Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Aktív témák
-
Chabe89
addikt
Ha megvásároltam a játékot ugyan úgy jogom van publikon is játszani attól, hogy klános vagyok. nem értem mit kell ezen kiakadni. Volt már nekem is olyan, hogy egyedül játszottam és ellenem volt vagy 10 ember ugyan abból a klánból, én meg full idegenekkel.
Nem tudom mért nem lehet megérteni azt, hogy néha csak úgy szeretnénk együtt játszani egy publikon. Miért akad ki ezen bárki is pláne ha nem is az ő szerója. Ha meg az övé vágjon le, tiltson ki volt már rá példa. Nem egy ember mutogatta már itt az e-péniszét videókkal meg hasonlókkal, persze mikor mi ilyet merészelünk egyből le vagyunk ugatva. -
oriic
HÁZIGAZDA
Keretik leszallni a PoH klanrol. Folyamatosan mennek warok, magyar csapatok ellen is, meg irc-n szervezett kulfo
di csapatok ellen is. Nyertunk mar eros csapatok ellen is meg vesztettunk gyengek ellen is. Thor ellen is jatszottunk, vesztettunk is nyertunk is, ez egy ilyen jatek. Tegnap is jatszottunk volna, de elmaradt a war. Jelzem nem mi mondtuk le. Mi nem szolunk le mas klant, keretik minket sem csesztetni. Koszontem. Mostantol szemelyeskedes jelentve lesz modkerbe. Ha valakinek nem tetszik h publicon is jatszunk ki lehet lepni arrol a szerverrol. -
Xaels
félisten
Akkor menjetek privibe vagy CB/ESL fórumra egymást b@szogatni. Azok akik ide járnak szerintem klántól függetlenül azért vannak itt mert élvezik/élvezni akarják a játékot waroktól meg egyéb f@szságoktól függetlenül is. Attól, hogy 2-3an felmennek pubolni még nem lesznek kevesebbek mint azok akik hitvitát képesek a klánosdiból csinálni. Ha nem tetszik, hogy ez egy PUB fórum ahonnan nincsenek kiutálva a "pro"-k akkor lehet menni a már fent említett fórumokra...
Nem csak warokból áll a világ, mindenkinek kijár egy kis független szórakozás...
-
madgie
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
80-90%-os accuracy egyes assault/engi fegyvereknél? Lol.
-
Sabre
őstag
Én sok-sok év cs után nyergeltem át decemberben a bf-re, nincs rálátásom a bf war illetve klán hagyományokra.
Ami van tapasztalat, az az hogy ha az ember klánozik akkor gyakwar és war lényegében, ha már végképp nincs semmi akkor public...de az hogy a public screenshottal kérkedett volna valaki nem láttam olyat, elvégre totál más szint, persze fel-fel mentünk páran publicolni de a vége nem az volt hogy akkor figyeljé 50-1 a statom mekkora ász vagyok, ez a szánalmas kategória tehát a lehurrogott kolléga nincs nagyon messze az igazságtól. Publicon lámáket hentelni és kérkedni nevetséges dolog, pláne klánozós emberektől...
-
Erdei88
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Semmi olyat nem olvashatsz ami a tisztelettlenségemre utalna. Sem nyálverés, igyekszem mindenkivel megfelelően beszélni. De már ez sem ide tartozik.
-
dilipok
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
unalamas kezd lenni, hogy ebben a temaban fel orankent 15+ hsz szuletik, nem gyozom atugrani ezeket

-
Erdei88
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Nem éppen így van, semmi péniszméregetés, legalábbis részemről nincs ilyen
-
kapeti07
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Még mindig ezt tolják....
Jobb lenne inkább játszanának.Nyomjanak egy párbajt Metró-n oszt kész. Így kell itt a vadnyugaton intézni a dolgokat

De várjátok meg a naplementét!!
-
pohár
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
úgyis nekem van a legnagyobb, kár vitatkozni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
na már csak 4 késelés hiányzik, és megvan az L96, papapapapaaaaam

-
Cybertrone
veterán
Szép is mikor 2 emberke akik külön klánhoz tartoznak méregetik a penist.. bár be lehetne már fejezni!

