha más is betartja, de amíg nincsenek, nem szeretném ha bárki is elvárná, hogy a saját elképzelését valósítsam meg fegyverválasztás terén. Az M60 se egy "leányálom", van hibája bőven. Hiába erős, ha a tűzgyorsasága lassú és rángat mint a picsa, főleg messzebbi célpontoknál nehézkes a használata.
Azt is közöltem, éppen tegnap, hogy ki akarom maxolni a medic kasztomat, mert a többi már fullos. Evidens, hogy nem egy wc kefével fogok harcolni, hogy minnél előbb "unlokkoljam" a medic kasztot, hanem egy hatásos fegyóval.
Nah..a magyarázatból ennyi elég is volt. -
zack
nagyúr
válasz
MikaVejneGI #12293 üzenetére
Nagyon jó volt. Mi is köszönjük.
Felőlem minden este mehet a war.
Legalább mi is össze fogunk szokni.
-
zack
nagyúr
válasz
MikaVejneGI #12275 üzenetére
Na..fasza! Akkor szólj mindenképpen, mert én tuti mennék!
-
zack
nagyúr
válasz
MikaVejneGI #12272 üzenetére
Én benne vagyok.
Ma estéről van szó?
Toljátok az infókat, nem akarok lemaradni.
-
zack
nagyúr
Srácok...kipróbálnám ma ezt a TS-t. Van rá esély hogy egy csapatban toljuk ma?
18h után bármikor jó lehet, fe lehet hogy már előbb is...Csatlakoztam most a TS-hez...vannak fent srácok, hallom is őket, játszanak. Beleszóltam, de ők nem hallanak. Be kell lépni az előszobából valamelyik szobába hogy halljanak?
-
zack
nagyúr
Lesz innen 2x8 játékos is...
Bár ez általában úgy szokott történni, hogy most van 20 ember akit érdekel, de mire itt a meccs kezdete, alíg lehet majd a 8 főt összekotorni. -
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz
madgie #12219 üzenetére
Köszönöm!
Elvileg fent is vagyok.
Itt már csak az a kérdésem hogy tudlak felvenni titeket? Vagy itt nem kell felvenni a másikat?Látok egy előszobát ahol bent vagyok. Gondolom itt gyülekezünk meccs előtt, és innen választjuk ki, ki hova lép be melyik szeróra nem? Vagy azt a team speak kezeli autómatikusan, és nekem onnantól kezdve hogy csatlakoztam nem kell foglalkoznom vele?
-
zack
nagyúr
Erről a TS-ről adnátok nekem részletes infót? Mi kell hozzá, és hogy lehet aktiválni? Mikrofonom, ill. fülesem van, tehát a technika adott.
Ha valaki leírná lépésről-lépésre, akkor csatlakoznék én is. -
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
Du. 16h-tól folyamatosan nyomtam eddig a PH 2-es szerón...szóval 8h non-stop.
80%-ban nyertünk, és a meccsek nagy része élvezetes volt. Volt sok GL meg guszti noob akikkel a pöcsöm ki volt, iszonyat sok volt megint a kempelő, de azért voltak körök amikor egész jó csapat jött össze. Aztán most este felé egyre jobban ellaposodott...mi voltunk a támadók, de mindenki állt mint fasz a lakodalomban, védték a meglévő zászlókat, ahelyett hogy támadtak volna...na ezen a ponton mondtam azt hogy ennek már így nincs értelme. Már nincs sok hátra, és a medic-nek is meglesz mindene, és teljes lesz az arzenálom. Addig viszont csak medic-kel megyek, még akkor is ha stratégiailag az adott pályán más kaszt a nyerő...
-
zack
nagyúr
válasz
gabipaci #12150 üzenetére
Nem hinném hogy túl lenne húzva a konfigod.
Talán a procit vedd vissza 3,8-3,9 Ghz-re, mert nem minden I7 tudja 24/7 a 4Ghz feletti órajelet. Van egy Prime95 progi azzal le tudod tesztelni mennyire stabil adott órajelen.
Én mindig csekkolom tesztprogikkal a hardvereket adott órajelen, és így nincs gond. Kb. Decemberben telepítettem a mostani Win7 64bit Ultimate verziót, és azon túl hogy ráférne egy újratelepítés, még 1db kékhalált se kaptam eddig. Szóval van esély jó és stabil konfigot összehozni, csak ez egy konfigcserénél heteket vesz igénybe. Csak 1x kell belőni türelemmel, utána évekig hozzá sem kell nyúlni. Én BIOS-ban is lementem a beállításokat (Asus Maximus Formula), és még le is van fényképezve biztos ami biztos. Másképp nem működik a dolog.
Nálad az lehet, ha több konfiggal is hasonló gondod volt, hogy kihagytad a tesztelési fázist, ill. nem fordítottál rá elég időt. -
zack
nagyúr
válasz
gabipaci #12143 üzenetére
Valami nem stabil ott...
Ha minden hardver stabil, elvileg nem lehetne kék halál. Persze drivertől is lehet. Sajnos I7 tuningban nem vagyok spíler, ha C2D vagy C2Q lenne, abban többet tudnék segíteni. Az is lehet hogy az 5970 a problémás láncszem...lehet Catalyst probléma is. De ha ez vígasztal, sok 5970 tulajnak van nyűgje a játékok alatt, elsősorban a driver miatt. Elfogadom a választásodat, hogy a legjobb kell VGA-ból, volt hogy én is így gondolkodtam, de már kicsit átértékeltem ezt a dolgot, mert itt az élő példa, hiába drága és elvileg a leggyorsabb, ha csak a szívás van vele driver szinten. A jelenlegi 4870 X2-öt 53k-ért vettem alíg használtan, és 1920x1080-ban mindent fullosan tudok tolni max. részletességgel, és semmi anomáliát nem tapasztalok. Stabil, gyors, problémamentes.
