Hirdetés
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
iMaverick
üzenetére
Hát azt hiszem valóban DX lesz a vége nálam is... Kicsit gúgliztam, és és mit találtam elég gyorsan: LINK
I needed to make sure that my Mantle-based performance data was still relevant, so I ran a few tests with the latest updates and found that, in Battlefield 4, performance under Mantle improved on video cards with less than 4 GB of memory. The bad news is that, while the gap gets smaller, AMD's API is still a tad slower with a less consistent frame rate than DirectX 11. Even though the gap is much closer, Mantle doesn't offer an advantage in anything less than a Radeon R9 290.
szerk: azért nem tudom, hogy látja-e mindenki az iróniát: a Mantle-t azért csinálták, hogy ha gyengus a CPU, akkor a VGA többet vállaljon át (tehát jobban tehermentesítse, vagy hogy írjam). Erre kiderül, hogy gyakorlatilag csak a csúcs AMD-s kártyán jön ki az értelme az egésznek... WTF? Hát nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem akinek telik egy 120-150eFt-os VGA-ra, annak valószínűleg nem Corei3 lesz a gépében... Szerintem...

Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Bestbuy játékok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bittorrent topik
- Robogó, kismotor
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest