Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prison85
senior tag
ha tudsz, gyere majd TS-re
50% bőven jó, csak tudj vele szépen landolni Titanon és Verdun-on a templomnál. A menyasszonyoddal kapcsolatban pedig elkapott a zsiráfeffektus: szép, szép! De otthonra nem kéne 
SemperFi: miért nagy a 460 teljesítményigénye? Nem értem
TS-en megvitatjuk, már fenn vagyok -
SemperFi
tag
válasz
Prison85
üzenetére
Az a fura ugyanakkor, hogy magyar site-on olyan tesztet láttam, ahol a HD 5850-est a GTX 285-el szembe méregették. Ezt nem értettem, mert szerintem a GTX 460 messze jobb kell, hogy legyen, mint egy GTX 285. Vagy nem?
Azt meg nyilván jól látod, hogy nem zöldültem meg
, hogy kiadjak 53 kFt-ot olyanra, amivel szemben teljesítményben 34 kFt-ért is kapható cuccos.Alapból a 460-al szimpatizálok, csak b@ssza a csőröm a magas teljesítményigénye.
-
Prison85
senior tag
Lejárt az időm, nem tudom már az előző hsz-t szerkeszteni, de ezt nem hagyhatom ki, mert szembekerültem önmagammal

Lecsekkoltam az árakat olyan üzletekben. Olyanokban, amiket ismerek és megbízhatónak tartom őket. Giga kártyát a jelenlegi állás szerint kizárnám, mert manapság elég sok minőségi problémáról olvasni. Ray 560asa is beadta a kulcsot és kapott helyette egy EVGA-t (szerintem megérte hazavágni
)Lényegre:
5850-et már kapni 40k környékén, míg az 560as a 60-at súrolja. Közel sincs a két kártya között 50%-os különbség így szerintem nem éri meg a 20k-s felárat (hacsak nem zöldültél még meg annyira, mint én
). Két példa, két márka, két megbízható üzlettől:MSI R5850 Twin Frozr II @ www.edigital.hu
Asus ENGTX560 TI DCII @ www.iway.huHuma
tudtam, hogy valami nincs rendben nálad
"el is megyek gyakorolni transival"
és ki lesz a lövészed?

Még valami Sempernek:
Csekkold le Crazytől a VGA árakat 818-on belül
-
-
Huma
addikt
Lehet mégsem az a film amit linkeltem.
Az a gáz, hogy van vagy 300 film a gépen és fenének sincs kedve átböngészni őket.
De ha gondoljátok el spoilkerkedem a végét.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Prison85
senior tag
20:00tól egy kis játék a magyar serveren?
Csinálok pár képet a forgatókönyvhöz és feltöltöm valahova kompletten, hogy érthetőbb legyen minden és holnap ne legyen káosz. Persze el is mondom szóban nagy vonalakban még ma este (a filmben Cerbere Landing és Verdun lesz). Szükségünk lenne viszont még egy jó pilótára is!. Kellene egy harcos, aki el tudja vezetni a másik Air Transportot (az egyik Gyurié) és szűk helyen is le tud szállni - nem lezuhanni 
Semperfi:
Nemtom milyen tesztet néztél, de a GTX560TI egyáltalán nem az 5850 vetélytársa.
Amikor bejelentették a GTX460-at, akkor AMD "nagyképűen" azt mondta, hogy az 5770 vetélytársa lesz. Aztán jött a koppanás: nemhogy fenéken billenti az 5770-et, hanem a bivalyerős 5850 ellen szállt harcba.
(zöld létemre minden tiszteletem a Radeon 5-ös szériájának)Egy kép BC2 tesztről @1920x1200:

