Hirdetés
Aktív témák
-
front3r
őstag
-
madgie
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Szerintem meg ez így marad, a BC2-ben is hiába nyivákoltunk, hogy javítsák ki. Nem tudom most egyébként élvezni a játékot, folyamatosan b*szik beadni a lövéseket, elvész a 870MCS headshot fél méterről, meg ilyenek.
-
pohár
félisten
és lesz ingame squadmanagement, és main menu is ha minden igaz
-
front3r
őstag
A másik fórumon (sg), TDC Geronimo beírta hogy lesz normális squadrendszer a BF3-ban:
"We have it through today, we just have to write it up in an informative way we can post with some other FAQ's so we can clear up the confusion. Being realistic, it will most likely be posted in the next couple of days in the NEWS section.In short answer form, yes you can browse and join squads through the squad screen and make private squads. The full form will be available later."
-
RockHaRD
addikt
én egy kubai srác vagyok... kubai virtus
-
Gergosz2
veterán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
20 : 27 kor jött a levél és 20:30 kor néztem az emailjeimet. Szerintem megkapom a dlcket

CDG nem szokott 4 héttel megjelenés előtt levelet küldeni. Készülnek nagyon rá , bf3 körül nagy a hype. Még a futár is ingyé hozza ugyhogy boldogság van

(de időm nem lesz játszani vele
ez van valamit valamiért
) -
janihunk
senior tag
#10038Erre esetleg valaki?
-
Gergosz2
veterán
á a hitbox tragikus
ez még tárasul azzal is hogy nem hc szerverek vannak 
2 fejest adok a srácnak és vígan fut tovább

-
Cybertrone
veterán
válasz
madgie
üzenetére
Bug... Dolgoznak a hitboxon, és a tereptárgyakon... többen észlelték ezt a világon!
Van golyóálló bokor is
Ne húzd fel magad a hibákon, inkább élvezd a dolgokat... nekem az új szerelmem a Scar... grippel valami brutális, és ugyan lassan lő, és 20-as a tárja, de nagyon erős, egy csóka 3 golyó, és fekszik.... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mukorka
addikt
válasz
Illusion1010
üzenetére
Ez fenomenális

(#10077) madgie: Ismert hiba

-
madgie
titán
Adott egy 3x3 méteres szikla, de komolyan, minimum akkora, ketten elférnénk mögötte egymás vállára állva. Beállok, erre folyamatosan lelőnek rajta keresztül (!). Ez mi?
-
Illusion1010
senior tag
-
Gergosz2
veterán
én már véglegesítettem is a megrendelést CDG-nél.

26.án nálam is lesz , játszani csak 28.ától lehet majd. -
Winne
nagyúr
Urak köszönöm a játékot, nem tudom ki ki volt, meg a BF nem az én játékom a zéró múltammal, de voltak jó meccsek.

-
janihunk
senior tag
Most jött mail a cd Galaxis-ból hogy 25. érkezik a játék. Tudnék is játszani vele vagy csak 28. lehet aktiválni?
-
redXIII
senior tag
Nekem csak 1 bajom van igy ebben az állapotban a játékkal.Totál mintha a Bad Company 2-vel játszanék.Ugyanaz.
-
Xaels
félisten
Alpha-ban csak volt aki próbálta. Na de mindegy is. Valahogy BC2-ben szerettem az engineert, de itt annyira nem fogott még meg. Talán majd CQ-ban amikor sok lesz a jármű, bár a jelenlegi kedvencem a Support is fel van ellenük fegyverezve.
(#10059) Qbász: én már leadtam a CDG-nél a rendelésem, mert itt van nekem a boltjuk egy "köpésnyire".
-
-
Illusion1010
senior tag
Ekkora rakás szart.....gyűlölöm ezt a tetves játékot....

-
Def26
félisten
Valamiféle füstgránát nincs a játékban?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lángszórót? Ez új. Hogy kapnál rá lángszórót?
Támadni lehet vele az ellenséget, de csak közvetlen közelről lehet égetni.Már a legelejétől hogy megkaptad. Illetve mcom állomást élesíteni és defusolni.
Viszont az irányítása eléggé tré szerintem.
Cybertrone:
Ezt találtam ki én is.

