Hirdetés
- Mobil flották
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SemperFi
tag
Az uccsó körben sikerült hentes kipécéznem, s párszor kilőttem a Zeller-el. Akkor is rakta le az APM-eket meg az RDX-eket!

Gyuri: Ha tárgyilagos akarok lenni, sz'tem mind a 2 oldalon lehugyozták a nehézgéppuskát, amikor már izzott a csőszáj. S sz'tem mind a 2 oldalról megszórták a másik felet, ahogy az belefért. Alapvetően nem kívántam ebben állást foglalni, hogy pontosan ki kit szórt meg. Értem én az első reakciód indíttatását
, de most nem erre akartam kihegyezni az egész fonalat.
A lényeg most az, elvonatkoztatva mindentől, hogy sz'tem marhaság, hogy -24 fokban túlhevül egy nehézgépfegyver.

-
Huma
addikt
Én emlékszek, hogy valaki rá is szólt, hogy hagyja abba az aknapakolgatást.
-
Prison85
senior tag
válasz
chickendance
üzenetére
hentes 70-es pingje "félemberré" téve a játékost
Hentes rendszerint telerakta APM-mel a zászlók és silók tövét. Ezzel szerintem jócskán "kompenzálta" a hetvenes pinget
-
SemperFi
tag
Hát igen! Az ember mindig a legjobbat tételezi fel, de nem így lesz!!

1. Kicsit sűrű a napom, így ma sokkal figyelmetlenebb vagyok a sokéves átlaghoz mérten.
2. Hát igen, az érvényes politikai állásfoglalás tükrében valóban lehet így is nézni a dolgokat!
- bár én most tárgyilagos akartam csupán lenni.
3. Jó, jó! Hát ne legyek az!!

-
SemperFi
tag
Nem akarom a vereséget javítani, de télleg úgy rémlik, hogy menet közben valaki lekalapolt. Még mintha keresztapu is bemondta volna, hogy -1 fő.
Egyébiránt Verdun nem rossz, csak nagy pálya. Ennél már csak Highway Tampa nagyobb. Sz'val kis létszám mellett jobb lett volna télleg Suez. Még akkor is, ha a múltkor is az ment. Vagy akkor már inkább Minsk kellett volna.
A remageni híd sem volt túl szerencsés. Jómagam azt a map-ot nem is annyira kedvelem. Lehet, hogy Lipcse jobb lett volna. Remagen is nagy pálya volt. Lipcsében legalább sok a közeli épület. Meg PACilag is jobban bevédhető a főbázis.
-
chickendance
aktív tag
nem emlékszem mikor. de akkor amikor észrevettem számított volna. (vkinek gondjavolt. kibe lépett)
a kezdés is káoszos volt de sebaj. "ez már éles" felkiáltásra indultunk. ezt valahogy máshogy kéne intézni. server reset-után minden 3.-ra tudtam csatlakozni."Amúgy szerintem a múltkori suez titános mérkőzés jobb volt. Pörgősebb volt mert kisebb a pálya."
pont ezért.
jobban belegondolva: hentes 70-es pingje "félemberré" téve a játékost talán balanszolta a dolgokat.(ő asszem angliából tolja
) de nembiztos,hogy jól emlékszem. 
-
Huma
addikt
válasz
SemperFi
üzenetére
Titános pályán már nálunk se nagyon voltak squadok.
chickendance: Most azért volt Verdun mert a múltkor Suez volt. (Legalábbis gondolom)
A titános kezdésnél nálunk sem volt meg az összhang. A múltkor volt kezdés előtt megbeszélés itt meg rögtön belecsaptunk a lecsóba.
Mikor voltatok emberhátrányban? Az első két körben ugyanannyian voltunk mindkét oldalt. A 4-ik körben pedig az én oldalamon voltak kevesebben. Szóval max a 3-ik körben voltatok kevesebben.
Persze én csak a kör végi képeket nézve mondom ezt. Hogy mi történt a mérkőzések közben azt nem figyeltem.Amúgy szerintem a múltkori suez titános mérkőzés jobb volt. Pörgősebb volt mert kisebb a pálya.
-
chickendance
aktív tag
nálam-sem indul. not found. vagymi