-
Xaels
félisten
-
-
kely1988
aktív tag
válasz
ForexGuru
üzenetére
Már megmondtam neked, hogy lehet menni máshová trollkodni ember, senki sem kíváncsi a baromságaidra, főleg nem azokra a megnyilvánulásaidra amikben folyamatosan a poh klánt bírálod! Írásaid hangvételéből nem lehetsz több 14-15 évesnél (vagy ha igen akkor agyilag még ott tartassz)
Nem szoktunk arcoskodni, azért mert Erdei barátom belinkelt egy publik kört amiben tudtak lőni egy jót még nem azt jelenti hogy el vagyunk szállva magunktól! (más is szokott itt linkelgetni, őket mégsem ugatod le)
Még 1 dolog: ez egy játék, én legalábbis így fogom fel, és sztem nálunk elég sokan, nemrég van együtt a társaság, még most sem elég jó a csapatmunka, sőt! Ha valaki megver minket hát gratulálunk neki, ennyi, lehet valakinek arra áll a bráner, hogy "MEGVERTÜK A POH-T EZAZ!!!"
Nem vagyunk pro játékosok, és nem is akarunk azok lenni, egyszerűen élvezzük a játékot és ha már klánnak nevezzük magunkat akkor megpróbálunk klánként is működni!
Ha valakinek nem tetszik a PoH klán az magán vélemény, mi sem szoktunk más klánokat szidni! -
Zoli1222
addikt
Fluxi0n is nagyon ráér...
-
ForexGuru
aktív tag
-
SVLaller
senior tag
válasz
Erdei88
üzenetére
jól írtam le, mondjuk semmi értelme sincs (az én szakmámban vérzéscsillapítás nagyfrekvenciás sebészeti vágókészülékkel), de az egész poénnak indult.
itt jelezném, hogy a következő emotikonok:
valami olyasmit jelentenek, hogy az adott dolog vicc, kéretik nem komolyan venni -
SVLaller
senior tag
válasz
Armatura
üzenetére
Erdei88 kolléga hozzászólását interpretáltam, coaguáltam és determináltam és ez jött ki

-
eugabesz
őstag
válasz
Baboka
üzenetére
Keress embereket,a mi szerverünk majd mindig üres,ha összejön egy jó kis csapat lehet nyomatni.Mix módban van,mindenki talál magának megfelelő játékot,CQ,TDM,Rush pályák vannak sorban,tehát,a lehetőség adott.A szerver neve az aláírásomban,ha nagyon szükséges,s nincs admin,egy korlátozott admint adok a "kikiáltott" főnöknek közületek,s lehet páylát váltani,vagy cheater-t kidobni,ha esetleg betévedne.
Mi csak esténként szoktuk tolni,de szerintem akkor is elférünk egy 48 fős szerveren,tehát,hajrá!
Ne járkáljatok mindenféle össze-vissza addolt szerverekre,ahol,ha kicsit jobb vagy,kidob az admin... -
Baboka
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
én is társat keresek, mondjuk tegnap találtam egy egész jó squadot egy only caspian szerveren, de az édes kevés. mikor szoktad nyomni?
-
Erdei88
veterán
-
sith7
félisten
Visszatérve a 4 gb - 8 gb kérdésre, szóval lehet , hogy a game közben nem mutatkozik meg a különbség, viszont, amikor kilépek a játékból, azt veszem észre, hogy dolgozik a gép 1000 - rel, még legalább 40 - 50 mp - ig, és a szabad memória mennyisége az 140 mb ... szóval becsókolja azt a 4 gb - ot, úgy ahogy van
-
X Factor
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Megoldódott, cc clenaerrel pb leszed, utána megmaradt fájlokat manuálisna töröl, újra indít, pbsetup futtat, azóta megy.

-
TGaben
tag
válasz
H.Ezredes
üzenetére
az nem befolyásolja a tuningot,h nem msi, a vga? (asus) A procin már gondolkoztam, de félek,h tönkremegy (vagy attól nem megy tönkre hamarabb? G0-ás elvileg húzható), mert nem valami tuning-barát hűtő van rajta, 3 Ghz-n volt már, azt bírta. High bőven elég lenne, de milyen felbontásba? 1280? Ja, élsímítás sokat eszik, szal max 2x-es szerintem.
(60%-nál jár a game, 2-2,2MB-el szedi) -
H.Ezredes
őstag
válasz
TGaben
üzenetére
VGA-hoz MSI Afterburner én még húznék a VGA-n egy kicsit a procin meg mindenféleképpen. Volt Q6600-om és rohat sokat számított,hogy 3,2 Ghz-en járattam célozd meg a 3-3,2 Ghz-et és nem fogsz csalódni ha az élsimításokat leveszed OFF-ra akár még ULTRA-n is játszhatsz amúgy meg ki kell próbálni,hogy neked mi a kényelmes
Próbáld ki HIGH-on meg ULTRAN mit csinál de az élsimítás sok VRam-ot eszik -
TGaben
tag
válasz
H.Ezredes
üzenetére
Köszönöm!
Még 2 kérdés:
Milyen grafikai beállítást javasoltok a gépemhez (adatlap), hogy meglegyen a szükséges fps, és melyik az a progi a frapson kivűl ami kiírja az fps-t meg hasonlókat. (a belinkelt képeket láttam több helyen, 1 csomó mindent kiírt, nem csak az fps-t) -
TGaben
tag
Üdv!
Aki már újra telepítette a játékot, a B2K kieget is leszedi az origin automatikusan (15GB-t szed most), vagy majd újra meg kell adni a kódot, és akkor kezdi el? -
ProciVettel
tag
Istenem, hogy mindig a vesztes csapatba rak be a gamma végre egyszer a nyertesbe került erre tankból átb@sz az autobalance. Zsír.
-
- = Zk = -
félisten
felmegyek only knife szeróra, erre két retardált persze, hogy fegyverekkel csal
...
de nem baj. megvan az 5 dog tag, ami kell az L96-hoz, oszt jóidő
-
BigStraw
senior tag
Haverommal toljuk épp, azt mondja vigyázz tank, elbújik a szikla mögé. Én kirohanok a fedezék mögül át a kerítésen oda a tankhoz rápakoltam C4-et, felrobbantottam, mondom neki ennyi is volt

