Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az már regen rossz ha valaki csak a heti dolgok miatt játszik.
Régen nem volt ilyen mégis sok száz óra játék megvolt.Ha egy játékba kellenek az ilyen játékra ösztönző dolgok régen rossz.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Spizzi
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A BO6-ban már esélytelen, MWIII-ben még úgyahogy... nem a dolgozó, a játszásom kívűl bármi mással is foglalkozó embereknek van az már kitalálva.
-
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Pár hónapja vettem elő megint. Szerintem már elég jó.

-
sZapu
csendes tag
Egy kis infó azoknak akik steamen vették meg :
" Steam players will not need to use EA App to play Battlefield 6 but will need an EA account. Those who purchased Battlefield 6 via the Epic Games Store will need EA App and an EA account to play. "
De azért beteszem ide az FAQ-t is : [link]
-
CptAdamica
veterán
Én ott még a lövésen is kiégtem, kábé úgy kell célozni, mintha egy remegő kezű 14 éves kiscsaj tartaná a fegyvert...
Amúgy szerintem itt a CQ jobban fog tetszeni, az továbbra is lassú és nincs annyi inger egy helyen, mint például egy BT vagy Rush alatt. -
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A 2042 után nagyon bátor vagy. Biztos nem rendelem elő , nem érdemlik meg a bizalmat.
-
pohár
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
hát, a 4 után nem toltam már BF-et nagyon, szóval nem tudom hogy van/volt a szezonosdi
(ha úgy, mint Apexben, azt vágom) -
Spizzi
aktív tag
A Phantom Edition nálam is behúzva, sok pénz, de semmit nem várok már idénről, amit meg igen már régebben elő lett rendelve, meg azok nem is teljes árú játékok.
A 30 eurós felár a Standard-hez képest számomra elviselhető, a szezonbérletet úgyis megvettem volna majd ha indul az S1 és külön megvéve biztos lenne 15 eur. A 25 tier skip pedig egy biztosítéknak jó, hogy biztosan be is tudjam majd fejezni az összes mezőt, mert a cringeops 6-ból kiindulva már egy fél élet sem elég kifarmolni azt a sz*rt, pedig annó MW19-ben egy du. alatt léptem 4-5 szintet benne..... na most kitudja itt milyen lesz, bár remélem nem az időrablásra fognak rájátszani.
-
Gyula84
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az a helyzet nekem sem kell másik multi

még 70 nap és tölthető
standard edition
-
oriic
HÁZIGAZDA
Battlefield developers on skins and cosmetics for Battlefield 6:
“The thing we can say, we are a military shooter in modern times.”
Na akkor talán nem kell aggódni skinek miatt.
Nekem amúgy egyelőre tetszik amit láttam, jó lesz végre újra BF-ezni. -
bager13
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Pont most láttam én is. Ez nagyon jó hír, így, ha minden kötél szakad, akkor Boxon tolhatom mindenképpen

Más: Twitch stream kód megjött, tudtam is aktíválni.
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Semmi Karkand, Wake Island...

-
repvez
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Hát a squadot inkább sorolnám ide mint lassu taktikus valamihez, a hajam eldobom, mikor azt látom, hogy minden 2mp-ben veszik elo a térképet azt nézni, hogy hol az ellenfél. MEg az armát is sikerült elrontani ezzel az istenes gma master résszel, hogy bármikor ezt azt pakolhat a pályára valaki . A reforgernél meg ezt a lootolást inventoryzást nem szeretem, Egy taktikálosabb FPS-ben ne legyen már ilyen gyujtogető életmod, meg épitgetek sátrat meg ilyesmiket. Pont ez a bajom, hogy nincs már olyan játék mint a régebbiek, ahol még nem ez volt a menő és nem ilyen gyors volt a játék.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Tuti igy lesz. Felet odaadja free-be, 1000 bf pontot megveszed 2-3 ezerert azt kesz.
-
Szezonok lesznek, mint a V meg 2042 esetén, majd azokat veheted, aztán eldöntöd az a content megéri e neked azt a pénzt vagy sem.

Vagy lehet megint az lesz, hogy aki befizet az kb visszakapja boin-ba, és a következőért már nem kell, ha kipörgeti a jutalmakat minden szezonban.

-
sittes79
addikt
Sikerult redeem-elnem a kodot, de varni kell aug 4ig, hogy le lehessen tolteni, discord info szerint

-
Meg kell gyorsítanom a PC vételt...