régen sokat zúztam a hun4ce-vel. vágják ők a titánt-is,csak kb 1-éve nem gyaknak 2142-vel.
és igen: a kezdésnél már csapatban kéne indulni. szinte káoszvolt a titános kezdésünk. én pl hosszú percekig hejben topiztam. aztán +untam és gyalogoltam vissza a bázisra járműért.(ujab idővesztés)
mégvalami: 1 ember hátrány volt részünkről, ami azért számitott mert ha 30-40 pontot hoz már máshogy alakul a végeredmény.
ha lessz még játék éjszaka érdemes lenne suezt betenni titán pályának. sztem kevésvolt a létszám verdunhoz. amúgyis mindenkinek ottvan a legtöbb gyakorlata, sztem jobb összecsapások llennének ott. -
SemperFi
tag
De, összekevertem. Bocs! A Ganz HMG az, akit szidok, mint a bokrot.
Nem azt mondom, hogy folyamatosan tudjon lőni, de a több száz fokos csőszáj a WWII alatt nem zavarta a ruszkikat abban, hogy kaszálják a germánokat, úgy, ahogy kell. Izzot, mint az állat, de kit zavart? Senkit se. Legfeljebb lehugyozták, hogy hűljön. Na, most akkor -24 ehhez csak jótékonyan besegít. Nem de?
Szóval csak az arányok vannak eltolva, ami engem zavar. De, hát egyéni nézőpontok, egyéni vélemények.
-
SemperFi
tag
Egyébként nagyon örültem a HUN4CE klán jelenlétének. Pl. keresztapu-t kifejezetten megkedveltem. Hallani a hangján, hogy nem forrófejű tinédzser, nagy tapasztalatú, megfontolt tag, aki nem ijed meg, ha be kell menni forró helyzetbe. Jó volt vele küzdeni.
Sz'tem szakálla van, mert a TS alatt mindig valami surrogott, ahogy kommunikált. Az azért nagyon zavaró volt.
De sokkal hatékonyabb lehetne a jövőben egy ilyen bruszt, ha előtte minden oldal tartana egy haditanácsot. Ott lehetne előre leosztani, ki mikor mivel lesz, miben nyomul. Pl. a második felétől a GN-nek az láccot jól, hogy alig jönnek létre a squad-ok. Úgy kellett életre imádkozni, hogy hahó! valaki!, nem csináltok squad-ot? Én nagyon xar vagyok támadó éknek, nem is szretek az lenni. Emiatt nem is törekedtem squad-ot csinálni. Pedig lehet, jobb lett volna átvenni a kezdeményezést.
-
Huma
addikt
válasz
SemperFi
üzenetére
Szerintem a baur jól sebez csak nagy a szórása. Egy ideig toltam vele amíg rá nem jöttem hogy nem nekem való.
Szerintem -24 fok nem olyan sok ha azt vesszük, hogy a fegyverekben több száz fok keletkezik. De ettől függetlenül tényleg nem reális, hogy olyan hamar túlmelegednek. Viszont ha nem tennék akkor meg túl erősek lennének. Azért távolról elég jól lehet velük aratni. Ha folyamatosan lehetne velük lőni akkor az elég durva lenne.
Arra én is gondoltam, hogy jó lenne ha a külön squadoknak külön szobájuk lenne. Ez nálunk mondjuk nem működött volna mert cerberén többször is új squadokat hoztunk létre, régieket szüntettünk meg, stb.
Amúgy nem kevered a Ganz-al a baurt? Most hogy így újra átolvastam a hozzászólásod.
Szerk:
Az engineer fegyvere nem olyan rossz mint ahogy azt sokan állítják. Keveset sebez, de elég pontos és sok golyó van a tárban. Talán az egyetlen gépfegyver amivel normálisan lehet folyamatos sorozatokat leadni középtávra is.
Szemtől-szemben kevés esélye van egy assaulttal szemben, de ha ügyes akkor képes győzni. -
SemperFi
tag
Egyébként a mérnöki könnyű géppisztolyos mutatványod tökéletesen alátámasztja, hogy a mérnöki osztály nagyon nem ismert, noha nagyon veszélyes tud lenni. Magam is a Titán-on volt, hogy átmentem mérnökbe és bizony elég messziről szedtem 2xer is ellenséget. Csaknem sniper kunsztokra is jó, bizony!

