Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sőt most picit utánaolvastam:
IDXGISwapChain::ResizeBuffers Changes the swap chain's back buffer size, format, and number of buffers. This should be called when the application window is resized.
DXGI_SWAP_CHAIN_FLAG_ALLOW_MODE_SWITCHSet this flag to enable an application to switch modes by calling IDXGISwapChain::ResizeTarget. When switching from windowed to full-screen mode, the display mode (or monitor resolution) will be changed to match the dimensions of the application window.
Szóval itt a windowed/fullscreen váltás körül lesz a probléma szerintem... végülis egyik tippem ez volt.

Na mindenesetre ezek körül néznék szét... felbontás, windowed mód, fullscreen, különböző sync-ek és double buffering/triple buffering beállítások meg amik ezekkel kapcsolatosak.
Esetleg felbontás, vagy képfrissítés freki beállítás, játékban vagy driverben/windowsban.Vagy valami driver / directX inkompatibilitás van.
-
válasz
maxxenergie
üzenetére
Mindig ezt írja ki?
Ez úgy nézem valami nem támogatott triple buffering hívást akarna végrehajtani, amit az AMD driver gondolom elutasít, mint nem támogatott.
Én esetleg a driverben és a játékban is a buffering, freesync, render ahead dolgokat nézném meg vagy próbálnám ki különböző beállításokkal. Vagy radeon chill vagy mit tudom még milyen AMD feature-ök vannak, amik az előre kiszámolt képkockák számát szabályozzák esetleg, vagy a bufferinget szabályozzák.Vagy lehet a fullscreen, windowed fullscreen, stb beállításokkal trükközni a játékon belül, mert úgy látom valami ablakméretet próbál lekérdezni, vagy beállítani.
Esetleg megpróbálhatod a DX verziókat állítani, nem emlékszem ez játékon belül lehetséges e (rég volt
) vagy csak konfig fájlal .De lehet hogy egy konfig fájl lesz a megoldás... apropó, nem használsz véletlen valami egyedi konfig fájlt a játékhoz amiben esetleg valami régi nem támogatott feature van ki/bekapcsolva, vagy bekonfigurálva?
-
maxxenergie
senior tag
válasz
Tomassy00
üzenetére
Mi az a minden Overlay-t kapcsolj ki nem teljesen értem ....

Gépem az adatlapomon lévő de mondom semmivel semmi gond nincs, csak a BF4 szarakodik.... de újraelepítés előtt azzal sem volt soha semmi gond....
Többi BF nem fagy semmi gond nélkül megy minden ahogy kell de hogy ezzel mi lett...
-
kisselandras
senior tag
válasz
maxxenergie
üzenetére
Milyen géped van ram ?
-
Tomassy00
senior tag
ERROR
No contact with EA Online. Please try again later.
-
regener
veterán
válasz
maxxenergie
üzenetére
Kapcsolj ki minden (Origin/AMD/Discord/akármilyen program) overlay-t és próbáld ki.
-
maxxenergie
senior tag
válasz
kisselandras
üzenetére
-
kisselandras
senior tag
válasz
maxxenergie
üzenetére
Nincs mit !
-
Zsoxx
őstag
válasz
kisselandras
üzenetére
ragd?
-
maxxenergie
senior tag
válasz
kisselandras
üzenetére
Köszi sikerült DDU-val le és újra fel, de hogy mi volt... szűz rendszerre új driver ment fel 1 hete és minden más OK volt... most már ez is -
-
kisselandras
senior tag
válasz
maxxenergie
üzenetére
Az AMD szoftver rosszalkodik ddu val töröld le teljesen s ragd újra
-
Astroboy
őstag
válasz
maxxenergie
üzenetére
Direktbe frissítsd és csak a DirectX-et, egy próbát megér sztem.
-
urbi73
senior tag
válasz
maxxenergie
üzenetére
Esetleg még egy Repairt megpróbálhatnál .

