Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• front3r

őstag

Nekem nagyon bejött a BF6, meg is fogom venni, ez nem kérdés. Az előrendeléstől való félelmet meg nem értem, főleg hogy ki lehetett próbálni.

Azt viszont látom, hogy több játékosnak probléma, hogy nem a járművekre koncentrál a DICE. De ez sajnos vagy nem sajnos, de természetes, mivel egy szűkebb réteget érint a nagy térképes csata. Valószínű sokkal nagyobb tömeget vonz az infantry. Engem is.
    Ráadásul a Close Quarters pályák jobban bejönnének, de nem akarom magamra haragítani a járműveket előnyben részesítőket. :D

Viszont ez nem COD, akármennyire akarják sokan ezt belelátni. Ez inkább csapatalapú lövölde, érdemes kihasználni a kasztok lehetőségeit, amivel megnyerhető a meccs.
    Megvan persze a magányos játékosoknak is az opció, pl. TDM, Domination.

Szerintem ezek egyértelmű dolgok, a beta alatt mindenki kitapasztalhatta, de szerintem ez egy klasszikus BF lesz, túl nagy meglepetés nincs az új részben. A BF3 is hasonló volt, ez is egy ugyan olyan játék, csak most már az is nagy szám, hogy ugyan azt meg tudták csinálni. Mondjuk a mai AAA játék állapotát nézve még ez is nagyon jó.
    Akik meg forradalmi BF-et akarnak, az talán majd a következő rész lehet. Már ha lesz hozzá elég ötletük. Nehéz újítani ebben a műfajban sajnos.

A 2042 is jó lehetett volna, csak nagyon szegényesek voltak a mapok. Nem mondom, hogy a BF6 beta mapjai olyan csodálatosak, de hozzák az elvárhatót, legalábbis Infantry szemszögből. Talán a járművesek is kapnak majd mapokat a megjelenés után... én abban biztos vagyok, hogy a régebbi BF-ekből hoznak vissza mapokat. Ha nagy siker lesz a játék, akkor lehet tömegével, és talán teljesen újakat. Csak legyen bennük kreativitás, mert nem jó, ha összecsapják ezeket.
    Így sok sok évig játszahtó játék lehet ebből.
    Ja és ez fontos, hogy ezt a megjelenésnél még nem fogjuk látni, akármennyire is akarjuk.

Új hozzászólás Aktív témák