Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Azharel
aktív tag
Áruljátok már el nekem kérlek titeket, ha nem lesz benne server browser akkor hogyan megyek olyan mapra amit én akarok ? hogy ment ez a bf 2042-ben ? nekem az kimaradt. Szóval amire éppen bedob azon kényszerülök játszani ?
-
Na én is belekóstoltam a bétába. Alfával már játszottam, ahhoz képest nem sok újdonság van.
4K ultrán kb 80 fps-em van. De hogy a procit fixen 72 fokon pörgeti
Semelyik másik játék nem nyomja meg ennyire. Nem jó, de nem is tragikus 
-
beers
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
-
bul07
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
delta force-ban sokkal de sokkal erősebb a tank

-
Dtomka
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Biztos a BF6 betat indítottad el?
Sokkal jobb mint a BF2042, főleg a megjelenéshez képest minden téren. -
beers
addikt
Létezik valami test range-hez hasonló?
Mire beállítom a billentyűzetet, kiadják a játékot..... -
-
Aventador91
őstag
most jutottam oda hogy kipróbáljam. hát én valami állat dologra számítottam, ehelyett olyan érzésem van mintha delta force-al játszanék. a 2042 után visszalépésnek érzem. de szokni kell. egy kör után még nem váltott ki belőlem jó érzéseket
-
Mimic weapon package-t twichen unlockltam, de játékban még nem találtam emg. Hol kéne lennie? Fiók jól van összekapcsolva.
-
Most értem gép elé, hogy végre elkezdjem tolni.
Azzal kezdi, required early access. Mi a baja ennek? Kulcsot redeemeltem, el is fogadta akkor a játék, akkormeg?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Ha nem zavaró tőle a plusz egér lag akkor on.
-
gainwardgs
veterán
2K minden max, Dlss Quality+framegen fix 170fps limit gyönyörűen fut
Rombolhatóság király, meglepett mennyire jó lett 
Future Frame rendering itt On vagy OFF legyen

-
Dtomka
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
No offensive de most tényleg pár kattintás ennyire nagy dolog?
Szerintem akik a BF kezdetek óta játszanak a játékkal azoknak nem okoz ez problémát.
Még 100 dolgot beállítanék ha ezen múlná, hogy ne legyen 1 csaló sem.
Akik emiatt nem veszik meg a játékot, hát azok játszanak inkább ezzel:
-
guftabi96
addikt
Grafikai beállításokhoz van valahol egy részletes segédlet?
Nem boldogulok vele. Látom, hogy sokan dicsérik, hogy mennyire jól néz ki, de nekem elég ocsmányul fest. Hiába van kikapcsolva a chromatic aberration, film grain stb, akkor is van egy ilyen túlélesített, kicsit rajzos hatású fura kinézete. A távoli objektumok még csúnyábbak.
Sharpening-et felfelé tolva nyilván ez erősödik, de lefelé véve meg olyan mosott hatása lesz az egésznek.
AA opciókat is próbálgattam, a legjobb, ha nincs semmi, de a széptől úgy is távol áll.
Nagyon bántja a szemem. DLSS meg ilyen vackok offon.
Már a 2042-ben is megfigyeltem ezt, de ott nem volt ennyire durva.
Egyébként maga a játék 3-4 kör után kifejezetten ígéretesnek tűnik. A gombkiosztást majd nagyon át kell variálnom, mert a régi beidegződések hatására folyamatosan hülyeségeket csinálok, de ez legyen a legnagyobb baj. Még az egér érzékenység beállítása lesz egy kis idő, mert azt is megvariálták a korábbi részekhez képest.
A menü és főleg a beállítások felépítése nekem elsőre kevésbé logikus, mint a régi részeké, de ez simán lehet, hogy csak a megszokás miatt van. -
2 óra játék után: nagy szüksége volt az embereknek végre egy olyan BF-re, ami nem köpi szemközt a dicsőséges elődeit (BF3-4).
Én meg vagyok győzve, nagyon bejön.
Ja...Afterburner/Rivatuner működik, nem droppol, szépen megy.
7800X3D, RTX4080, 3440x1440, minden ultra, DLSS Q, FG nélkül bőven 100 fps felett, FG-vel 200+. -
Laraxior
titán
Komolyan enélkül a securebootos hülyeség nélkül nem is lehet játszani?
-
mg1992mg
őstag
G49Y-VV75-WMWQ-G46A
Ha kéne még valakinek kód.
-
sZapu
csendes tag
Na tettem vele én is egy próbát. Két mapot lenyomtam, első benyomásra ez nem lesz rossz elfoglaltság. Adatlapomon a konfig, kimaxolva + DLSS balanced 150+ fps, akadással nem találkoztam, fluid az egész. Grafikát nem álltam le megcsodálni, de azzal soha nem volt gond ( szerintem ). TTK számomra megfelelő, de gondolom lesz még finomhangolva. A hangokkal sincs bajom, szerintem egész korrekt. Az esetek túlnyomó többségében gyalogosan szoktam játszani, tankba egyszer sikerült most beülnöm, hát... maradjunk annyiban, hogy nem kellett volna
4FUA-26JN-KYYG-SQ97 szabadon felhasználható
-
-
Flesh33
csendes tag
Sziasztok, van egy kódom ami szabadon vihető. Ha vitted, kérlek írd be, hogy más már ne próbálkozzon feleslegesen.
GG62-YQQ6-RTGT-33SY
Jó játékot aki felhasználja!

