Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
Geryson
addikt
Mesterek! Ha eladom a játékot van az uninstallálásnak valami speciális módja, hogy a másik fél utána tudja gond nélkül telepíteni?
Pl. GTA4-nél van ilyen, hogy "rewoke license" vagy valami ilyesmi, amivel először törlöd a regisztrációdat, hogy később ne legyen gond vele.
-
kutkut
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Melyik shotiról van szó?

Szerk: Thx.

-
BandiHUN
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Persze,segítek

Marha rég volt már az FC1,még xboxon játszottam,fene tudja.
DAO 12 se rossz amúgy,báár az lassú,de az is automata úgy rémlik....brutkó a forgó tár
-
- = Zk = -
félisten
áttelepítem az Origin-t, erre még mindíg az miatt aggódik, hogy kevés a lemezterület. minek kell neki a C meghajtó, ha már nem oda van telepítve?
... -
BandiHUN
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Jó kis cucc,közelről nagyon bejött,viszont 10m-ről túlélhető(igaz automata shoti,nem gond annyira duplázni),15m-ről már csak olyan 1/5 energiát vett le lövéspróbakor.
De jól néz ki
Meg egy másik előnye is van a 2fős assignmentezésnek,ügyesen csinálva jön arra a körre egy halom ribbon,valami 27et kaptam arra a körre,pedig nem sok mindent csináltam...

Fejest kell lőni,és akkor accuracy,1 emberrel nemesis ribbon,jön ugye az aa-ra és a buggy-ra a járgány ribbonok,combat efficiency,best squad,MVP...
Jaja,metróra jó lehet,de szerintem ezt is tiltják majd ugyanazért...meg a gyengébb lelkületű admin is kivághat.
-
- = Zk = -
félisten
mindenképpen az Origin alá kell letölteni a BF3-at?
...szerk:
nah, akkor faraghatom át az Origint!
..
köszi
-
Xaels
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
BC2-ben sem használták sokan sem Rush-ban sem CQ-ban pedig ott nem kellett érte semmit csinálni csak a 40mm-es gránát és shoti helyét foglalta el.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Nem gond,felmentünk Xirith-el és Rabbitfckr-el egy üres szeróra,seperc alatt megvolt a dolog...

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Magát az origint telepítsd fel másik partícióra ahol van hely, majd mehet a játék telepítése is.
-
- = Zk = -
félisten
nah, beszállok én is. cask még agyalok, mi légyen. nincs helyem ahova telepíteni/letölteni szeretné.

-
oriic
HÁZIGAZDA
C4 montázs
Régi már, de jó. Látszik hogy a c4-el azért lehet aprítani.
Top Gun rulez...
-
Bati0501
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget,én azért mentem el,mert nekem a gépem annyira "nem szereti" a játékot,h még a barátokat is sokszor csak úgy látom,h mozog ott egy zöld kiírás...tehát nem jeleníti meg az embereket.Magyarán szólva sokszor van diavetítés,ami a harc közepén nem jön jól...Ez látszik is sajna a statomon.
-
oriic
HÁZIGAZDA
höhö

-
pohár
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
én kifagytam

-
Cybertrone
veterán
Legközelebb le kell jelszavazni a szervert... bár 1 kör után az összes honfitárs lelépett
-
Gyula84
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
oda áll enemy meg te berisztod, leveszi és megint

-
Neró
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Lehet felnézek én is.

-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
már megyek is. Csak hagyjatok 10 mcomot armolni aztán mehet a CQL miattam...

-
Bati0501
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Akkor sztem megyek...remélem nem fogok szét laggolni.

-
Cybertrone
veterán
Restart után a szerver ready!

Lehet jönni ONLY B2K, rush normal ticket

-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
rush... ha éppen frankó csapatba kerül, ideje nem lesz beleülni a BTR-be, esetleg megtalálni a Jeepet,nemhogy 10 és 5kill-t összeszedni velük.
CQL -
pohár
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
még lehet én is felnézek, de attól tartok hogy szétgyilkolná a procimat és vga-mat a Karkandos mapok, így lehet nem leszek sokáig, csak amíg ki nem fagyok

-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
legyen rush, mert még a pp19 sincs meg...