Bővebb információk és részletes teszt a techpowerup.com-on. Érdemes megnézni
Huma:
nálam Radeonos lapban sincs gond nVidiával. Én is tartottam tőle, de nincs semmi probléma. -
Huma
addikt
Valami ilyesmi, de nem vagyok biztos benne hogy ez az: [link]
Gyuri44: Persze.
Ebben a filmben arról van szó, hogy kitör a nukleáris világháború és csak Ausztrália éli túl. Befut egy amcsi tengeralattjáró (főszereplők) és miután morzejeleket fognak elindulnak az északi sark felé. (Asszem)Közben a radioaktív felhő, köd, szél, anyám kínja beteríti a földet és egyre szarabb a helyzet.
Lehet, hogy csak két részes.
Egy film, de olyan hosszú, hogy több részre bontották.SemperFi: Most nem néztem utánna, de szerintem az ATI-t válaszd ha az olcsóbb. Nvidiás lapban is ugyanúgy műxik. Szabvány az szabvány. Volt már nvidiás lapom és sosem volt gondja az ATI-val.
-
SemperFi
tag
Gyuri: Kicsit nézelődtem. A HD 5850-el egy teljesítmény-csoportban a GTX 560 TI van. Csakhogy ez utóbbi jóval drágább (35 kFt vs. 53 kFt). Viszont az előbbi meg Ati és nyilván nem nVidia. Az alaplapom ugyanakkor szintén nVidia, ezért jó az összhang a driverek között. Nem t'om, hogyan fog mindez viselkedni Ati driverrel.
Tisztára dilemma! Mint ahogy a vicc is mondja: "Disznóhúst, de ingyen!"
Ja! És úgy számolom, hogy bármelyiket is választom, lehet, kicsi lesz a tápegység ezekhez, tehát azt is bővíteni kell.
-
SemperFi
tag
válasz
gerandris_hu
üzenetére
Jót röhögtem én is. A Szörnyeteget simán leverték, mint vak a poharat. lehet, hogy a Szörnyeteg nem több, mint egy rakás optikai tuning?
-
Huma
addikt
válasz
gerandris_hu
üzenetére
Bob egy lúzer. Nagydarab és ennyi az összes képessége.
Lassú, nincs technikája, nincs állóképessége.
Mondjuk azért nem állnék le vele pofozkodni

-
gerandris_hu
csendes tag
[link]
A nagy embernek annyi XD

-
Huma
addikt
Ha engem kérdeztek az USA a legnagyobb agresszor jelenleg. Az egyetlen ország amely más kontinensre is elmegy harcolni, kormányokat megdönteni. A világ ezt meg elnézi neki a nagyrészt kitalált terrorizmus miatt. No nem mintha sok választásunk lenne. Ki merne keresztbe tenni az amcsiknak?
Teljesen abszurd amit művelnek. Ha én kimegyek amcsiba és felrobbantok egy épületet akkor bosszúból ledózerolják egész Magyar hont?
Meg amit Gyuri is írt. Abszolút nem biztos, hogy az arabok voltak a főkolomposok 9/11-nél.Arra leszek kíváncsi, hogy vajon lesz e harmadik világháború.
Van rá pár esélyes ok:
-Jégkorszak (ala bf2142)
-Kína megerősödése
-Amcsi hatalomvágyJelenleg senkinek sem érdeke egy harmadik világháború. Remélem így is marad, mert ha bekövetkezik akkor sokkal brutálisabb lehet az előző kettőnél.
Ha bevetik az atomfegyvereket akkor abból sok jó nem sülhet ki. Ha meg azt nézzük, hogy milyen titkos fegyverek létezhetnek amiről mi nem tudunk akkor még rosszabb a helyzet.
szerk: Volt egy film. Valami ausztrál. A lényege az volt, hogy a földön totális atomháború tört ki. Asszem három részes. Tetszett a vége.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SemperFi
tag
Az Egyesült Államok megölte Oszama bin Ladent Pakisztán közelében, jelentette be Barack Obama amerikai elnök, és a pakisztáni hírszerzés is megerősítette az információt. Obama az előző héten adott parancsot az al-Kaida-vezér megölésére. Fokozott védelem alá vették az Egyesült Államok külföldi diplomáciai képviseleteit.
Egy kis létszámú kommandós alakulat hajtotta végre az akciót a Pakisztán északkeleti részén lévő Abbottabad közelében, rövid tűzharc után ölték meg, az ABC News úgy tudja, hogy a testét az USA-ba szállították. A CNN információja szerint az akció 40 percig tartott, a csapat korábban többször is elpróbálta az egész műveletet.
A kis létszámú egység - akármibe lefogadom - egy Tier-1 egység volt. A kérdés csak az, hogy már korábban is (Geroge W. Bush) kitűzték a fejére a célkeresztet, akkor miért nem sikerült??? Ha korábban összejött volna, akkor talán nem halt volna meg annyi ártatlan ember 9/11-kor egy ilyen elmebeteg miatt...
-
Prison85
senior tag
Köszönöm mindnyájatok jelentkezését!
[link] -
Prison85
senior tag
válasz
SemperFi
üzenetére
Úgy fest a vasárnapi videóra nincs túl sok jelentkező. Esetleg a kedd több ember tudna időt szakítani? Talán a hétköznapokon könnyebb elszakadni a családtól és rá tudnátok szánni egy rövid időt. A forgatókönyv már összeállt fejben, de délután igyekszem monitorra vetni az elképzeléseimet és a jelentkezőknek elküldöm privátban, hogy tudják mire számítsanak. Továbbá várom az ötleteket, mert ki kellene tölteni úgy 3 percet, hogy eseménydús legyen és odavonzza az embereket a monitor elé. Talán kedvet kapnak páran, hogy visszatérjenek hozzánk