-
batai15
félisten
Ki próbáltam a bétát. Szépen fut. Szerintem is kicsit alacsony a TTK , bár már homályosak a BF3/4 emlékeim.
Szerintem túl szűkek a pályák , és túl sötét sok az effekt. De összességében tetszik .
COD után sokkal másabb a játék , és valszeg hogy megint az lesz mint anno . Ha nem mindenki az objektívet tolja majd , káosz lesz sokszor.
Remélem kapunk sokkal több contentet majd ill bár régi pályát is . Nem emlékszem már mi volt a pályának a neve amikor le kellett ugrani a hegyről . Azt szívesen látnám . -
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Végül kipróbáltad RX 580-on ? YT-n néztem videókat, 1080p Low + FSR-ral hozható a 60fps ami szerintem király (ennyit a minimum gépigényről
). -
Dtomka
veterán
Kipróbáltam a break... módot. Volt pár ai de azért lehet érvényesülni járművel is.
A hitreg tök jó, a BF4 katasztrófa volt ehhez képest.
A katona végre nem akad meg minden szír sz..ban.
A hangok jók
A fedezékbe húzás és egyben élesztés az nagyon jó future.
Én nem kóddal játszom, csak close alphaban részt vettem.
A cdgalaxison vettem a korábbi részt a dobozos változat miatt, de ezt EA appban fogom megvenni. Aki szerette a BF3/4 et annak tuti tetszeni fog. Persze sok mindenbe bele lehet kötni. Kevés jármű. Ha sok lenne akkor sokaknak az lenne a probléma.
Az is egy jó dolog, hogy a járművek spawnolásáról kapunk visszajelzést 100% nál spawnol.
A Heli volt fura, de könnyű irányítani. Átállítottam a fire-t space-re és nem történt semmi csak az egérrrel ment a tüzelés. -
F e Z o
veterán
R7 5800X4500MHz, RTX 3080@1900MHz/19000MHz 1440p High részletesség mellett 95-120FPS.
A játék nagyon bejön, majd 3 órát toltam egyhuzamban. Tuti meg fogom vennii.
-
nanofocus
tag
Aki megszerezte a twitch droppokat, azokat látja a beta-ban? vagy ez a teljesre van?
-
Imilenni
addikt
Hiába kaptam kódot, aktiváltam nem megy az EA.