-
urbi73
senior tag
válasz
maxxenergie
üzenetére
Közben én már megoldottam . Törölni kellet a profilomat .Documents =Battlefield4 =settings =PROFSAVE-profile. Nekem így jó lett , de törölte az audio és a videó beállításokat .
-
urbi73
senior tag
Sziasztok . Valamiért nem indul a játék . Driver frissítés a 19.9.2-re . Ezt a hibaüzenetet írja = Mantle fuction "gr Get extension (support gpus (gpu index) GRWSI-WINDOWS )"FAILED WITCH. GR ERROR-INVALID-HANDLE, GPU" (0) DRIVER : 0.
-
Zsoxx
őstag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Legfeljebb akkor, ha elkéred a szerverfájlokat valamelyik hivatalos EA-partner szerverhostingtól. Mert azok nem igazán publikusak.
https://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/Battlefield-4-Server-Files/td-p/6280078 -
kisselandras
senior tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Van lehetőség de amit én tudok az csak 16tól 64 ig ad ki szervert
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Van valamilyen lehetőség saját szervert készíteni/csinálni?
Vagy csak fizetés ellenében az EA által felkínált lehetőségek vannak?
Battlefield 3, 4, 1, 5 játékok jöhetnek szóba.
HW adott, internet szimmetrikus 1Gb/s.
Köszönöm szépen a válaszokat!
(Kérdés alapja: a sok lag, cheater, testing range-hiánya)
-
KAMELOT
titán
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Majd beugrok én is erre a szerverre
-
Tav-Csoves
őstag
segítsük meg a jó urat egy kis report-al.
-
Mizol29
senior tag
Üdv! Egy olyan kérdésem van, hogy akármilyen szerverre csatlakozok 0 játékos van a pályán. Konkrétan bedob egymagam a játékba pedig a szervernél 28/32 mutat amikor csatlakozok. Mi lehet a gond?
-
csibe1
veterán
válasz
maxxenergie
üzenetére
Gondolom amikor akció volt beszerzett vagy 20db-ot, egy darabig még biztos boldogítja a többi játékost.
Addig számít az új játékos amíg meg nem vette a játékot, (főleg elővételben mindenféle hiperszuper pakkban) utána már nem lényeg, mert kicsekkolta a pénzt.
Lehet gyártani a következő fejőstehenet.
Sajna a CoD2 vagy még régebb óta ez megy, hogy nem foglalkoznak érdemben a csalókkal. -
maxxenergie
senior tag
válasz
kisselandras
üzenetére
Ez OK persze jelenteni kell és végre történt is valami..
de aki ilyen kretén és ezt élvezi az szerintem már újra tolja mert megvette csalással együtt és más néven nyomatja újra és újra és így tovább..... 
-
Zsoxx
őstag
válasz
Zsoxx
üzenetére
Ki is mondta, hogy már nem foglalkoznak a BF4-ben a cheaterekkel?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zsoxx
őstag
Ennek a bajtársnak nyomjatok egy reportot pls.
BL
BLLáthatatlanul röpködve lövöldöz íjjal.
-
sunny84
senior tag
Üdv , nálatok is ilyen gyatra az origin letöltése ? 1gb neten ilyen 200kb :/ Minden más fullon megy , sehol gond .. bármit indítok el max 200kb és nincs limit állítva a origin beállításaiban ...

-
cbr600f
csendes tag
Sziasztok!

Originen most elég jó áron vehető meg a BF4!
Meg is vettem
...mert ezt a BAN dolgot ahogy irtatok és vissza olvastam(itt) az Even Balance biztos nem fogja levenni. 
Csak azt sajnálom, h most az új accot nulláról kezdhetem. Nem a pontok hiányoznak...hanem, h most a helik és a járművek(ezeket szeretem/szoktam használni) unlockja indul nulláról
Köszönöm még egyszer mindenkinek a segítséget!

-
Zsoxx
őstag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Key bindingsben benne van? Akkor vedd ki.
Ha nincs, akkor vedd le a billentyűgombot a helyéről amíg játszol. -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Re?
-
@rglaaf
veterán
válasz
Zsoxx
üzenetére
Jó kérdés nem tudom volt hogy bf3-na winnie-vel nyomtuk az attack helit admin b@szott rá egy ban-t megtorlásként, utána sehova nem tudott bemenni mert global volt rajta, csak akkor még evenbalance foglalkozott a ticketel és sikerült levetetni
De itt is emlékszek jó pár esetre, talán iramosok tudnak valamit nekik volt szerverük -
Astroboy
őstag
válasz
cbr600f
üzenetére
Ehh felületes voltam, az "issued" szót átugrotta a szemem.
Azt mondjuk nem értem, hogy egyetlen szerver admin miképp tud valakit globálisan perma bannolni. Esetleg keress vissza ebben a topikban, régebben is jártak így páran, de a megoldás sajnos nem rémlik hiába töröm a kobakom.
-
cbr600f
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Ezt az üzit kapom pár napja:
Nem csaltam..ez látszik a statomon is!
Amiatt kaphatok/kaphattam BAN-t, hogy egyedül heliztem és TV-s rakétázgattam közben?
Ide már irtam, de semmi válasz!
https://www.evenbalance.com/troubleticket/new_ticket.phpMit tudok/lehet még tenni, hogy ismét játszhassak?
Válaszotokat/segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:Laci -
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok! A 0-at avagy a terminalt hogyan tudnám a legegyszerübben tiltani a játékban? Sok kellemetlenséget és halált okoz nekem... Köszi!
-
válasz
Csokishurka
üzenetére
A kérdés inkább az, olyankor vajh' hány 'ms' csúszásban lehetsz, amit nyilván nem tudsz, de azt ki lehet próbálni, hogy amd menüje alatt bekapcsolod a v-syncet (játékban off hagyod) és az fps-t leszabályzod RTSS-en belül a monitorod 3 digit pontosra bemért frissítésén -0.010 (esetleg -0.020). [link]
A te esetedben ez +24ms input lagot jelenthet, de a játék smooth lesz, az fps-t tartva nem valószínű, hogy így kikerülsz a szinkronból.
Nálam ez 11-12ms csúszást eredményez, sokkal stabilabb a játék. 120Hz monitorom van, 129Hz-en ad még képet, 128Hz-en stabil ami bemérve 127.998Hz-en, dolgozik,
'C:\Program Files (x86)\RivaTuner Statistics Server\Profiles\bf4.exe.cfg' alatt [Framerate] Limit=127988 LimitDenominator=1000 van állítva. -
Csokishurka
őstag
Tegnap mi volt a szerverekkel?
Ilyen több milliós ping volt meg úgy mutatta mintha fullon lenne aztán kb 30 ember volt csak bent...
Meg lagg is volt mint az állat... -
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére

-
Enton
addikt
válasz
protegum
üzenetére
A legtuttibb mindig is az a szituácio ha a server fizikailag a lehető legközelebb helyezkedik el a az összes szerveren éppen lövöldözövel.
Teszem azt peldaként berlini server, berlini lakosok optikán csatlakozva 10ms pinggel vannak fennt játszani, csak majd mint magyar becsatlakozol melléjük ott jön rögtön a 10-20ms plusz késleltetés hozzájuk képest. Pedig a 30-40ms ping is bőven jatszható kommunikácios idő a serverrel és rögtön hátrányban is vagy velük szemben.
Minnél több es minnél nagyobb a difi a legkisebb ping és legnagyobb közt annál több az esély az ilyen fedezék mögött halok, hit-el a te oldaladon de nem regisztrál damage-t serveroldalon mert nem vagytok szinkronban.
A legeslegtutibb körülmény egy csarnokos LAN party. -
protegum
aktív tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Alapból 30 Hz a tick rate, de vannak 60 és 120 Hz-esek is. 60 lenne az ideális, a 120-asok érzetre nekem már sok volt a járműveknek.
Sokszor a server is sokat számít és bár ennek igazából nem nagyon lehet magyarázatot találni, de van hogy "adja" van hogy nem. -
csibe1
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
"Az miért van hogy elvileg rajta van a célkereszt az ellenen, rommá lövöm és elig kapja a hitet."
Azért, mert olyan szuper a hitbox, meg a szerver megoldása miatt. Simán meghalsz amikor már szerinted fedezékben vagy, de akkor regisztrálódnak a találatok. Olvass vissza, anno ki volt itt tárgyalva a dolog.
Valaki anno nagyon okos, ügyes volt amikor kitalálta ezt.
Ezért is imádnivaló amikor pár helyen 500-600-700-800--as pingű emberkéket engednek fel játszani. -
Csokishurka
őstag
Az miért van hogy elvileg rajta van a célkereszt az ellenen, rommá lövöm és elig kapja a hitet.
Ennyit számít az FPS? Mert most olyan 100 körül mocorog, minden highon van, de ha ennyit számít akkor lentebb veszem a grafikát.
Illetve a szervereknél az hogy hány Hz az mit jelentene? -
csibe1
veterán
válasz
Zoolee1976
üzenetére
A BF3-ból át is emeltek néhány pályát pl. Metro, Firestorm stb..
-
Csokishurka
őstag
válasz
Zoolee1976
üzenetére
Én most kezdtem el nemrég a BF4-et, de előtte még soha nem játszottam vele, de elég nagy pályák vannak. A botokról nem tudok hogy lehet e, de van jó pár szerver amire szerintem bármikor tudsz csatlakozni mert vannak playerek. Igaz hétköznap csak késő délután, estefelé játszok, de hétvégén délelőtt is nyomtam akkor nem volt probléma a létszámmal.
-
Zoolee1976
aktív tag
Sziasztok,egy kérdésem lenne!A BF 3 ban tetszettek a nagy csatamezők.Esetleg ebben a részben is lehet így harcolni esetleg botok ellen is ha pl délelőtt nincsenek fenn annyian?A BF 5 is megvan,de szerintem annyira semmilyen lett hogy kb 3 órám van benne.Szóval érdemes megvenni 15 euróért a BF 4 deluxot vagy maradjak a BF 3 nál!? Köszi
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
nem kell újra. Automatikusan választható lesz rá, a már korábban megkapott fejlesztés.
-
Csokishurka
őstag
Ugye kinyitottam egy csomó Battlepack-ot, és egy rahedli olyan attachmentet adott amihez még nincs meg a fegyver. Hülye kérdés de gondolom ha meglesz majd a fegyó akkor automatikusan megadja majd, nem kell újra kinyitnom, hogy meglegyen, ugye?
-
Astroboy
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jaaa, akkor mea culpa, rosszul emlékeztem.

Hint: téged mikor látunk az V-ben?
-
Astroboy
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Régen csak egy ideig volt lehetőség ingyé' lehúzni ezeket, szóval lehet, hogy aki most veszi meg az alapjátékot annak már free az összes DLC.
Ennek tükrében mondjuk teljesen értelmetlen már prémet venni. -
Popes
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Akartam mondani hogy az originben keress rà a Battlefield 4-re mert lehetnek ingyenes pályák. Èn is rákerestem de mivel nekem megvan nem írja ki hogy behúzható, vagy fizetős.
-
batman91
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Én is a netes battlelog-ot ajánlom neked. Sokkal több minden elérhető alatta, mint a játékon belüli változatban.
-
Tomassy00
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Mondjad már mi az origin neved

-
protegum
aktív tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Nem. Ha megnézed a fegyvereket, akkor láthatod, hogy mindegyiknek van rangja/szintje hasonlóan mint pl. a pubg-be a mastery. Csak itt kulcstartó helyett kiegészítőket kaphatsz. A webes felületű battlelog szerintem átláthatóbb mint ha originből indítanád.
-
Csokishurka
őstag
Most kaptam nagyon sok gold battle packot tényleg vagy 20at, nem tudom miért, kinyitottam mindent nem tudom jól tettem e vagy nem. Most fegyver kiegészítőket (grip, red dot stb stb) csak ezekből tudok kapni?
-
Tomassy00
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére

-
Zsoxx
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
6 éves lesz lassan a játék, és még azon variálsz, mikor lesz 20 fillérrel olcsóbb, hogy meg tudd venni? Ne szórakozzatok már.
-
Csokishurka
őstag
válasz
Tomassy00
üzenetére
Áhhh nah ez nem volt tiszta a Premium és Premium edition közti különbség. Premium edition nem is tálaltam ilyen cd kulcs árusító oldalakon csak a Prémiumot.
Én láttam tegnap azt hiszem 50%al volt beakciozva.
Akkor várunk amíg nem lesz on sale.
Köszi az infót.Jah és igen toltam tegnap pár kört mert estére csak sikerült felrakni hát még eléggé kaotikus az elején de majd belejövök.
-
Tomassy00
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Igen van külön prémium, és akciózni is szokták 5-10 euro ra, de most nem találom sehogy se originen de lehet csak vak vagyok.
Battelfied 4 - Csak a játék.
Battlefeld 4 PREMIUM EDITION - A játék + öszes DLC 12 Battlepack + prémium tagság... Szóval a FULL game az összes finomsággal ami csak van a játékhoz.
Battlefield 4 PREMIUM - Ezt kell venni ha már az alap játék megvan de Prémium -ra akarsz "fejleszteni".
-
csibe1
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
"Szokott lenni olyan is akcióban hogy sima verzió upgrade premiumra?"
Az így hirtelen nem rémlik, de a DLC-t azt szokták ingyen adni.
Nekem előbb voltak meg a DLC-k BF1-hez,mint maga az alapjáték, azt meg 5€-ért vettem meg utána.
Egy kicsit macerás volt a DLC-t megtalálni az asztali kliensen belül, de sikerült.
Az Origin simán elfogadta, nem volt gond.
Érdemes ránézni a gamepodra is, ott is ki szokták írni ha van valamilyen ingyenes játék. -
csibe1
veterán
válasz
Tomassy00
üzenetére
Annál olcsóbb nem igazán lesz.
Ezért érdemes nézegetni a Teljes verziós játékok letöltése ingyen topikot, ott belinkelik az ingyenes DLC-t is.
Nekem is így lett meg az összes. -
Tomassy00
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Most az alap gém 5 euro origin -en. Én venném.
-
Tomassy00
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Akkor kell venni mikor 10 euro a prémium edisőn

-
Csokishurka
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Hát most egy kicsit pihentetem mert vége felé már egy afk playert nem tudtam lelőni de ott is jön az új season mindjárt.

Igen megvenném csak még nem tudom a dlct e vagy egyelőre elég a sima. -
válasz
Csokishurka
üzenetére
Na átnyergelnél pubg-röl erre ?
Szerintem érdemes megvenni , mert még mindig vannak tele szerverek esténként .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) vagy csak konfig fájlal .

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...mert ezt a BAN dolgot ahogy irtatok és vissza olvastam(itt) az Even Balance biztos nem fogja levenni.