-
Terrierhun
csendes tag
-
Prison85
senior tag
válasz
Drang.hu
üzenetére
Üdv Drang!
Számunkra megtiszteltetés, hogy a battlefield.hu támogatja a játékunkat egy olyan szerveren, ahol nincs lagg, alacsony a ping ráadásul mi szabhatjuk személyre a pályákat is. Nagyon köszönjük! Azon leszünk, hogy minél jobban kiaknázzuk a lehetőségeket és további játékosokat invitáljuk a serverre, ezzel is öregbítve a battlefield.hu hírnevét.
Olvasók és játékosok!
Egy kis kedvcsináló fragmovie-t szeretnék vágni a bf serveren, amolyan promóciós célból.
Vasárnap 19:00-tól kérem, hogy aki tud, az jelenjen meg mind a játékban, mind pedig TS-en. Nem baj, ha esetleg nincs mikrofonod, lényeg, hogy halld az utasításokat és lehetőség szerint kövesd is azokat. Várom a visszajelzéseket és előre is köszönöm a részvételt! -
SemperFi
tag
Gyuri: Ma mikor jössz be a game-ba?
-
SemperFi
tag
válasz
Kissbull85
üzenetére
Az meg szinte fizikai tény, hogy az 1.51-el totál elrontották a hitbox-ot...
-
Gyuri44
aktív tag
válasz
Kissbull85
üzenetére
Az játék hiba.

-
SemperFi
tag
Naggyyon jó!! Köszönjük!! Magam is ekképpen vélekedek! Igazából nem is az eredmény, hanem télleg a részvétel számít!
Nekem azért nincs bajom a sorsolással, mert alapvetően valami hasonló történik, ha fellépsz egy szerverre, amit előzőleg kinéztél magadnak. Ott sem tudhatod, hova érkezel.
-
Drang.hu
csendes tag
válasz
Prison85
üzenetére
Üdv!
Nagy örömömre szolgál, hogy a Battlefield.hu és a Bf2142 közösség egymásra talált, így minden Battlefield rész (legalább is, ami PC vonalon él) jelen van az oldalon és a közössége él és virágzik idehaza. Ahogy Raykrepsz is jelezte felétek: a Bf2142-vel, a szerverrel és játékos közösségével kapcsolatos híreket, eseményeket az oldalt használva népszerűsíthetjük a jövőben.
Hajrá! Jó játékot a szerveren!
Drang
-
Anonymusz
tag
F*ck yea
Köszönjük
Megyek is... csak legyen elég ember. -
Prison85
senior tag
válasz
Prison85
üzenetére
No gyerekek kész is! Nagyon köszönjük a közbenjárást a Battlefield.hu-nak és Raykrepsznek! Cserébe rendszeresen posztolnunk kell a főbb eseményekről, de szerintem leszünk elegen ahhoz, hogy összedobjunk egy-egy jó cikket és esetleg néha videóanyaggal fűszerezzük.
Ma csemegének az alábbi pályák vannak beállítva:
Cerbere
Gibraltar
Berlin
Karkandde természetesen lesznek Titan módok is, ha van rá igény. Gondolom van.