-
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Remember, no-preorder! Egy klasszikust idéznék: de, sikerült?
repvez
Szerintem kisebbségben vannak azok a játékosok, akik tényleg ezt a lassú és taktikus játékmenet kedvelik, mondjuk erre ott a squad/arma előbbi játéktól én az agyamat is eluntam, egyetlen játék, amit megbántam, hogy megvettem. -
pohár
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
igen, de amíg nem deklarálják po tosan a Season Pass tartalmát, én bizakodó vagyok
-
IntelKiller7
Topikgazda
Steamen mar a Top1 az eladasoknal.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Bar nem mondtak. Vagy nem hallottam, de lesz eger, bill konzolon is.
-
repvez
addikt
Lehet már kiöregedtem belöle, de megmondom öszintén ,hogy nem látom mi benne az ujdonság vagy mitöl jobb mint bármelyik másik.
Ugyan az a kapkodo idegbeteg rohangálás és mindenki lö mindenre, az egész pályán hemzseg mindenki nincs megállás egy mp-re se.
A külön classokat se értem, mert ugyan ugy rohangál mindegyik, max a fegyver más. Ha csak a játékmenetet mutatnék meg se lehetne különböztetni egy COD-tol. de ha elvonatkoztatunk a grafikátol akkor még ennyi különbség sincs a többi 12 egy tucat lövöldétől. ennyi pénzért meg pláne nem értem.A rombolhatóság, jaj de jo hogy van, de igy minek, egy kapapáccsal egy utésből lebontja az egész szintet, egy RPG-vel egy egész házat. Ledöl a fél város, de nem sérül közbe meg a helikopter a ráeso daraboktol, se a játékos csak ha már tényleg nincs menekvés.
ÉS akkor megy a PR maszlag, hogy immersiv meg realisztikus stb..
Hát nem tudom nekem más fogalmaim vannak arrol mi a realisztikus és , hoyg ebbe hogyan éljem bele magam, ilyen scenárioban nem hiszem ,hogy bele szeretném élni magam.
NEm tudom, hogy mekkorák lesznek a mappok, de hogy helikopter meg vadászgép feltételnul kell bele azt nem gondolnám, csak azért ,hogy elmondják, hogy ez is van benne és játszható.
DE sajnos látom, hogy most ez a trend, mert a mozifilmekben is ezt látni, hogy nincs egy szabad hely sem a vásznon ahova ne raknának valami eseményt objectumot, csak mert a CGI megbirja.Ha már a mai technologia megengedi, hogy ilyen szintu grafika legyen , akkor igazán lehetne olyan játékot is kialakitani aminél valoban számit a taktika valoban van időd átgondolni a megfelelo helyszint és eszközt a legjobb támadásra, felderiteni a terepet megcsodálni , hogy mit sikerült összehozniuk sé s,hogy legyen értelme is a hyper szuper felbontásnak és featueoknek, mint raytracing, meg hasonlo nyalánkságok, de igy, fullra nem veszed észre, hoyg most a pocsojában jo e a tükrözödes vagy nem .
Akkor meg minek bele, csak a nagyobb hardver igény miatt és , igy eladhatják az ujabb VGA és egyéb hardvereket, ami amugy elfutna egy sokkal gyengébb gépen is ha ezeket a észrevehetetlen dolgokat kivennék belöle. -
pohár
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
én fizetek szívesen 15-20k-t a Premiumért/Battle Passért, ha megtöltik tartalommal, mint a régi címeknél

-
yodamester10
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jól megkérik az árát,én mindegyiket drágállom.Kipróbálom a bétát a laptopon aztán meglátjuk.
-
Imilenni
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én kb minden játékhoz kaptam már, Fifa, Skate, Apex, csak a BF inv nem jött meg
-
válasz
yodamester10
üzenetére
Igen, gondolom az EA Play Pro előfizetést nézed.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
yodamester10
üzenetére
Az az EA Play pro előfizetés havi ára. Oda is bekerül a játék, és addig tudsz csak játszani vele, amíg él az előfizetésed.
-
CptAdamica
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
Igen, de érdemes a játék megjelenése előtt aktiválni, ha addig nem akarsz rajta semmit játszani.
-
yodamester10
őstag
Sziasztok!
Érdeklődök,hogy a 16,99€/mo az havidíj lenne? -
nanofocus
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Csak a redeem felület nem műkodik egyik platformon se
na majd reggel. -
nanofocus
tag
na, már meg is kaptam a kulcsot
szuper. -
CptAdamica
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Na, most a no-preorder spammerek csalódottak lesznek. Nekem ez lesz az első új BF steamre. De legalább BF labs miatt kaptam automatikus early access hozzáférést, mondjuk hozzám vághattak volna jutalmul egy alap példányt, amiért március óta nyúzom, de nem akarok telhetetlen lenni.