Sőt, volt olyan most is a GN alatt, hogy kinyírtam valakit egy Tiger A8-al, közben bejött egy másik támadó, kinyírta a tankomat, de ki tudtam ugrani és lelőttem a Turcotte Rapid-al, majd a tank által előzőleg kinyírt PAC-man közben újra ide éledt és megtámadott, de hála a Turcotte-nak - annyi töltényt hordoz, amennyit kevés más fegyver tud felmutatni és nagyon kicsi a visszarúgása, és igen gyors a sorozat lövése - még erre a PACiensre is futotta a lőszerből és ismét be tudtam őt mutatni dr. Kaszásnak!

-
SemperFi
tag
Eddig én nagyon kedveltem, de asszem, most végleg megutáltam. Prison-al volt egy taktikánk, de a rohadt Baur miatt xart sem tudott érvényesülni. Ma már semmiképpen nem választanám a Baur-t. Csakis Shuko vagy Bianchi. Bár azt is qrva idegesítőnek tartom, hogy ebben a játékban nem érvényesül az alapelv, hogy nagy csúzli = nagy sebzés. Erre pl. a Baur kiváló példa. B@szott nagy, de alig sebez.
Az sem megy a fejembe, hogy a játék világa alapvetően csaknem jégkorszaki. A Hachimoto-n van pl. hőmérő, ami -24 fokot mutat. Ilyen rohadt hidegben hogy tud túlmelegedni bármelyik nehézgépfegyver???
De engem még játk során nagyon zavart a koncentrációban, hogy a két squad-nak (azonos oldal!) egy szobában volt a kommunikációja és az nagyon egyveleg volt. Lehet jobb lenne oldalanként és squad-onként szobákat csinálni. A Commander ettől még simán utasításokat adni...
-
Huma
addikt
válasz
SemperFi
üzenetére
Én utálom a baurt. Azzal csak közvetlen közelről meg távolról pöttyözve tudok letalálni valakit.
Nekem az tetszett mikor a második körben a végefelé hárman voltatok a 2-es folyosón én meg akkor értem vissza APC-vel engineerként és mindhármótokat lelőttem a kis géppityuval.

Nagy mák volt, hogy nem vettetek észre és az utolsó embert szó szerint a legutolsó golyóval öltem meg.Azért a titános körök nekem is elég rosszul mentek. Mikor titánt kellett védeni akkor elboldogultam, de lent alig tudtam érvényesülni. Elég nagy balszerencsém is volt.
Egyszer pl lelőttem pilummal az egyik alacsonyan szálló GS-t. Az ember kiugrott belőle, de én addigra már átváltottam géppuskára és lövök mint állat. Nem halt meg és odaért a silóhoz (amúgy nem messze ért tőle földet) épp készülök arra, hogy pontot tegyek az ügy végére erre nem pont abban a másodpercben jelent meg az üres tank? Beszállt és lelőtt. Nem egy ilyen dolog történt, szóval nem voltak jó körök számomra sem.
Mi amúgy fixen három emberrel védtük a titánt. Csak mikor lerohantátok akkor csődült oda mindenki védeni.
chickendance: Neked működik a videó? Én megnéztem három böngészővel is és nem műxik.
-
chickendance
aktív tag
hell
fent a vidi az eseményről...

-
SemperFi
tag
válasz
Prison85
üzenetére
A Gólem ellen sokkal hatásosabb a Rorsch-üteg, de nem a légvédelmi! Gyurival eccer Yellow Knife-on toltuk, s ott két Gólemet is sikerült leamortizálni. B@szhatta a világító kék izékéjét, szét lettek kapva elég hamar, pedig mind a 2 szemből jött.
Sajnos a 2. körben egymagam rohamoztam csak a Titán-t (hullottam, mint a legyek), Huma-t meg agyatlan-t feltartva, a többiek pedig hol silóztak, hol védtek, hol a picsa tudja merre jártak. keresztapu próbálta őket koordinálni, de láccott, hogy nem sok Titán ismeretük van. Ez lett a vesztünk ebben a map-ben.
Sajnos a kis genya nagyon xar commander volt. Próbáltam súgni, hogy üljön oda mérnökként a fedélzeti gépágyúkhoz és irtsa a támadókat, de oda se b@szott.
Cerbere-n meg nem csak Huma és tsa lőtt ki zsinórban, de az ideg majd szét b@szott. Azzal a qrva Baur-al hiába lőttem, mint az eszetlen barom, senki nem purcant ki, szinte sohasem. Meg is látszott a K/D-mon. Amikor a következő körben átmentem assault-ba, máris jobb lett az eredmény. Szóval ezért is szedtek ki ilyen hamar a védelmi állásból.