A bizonyíték:
Ha már ilyen segítőkészek és közvetlenek voltak a Battlefield.hu-nál, akkor próbáljuk meghálálni azzal, hogy amennyire csak időnk engedi kihasználjuk a servert. Esetleg kijelölhetnénk heti 2-3 napot, amikor ténylegesen próbálunk összeülni és idecsábítani a többi honfitársunkat. Tehát tessék reklámozni és hívni BuddyListről az ismerősöket.

Van programotok ma este fél9-től? Összegyűlhetnénk és mindenki hozzon magával még egy embert!

-
Anonymusz
tag
Akkor a szerver fent van már? Csak mert nekem nem dobta ki, akkor se ha bejelöltem h ne csak a ranked szerókat mutassa.
-
raykrepsz
csendes tag
Sziasztok!
A szerver, amit a battlefield.hu felajánlott ugyanaz, amit a 2142 GameNight alatt használtunk. Sajnos nem ranked módba fut, így akkor lesz érdemes használni, amikor összejön annyi ember, hogy legalább a kis mapokon össze lehessen csapni egymással. Célszerű lenne, majd előre időpontokat meghatározni, hogy biztosan összeverődjön 8-10 ember.
A GameNight-on próbáltunk egyenlően elosztani az embereket esősség és klánok szerint is. Szerintem ez sikerült is, mert az infantry map nagyon szorosra sikerült, a Titán map-on meg Mi silóztunk végig és a titánt nem támadtuk, így emberfölényben voltunk lent, ennyin múlott. (Persze, ha van Gyuri akkor balance-olni kellett volna) A másik elosztás, amit a GN-ok alatt szoktak alkalmazni az a véletlenszerű sorsolás. Itt az a gond, hogy elvben összejöhet egy nagyon erős és egy nagyon gyenge csapat is, ezért Én ezt nem akartam.
Sokat beszéltek a taktikáról, ami a GN alatt nem nagyon volt, mert előre nem sikerült egyeztetni a taktikát. Van egy ATC nevű stratégia tervező program, amit BF2-höz írtak anno, de készítettek hozzá 2142-es kiegészítő térképcsomagot is. ATC infó
Online szervert lehet létrehozni vele, így a felcsatlakozott játékosok ugyanazon a térképen látják a tervezett hadmozdulatokat, közben pedig TS-en meg ki lehet szóban egészíteni a látottakat. Ha gondoljátok a neten nézzetek utána a térkép csomagnak és a használatnak is. Mi a 818-nál régebben próbálkoztunk vele, de mivel nem nagyon war-ozunk, ezért hagytuk az egészet.
Erre a csatára Közösségek harca készül BF2 ATC-vel komoly taktika a magyar csapatnak, amit ha vége a meccsnek megpróbálok megszerezni. A TV közvetítés után érdemes lesz a taktikát megnézni, hogy mennyire sikerült a magyar csapatnak betartani. -
Huma
addikt
válasz
SemperFi
üzenetére
Én Prison85-öt szúrtam ki. Verdunon az egyik silónál ami a térkép szélén van.
Láttam, hogy szalad valaki, rálőttem, lesebződött. Berohant egy épület mögé és ledobott egy gyógyládát.
Ekkor már gyanús volt a dolog, sejtettem, hogy ő lesz az. (Assault egy gépes pályán)
Odadobtam két gránátot majd benéztem az épületbe. Mikor nem találtam ott senkit rájöttem, hogy besétáltam a csapdába (mondjuk eleve volt egy ilyen érzésem) és megpróbáltam eliszkolni, de nem jött össze. Prison85 orvul lemészárolt.Amúgy az ilyen piszkos trükkjei miatt is játszik ilyen jól. Ezt a gyógyládás trükköt már én is eljátszottam máskor.
Ugye ha leraksz egy gyógyládát azt azonnal látja az ellenség is a falon keresztül. Tökéletesen alkalmas arra, hogy elhitesd az ellennel, hogy ott álsz a láda mellett és épp gyógyulsz.
Ezért is szoktam inkább kézben tartani a ládát, ha nem akarom felhívni magamra a figyelmet. -
Prison85
senior tag
válasz
SemperFi
üzenetére
A jóslatom bevált. Mondtam, hogy Cerbere-n mi lesz Ray taktikája és követték is. Sajnos mire felvettem a védelmi pozíciót, addigra a te oldaladon már feltörtek. Office Ruinsnál a védelem elég gyenge volt és csak úgy özönlöttek a gonoszok. Gondoltam besegítek, de egy PK sorozat hamar elintézte a sorsomat (Mint az őrült, ki letépte láncát, Vágtatott Prison a PK-n át, Zúgva, bőgve törte át a gátot, El akarta nyelni a világot!) Innentől kezdve pedig ismét borultak a dolgok, pedig csúnyán meg tudtuk volna őket fingatni
Majd máskor...Azt a fegyvert amit megkaparintottál csak az előrendelők kapták, ha jól tudom. Ha már belerakták a Northern pályákat az 1.51-be, akkor bedobhatták volna a Scar Special-t is

-
SemperFi
tag
Lehet, hogy sokkal kevesebb nő jáccik BF-et? Vajon miért?

Bár lehet kipróbálnám multiban, hogy horgoljunk egy asztalterítőt, ahol 4 squad horgol egymással szemben...

Ugyanakkor némileg megosztva a dicsőséget, hadd tegyem hozzá., hogy Ray rendkívül ravaszul tud jáccani!! Nagyon idegesítő ellenség volt. Mindig ott bukkant fel, ahol nem kellett volna!!

Mondjuk egy idő után számítottam rá, hogy merről-merre mozoghat a kis hamis, de a xar Ganz miatt csak hanyattfekve tudtam többnyire lekövetni a mozgását.

Spéci fegyver: Az a baj, hogy nem is számítottam rá. Baromira meglepődtem!! De a zászló területén elég heves harc dúlt, be voltunk szorítva, Sok esélyem nem volt elvonulni vele édes 2esben. Lőni tudtam vele, teccett a hangja. Sajnos visszalőttek.
-
Huma
addikt
válasz
SemperFi
üzenetére
Pont mint Mussolini.

Bárcsak a nők kapkodnának így utánam.

szerk:
Nagy mákod volt. Mióta tudom, hogy létezik az a fegyver (ill spec optikai szerelék) szeretném kipróbálni.
Szerintem ha én megszereztem volna akkor elvonultam volna egy eldugott sarokba és a pálya végéig simogattam, becézgettem volna. -
Prison85
senior tag
Néha muszáj belevágni egy-egy magányos farkas akcióba, még ha öngyilkos küldetés is lesz belőle. Ha már 2 tagot sikerül a halálba rántanod magaddal, akiket nem támasztanak fel, akkor sikeresnek könyvelheted el az akciót.
Repülőpénisznek idegesített a nyavajgása és a folytonos felesleges pofázása. Commanderként pedig kiment silózni. Hiába csapattárs, de attól még tartania kellett volna magát a szabályokhoz. Vagy egyszerűen arra nem volt képes, hogy elolvassa az előírásokat?
Szóval ne vedd megtiszteltetésnek, hogy elcseréltelek volna. Egyszerűen csak kevésbé keserítetted volna meg a játékunkat, ha velünk vagy, nem pedig ellenünk

-
Huma
addikt
válasz
Prison85
üzenetére
"Artak-ot szívesen elcseréltem volna Repülőpéniszre"
Ez megtisztelő.

Elképzelni is alig merem mi történhetett amiért ennyire pikkelsz repülőgenyára. Persze mesélted, hogy feladta a kommanderkedést meg nyavajgott.De azért felvételen is meghallgattam volna.
Sajnos verdunon nem lett rögzítve a csapatok beszélgetése. Cerberén is csak a vége lett felvéve. Pedig érdekes volt hallgatni az ellenséget, hogy miről diskurált.
Második kör közepén eléggé megszorongattunk titeket, de aztán a csapatjátékotokkal lemostatok minket a pályáról.
Titán második körben pedig ti szorongattatok meg minket a végén.
Összességében nem volt rossz meccs.
Nálunk talán kicsit jobbak voltak a játékosok, de nálatok meg a squad leaderek voltak ott a szeren. Illetve a csapattagok jobban követték nálatok az utasításokat.
A videón is látszik, hogy 6-os csoportban együtt mozogtatok cerberén. Nálunk nem volt meg ez az összhang.
Mondjuk Raykrepsz jó leader volt, de odaadó tagok nélkül sokra nem ment.
Sajnos csapatjátékban én sem vagyok a legjobb. Gyakran járom a magam útját. Persze azért igyekszem követni az utasításokat, de ennek ellenére sokszor elcsellengek olyan irányba amit én jobbnak vélek.
-
Prison85
senior tag
Én is fixen védekeztem a Titanon. Akkor jöttem le a második körben, amikor már túl sokan voltunk. Hiába szóltam, hogy 2 ember bőven elég, mert be UAVoztuk és SentryGunoztuk a folyosókat. 2 ember simán be tudja védeni a megfelelő felszereléssel és egy egész squad kedvét el tudja venni a titan támadásától.
SemperFi: azért ment mindenki a jobb oldalon, mert szóltam, hogy csúnyán bevédték Office-t. Végül mégis sikerült ott feltörni, mert a Church oldala még durvább volt
Eljutottunk a templom melletti palánkig úgy 5-en, 6-an, de annyira jó védekezőpozíciókat vettek fel a Team1 emberei, hogy ha egyet leszedtél, akkor tutira oldalba kapott egy másik tag. Pedig már éreztem a siker ízét és gondoltam ha behúzzuk a zászlót, akkor dobok is egy százast a templom perselyébe.
De bebuktuk!
A kör végére viszont szépen felzárkóztunk és volt, hogy 20 ticket környékére leszorítottuk a különbséget.Összességében: annyira nem kaptunk ki, mint amire számítottam. Artak-ot szívesen elcseréltem volna Repülőpéniszre
-
Huma
addikt
válasz
SemperFi
üzenetére
Én és agyatlan amúgy fix védők voltunk a titánon. Miután lehullt a pajzs nekünk ott kellett lesben állnunk a galád ellenre. Ha nem jött volna senki akkor is ott maradtam volna.
Mondjuk lekéstem a pajzs megszűnését de mikor odaértem APC-vel, egyből lekaptam három embert

-
SemperFi
tag
Ne csüggedj, Verdun alatt nem múltál felül engem a siralmas eredményben. Ahogy már írtam, télleg kaotikus volt a dolog. Egyedül rohamoztam a Titán-t, csak hogy téged és agyatlan-t le tudjalak kötni, míg a többiek silókat foglalnak. De a védelmünk is gyászos volt. Nem volt leosztva, hogy ki melyik konzolt védi. Amikor meg bejutottam az ellenTitán-ra, lepakoltam az RDX-ket, hiába kiabáltam a mikrofonba, hogy kifelé!! robbantás!!, nem mentek az emberek és többször ki kellett saját katonát nyírni, mert neki állt tárlatvezetésnek a konzol környékén. De annak meg robbani kellett. 2 konzolt tudtam zsinórban kicsinálni, aztán mindenkit leöltek, engem is. Nem volt meg a hátvéd tűzerő. Xar volt.
-
SemperFi
tag
válasz
Prison85
üzenetére
A mi győzelmünk télleg csak kevésen múlott. Nagyon zavart rögtön az indulásnál, hogy egyedül vágtam neki kaptatónak, hogy az első EU zászlót bevegyem az Office Ruins-nél. Mindenki egyt tömegben indult el a másik oldalon.
Ugyan én követtem a megbeszélt taktikát, igaz az EU oldalra volt kitalálva, de úgy véltem, itt is alkalmazható lesz. Nagy meglepetésemre midenki a Church-nél bocsátkozott harcba, engem meg kinyírtak elég sokat az Office Ruins-nál.
Legközelebb minden pályára és minden oldalra és a squad-onként kellene egyeztetni a stratégiát, mert elég sokat láttam a csapatokat mind a két oldalon fejetlenkedni. Nem szeretek irányítani - tök xar volt ezért a Titán pálya -, de szeretem a kapott parancsot híven végigvinni támaszkodni a rajra és támogatni azt, de egyedül ez nem megy...
-
Prison85
senior tag
válasz
zsámoly
üzenetére
Még nem üzemel, de remélhetőleg rövid időn belül indulni fog. Talán lesz alkalmunk lerendezni egy kis körmérkőzést a magyar klánokkal.
core2: ami éppen szimpatikus (DeadFriends, NLB, DD amelyeken mostanában megfordulok) és van rajta élet. PH-s hivatalos játékoslistánk nincs, de szerintem mindenki szívesen megadja a nevét, hogy felvehesd Buddy-ra és együtt vagy épp egymás ellen harcolhassunk. Engem PrisonHUN néven találsz meg az örök harcmezőkön
-
SemperFi
tag
válasz
Prison85
üzenetére
Hurrá! Mikortól lesz tolható?
Más egyéb: Ennek annál is jobban örülök, mert tele a hócsukám a BFBC2 egyes meneteivel. Emlékszem, még anno pont emiatt hagytam abba a BF2 SF-ben a conquest pályákat, pedig némelyik nagyon jó ott is, mint pl. Ghost Town vagy Iron Gator.
Most is van egy rohadt pilótabuzi repülős kisköcsög, aki teljes mértékben kirabolja a játékot. Beül egy chopper a másik oldlaon, berepül az éppen támadott bázis felé, s ebben az idióta BFBC2-ben meg nyilván nincs fegyveregyenlőség, tehát chopper sincs ideát és a kis gyökér csak repked odafent és folyamatosan kinyír mindenkit. De nyomban, amint újraéledtál vagy visszahúztak. Kilőni nem lehet, ahhoz sz@rok a fegyverek ez meg csak cirkál és zsinórban szopat mindenkit. Persze így aztán 1000 csillagos lesz se perc alatt, de igazáből 2 szalmaszálat sem rakott keresztbe.
Lehet, hogy Ray többxör idézett mondása vág ide is, de akkor köcsög az ilyen. Sokkal jobb ezért a BF2142, mert ott eccerűen nem látni ilyet, mivel a játék felépítése is teljesen más. Régi hibák újra csomagolva.
-
Neil Watts
veterán
Sziasztok!
Milyen szervereken szoktatok mostanában játszani?
Hol van 2142-es játékoslista?
Üdv. core2
-
zsámoly
tag
Mi az IP címe a magyar szervernek?
-
Huma
addikt
válasz
Prison85
üzenetére
Én pl verdun 1-en értem el siralmas eredményt de nem azért mert béna voltam.
Van mikor kevés pontot kapsz azért amit csinálsz holott rajtad múlik az egész meccs.
Mondjuk rajtam nem múlott de az első körben sokat vesztettem azzal hogy a gunshipet erőltettem miközben a Team 2-nél voltak sokkal jobb pilóták is. Viszont ha nem bohóckodom a gs-el akkor az ellen gs-e szabadon garázdálkodhatott volna.Amit viszont észre vettem az az hogy a Team1 elég gyakran lezuhantatta a szállító gépét.
-
Prison85
senior tag
Próbáltuk a PAC bázis felőli oldalt tartani 2en 3an. Mivel ott viszonylag kevés ellenféllel találkoztunk így a pontjaim sem igazán gyarapodtak, de ez volt az egyik kulcsa a győzelmünknek. Nem kellett nagy erőkkel két irányba koncentrálni, a lényeg úgyis felül zajlott. Többszöri próbálkozás ellenére sem sikerült visszahúzni, hála a számtalan békátoknak. Ügyesen védtétek, kis híján abből a körből is vereség lett.
-
Huma
addikt
válasz
Prison85
üzenetére
Második kör második felére kicsit leeresztettél a pontok alapján.
Amúgy bocs mindenkitől hogy szétoffolom a topicot csak gyorsba leírom a tapasztalataimat mielőtt elfelejtem.
Komolyan mondom hogy lehetne Dél-Korea mintájára tévéközvetítést is csinálni az ilyen mérkőzéseknek. Én biztos hogy nézném őket. Jobbak mint a sima sportok.
-
Prison85
senior tag
Köszönjük a minket illető elismerést!
Remélem néhány helyen azért hallatszanak a csapatutasításaim, amivel próbáltam összefogni a csapatot - többnyire sikeresen. Talán azt is el lehet csípni valahol, ahogy repüló*pénisz*szal morgolódok 
Azt pedig már a leosztáskor mondtam, hogy nagyon erős lesz a Team1. Szégyen ide, szégyen oda én rátok fogadtam
...és nyertem, pedig mindent megpróbáltam megtenni, hogy elbukjam a BF-es krediteket ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új fejlemény: kapunk 2142-es szervert a battlefield.hu jóvoltából Ray közbenjárásának köszönhetően
Legalábbis eddig úgy van. -
Huma
addikt
Cerberén a második kört azért nyerte a Team 2 mert jobbak voltak csapatjátékban. Együtt mozogtak, feltámogatták egymást.
A Team 1 sokkal szervezetlenebb volt. -
Huma
addikt
Már lehet nézni a gamenight videót.
A team1 infantry-ban is erősebb volt egy picit.
Lehet legközelebb kéne tartani egy előmérkőzést (mint a gyakorlóest csak kötelezőbb részvétellel) és utána pontok szerint elosztani az embereket.
-
gelacihun
aktív tag
válasz
SemperFi
üzenetére
Sajna van ide is valami "cucc" , mert Gyurival ketten nem tudtunk leszedni egy jó pár delikvenst

Három tárnyi találat , abból legalább tizenöt telitalálat , és visszafordul és lelő
A következő kőrben másik manus (okosság nélküli) egy sorozattól elhullik !
Csodák csodája
Megtanultam lőni vagy mifene ?
Infrantry továbbra sem megy
-
gelacihun
aktív tag
válasz
Gyuri44
üzenetére
Sajnálom de nekem "csak" bőrkiadású van !
Esetleg a Gördeszkaguruk vagy BMX lúzerek segíthetnek acélosabb golyszik beszerzésében
Vagy két gumi ?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
SemperFi :
Kihagytam egy kicsit mert elszállt a routerünk
Már megvan a cseredarab de a kedvem továbbra is akadozik
Nagyon nem megy
Azért a "buherált Usankás" szerón hébe -hóba szoktam élvezkedni -
SemperFi
tag
Ja, nyalogatni! Hát nem punci az!!

Ha csak arra gondolok, hogy ott vagy a harc sűrűjében, az ellenség támad avagy éppen a te szakaszodnak kell előretörni, és nyári melegben vagy akár a tél hidegében egy MG-42 mögött hasalsz beásva magadat egy lőállásba, akkor nincs nagyon mit tenni. A víz ilyenkor drága kincs, csak hogy ráöntsd! Marad a pisa!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
50% bőven jó, csak tudj vele szépen landolni Titanon és Verdun-on a templomnál. A menyasszonyoddal kapcsolatban pedig elkapott a zsiráfeffektus: szép, szép! De otthonra nem kéne 
TS-en megvitatjuk, már fenn vagyok

, hogy kiadjak 53 kFt-ot olyanra, amivel szemben teljesítményben 34 kFt-ért is kapható cuccos.
)
"el is megyek gyakorolni transival"

Csinálok pár képet a forgatókönyvhöz és feltöltöm valahova kompletten, hogy érthetőbb legyen minden és holnap ne legyen káosz. Persze el is mondom szóban nagy vonalakban még ma este (a filmben Cerbere Landing és Verdun lesz). Szükségünk lenne viszont még egy jó pilótára is!. Kellene egy harcos, aki el tudja vezetni a másik Air Transportot (az egyik Gyurié) és szűk helyen is le tud szállni - nem lezuhanni
Amikor bejelentették a GTX460-at, akkor AMD "nagyképűen" azt mondta, hogy az 5770 vetélytársa lesz. Aztán jött a koppanás: nemhogy fenéken billenti az 5770-et, hanem a bivalyerős 5850 ellen szállt harcba.
Majd máskor...
Szóval ne vedd megtiszteltetésnek, hogy elcseréltelek volna. Egyszerűen csak kevésbé keserítetted volna meg a játékunkat, ha velünk vagy, nem pedig ellenünk