-
zack
nagyúr
Nekem mostanában egyre többször van kilépés az asztalra.
Nem azért idegesítő, mert vissza kell lépni, hanem mert ahonnan jöttem, már nem tudok visszalépni mert megtelt. PH-s szervereknél ez ugye szintre mindig előfordul, mert fullon vannak.
Kizártnak tartom hogy azért lenne, mert a gép túl van húzva, mert eddig egyik játékkal se volt gondom. Ha pedig a 2x ekkora gépigényű Crysis Wars-nak is megfelel ez a beállítás, akkor a BC2-nek nehogy már ne feleljen meg.
Bár nem alapon használom a gépemet, de ügyeltem rá, hogy a max. tuningnál kicsit kevesebb MHz-en használjam 24/7. Jelenleg a procim 4300Mz-en, a 4x1Gb OCZ Reaper RAM 1170Mhz környékén, a 4870 X2 pedig alapon ketyeg. -
zack
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #11999 üzenetére
Azért én se vagyok teljesen kezdő...
Crysis egész jól ment. Nevezzük pro szintnek.
Persze BF-ből ez az első játékom, ez a sorozat valahogy kimaradt. Talán az első részével toltam egy keveset, de csak kipróbálás szinten. Az nem jött be annyira.
Itt teljesen másképp kell lőni, és sok a hiba a játékban.
Crysis Wars elejétől kezdve jó volt, nem voltak ekkora szarvas hibák, bár kiadtak hozzá 4db patch-et amivel sokat optimalizáltak. Teljesen más szint volt, csak a cheaterek természetesen azt is megmérgezték. -
zack
nagyúr
válasz
Madn!ght #11993 üzenetére
"Sajna másik nagy szívfájdalmam a játékkal kapcsolatban az általad elmondottakon túlmenően, hogy ha nem nyomom a zoomot/aimot, akkor hiába látom hogy talál, mégsem hal meg olyan gyorsan az enemy"
Ez engem is baromira idegesít.
Ezt ki is hagytam. Megyek MCom-ot betámadni...élesítem, majd fedezékbe vonulok a bódé mellé. Jön az "ellen" hatástalanítani, majd amíg hatástalanítja, megállok vele szembe és medic-kel egy tárat beletolok zoom nélkül M60-al, és nem halt meg, majd miután kifogytam, felált a hatástalanított MCom mellől és fejbelőtt.
Hozzáteszem, szinte mindegyik golyó talált, látni a célkereszten, és persze fejre is ment belőle bőven...
Ez a játék nem kicsi hibája. Ha nem zoomolsz bizonyos fegyók hatástalanok lesznek. Röhej. Ha meg zoomolsz azzal meg bizonyos szitukban, lehetetlen elég gyorsan reagálni. Még a "red dot" is van hogy lassú, ha úgy játszol, hogy nyerni akarsz és nem recon-nal mész. Persze most nem a kempelőkről beszélek, nekik jobb a 4x zoom (Medic, Assault) a bokor mélyéről... -
zack
nagyúr
válasz
madgie #11980 üzenetére
Nem tudom, mert én online nem tolom a Boxon, mert flashelt. Az fps játékok borzalmasak gamepad-dal. Szinte játszhatatlan egér+bill után. Sajnos nincs tökéletes megoldás. Konzolon jobbak a sport, ügyességi játékok, az autós-motoros játékokról nem is beszélve. Viszont az fps PC-n jobb, konzolon nem nagyon játszom ezt a műfajt.
Sajnos nem lennél kint a vízből, ha vennél egy konzolt. -
zack
nagyúr
válasz
rankesz #11967 üzenetére
Eddig még nem futottam bele külföldi szervereken hasonlóba. Nagyon kifogjátok, ennyire azért nem drasztikus a csíterek száma, de lehet mostantól elárasztják a szervereket...
Én a PH-s szervereken érzem ugyanezt. Szinte 1 külföldi szerveren sincs annyira profi lövész aki pisztollyal messziről leszed, vagy szinte még rá se tart a célra a recon, már is jön a fejes. Érdekes, hogy külföldi szerókon sok az együtt elhalálozás, mert egyszerre adja be mindkettőnk halálát, ami tök reális. PH szerókon 99% én húzom a rövidebbet. Nah..ez az ami nem reális. Vádaskodni nem fogok, meg már nem is tudom ki volt, nem érdekel a téma, mert hiába írtjátok ki, jön helyette 4 másik, mert nem lehet győzni. Olyan ez mint a "szélmalomharc".
Ennek a játéknak is az lesz a vége, mint a többinek, hogy a cheaterek miatt mindenki félre fogja tenni. Én sem örülök ennek, elkeserítő, bár annyival jobb helyzetben vagyok, hogy én csak 5k-t adtam érte és nem 10k-t. Ha valami a PC-s játékok halálát fogja okozni az nem a Warez lesz hanem a sok kis köcsög csíter.bul07:
Én se. Valami központi hiba lesz..az is lehet hogy a patch miatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest