Hirdetés
Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
ProciVettel
üzenetére
Arra nincs lehetőségem,hogy másik procival próbáljam ki. Nemsokára veszek egy i5-760-at,akkor majd meglátom.
-
HollyBoni
veterán
válasz
ProciVettel
üzenetére
Hidd el én sem.
Itt valami iszonyat nagy gond lesz,és tippem sincs mi. Ha mindent minimumra veszek,offolok és leveszem 1280x720-ra a felbontást,ugyanazt az eredményt kapom mint 1920x1080-ba. Ha pedig kikapcsolom a HT-t,teljesen megbolondul az egész és fut 6 fps-el.

-
HollyBoni
veterán
Kikapcsoltam a HT-t,most 6 fps-el fut a játék. Ok,felakasztom magam.

-
Baboka
tag
már megvan

-
csibe1
veterán
válasz
HollyBoni
üzenetére
Nézd meg mennyit RAM-ot használ a rendszer betöltés után,és mennyit játék előtt ha fut a böngésző,és az Origin.
Az 1GB ami marad az a rendszeré,ha túl sok ablak fut a böngészőben amin játszol akkor annak kevesebb RAM jut,ezért reagálhat lassabban ha kiléptél a játékból.
A Win7 alapból megeszi az 1GB RAM-ot,néha többet is,rendszerfüggő dolog.
Vegyél bele még 4GB-ot,RAM-ból sose elég.
Sose jött be a HT-s megoldás,mert az csak 2db fizikai processzormag,hiába látsz a feladatkezelőben 4 magot. -
Gyula84
veterán
azért vannak érdekes szerverek
i3D.net - Battlefield 3 KZ Noob Server 45 level (45+ Ban)
-
HollyBoni
veterán
Ezen a képen 43-45 fps-em volt,ami már elég alacsony. A felső 4 a CPU magok kihasználtsága,aztán a RAM,aztán pedig a GPU. Nem értem,miért nem tudja leterhelni az összes magot legalább 95%-ra? A GPU is 83%-on pörög,itt ugye látszik a CPU limit. Annyi még kell az oprendszernek,vagy miért nem terheli le?
-
bul07
nagyúr
válasz
chabeee
üzenetére
Na ez a láthatatlanság, nekem is volt már ilyen csak akkor én voltam láthatatlan, lekéseltem 2 játékost ere elfut mellettem egy medic és felélesztette őket , egyet még sikerült lekéselni de utána vaktában elkezdet lövöldözni és megöltek , csak a kést tudtam használni
Szerintem ez abba a hibakörte tartozik mint amikor a fegyver nem jelenik meg a kézbe és csak gránát dobásra vagy halál után jelenik meg újra, csak itt az egész ember nem látszik
-
chabeee
aktív tag
-
HollyBoni
veterán
De akkor 2 mag lesz,nem kevés az? Így is kevés a proci. A core parking-ot meg csak i5/i7-nél lehet kikapcsolni.
Más.: Basszus!
Aki jet-re akarok pontokat,huzzon rush-ba jetezni. 3k pontot szedtem össze jet-el,egész kör alatt csak repülővel mentem,és egyszer szedtek le. Valami iszonyat erős a gépágyú azon a jet-en ami rush-ban van. 
-
Kephamos
addikt
Na, megvásároltam én is a játékot, épp töltöm lefelé. Az adatlapomon lévő konfiggal mire számíthatok 1080p-ben?
-
Xaels
félisten
válasz
HollyBoni
üzenetére
Próbáld meg kikapcsolni. Sokan panaszkodtak rá eleinte, hátha neked is ez a gondod.
(#42073) ProciVettel: akkor legyen úgy. Nem foglalkoztam a témával mert engem nem érintett régebben mert AMD-m volt. Most meg az i7-2600al semmi gondom nem akadt, de nekem friss a rendszerem.
-
csibe1
veterán
válasz
HollyBoni
üzenetére
Lagg akkor is van ha nem töltesz semmit.Amúgy meg a letöltés nem befolyásolja a játékot amíg nem foglalja el a teljes sávszélességet,a feltöltés annál inkább.
A laggot többféleképpen is jelentkezhet ahogy írták itt előttem is:akad a játék vagy nem tudsz normálisan haladni,de az fps is leeshet közben.(#42068) HollyBoni
Aki fullon tölt fel vagy le játék közben az meg is érdemli,ha csak ennyi esze van.
A laggra nem mindig lehet következtetni a pingből,mert a BF3 képes 35-ös pingű szerveren is laggolni,60-ason meg simán játszottam órákat. -
-
Hajdi
senior tag
VeNY vs. AM
"Apa kezdődik..." -
HaZsolt
őstag
Nem hiszem, netem szerintem stimm. Talán a 6850-es VRAM-ja a kevés?
-
HaZsolt
őstag
BF3 mennyire zabálja a RAM-ot? Repkedésnél nagyon lemegy az FPS van olyan is hogy 5 alá megy. Szerintetek RAM lesz a hunyó? Gépem adatai az adatlapomnál.
-
BandiHUN
veterán
válasz
SVLaller
üzenetére
Az éles fordulóknak nem sensi kell,hanem technika.
A helit is lehet döntve irtó gyors dolgokra kényszeríteni,csak precízen kell,mert a gyorsaság ára a gyors magasságvesztés is egyúttal.Ha álló helyzetben csak fordulsz,az tetű lassú is lesz,üres szerón próbáld "tenni" a gépet,ha ráérzel,nincs megállás
-
execute93
őstag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Jobb sniper fegyverek ( aminek erőssebb a sebzése) 1 golyóval is megöli az ellent ha 20-30M-en belül vagy KB.
Kipróbáltam a Jetet hát nekem ugyanaz! Kanyarodok nyomom az S-t erre leengedi a kis kerekeit.. beszarok
ferdén az ég felé kanyarodok de nem nagyon akar normálisan menni!
Lehet én vagyok a hülye..
-
dilipok
veterán
válasz
SVLaller
üzenetére
en kielegitonek talalom a sensitivityt
bar mint mondtam, nem vagyok eppen murepulo 
HollyBoni: igen, de ott az zavar, hogy kicsit nem lehet mozdulni, mert nem olyan mint a stick a kontrolleren, hogy ha csak picit mozditom, picit mozdul... Hiaba, elqurvultam a sok konzolozas hatasara

-
SVLaller
senior tag
válasz
dilipok
üzenetére
én is kontrollerrel próbálok repülni, nem is rossz, egy baj van vele: maximális sensitivity-n is olyan baromi lassan fordul a gép hogy simán leszednek mire megfordulok. egyszer voltam gunner egy másik srác vezette a helit, elmentünk a tank felett, mikor túlmentünk rajta úgy megpördült a helivel hogy csak néztem és már lőhettük is tovább.
-
kutkut
addikt
válasz
dilipok
üzenetére
Csináld úgy, ahogy én: Amíg üldözöl egy jetet, használj billentyűzetet, így egy körhöz csak nyomva kell tartani a lefele nyilat, ha beáll egyenesbe vagy földi célpontot lősz, átfogsz egérre, egy picit korrigálsz az irányon, aztán lősz.
Egyébként, földi célpontot úgy érdemes lőni, hogy szinte a pálya végéig elrepülsz, gyors kanyar után célzol, folyamatosan lassítasz, és akkor két (másfél) tár rakétát (rocket pods) el tudsz lőni. A lényeg, hogy már messziről el kell kezdeni a lövöldözést. Tuti halál.

-
HollyBoni
veterán
Most kipróbáltam úgy,hogy felvettem az MSAA-t 4x-esre,így nem tudom miért de valami iszonyatosan folyamatosnak hat az egész!
Nagyon durva! 
-
HollyBoni
veterán
válasz
madgie
üzenetére
Hát igen,gondolom egy jobb monitor nem ártana. Most egy 40k-s BenQ FHD monitorom van,elvagyok én ezzel.
Rákötöttem egy 60HZ-es 30 akárhány colos LCD-re,kicsit mintha folyamatosabb lett volna a mozgás,pedig ez is 60HZ-es. 
Most visszakapcsoltam a motion blur-t,az amount-ot ráadtam maxra és sokkal folyamatosabbnak hat az egész.
Más: Van olyan mesterlövész puska,ami egy lövéssel öl normálon? SV98-al nem mindig sikerül,csak ha nyak körül célzok.
-
dilipok
veterán
válasz
execute93
üzenetére
azzal csak az a bajom, hogy eleg kis sensitivityn jatszok, es meg ha fel is kattintom a DPI-t hirtelen az egeren, akkor is csak 2 nem idealis helyzettel szembesulok:
1. meg mindig nem eleg nagy a sensi, ezert kb 5x kell "eveznem" az egerrel egy teljes korhoz
2. tul nagy lesz a sensi, ezert kb ugy repulok mint aki tul sok redbullt ivott, es most idegrangasa van
A kontrollerrel meg tobbet is "repultem" mar... Remelem konnyebb lesz majd itt is, mert az elejen nagyon elkeseredtem a repulestol

-
HollyBoni
veterán
Valamit nem értek.. Sosem sikerül összehozni olyan grafikát,mint a videókon. Youtube-on mikor nézek egy BF3 videót,mindig olyan szép sötét és sok az árnyék. Most Noshair Canals ( vagy mi ) TDM-ben mindent felvettem ultra-ra,HBAO,itt még játszható majdnem ilyen beállításokkal de egyszerűen nem kapok olyan szép képet mint videókon.. Van valami rejtett beállítás,vagy mit csinálok rosszul?
Szerk.: Tényleg,ezekre nem is gondoltam.

-
kmisi99
addikt
A nagy késelőktől kérdezném. Néha előfordul velem hogy ott állok mögötte megnyomom az f et erre a katonám előveszi a kést és nem csinál semmi ha kattintok akkor se nagyon vagy max belesuhint egyet. Ilyenkor mit érdemes? Mert tudodm lelőni egyszerű de késelni sokkal élvezetesebb.
-
dilipok
veterán
válasz
execute93
üzenetére
en mostanaban gyakrolgattam (repulni meg mindig nem tudok
) es az az igazsag, hogy szerintem kinzas billentyuzet+egerrel repulni. bedugtam egy xbox kontrollert es azt kell hogy mondjam, hogy eg es fold
Azt hiszem most azt kell gyakorolnom, hogy minel gyorsabban tudjam kezbe kapni a kontrollert 
-
Socket A
aktív tag
na unlockoltam egy AN-94es típusú fegyvert
nektek ez bejött? -
kmisi99
addikt
válasz
execute93
üzenetére
Kanyarodásnál nyomd az S betűt és fordítsd oldalra a jetet teljesen vagyis a szárnyak legyenek függőlegesek és húzzad felfelé vagyis mintha felfele repülnél csak mivel a jet be van döntve így kanyarodsz és a lassítás (s) miatt rohadt hamar fordulsz. Ezt nagyon sok jet pilóta nem tudja és aki ezt tudja nagyon könnyen a többi jet mögé kerülhet.
-
execute93
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Az jó! Nekem a JET még mindig nem megy..Hamarabb észreveszem az ellenséges jetet de képtelen vagyok követni(írányítás rohadt nehéz) és hát.. mindig mögém kerül és ellő vagy pedig lezuhanok..

Helikopter vezetés megy, de a jetet nem nekem találták ki.. B2K mapok meg rohadt jók! Alap pályákat hanyagolom..kivéve metró![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
maskimx
senior tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Air radar, rocket pods, ecm.
Szépen magasan körözz a pálya szélén a repcsit megdöntve, így folyamatosan tudsz spottolni és földi célpontokat találni. Ha elég messziről támadod és lelassulsz közben, akkor akár két tár rakétát is rá tudsz küldeni. Ha meg látod a radaron, hogy repülő üldöz, akkor fordulj éleseket (lassít, fordul, gyorsít), menekülj a csapatod légvédelme/helije felé és reménykedj

Figyelj az ellenséges helikre, azok a legjobb célpontok. Ha befog hőkövetővel akkor felfelé menekülj, és támadni is felülről/hátulról próbáld, úgy a legkisebb az esélye, hogy visszatámad.
Második legjobb célpont a járművek, egy tár rocket pod-al disable, az 100 pont. Ha gyorsan visszafordulsz és ráküldesz még egy tárat mielőtt a vezető megszereli, akkor ott a kill is.
-
csigacska
tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Jól használva igen hatékony, nincs túl sok killem repcsivel (kb 250), de ebből a legtöbb az rocket podssal földi célok ellen jött össze. Heath seeker-t hanyagolom már jó ideje, légi közelharcban gépágyú, és ha jól emlékszem még a stealth van felrakva.
(#42008) Laraxior: Igen olyan, mint a heli rakétája.
-
Laraxior
titán
rocket pod az olyasmi mint a helinél a rakéták?
Még nem szereztem meg, de sikerült egy enemyt disabledre vágni egy Flankerrel 
-
madgie
titán
válasz
HollyBoni
üzenetére
Rocket Pod a földi célpontok ellen aranyat ér (AA-t disabledre vágja, ha mind talál) a lassú helit is szépen meg lehet gyengíteni vele. A Heat seeker szerintem hót felesleges, engem húszból ha egyszer eltalálnak vele... közelharcban esélytelen, amúgy meg lemégy földközelbe oszt be se tud fogni. Airfight-ra kizárólag minigun, szvsz.
szerk: szóval Lara keressen egy olyan szerót, ahol relatív nyugi van a levegőben és szépen szerezzen pontokat a Rocker Poddal
Távolról spot a zászlók környékén, ha járművet jelez, akkor eleresztheti, ha már nagyjából oda néz a célkereszt, akkor el is találja. Elsőre ne váltson minigunra rárepülés közben, mert földbe áll
, szépen tegyen egy kört és szórja meg megint rakétákkal.#42007: dehogy gyengusz, most mondom, hogy disabled-re vág egy AA-t is, ha betalál mind. Több tucat tankot szedtem szét már vele, a tegnapi körömnél a 21 destroyed vehiclesből szerintem minimum 10 rocket podos tankhalál.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Rocket Pod szinte semmit nem ér.. Vagy csak én vagyok béna.
Én szinte csak minigun-t használok,ahhoz pedig nagyon jól jön a belt speed.Szóval szerintem: Belt Speed,Heat seeker. Heat seeker-el úgy szoktam csinálni,hogy befogom a célt,kilövök egyet,kiengedi a flare-t,aztán megint lövök rá egy rakétát,ha az eltalálja akkor disabled. Aztán pedig rámegyek minigun-al. De van hogy csak minigun-t használok.

-
Laraxior
titán
Mit érdemes Jetnél beállítani?
első helyre a stealth, vagy a belt speed?
heat seeker, vagy rocket pods?
Heat ugyanolyan lassan fogja be a célt mint helinél?
Tudom, hogy vannak jobb fegyverek, de egyelőre ez van, kipróbálnám élesbe is
Hátha megint összeszedek egy 0/10-et
Aktív témák
Hirdetés
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Itt valami iszonyat nagy gond lesz,és tippem sincs mi. Ha mindent minimumra veszek,offolok és leveszem 1280x720-ra a felbontást,ugyanazt az eredményt kapom mint 1920x1080-ba. Ha pedig kikapcsolom a HT-t,teljesen megbolondul az egész és fut 6 fps-el. 

Szerintem itt nekem valami nagyon nagy gubanc lesz.. Levettem 1600x900-ra,minden minimumon,tényleg minden. Úgy is csomószor 45-50fps-em volt..

Aki jet-re akarok pontokat,huzzon rush-ba jetezni. 3k pontot szedtem össze jet-el,egész kör alatt csak repülővel mentem,és egyszer szedtek le. Valami iszonyat erős a gépágyú azon a jet-en ami rush-ban van.

A kontroller egyesiti szamomra az egeret es a billt, igy nem kell kapkodnom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)