Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Én ma is szereztem kb három aranyat.

Az egyik embernél elszakadt a cérna mikor lelőttem a repülőjét APC bénítás+pilum kombóval, majd őt is mikor kiugrott a gépből.
Persze az még hozzátartozik, hogy előtte kb 5-ször megöltem.

Ráadásul van már 8 shotgunos kitüntetésem. Ma szereztem mindet. Nagyon jó kis fegyver. Sajnos még gyakran lelőnek vele mert ha elsőre nem találom el a célt akkor gyakran már késő. Bár általában két lövésre szokott lenni idő. Az egyik körben 19 embert nyírtam le shotival.
Sajnos nem hallottam mit beszélt Gerandris. Legközelebb bekapcsolom teamspeaket.
Tényleg. Hogy lehet suttogni a játékban? A képre célzok. (whisper)
-
Gyuri44
aktív tag
Ez napról napra szarabb,laggol mint állat meg egymás után fossák el magukat a szerverek.

Vicc.......... -
zsámoly
tag
Én sem igazán értem miért a hiszti.Sztem pont olyan a játszhatóság mint volt.Az új pályák pedig nagyon jók.

-
Gyuri44
aktív tag
Remélem ezek a hülye laggolások abbamaradnak,mert így nem lehet normálisan játszani,alig adja be a találatokat is.

-
-
Huma
addikt
válasz
Terrierhun
üzenetére
Megerőszakolja egy terminátor?

ViZion: Akkor csak én nem találkoztam titánokkal.
-
Jajj. Jó lett ez, mit hisztiztek! Nálam nem laggol, ha remegős a kép a camera shake-ot off-ra kell rakni, de frankón megy a game. Sőt! Szerintem a lövések érzékelése is jobb lett, végre nem szed le minden 30 pinges assault...

Prison: VÉÉÉGEEED!!!

-
Prison85
senior tag
válasz
Terrierhun
üzenetére
Az enyémet elvileg nem adta meg
Többiek kedvéért: Ginának volt egy kisebb autóbalesete, hirtelen el kellett rohannom, itt hagytam csapot papot és közben Terrier megtalált és megbökött. Ezek szerint nem adta be a cédulát, mert BFstats sem mutatja
Küzdj meg érte és ne "lejmolj"!!!

Ma nem hinném, hogy játszom. Kézi-meccsen voltam, már van bennem pár sör és még tovább alakul a dolog. Azt hiszem mindenkinek jobb, ha kihagyom a ma estét

-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Terrierhun
üzenetére
Hmm... v@zze az enyémet mikor szerezted meg? Most akkor te velem vagy, vagy ellenem...mert nem mindegy....akkor ezentúl figyelek rád.

-
-
Gyuri44
aktív tag
Játszottam egyett a bf2-vel 2 hónap után és első körben 43/14 kd.

Itt adja rendesen a találatokat.
Amúgy jó ötlet amit a yoda mondott.
Én is akartam már mondani,hogy a kitüntetések megszerzésében segítsük egymást.
Szal este neki is állhatunk!!!!
-
Terrierhun
csendes tag
Na úgy néz ki végre sikerül felraknom a gyüjteményt! Már egy 7e buhertam, de nem akarta felrakni vmiért!
De most itt van:......talán este teljes lesz.......
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy most találtam egy gyöngyszemet, a BF elött mivel kereste Yodánk a kenyerét:
[link]
-
Prison85
senior tag
Most, hogy nyitott lett az NS, talán többen is ráhajtunk a "különleges" kitüntetésekre és az ezekkel járó extra cuccokra illetve rangokra
Lenne egy felvetésem, ami nem túl tiszta, de célravezető és a későbbiekben is nagy hasznát vennénk 
Segítsük hozzá egymást az extra dolgokhoz.

Forrás: PTD

Cold Front Unit Service Ribbon
Összesen: 2 nyerés mindegyik NS pályán
Egy körben: 15 gyilkolás
1 Unlock
Transporter Duty Ribbon
Egy körben: 9 gyilkolás goliath -al
Összesen: 2 óra goliath -ban
1 Unlock
Meritorious Winterstrike Ribbon
Összesen: 4 Speeder megsemmisítése
Összesen: 2 Goliath megsemmisítése
Összesen: 5 halál Speeder által
Összesen: 5 halál Goliath által
1 Unlock
Operation Snowflake Ribbon
Egy körben:5 gázolás Speeder -el
Összesen: 40 gyilkolás Speeder-el
1 Unlock -
-
Huma
addikt
válasz
Prison85
üzenetére
Én ma szereztem két aranyérmet is, alapfegyverekkel.

Nekem összességében nem ment rosszabbul a játék ma. Én is észrevettem, hogy néha egy méterről egy egész tár a fejbe nem elég. De ilyen volt régebben is.
Tegnap viszont számomra is úgy tűnt, hogy rosszabb lett a találati arányom. Szerintem sincs teljesen rendben a dolog mert gyakran egy tár sem elég az ellenfélre néha meg három lövéstől megfekszik.Sógorom egymagos gépen nyomja (2.7ghz). Ő panaszkodott hogy néha akad. Nekem nem volt észrevehető az akadás.
Viszont te pontosabban lősz mint én ezért neked szembetűnőbb, ha laggol.Párszor nem működött az elhárító pajzs. Aktiváltam és ennek ellenére is lelőtt a gunship.
Legtöbbször viszont rendben működött.Amúgy most, hogy nézem van 4 teljesen új pálya és a nstrike-os pályáknak is csináltak titános verziót. Szóval eddig összesen 6 új pályán játszottam.
gelacihun: A másik delikvens ha jól sejtem Topidoki volt. Meg van bocsátva! Főleg, hogy te nem lőttél le engem.

-
-
Prison85
senior tag
válasz
Terrierhun
üzenetére
Igazam van.
A te gépeden simán kellene mennie maximális beállítások mellett, ha az eredetileg nyilvánosságra hozott gépigényt nézzük:Dupla maggal hajtod (asszem 2x2GHz), pedig az ajánlott 1x2,66
RAM: Neked 2GB van, ajánlott 1GB
VGA: 6600GT ajánlott, neked 8600ad van (Nv POWA
)Kíváncsi lennék, hogy az alap gépigénnyel vajon mit produkálni a játék ennyi patchelés után. Talán még Big i7 paksi atomerőművén is lesznek laggok?

Többet nem pocskondiázok (legalábbis megpróbálom). Ma szépen ment, szereztem két dobogót valahogy és valami kitüntetést. Gerandrissal karöltve daráltuk be az ellenséget
-
Terrierhun
csendes tag
válasz
Prison85
üzenetére
ADJ NEKIK! Mögötted állunk mi is!

De komolyan, januárban elkezdtem játszani a 2142-vel. Egy ideig nagyon sz**ul ment, de nem adtam fel!
Tegnap felraktam az 1.51-es patcht és mitha vissza mentem volna az időben!
Mire megkedveltem a játékot arra bedobták ezt a sz**t!
Laggolok, a (még) amúgy sem túl pontos lövéseimből az eddigi találatok 30-40 %-át adja be!
És idézem Jodánk szavait: "DICE-os gyerekek nyugodtan be***6ják!"

-
Prison85
senior tag
Na gyerekek, mondom a tutit!
BF2142 egy VICC lett! Lövéseket, hol beadja, hol nem. Tagnap úgy felkaptam a vizet, hogy mérgemben bontottam egy sört, befeküdtem az ágyba és valami hülyeséget néztem. Játékban már szidtam mindenkit, aki mozgott, a holtakat pedig azért, hogy miért fekszenek. Elegem lett! Bocs mindenkitől!
Nálam szinte állandóan megy FRAPS a játék alatt. Korábban kilőttem az FPS limitet egy teszt kedvéért és 200-at súroltam. Az új TITAN pályákon 90 környékén mozgott, de tegnap direkt bementem egy nagyon füstös és zsúfolt helyre, ahol leesett 80ra. DICE-os gyerekek nyugodtan be***6ják! Gyengébb két magos processzorokkal a TITAN belsejében nem lehet mozogni! Ezeken az új pályákon pedig egyszerűen esélytelen az, aki egy gyenge géppel próbálkozik. DICE-os GAY-ok! Ez egy 2006-os játék! Emlékeztek az eredeti gépigényre?
Battlefield 2142 Minimum System Requirements
* 1.7 Ghz CPU
* 512 MB RAM
* 128 MB video card supporting 1.4 shaders (ATI Radeon 8500 / NVIDIA FX 5700 or above)
* Windows XP Operating System (does not work on Windows 2000/Me)Battlefield 2142 Recommended System Requirements
* 2.66 Ghz CPU
* 1024 MB RAM
* 256 MB video card supporting 1.4 shaders (ATI Radeon X700 / NVIDIA GeForce 6600GT
or above) * Windows XP Operating System (does not work on Windows 2000/Me)Amikor nekiálltam játszani Athlon XP 2400+ -om volt, 9550-es VGA-val és 1GB Ram-mal. Nem max grafikán játszottam, de élvezhető volt a játék és LAGG MENTES! Cseréltem X2 4600+ -ra és el voltam ájulva, hogy eddig milyen ótvarul nézett ki a játék. AA, shadows stb, minden maxon és simán ment. Aztán szép lassan nekiállt romlani az egész.
Napjainkban 4x3,4GHz-en 4GB RAM és 1GB VGA mellett laggol egy 2006-os játék? 'Nemá! BC2-ben van olyan FPS-em, mint ezeken az új mapokon. Nevetséges!Ám rájöttem mi zajlik a háttérben!
Patrick Süderlund szavai:
Sok hülyegyerek még mindig a 2142-vel játszik és nem haladnak a korral! Itt a Bad Company! Nem kell... Kidobtuk a BadCompany 2-t! Az sem kell... Ott a Vietnam! Még ez sem fogta meg őket... Dobjuk ki azt a hülye patch-et, amivel hitegetjük őket évek óta és elkúrunk mindent! Intézzük el ezt a pár száz játékost és ha másképp nem megy kényszerítjük őket, hogy megvegyék az új játékainkat mindössze 39.90$-ért! -
gelacihun
aktív tag
"Supportos és a haverja a PAC bázis melletti homokdomb mögött hasalt és dobálták a gránátokat meg lőtték a megjelenőket."
Magamra ismertem ! Utólag is bocsánat a viselkedésemért , de igazából "csak " elégtételt akartam venni a csaló brigádon ! Sajnos ennek te illetve ti "becsületes" játékosok ittátok meg a levét , mert a csalók elfutottak a gránáttal a valagukban
a "jófiúk" meg szenvedték ezt az aljas támadásmódot 
Ígérem többet nem teszek ilyet
Ja és Qrvára akad a játék (eddig is szenvedtem , de némelyik pálya katasztrofálisan laggol )

-
biggamer
veterán
Hááááj EvriBodri.
Honnan lehetne relatíve " gyorsan " lehúzni ezt a peccset ???

-
zsámoly
tag
Nekem is problémamentesen fut az új peccs.Blue Pearl a kedvencem az új pályák közül,de az összes NS map bejön.Yellow Knife olyan mint egy labirintus,nehéz eligazodni rajta. Molokai sem lenne rossz csak infantry-ban nagyon nagy,de az éjszaka miatt van egy hangulata. Karkand meg elég rosszra sikeredett.Túl sok a zászló.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Feltettem az 1.51-es patch-et hiba nélkül települt és müködik is rendesen. Tetszenek az új pályák de még nagyon szokatlanok, még csak kóválygok rajtuk.

-
válasz
chickendance
üzenetére
Ott a programozó mókusok azt sem értették, amikor mondtuk, h egyes helyekena falba lehet raknia békát, vagy a zsebágyút és nem lehet kilőni.
Azt mondta, jajj biztos a friendly fire off van. Basszus a saját békánkat mié' lőném? Nem is értik, mert nem játszanak. nekik ez csak programsorok tömege.Más: árat kértem a Giga klavira, mejd kiderül van-e madzsarnyelves.
-
chickendance
aktív tag
hell boy
amiket felsoroltál na azok lennének a server adminok dolga klikkelés bannolás ügyileg.
próbáltam kihámozni anno a játék fejlesztő(dice) "bazajaytee" blogján mikkel baxtatják, de kész .ezek voltak a gamerek legnagyobb bajai:
az uav elakad az épületekben..... baxa+ ha nem olvasok róla észresem veszem...
+hasonlók
http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-2142/1380775-battlefield-2142-1-51-hopefully-final-beta.html
-
Huma
addikt
Komolyan mondom, ritka egy dilettáns banda dolgozik az EA-nál. Szép és jó, hogy ennyi idő után kaptunk egy új patchet, de semmi lényegi változást nem hozott csak az új pályákat.
Ez a kitörés amúgy nem a patch-nak szól igazából hanem a játéknak. Amiket felsoroltam azoknak már az alap játékban benne kellet volna lennie.
Fogjuk rá, hogy még nem volt elég tapasztalatuk a játékkal kapcsolatban és ezért nem voltak benne ilyen megoldások. Viszont az évek alatt a játékosok visszajelzéseiből (ill az EA dolgozó közül senki sem játszott a játékkal huzamosabb ideig?) leszűrhették volna, hogy mi az amin változtatni kéne.Pl azon is változtatni kellett volna, hogy ne csak pár spawn pont legyen a zászlóknál, hanem több, hogy az ellenség ne tudja már előre, hogy hol fogsz megjelenni. Illetve ne az legyen már, hogy közvetlenül egy shotgun-os orra elé spawnolsz, hanem akkor máshová rak.
Nem tudom, hogy felső nyomásra nem foglalkoztak eleget a játékkal és hagytak benne ilyen hibákat vagy egész egyszerűen nem értenek hozzá.
Most jól felhúztam magam rajta.

Ui: Az új titános pályán beakadtam a sarokba a lépcsőfordulónál a titánon és erre félig benéztem a falba és keresztülláttam a titánon. Jó összedobták a fiúk a játékot, nem?

-
Huma
addikt
Miért nem azt csinálta meg az EA, hogy az adminok be tudják állítani, hogy mit lehet és mit nem a saját szerójukon. Pl:
-Tilos a PK ill RDX? Akkor az a fegyver ne legyen választható azon a szerveren.
-Tilos a baserape? Akkor az az ellen aki beteszi oda a lábát rögtön forduljon fel. A kívülről jövő lövések pedig ne érjék el a bázist.
-Tilos a high roof camping? Akkor azok a részek szintén legyenek halálosak. Pont úgy mint pl ha elhagyod a térképhatárt és visszaszámlál.Ezek baromira nem nagy dolgok. Simán megoldhatóak lettek volna. Inkább ezzel foglalkoztak volna, rögtön minőségi ugrást hozott volna a patch.
ui: Azt már meg sem merem említeni, hogy kitalálhattak volna valamit a csalók ellen. Ezt úgy sem tudták volna megoldani mert a csalóprogramot író cracker/hacker banda sajnos jobban ért a programozáshoz.

-
Huma
addikt
válasz
Prison85
üzenetére
Mióta fenn van a patch sokkal rosszabbul megy.

Ami még érdekes, a lépegető rakétái közelről átmennek az APC-n. Bement az egyik oldalt és kijött a másikon. Nem tudtam lelőni, csak messzebbről. Ez elég durva hiba. Ha ez állandó jelenség akkor lépegetővel nem lehet majd lelőni az APC-t mert mindenkinek az első dolga lesz olyan közel menni hozzá, hogy hatástalan legyen a rakétája.
Bár ritkán szoktam tankba ülni, de úgy érzem a tigris sokkal mozgékonyabb lett.
Karkand amúgy nekem sem tetszik, de én inkább azt nehezményezem, hogy sniper paradicsomot csináltak belőle.
Azok a kifüggesztett gépágyúk semmit sem érnek, tök felesleges volt odatenni őket. Mozognak vagy 45 fokot, de azt is olyan irányba, hogy bármikor meg lehessen kerülni.
Ráadásul nekem sokszor laggolt a játék az új pályákon. Volt hogy egy tárat rálőttem közvetlen közelről az ellenre és nem halt meg.
Gyuri pl kilométer távolságról kilőtt vagy fejbe dobott gránáttal, de én mikor behajítottam kb 7-9 ember közé két gránátot is, senki sem halt meg.Gibraltáron meg betelt a pohár miután negyedjére lőttek le egymás után a PAC bázison. Supportos és a haverja a PAC bázis melletti homokdomb mögött hasalt és dobálták a gránátokat meg lőtték a megjelenőket.
Szóval nem vagyok túl elégedett a patch-el és sajnos a rajta lévő emberek sem változtak meg.

-
Prison85
senior tag
No úgy látszik nem olvastál végig figyelmesen vagy féreérthetően fogalmaztam. Pályáknak örülök, hogy belerakták, csak a cuccoknak nem. GameNight-on pl nagy előny volt Titan-on az UAV, mert ritka volt mint a fehér Zorro! Ettől függetlenül jó, hogy dobtak egy ingyenes csomagot, de annyira nem jött be, hogy odaszögezzen a gép elé. Persze azért még megjelenek az új pályákon

-
válasz
Prison85
üzenetére
1.50 SERVERT MOST 12 DB-OT TALÁLT.
NS -el kapcsolatban nincs igazad szvsz. Soha nem volt olyan népszerű, hogy érdemes legyen "kizárni" a frissítésből. Így legalább lesznek NS pályák, serverek is, ami a régi játékosoknak is jó. Itt nem az volt a kérdés, hogy NS tulajok szívtak-e vagy sem, hanem az hogy egyáltalán lesz-e NS. Ha kimaradt volna, én sírdogálnék, mert szeretem

Cégnél letöltve várja az 1.51 hogy hazavigyem

-
Prison85
senior tag
Játszottam egy kicsit délután az 1.51-gyel. Úgy láttam, hogy Artak-nak nagyon fekszik az új sebzési rendszer. Gyurival jóformán tehetetlenül néztük, ahogy lekaszabolt minket. Gratula! Persze majd igyekszünk felzárkózni és elégtételt venni a mai sérelmekért...

Leginkább Karkand-ra voltam kíváncsi, mivel BF2 Single-ben már játszottam rajt. A játék menete ezen a mapon valamiért az Operation Shingle-re emlékeztet, de nem tetszik az épületek bejárhatósága. Ez új a 2142-ben és a többi térképhez képest szerintem nem is illik a környezetbe. Egy kicsit látszik rajta a BC2 nyomása. Ez nem feltétlenül baj, de nekem egy "erőltetett". Játszottunk egy Titan pályát, aminek a színvilága nagyon ott van a szeren. Az épületeket innen-onnan kölcsönözték (Berlin, Cerbere, Shingle) és talán az egyik legfelkapottabb titan pálya lesz. Karkand viszont mind grafikailag, mind színvilágban csalódás volt számomra. Az egyik legszebb pálya a Cerbere Landing (szerintem). Szép a táj, havas fák, összhangban vannak az épületek. Egyszerűen jó rajta harcolni! Karkand viszont egy rondaság
Össze van csapva! Azt a hatást kelti, hogy "hozzuk vissza újra a jó öreg Karkandot, mert az majd vonzza a népet". Ez eddig rendben is van, de nem összetákolni kellett volna, hanem a többi pályához hasonlóan igényesen megcsinálni. Sőt! Múltját tekintve talán erre kellett volna fektetne a legtöbb hangsúlyt! Véleményem szubjektív, nem akarok ebből vitát nyitni 
Ami érvágás másokkal szemben: NS. Voltak, akik kifizették a kemény összegeket a plusz pályákért és felszerelésekért és ezt most odaadják ingyen. Amikor én vettem, akkor már reális ára volt de így is a dupláját kérték a sima verzióval szemben. Adják oda az NS pályákat. Ez rendben van, mert mindenkinek jobb, ha nem üres szervereken kell várakozni még fél tucat emberre, hogy beinduljon a játék. De odaadni az extra felszereléseket? Szerintem ez nem csak az én szememben szálka, de nincs mit tenni.
-
Huma
addikt
Felraktam a 2gigásat. Most már jó sok szerver van. Azért az 1.50-es is fenn van még.

-
chickendance
aktív tag
na nekemis műkődik. ujabb verziót észlelt valamiért. mindent lekellet gyalulnom ami 2142-vel kapcsolatos
aztán alap(no ns) 1.5 1.51 -
biggamer
veterán
válasz
Prison85
üzenetére
Igen voltam, müxik minden.

Viszont most egy online tankcsatás gamét nyüstölök, ruszki-angol-német tankok vannak a 2. világháborúból ... csak tankok, gyalogság nincs ... ja és tankelhárító üteg, de azzal még nem találkoztam.
Fejleszteni lehet a tankokat / nagyon sok fajta van, korabeliek hiteles adatokkal / és a személyzetet, vásárolni a legkisebb tanktól a monstrumokig és hozzájuk fejlesztéseket.
Imádom a lánctalpasokat, Tigris-Párduc-Leopárd ...

Itt egy kis videó belőle : [link] [link]
/ egyébként sok magyar is van a csatákban
/ -
Prison85
senior tag
Gondolom igen. Tegnap este 22 ranked server volt.
Gyuri: 2GB-s verziót leszedtem én is. Próbálom telepíteni és jön a hibaüzenet: újabb verzió már telepítve van. Reinstall és ismét ugyanaz az üzi
Most rakom az 1.50-et (érdekes módon ez települ) és megpróbálom rárakni az 1.51-et. Ha így sem lesz jó, akkor poháralátétté konvertálom a lemezt 
Szerk:
Megszületett! Aki reinstallt csinál: 1.51 előtt telepíteni kell az 1.50-et! -
Gyuri44
aktív tag
Én a 2gb-os verziót szedem,ahogy lent van és felraktam írok,hogy mi a helyzet.

-
Prison85
senior tag
válasz
CoolMan
üzenetére
Én szenvedek a telepítéssel. A tegnapi 1,7GB-os verzió bezavart és most sz@rakodok az újratelepítéssel, de még mindig nem jó!

Vizion: Gigabyte K8100 20 gombot bír egyszerre, amivel bizony eltángálja a sima billentyűzeteket. Gondolom ezzel nem mondtam új dolgot, mert a honlapon is fel van tüntetve. Gombok nem kaptak AntiSlip bevonatot és a háttérvilágítás színe sem állítható. Ettől függetlenül nekem bejövős!
Cyber Snipa Game Pad V2 ára: 8.990HUF
Razer szoftvere egy kak@! Nem tartalmaz semmiféle extra dolog. Néhány makro-t lehet állítani és be lehet lőni a WASD világítását. Jó ez a billentyűzet, de ebben az árkategóriában bizony egyáltalán nem versenyképes.
-
Sokmindenben igazad van. FPS nem érdekel, ha nem szaggat, akkor jó, a gépem meg viszi ezeket símán. Ahogy néztem a gamepadokat, háát azok is bill. áron vannak, de nem tudom hogy megszoknám-e őket.
Átlag bill. max. 4-6 gombot érzékel egyszerre, gamer meg 25-öt, azért ez fontos. Nem puffereli a leütéseket, ahogy Prison is írta.
Cyber Snipa jól néz ki... tanácstalan vagyok, talán kellene pár napra egy ilyen, hogy döntsek, meg az árát nem találom itthon.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Az 1.51 végleges patch EA link-röl nekem 20 perc alatt lejött. [katt]
A végleges miért 2GB méretű? a béta meg 1.4GB volt csak. -
Prison85
senior tag
válasz
Bivaly Laci
üzenetére
Bivaly!!!!!!!!
Örülök, hogy újra hallani felőled! Miért váltottunk TS-t? Ha minden igaz megszavaztuk, legalábbis a többség döntött. Gyere utánunk!
Szerintem senkit nem zavarnál és amúgy is gyarapodtunk jó néhány fővel, akik még nem ismerik az Igazi Bivaly Hangulatot! Bejelentkezéshez szükséges adatokat már korábban megadtam itt a fórumon, de hogy ne kelljen keresgetned:Már Doki is átpártolt

Biggamer: te voltál már az új TS-en?

Beszívtam az 1.51-gyel. A tegnapi verziót nem engedi felülírni. Mehet a játék reinstall

-
Prison85
senior tag
Nekem már a sokadik próbálkozásom, talán most végigmegy a letöltés. A torrent, amit linkeltem NEM JÓ! Leszedtem, feltelepítettem, csatlakozni akartam egy serverre és kiírta, hogy régi verziót használok. Marad az EA letöltőlink.
Allien: A G13-nál pl elég jól meg voltak jelölve a gombok. WASD mélysége változott. W és S gombok a középső ujj hossza miatt eleve pár milivel lejjebb helyezkedtek el, mint a többi, ráadásul domborúak is így sosem kalauzolsz másfele. Más téma, hogy a gombok elhelyezkedését már nem tudtam megszokni, ráadásul BF2142 alatt kevésnek is bizonyultak. Fegyverek és kiegészítők (6gomb), WASD (adott), TeamSpeak, Csapatrádió, Commander rádió, ugra-bugra, fekvés, guggolás, statisztika, térkép stb. Mielőtt valaki GamePad-ot vesz mindenképpen járjon utána, hogy a megcélzott játékra elég funkció rendelkezésre áll-e! Következő lépésként pedig bele kell gondolni, hogy kézre esik-e. Ebből a szempontból etalon a Zboard a cserélhető kiegészítők miatt és bejövős a Merc és MercStealth is, de többet nem kockáztatok. Egyenlőre megfelel a Lycosa és majd később (ha belefutok egy alkalmi vételbe) lecsapok egy G510-re
-
Bivaly Laci
csendes tag
Hali mivel megjött a frissítés visszatérek én is.
Prison miért váltottatok TS-t? 
-
Huma
addikt
válasz
chickendance
üzenetére
Nekem működik.
Viszont látok kb 8 szervert és mind sárga. Ha advancaden keresek akkor jóval többet látok.

-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
chickendance
üzenetére
Újból telepítetted a játékot vagy csak rá raktad a végleges patchet?
Azért kérdezem mert mintha neked már fent lett volna az előző 1.51-es patch.
-
chickendance
aktív tag
muhaha
ha felteszem az 1.51-et nemindul a game. exe-hiba ezért leáll. pffffffff
-
Allien
veterán
válasz
Prison85
üzenetére
Nekem ezekkel a legnagyobb bajom, hogy nem lehet térben eltolni a gombokat. De legalább a WASD gombok méretét növelnék meg, vagy ezeket ki lehetne cserélni, már SOKKAL jobb lenne. Nagyobb felület, kényelmesebb irányítás. Már csak kis felületi kezelés kellene ezekre, és akkor jobban érezhetőek is lennének, melyik gomb melyik is, azaz, nem kellene le-le nézni, jó helyen van-e a kezem. Mondjuk elégséges lenne a W-t "megjelölni" akár egy kis pöttyel, dudorral, hogy újbeggyel érezhető legyen. Ezen kívül még talán a G-t is megjelölhetnék, és így (tér)"érezhető" lenne a bill. De így, így csak lehúzás számomra az összes.

-
Prison85
senior tag
Ne érts fére!
Amíg nem használtam a Logitech LCD kijelzőjét, addig én is azt hittem, hogy egy nagy baromság az egész és csak Veér Istvánoknak csinálták, akik dicsekedhetnek a barátaiknak. De valóban vannak hasznos dolgok. Ettől függetlenül nagyon túl van árazva a G széria
Itt van pl a G510, ami veszettül tetszik, de 25k-nál kezdődik, ami már nem túl baráti. Fele ennyiért fontolóra venném, de így csak utópia marad. Persze ezekbe az árakba beleépítik a hiper-über garanciát is, amivel talán egy cég sem versenyezhet. Ugyanez a túlárazás jellemzi a Razer-t is, de az nálam más tészta. 
-
Allien
veterán
válasz
Prison85
üzenetére
Ok, kinek mi. Én speciel játék közben nem fogok egy LCD-t hesszölni, főleg nem heli/gunship irányítása közben.
Tehát a "hasznos" infót max "nyugalmi" időszakban láthatom, pl pálya betöltése közben, az fps se annyira érdekel, de arra meg ott a fraps, ha kell, ráadásul azzal képeket sokkal egyszerűbb lementeni. De mondom, kinek mi...

-
Prison85
senior tag
A pici enter-t még nekem is szoknom kell. A hosszú és í-t még valahogy megszokom, mert van rá billentyűkombináció. Ha netán beszerzed a Gigabyte-ot, akkor kíváncsian várom a tapasztalatokat, mert foglalkoztat a csere. Ma este már próbálgattam ezt a pókot egy rövid ideig.
Tapasztalatok:
-sokkal gyorsabban reagál, mint az előző (Speedlink Alterno)
-nem fut a katona 1sec-cel tovább, ha felengeded a SHIFT-et. Azonnal megáll/lelassít
-ezt is sikerült kiakasztani: futás + ugrálás és jobbra/balra manőverek közben a TAB-ot hiába nyomkodtam - nem történt semmi. Itt csalódtam is, mert ettől azért többet vártamRay: köszi!
Ezek szerint ezért láttam mindösszesen 22 ranked servert
Én innen töltöm: [link] Maximális sávszélességen jön, ráadásul torrent. Egy esetleges netszakadás miatt legalább nem kell újrakezdeni. A következő GameNight-ot talán NS pályákon lehetne szervezni 
Allien: nekem nem jött be a Gamepad. A hozzá fűzött reményeket egyáltalán nem váltotta be. Logi kijelzője egyébként sok hasznos infót mutat, amit egyébként játék alatt nem biztos, hogy meg tudsz nézni. Látod kik vannak TS-en, Minimum/Maximum/Átlag FPS/BuddyList stb stb
Szerk:
BF 1.51 patch-nél olvastam valamit, ami szúrja a szememet:
finomítottak a találat érzékelésen
Ezt még ma este kipróbálom. Lehet, hogy a Stat-om a múlté

-
Allien
veterán
Én speciel Zboardot használok, nem halk, ez tény. De inkább a gond a feltétek cseréje közben van (szerintem). Az inkább zajos, mint a gépelés/játék (bár tény, nem halk a gépelés). De akkor én is bele vau-vau:
Cyber Snipa Game Pad V2 esetleg?
Vagy még ezek: hátha...De most őszintén, ne viccelj má! Ami egy kicsit is hasonlít a hagyományos billre, az NEM gammer, hanem f*s (de legalábbis írógép koppincs, 1800-s évekből minimum). Azaz pl Razer Arctosa, és társai ugye CSAK billentyűzet!!! Egy dologban nevezhetőek gammernek, ha egyszerre több "gomb" lenyomható, mondjuk minimum 5. De ilyet meg már nagyon sok bill tud, csak a gammer billnek nevezettek talán jobban, ésszerűbben meg vannak csinálva, és nem fordulhat elő olyan, hogy pl a W-D-t lenyomva, mellé pedig pl az E-t megnyomod, de nem "érzékeli". Speciel a Logitech üdvöskéin szoktam a legjobban röhögni, meg akik hápolják ezeket. Tiszta vicc, hogy attól "GAMMER" a bill, mert világít, és van rajta LCD. oszt 30E feletti az ára.
OMG werryLOL.
szigorúan szvsz
Ja, amúgy, én nem bántam meg a Zboard vásárlását, ma is ezt használom, és merem állítani, hogy nagy mértékben hozzá járult eredményességemhez.
Ha mással nem, pl sokkal ergonomikusabb, mint egy átlag billentyűzet, hiszen ha vissza rakom az alapot, szinte játszani se tudok már, annyira bénán vannak elhelyezve a "normál" billentyűzeteken a WASD gombok. 
-
raykrepsz
csendes tag
Kint a hivatalos 1.51-es patch. [További információ]
-
válasz
Prison85
üzenetére
Hangos, mert az nem gumitappancsos, hanem mechanikus...

Giga színe állítható, úgy tudom. Küldenem kell linket a boltba, és megnézik tudnak-e magyart hozni. Mivel dolgozom is rajta, nem mindegy, hogy hol vannak a billentyűk (gépelés, Photoshop). Kell a normális numerikus oldal, nyilakkal page up/down. Kell a nagy enter, a kicsit nem komállom...
Majd jelentek, köszi a tippet, jó mulatást a pókszabásúval
-amúgy már a neve miatt sem kellene ez: -
Huma
addikt
válasz
Prison85
üzenetére
Azt azért hozzák kell tennem, hogy kivételesen sokszor felélesztettek. Általában kb 3-szor szoktak feltámasztani/kör. Most majdnem mindig megtörtént. Ja és teamben nyomultunk.
A ScarSpecialért kipengetnék némi pénzt ha azért mérnék.

Jók ezek az alapfegyverek. Egy jobb távcsővel nagyon ütős lehet a scar.
Mondjuk szerintem unfair volt az EA-tól hogy berakott egy ilyen cuccot és csak pár ember használhatja. -
Prison85
senior tag
27/3?
Lehet, hogy az alap fegyverekkel kellene nyomatnod
Gyurinak is fekszik a Krylov, én a Scar-t szeretem. Kár, hogy a ScarSpecial nincs meg 
Billentyűzet téma ismét: visszaszívom a korábbi megjegyzésemet. Hihetetlenül jó tapintása van a gomboknak és rövid úton járnak (bár kissé hangosan).
-
Prison85
senior tag
Nekem ma jött meg a Lycosa-m. Első benyomás: nem ér meg közel 20k-t
Lényegében ugyanaz, mint az általad említett Arctosa, csak ezen van háttérvilágítás, érintőgombok stb. Most erősen gondolkodom, hogy lecseréljem egy olyan Giga-ra, mint amit neked ajánlottam. Utánajárok, hogy van-e kék háttérvilágítás rajt. Ha igen, akkor 99%, hogy eladó lesz a Lycosa. Érdekel? 
-
válasz
Terrierhun
üzenetére
OMG!
Akkor 2 féle csaj van:
- Blokkolnám
- Vossolnám...
Prison: köszi a tippet, megnézem, jelentek. Razer Arctosa szimpatikus, de még nem döntöttem, nem kapkodok, mert ezt nem egy-két hónapra veszem.
-
Huma
addikt
válasz
Prison85
üzenetére
Én a végére már tiszta ideg voltam. Volt hogy egy tárat beleeresztettem az ellenbe, de csak nem dobta fel a talpát.
Az meg a másik fele, hogy volt pár olyan ember a túloldalt akik folyton leszedtek kilométer távolságból ráadásul néhány lövés kellett csak hozzá.
Meg folyamatosan oldalba és hátbakaptak. Akármerre mentem mindig lelőttek.És ebben az volt a legfurcsább, hogy az elején nem voltak ilyen erősek:
Szóval vagy beizzítottak valami csítet vagy nagyon felszívták magukat.
-
Prison85
senior tag
válasz
Gyuri44
üzenetére
GameNight-on is megadtad a módját
Néha alattam is elszalad a ló. Olyankor nincs kegyelem és leimádkozom az összes szentet az égről. Ez a játékkal jár, szerintem mindenkinél megvan a szint ami alatt még nem áll neki trágárul beszélni. Más kérdés, hogy kinél milyen magasan/alacsonyan van az a bizonyos szint. Kár, hogy Bivaly eltűnt a brigádból. Remélem olvas minket és hamarosan ő is fellelhető lesz újra a hadszíntéren. Hiányzik az a hangulat, amit ő szokott teremteni
Várunk vissza Laci! 
*818* clan gyarapodott még egy taggal. Terrierhun ezentúl a mi színeinkben fog feltűnni a csatákban
-
Prison85
senior tag
Jó kis játék volt ma este, attól függetlenül, hogy csak egy órára mentem fel. Legszebb volt a fordításunk, amikor lehetetlen helyzetből sikerült valahogy győzelmet varázsolnunk.
A Magyarok Nyilai

A túloldalon Gerandris és Terrierhun bizonyára a billentyűzetet csapkodta két kézzel
Jók voltatok, jól védekeztetek, de elkövettétek azt a hibát, amit a TEAM1 a GameNighton: Nem maradtatok meg egy zászlónál, amikor szorult a hurok. -
Prison85
senior tag
válasz
Terrierhun
üzenetére
Kb fél óra, de lehet BC2 lesz belőle

-
Prison85
senior tag
válasz
Terrierhun
üzenetére
Vossolom
Ezt beveszem a szótáramba

-
Prison85
senior tag
Ismét OFFolgatok egy kicsit:
Vizion:
Billentyűzet téma: találtam neked egy csemegét, amin talán el lehetne gondolkodni (feltéve, ha még mindig foglalkoztat a játékos keyboard téma). Ha jól tudom Gigabyte egered van
Létezik számodra egy márkában is hozzá illő példány: AIVIA K8100. Tulajdonságai megtalálhatóak a hivatalos oldalon, de amiről talán nem olvashatsz: létezik MAGYAR (!) kiosztással is. Ára nem túl barátságos, kb a Steelseries Merc szegmensében van: árgép. Magyar kiosztással van készleten a PC-Helpline üzletében. Tudok PH-n egy srácot, akinek van is ilyenje és talán további információkkal, tapasztalatokkal tudna szolgálni. Ő készítette róla az alábbi videót: YouTubeMás téma agyaggalamb-lövő bajnokoknak:
Új köntösbe bújt a könyörtelen Halálosztó
Az új jövevény beceneve: Black Edition. További képek az overlock.net-en láthatók, néhány magyar sor pedig itt olvasható.Terrier: akkor lehet elemezgetni és tanulhatunk a hibáinkból. Következő körre már megvan az alap stratégia

-
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance
üzenetére
-
-
chickendance
aktív tag
itt a példaképem(az igazi csirketáncos)

http://www.youtube.com/watch?v=RJPesST-skg
-
biggamer
veterán
válasz
chickendance
üzenetére
Hi Boss.

Én már leszedtem az 1.51-est ... nem is teszem fel többé amíg +nem jelenik a rendes változat.
Alíg van szerver, laggolnak mint az állat, nem fogom magamat ilyennel idegesíteni.

-
Prison85
senior tag
Közérdekű közlemény!!!
A *818* clan elköltözött egy másik TeamSpeakre így szükséges a regisztráció megismétlése. Ez vonatkozik a *818* tagokra illetve az eddigi és jövőbeli vendégekre is. Anonymus, Terrier, Gelaci, Gerandris, Biggamer, Huma és még bárki aki jönni akar jelentkezzen be az alábbi képen látható adatok alapján:
Értelemszerűen a "neved" helyére a saját nicknevét kell megadnia mindenkinek! Raykrepsz segít a regisztrációban, ma talán egész délután aktív lesz. Írjatok neki vagy nekem üzenetet TS-en, PH-n, MSN-en vagy bárhol, ahol el tudtok/tudjátok érni.
Terrier: nemtom mi lehet a baj
Van itt néhány PC guru, akik majd talán megmondják a megoldást. Esetleg tedd fel a kérdésedet a battlefield.hu-n is 
-
Huma
addikt
válasz
Prison85
üzenetére
Én a másodikban kaptam egy ezüstöt.

Megnéztem a videót. A kommentátor többször is megemlítette a negyedik körben, hogy jó lenne ha a team 2 is nyerne legalább egy kört. Úgy tűnik a második kör kimaradt neki, vagy nem tom.
Az lett volna még az igazi ha 4 ember veszi a meccset. Mindegyik a 2x2 team közül az egyiket. mondjuk akkor 8 óra lett volna a videó.
Az a baj, hogy egy ember nem tud egyszerre 8 helyen lenni így elég sok mindenről lemaradtunk. Kár hogy nem lehet úgy felvenni a meccseket mint pl Starcraft 1-ben. A néző ott és azt néz amit akar. Tetszés szerint kóborolhat a pályán és mindent megfigyelhet. Az ilyen videókból lehetne csak igazán tanulni.
Amúgy kedvet kaptam a teamspeakhez. Ez a mumble bejött nekem. Ha összekerülünk bf-ben akkor én is szívesen használnám. Tudnál ebben segíteni?
-
Prison85
senior tag
Köszi a képeket! Talán Ray-nek megvan a legvégső eredmény is az éremosztásokról, mert Titan-on kaptam egy ezüstöt amire 'bükke vagyok (sosem sikerült még
)Közben felkerült BF.HU-ra a tegnapi game videója is Gamenight Live
-
chickendance
aktív tag
válasz
biggamer
üzenetére
hell boy
tegnap az a D.I.G.-es szeró érdekesvolt(valszinü,hogy kb4en nyomultunk ezért) de a rettenet ping nálam nem érződött. kár,hogy ezek futtatnak jó pályákat. de rem lassan mindenhol lessz ns.
jah és már engedi az ns unlockokat.(nálam nem lehetett eddig lockolni)
végre van ember radarom nemkell hullákban kotorászni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Huma
addikt
válasz
Gyuri44
üzenetére
Nekem kb az utolsó kör volt az ami már jobban ment. Azt megszámolni sem tudom te hányszor lőttél le.

Gondolkodtam, hogy résztvegyek e a gamenight-on. Örülök, hogy végül így döntöttem. Nagyon jó volt. Nem voltak csalók, szabályszegők. Mindenki magyarul beszélt.
A csapatmunkán lett volna mit csiszolni, de mit várhatnák olyan emberek csoportjától akik néhány kivételtől eltekintve kb most találkoztak először és nem volt bevett taktikájuk.A végén mondta valaki hogy akár háromhavonta is meg lehetne ismételni. Szerintem meg hetente sem lenne túlzás összejönni pár órát hétvégén.
Kár hogy már annyian átnyergeltek más játékra. -
Huma
addikt
válasz
Prison85
üzenetére
Meccs előtt benyomtam egy liter energiaitalt, hogy toppon legyek, de sztem túllőttem magam mert az első két fordulót végigrángatóztam.

De most komolyan. Remegtem mintha fáztam volna. Elég nehéz volt így néha célozni.

Szerencsére aztán kitisztultam.
Na most megiszom a maradék egy litert. Nem szeretek "tiszta" lenni. Flesselek még egyet!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Holnaptól nem zsebre tett kézzel játszok

Küzdj meg érte és ne "lejmolj"!!!

, szóval ha ki akarod próbálni, most tegyed ingyen.
/

Lehet, hogy az alap fegyverekkel kellene nyomatnod