Úgy, hogy day1 regisztráltam kb Labsra... -
bul07
nagyúr
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Hát pedig ha horda megindul vagy velük tartasz vagy megpróbálhatod pár kóborgó társaddal megállítani a másik hordát, ami nem fog menni
Amúgy milyen már hogy egyszerre lehet venni a RPG-t meg a légvédelmi rakétát
Megállok egy magaslaton, és ami jármű közelembe jön bármire lőhetek
Már csak olyan rakéta kellene ami minden külső ráhatás nélkül jó lenne földi és égi célpontok ellen, és lehetne őket aprítani.Még nem jöttem á hogy hol lehet feltölteni a járművek fegyverét.
Már volt hogy majdnem kifogyott így akkor kamikáze módba váltottam és előre mentem így szét is kaptak, így nem tapasztaltam meg még milyen ha kifogy.
De a pályán sehol nem látok töltő pont jelöléstSőt hogy lehet a járművet úgy javítani hogy ne keljen kiszállni, sőt mi van ha nem is olyan katonával vagyok ami tud javítani. Akkor hogy lehet javítani a járművet?
-
VincentVG
senior tag
sziasztok, sry a lamer kerdesert, de a betat innen tudom lekapni
https://www.ea.com/en/games/battlefield/battlefield-6
es utana kellene valahonnan szervalnom egy kodot hozza?
es ha jol latom ez a 8 nap amikor ki lehet probalni:
Early Access: Aug 7 - Aug 8 Weekend 1: Aug 9 - Aug 10 Weekend 2: Aug 14 - Aug 17 -
TuCs
csendes tag
Előrendeltem a játékot és meló után nyomnám a bétát de azt írja a menüben, hogy elő kell rendelnem. Járt valaki így? Vagy a standard edition előrendelés nem jogosít a zárt béta tesztre?
-
Veiled Bride
őstag
Kaptam kódot twitch-en és játszottam egy kört, hát ez eszméletlen jó! Fullhd ultrán 90-120fps megvan egy 7800xt-vel.
A performance overlay-nál mit jelent a sim érték? Azt nem lehet valahogy beállítani hogy pl engineer-nél az egér görgővel váltsak rpg-re vagy repair tool-ra? Ezt a külön gombos gadget dolgot bf5-ben is utáltam. -
bul07
nagyúr
válasz
mcwolf79
üzenetére
Hát igen
De most hibája próbálná javítani a járművet előrébb, nincs esély túlélni, talán hátulra visszavonulva
Helibe is elég két rakéta, és hogy most az elterelő kb addig véd míg a gyalogos előveszi a másik rakétát kb esélye sincs a helinek, ha nem hátul a kezdője körül mozog mert akkor talánAmúgy hogy toltam kicsit conquest visszahozta a régi emlékeket(BF1-BF5), ilyen horda játék
Egyik pontról megindul a gyalogos horda a másikra, a másik csapat hordája meg másik irányba indul, kerülgetik egymást és foglalják a pontokat. Köztük meg vannak akik pontok közelébe se mennek(és persze verik a mellüket hogy mennyit ölnek) csak öldösik a lemaradókat vagy magányosokat.
Nem véletlen nem játszok már ezzel a móddal -
STC Speed
őstag
Ps5-ön eddig nem a frage volt az L1 és a spot az R1?
Most megcserélték? -
Def26
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
mert most benne van challengben.

-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Mert (sajna) van achievement javításra.
-
-
Atla
senior tag
Valaki tud küldeni privibe egy kódot?
-
Eversmann
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Nekem steamen van beállítva, ott mutatja az aktuális fps számot.
Egyébként meg ilyen a játékbeli:
link -
tocsek18
senior tag
https://game.intel.com/us/giveaways/battlefield-6-closed-beta-key-giveaway/
ingyen lehet igényelni kulcsot, hajrá
-
Steve1207
veterán
3MM5-EHLJ-N9XQ-FUFV
-
mcwolf79
veterán
Az a baj, hogy a jármüveknél nagyon vékony a mezsgye a balanszolásban. Ha kicsit is erősebbek a jármüvek, akkor gyakorlatilag egy összeszokott squad leuralja az egész harcteret.
A jármüvesebb pályán néztem egy streamer-t, a helivel gyakorlatilag majdnem megsemmisíhetetlenek voltak. Bírják azok ,csak kell mögéjük egy engineer javítani. Nincs mese, kell a csapatmunka.
De egyébként biztos sokat lesz még reszelve, valszeg megy majd visszajelzés dögivel. -
lowzor
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Készült már olyan, a 3 és a 4, azóta meg sem sikerül közelítenük azt a színvonalat sajnos.
Infantry-ra készült főleg ez is, gyengék a járművek, és kevés van belőlük, a BF-nek meg pont a járművezésről kéne szólnia.
Ha infantry-s játékot akarok ott a COD, az arra jobb is. -
.LnB
titán
4WMR-TKCU-V8RM-9PBU
-
bul07
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Rombolhatóság az rendbe van
(végre talán tudják azt amit a BC2 tudott)Bejönne ha BF3-4 szintű jármű erősség és mennyiség lenne
-
D013
aktív tag
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
Köszi vittem is!
-
Zsolesz1885
tag
Tessék, egy ajándék kód, jó játékot
BGL9-GUSL-9CCL-A8VZ -
bul07
nagyúr
Hát ez nem igazi BF jelenleg
Kevés a jármű. Két pályán voltam még de ezek kicsi szűk csőpályák, conquest és breakthrough próbáltam
Járművek olyan gyengék hogy ha valaki melléköp már 20-30%-ot sebzett, nem hogy rakétával telibe lövi
Tanknak 1db gyalogos rakéta elég a majdnem 50% sebzéshez, és akkor már menekülés van. Nem is beszélve hogy száz irányból lövik a rakétákat.Repülők gyengék, és 1 légvédelmi rakéta majdnem teljes sebzés.
Ráadásul befogod helit/repülőt rálövöd, a repülő kilövi az elterelőt, de mire a gyalogos katona előveszi a következő rakétát már be is lehet fogni a és újra tüzelni rá, ami tuti találat, sőt még nagy eséllyel a harmadik rakétát is rá lehet lőni.
Éledési pontok is vicc, volt hogy előre húzódtam a mi kezdő pontunktól a pálya 2/3-ig és ahogy éled az ellenséges heli már fogtam is be és lőttem is rá a rakétát, mire eszmélt már el is találtamA városi pályán ha kicsit is előrébb húzódik a jármű már vége, breakthrough is csak jól hátulról lődözni érdemes vele mert előrébb száz irányból jön rakéta és vége is
De conquest-be is a bázisról alig jön ki a tank már egy rakéta tuti el is találja, max ha olyan gyenge a másik csapat hogy be van szorítva a kezdőjére akkor fog előrébb érni a tankRemélem jó sokat reszelnek még rajta, mert ez így inkább cod. Talán még a cod-ba is keményebbek a járművek.
Grafikai gondot nem említem mert azt még javíthatják, tank olyan remegésbe volt alattam hogy csak na.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Community challenge is van. M60-ra lehet kozosen skint kifarmolni.
-
mcwolf79
veterán
Én is bedobom a közösbe:
6R4Q-287Q-HAU6-JFQJ -
Mizol29
senior tag
Én se maradjak már ki az adakozásból

BEWR-FPPE-8FL2-FEUQ
-
D013
aktív tag
Sziasztok, miért nem enged egyik játékmódot sem elindítani? Mindegyiken ott van a kis lakat, kivéve a Firing Range. Steam-en tölöttem le. Kellett valami kód?
-
lowzor
veterán
Jól látom, hogy ebben is kevesebb a jármű, mint a BF4-ben?
-
boogie84
veterán
CLNX-7N3U-SU4H-SRQ7
Def26:
Ezt a szivatast mas jatekok is alkalmazzak. Nem emlekszem ugyan melyikben volt ilyen de siman rakenyszerit a crossplayre... -
Def26
félisten
Korábban ha kikapcsoltama crossplay, akor ugy érzem szivatott a játék. Alig talált lobbyt. Most ez szépen működik, ha esetleg valakit zavarna.
-
Rony949
addikt
Rombolhatóságról mit gondoltok? Amolyan BF3 szinten van, ami nem rossz, de ez még mindig nem az a Bad Company szintű őrület. Pedig a marketing most nagyon ráment a rombolás reklámozására, de a hájphoz képest nekem csalódás.
-
válasz
Szupercsirke
üzenetére
Nagyon egyszerű, elrontani sem tudod.
-
Góliát
őstag
[link] Nvidia 4090 majdnem ULTRA beállítással
-
Veiled Bride
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszönöm! Lassan hazaérek aztán remélem hogy fogod kapni kódot. Hamarosan kiderül. :)
-
Szupercsirke
tag
Sziasztok valaki tud segiteni secure boot beállításába? nagyon vártam a játékot de nem indul el
Asus rog strix B760-A Gaming wifi D4 -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Veiled Bride
üzenetére
-
Veiled Bride
őstag
Még annyi kérdésem lenne hogy ez a twitch dropos kód email-ben jön? Ea appban kell beírni? Én steamen töltöttem le a bétát.
-
Zilko87
aktív tag
5700X3d+9070XT minden maxon 1440p 120-160fps.
Napokban nyomtuk újra a BF1-et, nekem nem tűnik annyira forradalminak a grafika. Szimplán rendben van, a játékmenet jó, a pályák változatosak, összességében végre egy jó BF élmény. -
nanofocus
tag
6900 XT + 7900X cpu ultra 2K - 120-130 fps. Tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Semelyik másik játék nem nyomja meg ennyire. Nem jó, de nem is tragikus 

Rombolhatóság király, meglepett mennyire jó lett 

A hitreg tök jó, a BF4 katasztrófa volt ehhez képest.
A performance overlay-nál mit jelent a sim érték? Azt nem lehet valahogy beállítani hogy pl engineer-nél az egér görgővel váltsak rpg-re vagy repair tool-ra? Ezt a külön gombos gadget dolgot bf5-ben is utáltam.

Asus rog strix B760-A Gaming wifi D4
FollowTheORI