-
-
strebacom
senior tag
Kaptam egy ilyet:

Ezt mire tudom használni, irányítás, tud e löni??
Köszi!!
-
Xaels
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, origin működése leállt. Érdekes. És nem csak nekem, hanem más társamnak is játék alatt. Viszont a játék ment tovább. Ennyit arról hogy origin kell a játékhoz. Max az indításhoz.
Persze újraindítottam a progit, és minden jó...
-
Xaels
félisten
CDG most küldött megrendelés értesítőt, postafiókokat csekkolni akik tőlük rendelték.
"EXTRA AKCIÓNK keretében, most e premier játékot előrendelőink INGYENES csomagküldéssel tudják megrendelni!"
-
janihunk
senior tag
Valaki le írná nekem bővebben hogy milyen módok lesznek a játékban, és hogy azokban pontosan mit kell csinálni? A Rus-t már tudom, a többiről fogalmam sincs ezért érdekelne. Köszi előre is.
-
ch003067
addikt
Meglett végre a első normális stat
[link]Igaz, gonosz voltam, mert berásoltam kezdőre, és leraktam szépen a bipodot, és lelőttem mindenkit

-
Winne
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
Akkor gyere és toljuk együtt az ump-s mókát.
Most indulok, WinnieG vagyok originen, marj fel. TS-en is leszünk, szerintem EMS is jön, meg talán még Boogie is.Jah amúgy nálam az összes elérhető grafikus memória az majdnem 5 GB, akkor ezt javítani úgysem tudom mókolással sem, ugye?
-
ADAM1337
nagyúr
Én is nagyon várom már.

Belém még nem is kötöttek.

Pedig van pár órám az ellenfél játék oldalán is, bár a bf kategóriákkal jobban megy számomra mint a cod.
[link]
Mindegy igazából nem akarom a topikot ilyenekkel teli hányni melyik a jobb/rosszabb más a 2 maradjunk annyiban.
-
madgie
titán
Dettó, én is most kaptam meg, csak még nem volt időm kipróbálni. Ja, 768 mega VRAM-ról 1 gigára ugrottam, okosan van megírva ez a BF3, 768-on is szépen elketyegett full HD-ban High/minden effekt OFF módban, max 5 fps-sel vagyok jobb most egy gigával (50 körül az első pályarészen)
-
Xaels
félisten
válasz
ADAM1337
üzenetére
Szerintem jó játékosokkal egy RUSH mód is lehet élvezetes. Persze azért mi is többnyire CQ-t játszunk, de néha felmegyünk 1-2 mixed szerverre ahol azért jól szokott esni 1-2 térkép.
Itt tényleg sokan csak azért ölik bele a sok-sok órát mert ingyen van. Azután meg mennek fikázni mindenhova mert nem jut el az agyukig, hogy ez csak egy BETA és ezek tényleg nem is fogják megvenni. Mondjuk kíváncsi lennék azért egy statisztikára, hogy hányan töltötték le a BETA-t eddig PC-re.
-
Def26
félisten
Agyatlan hent. Védők megint csak bujkálnak a támadók bázisán. Persze, tudom a mi hibánk. bla-bla. Senki nem rohan hatástalanítani a bombát. Basznak az egészre, csak egy a lényeg, hogy meglegyen a frag amivel lehet villogni.
Csak az boldogít, hogy ezeknek a barmoknak a fele sem fogja megvenni a játékot, és csak azok maradnak akiket érdekel is a game. -
McCartman
őstag
újra van caspian szerver , jelszót tudja valaki?

-
Laraxior
titán
azt mondta hogy már nem nevet ezen...bár én magamba mosolyogva írtam le, de nem tettem smile-t

Megvan a 6x Scope az M416ra
Már pont olyan mint az m16.. csak éppen ez nem bugol be. UMP-t még nem próbáltam ki...de szerintem hagyom... ez pont megfelelő lesz nekem. Gyakorolnom kéne a scope nélküli fegyverhasználatot... nehogy gyomorfekélyt kapjak majd megjelenéskor, hogy nincsen egy killem se és nem fejlődök 
-
Nova96
őstag
4 óra ****ogatom az bf3-t de semmi mi a ***** csináljak hogy végre elinduljon ??Másik origin, 2x letöröltem és újra fel..

-
-
Mythsardan
aktív tag
10.000 Hozzászólás

1 mp
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Először hang nélkül néztem meg, de azzal együtt az igazi.
(mw2 is ezért kapott olyan csíkokat számok helyett
wtf ?

)