-
pohár
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
kíváncsi vagyok, hogy most a battle pass olyan, mint a live service game-eknél, hogy csak játszanod kell érte, vagy minőségibb úgymond, mint BF3/BF4-nél, ahol kaptál érte plusz még vagy 20 mapot többek közt
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
FollowTheORI
üzenetére
CEO ezt az arat mondta, szoval az nem biztos.
Max lesz preorder skin is, aztan az nem jar a sima vasarlonak utana. -
Sz. Géza
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A kilencből kb. 7 városi pálya?
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ha jól emlékszem igen, vagy max 1 héttel előtte lelövik... azt hiszem az ára nem szokott változni, de azis benne van.

-
Veiled Bride
senior tag
Még nem rendeltem elő játékot úgyhogy bocs a láma kérdésért. :D Egészen a megjelenésig tart majd ez az előrendelés? Vagy ennek van valami más határideje?
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ja, az lehet, mókolhatnék ,hogy a gyerek Xboxáról átjelentkezek mert ott van GP Ultimate de xarom én le, jó lesz így is, meg Steamre akarom megvenni mindenképp
-
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az neked 89 euro volt? Nekem 99-ért akarja adni, steamen is meg EA appon is, az okos ötlet a HD textúra pakk szerintem.
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
És most erős a forint...
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
FollowTheORI
üzenetére
EA Play-el nem rossz az ara. 😀
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Jólvan amúgy kapják be, megyek én is phantom edition-re
-
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
És tényleg rárepültél, pedig mindenki is mondta, hogy BF-et többé nem szabad előrendelni

-
Veiled Bride
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Október 10 előtt még én is elő fogom rendelni szerintem. :) Egyenlőre még tűrtőztetem magam. :D
-
Egyszer élünk, úgysincs más fos...

-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Közben elmentem tusolni, relase date volt már?
Jahh közben megnéztem steamen látom már 10.10
-
sZapu
csendes tag
Engem megvettek kilóra, úgy hogy előre meg is vettem steamen
-
nanofocus
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Na király! Régebbi betakban is volt hasonló. Sőt még closed beta dogtag is a BF4-bben.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Extra jutalom a betazoknak. 😀
-
nanofocus
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Vagy akik feliratkoztak battlefield labsra július 31 előtt.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Aventador91
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Engem nem zavar, az effektek sokkal jobbak, és a hangok zseniálisak. jó élmény lesz. szerintem most rendelek elő bf-et először

már ez a béta is szinte bugmentes a streamek alapján
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Aventador91
üzenetére
Ez nekem is feltűnt, meg, hogy nagyon sötét az egész. Ez már a 2042-ben is feltűnt, de nem ennyire. Főleg a katonák.
-
Aventador91
őstag
a grafikától nem vagyok elájulva. de úgyis lehúzom low-ra mint minden bfet

de az feltűnik hogy nem annyira látványos a graf, mint az eddigi bfeknél. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Igen. Oda nem kell semmi. Csak letöltöd és játszol.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Szóval akkor a 9-10 és a 14-17 lesz a mindenki számára játszható béta.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Mindenki jatszhat.
De 7-8 kozott csak azok akik nezik a streamet, kapnak kulcsot es bevaltjak. -
Veiled Bride
senior tag
Ez az open béta hogy lesz? Mindenki játszhat majd vagy csak azok akik nézik a streamereket? Vagy hogy lesz ez?
-
sittes79
addikt
Kicsit megkonnyeztem, hogy megoregedtem, jo kis bad company 2 erzesek jonnek vissza..
-
Aventador91
őstag
brooklyn az új metro gondolom, mint a bf5ben a metros pálya, gondolmo ott is lesz metrós rész
-
Oké eddig az állam fognom kell le ne essen
-
IntelKiller7
Topikgazda
Na, legalabb minden a helyere kerul.
-
beers
addikt
A recont kicsit túltolták szerintem.....!
Nekem ez az armata is kicsit érdekes!
A többi jónak tűnik!
-
Aventador91
őstag
jól láttam hogy a kalapácsnak is lesz skin?

-
oriic
HÁZIGAZDA
Ok, ez kva jó volt \o/
-
Aventador91
őstag
legjobb trailer volt ever.
-
Lendova
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Nemrég cseréltem 75-ről 120hz-re.
Lendova: Hát inkább hiszek majd annak ha ki tudom próbálni a nyílt bétát. Van fent youtube-on egy videó amin állítólag 7800xt-vel játszik a srác és azt írta hogy maxon 80-110fpse van de ezt fenntartásokkal kezelem. Van neki videója több is amin más vga-kal játszik. Most vagy egy névtelen nagy teszter vagy csak simán kamuzik. -
Lendova
őstag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Felejtsd el a preseteket. Hatalmas különbségek is lehetnek abban, hogy 1-1 beállítás különboző szinteken mennyit ad hozzá a látványhoz és mennyire erőforrásigényes.
Majd lesznek úgy is videók, ahol letesztelnek mindent és még ajánlást is adnak a beállításokhoz. -
Sz. Géza
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Hány Hz-es a megjelenítőd?
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
FHD-ra a 7800X3D meg 7800XT-nek simán elégnek kell lennie, én azt hittem ilyen 1440p-ről beszélünk

-
Veiled Bride
senior tag
válasz
pRoject22
üzenetére
Fhd. A bf3/4-nél megelégedtem anno a médium beállítással, a lényeg az volt hogy meglegyen a fix 60fps. De most már inkább a max közeli beállításra törekszem 100+ fpsel. Itt is az lenne a cél.
FollowTheOri: High beállítás a minimum amin játszani szeretnék az említett fps-el kb. -
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Milyen felbontáson vagy?
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ha nem játszol max grafikán, szerintem azzal sem lesz gond.

-
redingitell
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Azért megette a fene ha a 7800 xt nem lesz elég.....
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Cpu az rendben van nálam, azon nem fog múlni :) Vagy ha mégsem lenne elég akkor ott nagy bajok lesznek az optimalizálásal. A szűk keresztmetszet az a 7800xt-m.
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Az eddigi tesztek alapján én azt mondom CPU fog kelleni...

És bár biztos javult, meg javulhat még... de sosem szokták "túloptimalizáni" sajnos.

Szóval ez majdnem garantált. -
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Még az SSD-t is terheli a VGA-n túl a sok új asset cserélődésével meg újra betöltésével, de amúgy valóban a CPU-t terheli legjobban de nem sokkal kevésbé a GPU-t.
Elviekben ez a béta nem lesz olyan ramaty állapotban mint a 2042-bolt szóval kiderül gyorsan, hogy bírja-e a vas
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
pRoject22
üzenetére
Igen de a rombolhatóság inkább a cpu-t terheli szerintem. Hát nagyon kíváncsi leszek. Ha nem muszáj akkor inkább még elhúznám a vga cserét. Kb 150k-t kéne ráfizetnem hogy 9070xt-re váltsak miután eladtam a jelenlegi vga-t. Mindenképpen váltani fogok de a bf6-tól függ hogy mikor.
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Szerintem a kiterjesztett rombolhatóság lehet az egyik ok amiért több vas kell majd neki a 2042-nél, biztos van grafikai előrelépés is, a kalkulációd még akár jó is lehet
-
Veiled Bride
senior tag
Én az open bétára leszek kíváncsi. Ha high vagy max beállításon meglenne a kb 100fps akkor egyenlőre nem cserélnék vga-t. A 2042-ben maxon megvan a 150 körüli fps fhd-n 64 fős meccsen egy 7800xt-vel. Annyival csak nem nagyobb a gépigénye a 6-nak. Bf-nél a proci számít igazán az meg még évekig ki fog szolgálni bőven.
-
sZapu
csendes tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ahha, akkor ezért nincs MoH már 13 éve ?
Mondjuk annyira nem is hiányzik...
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- NVIDIA® driverek topikja
- Gitáros topic
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Formula-1
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mini PC
- ASUS routerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ezért meg se vettem a Seasont pedig van 1100 pontom. Majd talán a következőt ami jön.

Amúgy szerintem itt a CQ jobban fog tetszeni, az továbbra is lassú és nincs annyi inger egy helyen, mint például egy BT vagy Rush alatt.

(ha úgy, mint Apexben, azt vágom)

Mondjuk annyira nem is hiányzik...