-
BandiHUN
veterán
válasz
LiPi006
üzenetére
Nem is a módszer volt a gond,hanem hogy kiszálltak...
Az EOD-BOT meg ilyen irányítással nem jó kábé semmire...talán rushon esetleg,de én nem marháskodok,ha lehet haékonyan is játszani.Lehet bennem van a hiba,de én képtelen vagyok x percet tökörészni 1-1 ilyen megmozdulásért,C4-et is azért nem használtam még,vagy objektíva vagy kill,de ökörködni... -
HollyBoni
veterán
-
BandiHUN
veterán
válasz
kmisi99
üzenetére
Én is egy olyan szerón csináltam,ahol metró ment és 20 kill kellett csak,és csak 8 fős(2 csapat) volt.Az a baj,hogy akik ilyen szerót üzemeltetnek/szeretik ezt a játékot,azok ott dekkolnak 1 csapatban,és marha nehéz csak gy egy ilyen szeróra jó arcok közé beesni,a legtöbben kilépkednek,stb.
És ugye a kollektív kill számít,a többi nem...volt köröm előtte,hogy 4 emberre a 20 killből volt 19ünk,erre az ellen csinál 18-ra egy double killt gránáttal
no ez a méreg,nem a cián
Nem is tudom,mi a jó ebben a módban...főleghogy ált.4es csapatos van,abból 3 squad ugye szop.És még a szeró is ügyes,mert pl.a második 4fős sqad akkor lesz meg,ha a maradék 2-ben vannak már 3an...nagyon gyakori az ilyen,hogy csak 1 csapat van teli és az aláz.3 ember szinte esélytelen 4 emberrel szemben,főleghogy a teli tím azért marad együtt,mert amúgyis jól nyomják,onnan nem lép ki senki. -
BandiHUN
veterán
Én a jeepes,stb,ami az űrshotihoz kellett,ahhoz nem volt türelmem...kicsi voltam még az usas-hoz és kellett valami metrózni...mondjuk 1100 kill van még csak az MK3A1-el

Szóval ehhez férfiasan segítség kellett.Ami még ilyen volt,az a tank szétszedés...mindíg kiszálltak
akkor volt 60 órám,annyi alatt 1x sikerült egy double kill seine crossingon,de nem akartam még 60 órát várni...a többi nem volt nagy dolog.Squad dm-re akarrtam segítséget,voltak többen is,akikkel próbáltuk,de a sors fintora,hogy végül idegenekkel lett meg,és akkor zsinórban 8 kört nyertünk is 
-
-
Rico45
őstag
Sziasztok!!
A két pálya közötti leállásra valaki esetleg tud már megoldást?
-
kmisi99
addikt
azzal a kis dpv jeep el hogy öljek 5 embert? Rohadt nehéz eddig egyet sikerült az is szerencse volt.
-
Xaels
félisten
válasz
Alexios
üzenetére
Szerintem nem statpaddingolni akart csak az Assignment volt a cél, de mindegy. Olyan küldetéseket amiket meg lehet csinálni érdemes élesben. Jó érzés amikor sikerül megszerezni. Én csak azt csináltam meg segítséggel amikor ellenséges járművet kellett szétszerelni, mert az élesben majdnem lehetetlen volt csak nagy szerencsével sikerülhetett.
-
kmisi99
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Van only knife szeró ott kb 5-10 perc
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csítör... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Megy a nyálverés, és szerintem abban egyet értünk hogy ez nem ide való!

Jobb lenne inkább játszanának.