-
BandiHUN
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Azt mondják,a Gulf of Oman-on vannak a járgányok,az és a Sarqui jó lenne,normál ticket szerintem elég,az a 2 map kell a shotis assignmenthez.
-
Laraxior
titán
válasz
Gyula84
üzenetére
akkor gondolom Métron tolja, mert csak ott szoktam első lenni, vagy legalábbis dobogós. Bár tegnap Karkandon is alkottam, hiába a szar csapat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még szerencse, hogy belőlem csak egy van
Bár a google kidob még egy gyökeret ezzel a névvel, de én korábban kezdtem el használni
egyébként lehet, hogy a többi mapon is van BTR, csak éppen nekem a Karkand ugrott be
orichalcos:
miattam lehet dömper is, már úgyis kész van az assignments 
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Cybertrone
üzenetére
Vagy homokfutó, de tényleg nem mindegy.

-
Laraxior
titán
-
BandiHUN
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Tippem szerint kevés tickettel a Karkand mapok kellenének...de még mindig nem tudom,melyik map a 2 szükséges járgányé
-
Bati0501
őstag
Akkor lesz vmi?
-
Gyula84
veterán
mi vagyunk 13an ők 25en beszólok és még nekem blablázik

-
Xaels
félisten
válasz
maszi99
üzenetére
Az a baj, hogy a többség "FragMovie"-kat gyárt, esetenként megrendezett jelenetekkel és így nehéz olyat linkelni. Viszont van egy srác Sacriel aki jól magyaráz igaz angolul: [ITT] nézz körül.
Esetleg ajánlhatom a saját vágatlan videómat, de én nem magyarázok alá így nem biztos, hogy mindent érteni fogsz belőle
[link] -
Cybertrone
veterán
Na hazaértem... ha a PH szerverre akartok jönni írjátok meg milyen mapok legyenek rajta, és azt hogy ki kivel szeretne lenni!
Aztán mehet a móka! -
Roxbury
őstag
válasz
ludsimon
üzenetére
Szerverre csatlakozás előtt kilövök mindent. Szinte üresjáratban jár csatlakozás előtt az X6 3.8 GHz-n, 2700 körüli NB-vel.
Ping sem nagyon hinném, hogy baj lehet, mert ilyen 17-18-as pinges szervereknél is csinálgatja néha.
De annyira amúgy nem zavar, mert tényleg nagyon ritkán csinálja.
Lekopogom, 1-2 hete már hibátlanul megy a játék mindenféle probléma nélkül. Egyedül ez jön be néha.
-
ludsimon
veterán
válasz
Roxbury
üzenetére
ja, tegnap nekem is sikerült ilyennel találkoznom.
Szerintem ez akkor fordul elő ha gyenge a cpu vagy pedig használatban van erőteljesen.Tegnap vlc szenvedett valamivel befagyott és 50-80% cpu használattal nem indult el mellette a BF3.
Nem akarok túl nagy hülyeséget mondani de szerintem a szervereknek van egy timeout ha ez lejár(pl. ha túl sokáig tölti a client-et) akkor nem enged fel a szerverre. -
Bati0501
őstag
Akkor egy óra múlva találkozunk??
-
ludsimon
veterán
Ez meg mi?

Találkozott már valaki ilyennel?
-
NaNorbert
aktív tag
Én is itt vagyok, megyünk valahova játszani?
-
Bati0501
őstag
Akkor megyünk vhova?

-
BandiHUN
veterán
TS-em nekem sincs...felrakva fel van.
Esetleg aki tud üres helyet ilyesmire,írjon
-
BandiHUN
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
NNa,restartoltam,stb,most látszol...ebédelek viszont,de du.összehozhatnánk,esetleg jöhetnének mások is,csinálhatnánk egy ilyen "assignment-eventet",kinek mi nincs meg,stb .DDD valami üres szerón,amin épp a megfelelő map fut,stb...
Squad dm-eket is jó lenne valakivel megcsinálni
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vírusirtó topic
- Kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...

...

Pedig jól összedolgozva egy Supporttal elég jól likvidálhatóak lehetnének a tankok.

akkor gondolom Métron tolja, mert csak ott szoktam első lenni, vagy legalábbis dobogós. Bár tegnap Karkandon is alkottam, hiába a szar csapat