-
raykrepsz
csendes tag
Köszi a részvételt mindenkinek a GN-on, jó meccsek voltak!
Prison: Drang-tól rákérdezek, hogy a Battlefield.hu-s szerverhez hogy lehet sűrűbben hozzáférni. Elvileg az a szerver folyamatosan játékra kész...
-
Prison85
senior tag
válasz
Kissbull85
üzenetére
No akkor már ketten vagyunk.
Jó lenne, ha akadna még 2-3 ember és beindíthatnánk egy próbahónapot, hátha úgy nagyobb lenne az érdeklődés és a támogatás.Mikortól lehet megnézni a tegnapi Gamenight felvételt?
-
Prison85
senior tag
válasz
Gyuri44
üzenetére
Nem is tudom Gyuri...
Biztos nem kellene.
Nekem HS-04A volt, amit nekiadtam Terriernek. Giina még most is ilyet használ és épp ezt kívánom lecserélni. A párnázat nagyon kemény, mély hangok nincsenek, hangzásra pedig inkább nem is mondanék semmit, de nem lehet szó nélkül hagyni: olyan, mintha a telefonkagylót szigetelőszalagoznák oda a füledre és abból szólna a játék. Beruháztam tavaly nyáron a Megalodonra (hála GS9millernek, akitől a jelenlegi ár alatt 10k-val sikerül beszereznem) és azóta rám sem bírok nézni a műbőr fülesekre. Egyszerűen ég és föld a kettő között a különbség. Rendszeresen a nyakamban vagy a fejemen van a headset, ha a gép előtt ülök ezért sokat számított, hogy komfortos legyen mindamellett, hogy igazán éles hangokat adjon a játékban. Egy 10órás maratoni játék után bármit bevallanék, csak vehessek le egy Genius féle fejhallgatót. 5k környéki árban szerintem inkább az általam korábban linkelt Sharkoon fejhallgatót választanám. 
-
Huma
addikt
válasz
Prison85
üzenetére
Tegnap beragadtam a folyóba a titános pályán a tankkal. Alig tudtam kikecmeregni onnan.
Én APC-vel és lépegetővel vagyok a leghatékonyabb. A tankkal nem bánok túl jól. Gyalogosok irtására az APC a legalkalmasabb.
Vannak apró trükkök amiket lehet használni. Pl APC-vel mikor egy engineer bujkál a közelben akkor ha tudod hol lapul, nagyjából mikor úgyérzed, hogy újratöltötte a fegyverét felhúzod a pajzsot átülsz a 2-es löveghez és odalősz ahol mozgást érzékelsz. 90% hogy bejön.
Lépegetőnél meg az a fontos, hogy ne egyszerre lődd ki a rakétákat hanem egyesével-kettesével. Valamint mikor gyalogosokra tüzelsz mindig szakaszosan kell lőni mert ha túlmelegszik akkor sokáig tart mire lehűl.
Valamint nagyon fontos, hogy mindig mozgásban legyél. Ha az ellenfél is lépegetővel van akkor lehetőleg oldalazva kell mozogni a rakétái miatt.Titánon meg assaultként nagyon jól lehet védeni. PK rakétával halomra lehet irtani az ellenfeleket. Főleg mikor a felső folyosón próbálkoznak. De a support is nagyon hatásos titánon.
-
Prison85
senior tag
Nem mondom, hogy rossz Commander volt, elvégre több érmet is szerzett, de még elkapom a frakkját
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tankhoz tegnap szinte hozzá sem jutottam, holott azzal vagyok a leghatékonyabb vagyis azzal vagyok a legkevésbé gyenge
APC-vel jóformán nem is tudok gyilkolni, Walkerből hamar kilőnek. Nem igazán tudom még a járművek gyenge pontjait. Assault Lines-t szerintem ott buktuk el, hogy a Goliath második előrenyomulását nem tudtuk megállítani, csak lelassítottuk. Amikor először jött, akkor RDX-szel lerobbantottam róla azokat a kék újratöltö elemeket (BF kisfüzetében olvastam, hogy egyáltalán hogy van esély ellene
) és utána már nem volt nehéz átsegíteni a szomszédos roncstelepre. Ma este remélem lesz egy kis időm játszani és rákattanok a Titan mapokra. Infantry és Assault Lines módokban beférek a dobogóra, de Titanon lenne mit tanulnom a mesterektől. 
-
Huma
addikt
válasz
Prison85
üzenetére
Akkor biztos remek commander lehetett.
Az assault elég hatékony tud lenni a sok engineer közt. Ezt már én is tapasztaltam. A GS meg nagyon nem ment nekem. Nem is erőltettem egy idő után. Agyatlan jól nyomja gunshippel, de valahogy sosem volt szerencsénk mikor repülőbe ültünk.
Szerk:
Szerintem az olcsóbbat kell választani. Nekem egy 1500Ft-s fülhallgatóm van és elégedett vagyok vele. Lehet, hogy egy drágább jobb hangminőséget produkál ill jobb a mikrofonja, de pl az én sima fülhallgatómmal is pontosan be lehet lőni az irányokat.Tegnap amúgy érdekesek voltak a reklámok. Néha full hangerőn bejött egy-két mosópor és társai reklám.
Gondolom valakinek hangérzéklésre volt állítva a mikrofonja és a háttérben ment a tévé.
-
Prison85
senior tag
válasz
Gyuri44
üzenetére
A miénk is elég rendesen elhúzódott. A végére már teljesen le voltam fáradva, mentem a fejem után és koncentrálni sem igazán tudtam. Ennek ellenére csak a commander előzött meg a Remagneni hídnál

Szerk:
Az alábbi fülesekről mi a véleményetek:
TT Shock
Sharkoon Rush2002142-re kellene
-
Gyuri44
aktív tag
Látom hiányoztam.

De tegnap egy 10 órás maratoni lanpartyn voltam,a végére már mindenkinek volt baja rendesen,ennyit gémelni egyfolytában nem gyenge.
-
Prison85
senior tag
Én is komolyabb összegre számítottam. Majd felteszem a kérdést 818 belső fórumon is továbbá BF.hu-n. Mindenesetre beszélni kellene valakivel, akinek/akiknek már van tapasztalata szerverbérlés ügyben. Például a HUN4CE tagjaival vagy a BF.hu szerkesztőivel/adminjaival.
Gerandrissal tényleg jól jártunk. Az apuka is jól jött volna, mert legalább lett volna egy jó Gunshipesünk. Igyekszem gyakrabban menni Titan-ra, mert tegnap kezdett megtetszeni. A légvédelmi cuccossal például csak úgy kaszáltam az airtransportokat és egyszer téged is kiugrasztottalak a Gunshipből. Lesebeztem a verdádat úgy 30% környékére is katapultáltál. Utána kerestelek is, hogy vajon merre értél földet, de valaki más előbb megtalált
A telepített ágyúval is rengeteg APC-nek és tanknak megkeserítettem a dolgát, de még nem voltam igazán veszélyes. Kifejezetten tetszik viszont, hogy a legtöbben sniperrel és enginerrel futkoznak, míg én assaultal nyomultam. Közelharcban szinte esélyük sincs ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Prison85
senior tag
No igen. Saját szervernél valóban nem kellene a jelszóval védés. Úgy gondolom, hogy egy 20 slotos éppen elég lenne. Talán esténként rendszeresen összejönne 10 fő, akikkel a kicsi Gibraltaron vagy akármelyik pályán jókat lehetne szórakozni csalók nélkül. Persze ez az én véleményem, és nem biztos, hogy osztjátok.
BF2142 20 slotos server bérlése 4780Ft/hó. Egy próbát tehetnénk vele és, ha ki is lenne használva, akkor talán hosszútávon is működhetne.
Hogy miért nem kerültél hozzánk? Nemtudom
Annyiban maradtunk pénteken, hogy majd megbeszéljük a felosztást, de maradt az eredetiben. Mindegy, mert így legalább nem volt keverés. Gyuri vagy Giina kellett volna a mi olunkra és akkor lett volna igazán éles minden kör.
Majd legközelebb. Team1-ben rengeteg tapasztalt vén róka volt, de így is élvezetes volt a játék, várom a folytatást és akkor már szeretnék Ray mellett harcolni és nem mindig ellene. Tegnap is galádul elvette a cédulámat. 
-
Huma
addikt
válasz
Prison85
üzenetére
És végül miért nem engedte Ray, hogy átmenjek hozzátok? Mondd azt, hogy azért mert túl jó vagyok és felborítottam volna a balanszot.

Nagyképűség rulez.
Szerintem nem lenne rossz egy magyar 2142 szerver. Viszont nem jelszóval kéne védeni, hanem folyamatosan felügyelő adminokkal. Most gamenightra összejött egy 20 fős létszám, de hétköznap, ha csak magyarok lennének akkor szerintem elég kevesen lennénk.
Én szívesen áldoznék rá mondjuk havi egy-két ezrest ha az anyagi helyzetem végre rendeződne.
-
Prison85
senior tag
Apósjelöltemnek volt az 55-ik születésnapja. Szeretett volna ő is részt venni egy jó kis csetepatén, de nem lehetett. Rövid ideig az én részvételem is kétséges volt. Mindenesetre a következőn ő is szeretne részt venni. Talán ütőképesebbek lettünk volna infantry-n, ha Giina is velünk van. Vele jól együtt tudok dolgozni és többnyire követi az utasításaimat is továbbá hasznos információkat ad rendszeresen az ellenfél helyzetéről és létszámáról. Arról nem is beszélve, hogy ha elkapja a fonalat, akkor elég veszélyes játékos tud (főleg az "új" gépével és a hamarosan érkező egerével). Csütörtökön vagy pénteken beszélgettünk Ray-jel és épp te voltál az, akit kértem, hogy helyezzenek át a Team2-be. Sajnos nem tudtunk átszerződtetni, mert a managered nem engedte

Tegnap amikor nekiálltam játszani, akkor már bennem volt pár sör (kertiparti volt délután), de ebben a Cerbere landingos pörgésben hamar kiment belőlem verejték formájában. Gyakrabban be lehetne állítani a BF.hu szerverét egy kis infantry módra. Mondjuk minden hét valamelyik hétköznapján, jelszóval védve, amit a honlapjukon kiírnának.

Szerk:
Beszélni kellene a battlefield.hu-val. Talán kitehetnének egy cikket az oldalukra igényfelmérés gyanánt, hogy van-e szükség/igény egy külön 2142-es szerverre. Szerintem lennénk páran, akik néhány ezrest be tudnának áldozni a nemes cél érdekében, azaz legyen egy külön 2142-es nem rangsorolt szerver. Ahogy tegnap hallottam Keresztaputól nem is olyan egetverő összeg a server bérlése. Vélemény? -
Prison85
senior tag
Nem rá hárítanám a vereséget, nem lehet igazából senkinek felróni. Annak viszont határozottan örülök, hogy a 818-ba történő jelentkezését elutasították

Cerbere nekem is tetszett, de meglepett, hogy óriási erővel és gyorsasággal támadtok Office Ruins oldalán és seperc' alatt odaértetek TownCenterhez, ahol először Semper-t szedtétek ki a védelmi pozícióból majd engem. Jól nyomtátok, de szerencsére sikerült megtörni a lendületeteket.
A dobogós helyezésekért pedig elismerésem
Innentől kezdve nem lehet rám egy rossz szavad sem, mert már jobban teljesítesz, mint én.
Kiöregedtem... 
-
Huma
addikt
válasz
Prison85
üzenetére
Szerintem inkább csak 3:1-re. Az utolsó kört ne nézzük. Főleg, hogy nem volt térfélcsere.
Az infantry-n szerintem teljesen jó volt a balansz.
Titánon egy hajszálnyival erősebb volt a team 1, de azért ott sem sokon múlott a döntetlen.
Az biztos, hogy ha Gyuri is a mi oldalunkon lett volna akkor felborította volna a balanszot.
Repülőgenya akkor kissé keresztbe tett nektek. Akár az is lehet, hogy ezen múlott egy titángyőzelmetek.
-
Prison85
senior tag
Néhányat csináltam, de egy kimaradt:
Jó kis éjszaka volt, de a végére már lefáradtam és amúgy is felidegesítettek a Titan körön. Repülőgenya "verte a nyálát", hogy majd ő elmegy Commandernek. Úgy tűnik a szabályokat nem jól értelmezte vagy cseszett rájuk. Világosan le volt írva BF.HU-n:
A commander a játék során a titánt nem hagyhatja el, a titán beépített fegyvereit használhatja, a titánon belüli harcokba részt vehet, a titánt nem mozgathatja.
Ő Commanderként silózott... Amikor szóltam neki, akkor visszajött a Titan-t védeni. Második Titan körben is úgy volt, hogy ő lesz a Commander, de megunta a titanon történő várakozást és szó nélkül lemondott a kapitányi posztról, én meg kéregethettem az UAV-ot a silóknál, csak épp nem volt kitől így az uccsó pár percre bevállaltam a Commanderkedést.
Artak: Még csak az hiányzott volna, hogy Gyuri is ott legyen a ti oldalatokon. 4:1-re kapott ki a Team2, de erre számítani lehetett. Nekem ennyi bőven elég volt...
-
Huma
addikt
Játszottam egy kört az előbb és csak megerősíthetem, hogy rühellem a snipereket. 10-szer haltam meg. Abból 8-szor ők öltek meg APM-el, RDX-el és távcsövessel. Egyszerűen idegesítő és sunyi dolog amit művelnek.
Mondjuk aki béna az APM-el és RDX-el kompenzál.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A távcsöveshez azért kell a skill.
Amúgy szerintem a PK-t is azért tiltják egyes szervereken mert a snipereket jól lehet vele irtani. Én inkább az APM-et és az RDX-et tiltanám.
-
chickendance
aktív tag
-
Huma
addikt
Amúgy az baxxa a csőröm, hogy nem izzítottam be a frapst. Minden kör végén akartam képet készíteni.
Amúgy nektek is volt lagg? Nekem kétszer olyan laggom volt, hogy csak na. Az egyiknél azt hittem kifagyott a játék.
Második kör végén jól lerohanta a titánt a 2-es team. Ha egy hajszállal jobb állapotban lett volna a titánjuk akkor lehet ők győznek.
Mondjuk az első kör is kiélezett volt.A balansz a múltkor jobb volt, de azért most is jól el lett találva. Kis szerencsével teljesen más eredmény is születhetett volna.
-
Huma
addikt
válasz
chickendance
üzenetére
Szerintem is cerbere volt a legjobb.
Minden meccs szoros volt. Talán kivéve az uccsó assault line-t, de ott már kevesebben játszottunk és talán nem is vettük olyan komolyan.
Első körben próbáltam GS-el alkotni, de mikor kb 7-szer haltam meg úgy, hogy senkit sem tudtam leszedni inkább hanyagoltam. A poén az volt, hogy TV rakétával senkit sem találtam el pedig már egész jól megy. Gyakorláskor leszedtem vele a levegőben egy szállító gépet ami még csak közel sem volt, de itt még egy álló célt sem találtam el.
Cerberén az egyik körben neked volt a legtöbb pontod.
Meg titánon is:
Szóval le a kalappal!

Sajnos több képet nem készítettem, de nem is baj. Azokon sokkal rosszabb eredményeket értem el.

szerk: Remélem hamarosan felrakják a meccset. Szívesen végignézném.
-
chickendance
aktív tag
hell
köszönet mindenkinek a warokért
igazán jól szórakoztam 
meccsről: ellenkező végeredményre számítottam.
verdunon képtelen voltam kibontakozni
jóformán silótól silóig mászkáltam. cerbera nagyon izgalmas "feszes" volt.

-
Huma
addikt
válasz
SemperFi
üzenetére
Hát nem tom. Én pont az ilyen dolgok miatt utálom a snipereket. RDX, APM. Járműre RDX aztán lesben állás. Meg amikor a titánon RDX-el védekeznek...
Arról nem is beszélve mikor friendly fire off van és RDX-el ugrabugrálnak.A meccsről:
Jó kis meccsek voltak. Szorosak. Kár, hogy Gyuri nem volt. Ő még hiányzott a mi oldalunkra.
Sajnos nem csináltam minden körről képet. Elfelejtettem.
Frapsot sem üzemeltem be. Az is kiment a fejemből. -
SemperFi
tag
Erre a videjóra gondoltam!
Nagyon vicces!!
BF Battlefield 2142 - Pranks, jokes and other things we hate
Korábban már találkoztam ezzel kis gyűjteménnyel, akkor sok jó 5letet adott, amelyeket ma is használok!!

-
SemperFi
tag
válasz
Prison85
üzenetére
Köszi!! Télleg jó lett a dolog! Bár a telepítés után a hideg f@sás jött rám, mert 4:3 arányban adta be a játékot a 16:19 képernyőn, és sehogy sem akarta szélesre húzni.

De aztán kimókoltam, hogy ez az új driver beállított magának egy új, alapparamétert, a fix képernyőarányt. Csak ki kellett kapcsolni, hogy minden igazodjon a monitor geometriájához és utána minden csoki lett!
-
SemperFi
tag
Magam részéről még eccer köszönöm a játékot minden résztvevőnek!

Bár kikaptunk 2:1 arányban, azért jó kis duhajkodás volt.
Kár, hogy a Titán pályák, láthatóan, nem a jól begyakorolt pályákhoz tartoznak, de sz'tem így is páratlanul erősítette ez a közös móka az inter-klán kapcsolatokat!
Csak ABC-rendben (meg ahol emléxem a klán jelenlétre), köszi *818*, HUN4CE, =PH= HUN!! Jó mulatság, férfi munka volt! És ugyancsak külön köszönet a klánhoz nem tartozó, önálló zsoldosoknak is!!
-
Prison85
senior tag
Valaki ráér esetleg? Kellene egy ellenfél, hogy kiderüljön megy-e az oldalváltás a kör végén

-
BMWFan
senior tag
-
Huma
addikt
Tegnap nekem is csontra lefagyott a gép a végén mikor mindenki átment public-ra.
Én úgy szoktam rövidíteni az újraindítási időt, hogy benyomom a sleep gombot (az valamiért műxik) majd amint bealudt nyomban vissza is kapcsolom. Csodálatos módon utána már feladatkezelőből ki lehet lőni a bf-et.
Amúgy Gyuri lehet csak 46-os szájat csinált az áldozatának.

-
SemperFi
tag
Azon töprengek, hogy frissítsem-e most (ma) az nVidia driver-t vagy ne. Borzasztóan idegesít, hogy váralanul lefagy mostanában a gép. Rendkívül nem örülnék annak, ha a war alatt is így tenne.
S a lefagyás egyértelműen mutatja, hogy kernel szintű dologról van szó, mert váratlanul, s a teljes gép megáll...
-
Prison85
senior tag
Jó kis gyakorlás volt tegnap este. Jót szórakoztam, de bocs a szerveres bénázásomért - még új nekem
BF.hu-n is leadtam a fogadást, mintegy 30.000 kreditet ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Huma
addikt
Igazam volt. Nem voltam formában. Na majd holnap jobban igyekszem.
-
SemperFi
tag
TS-en is ott leszel?

A múltkor, amikor Cerbere Landing-nál becsatlakoztam hozzád a PAC oldalon. amikor az EU folyton rabolta a bázist, jó lett volna hangban is összehangolódni, hogy legalább egy kicsit valagon billenthettük volna az EU-t.
Enne híjával inkább éreztem csetlésnek-botladozásnak azt a mentet... Brühühü...

Update! Hoppá most látom, már leosztották az oldalakat. Ellenoldalon leszünk, kolléga! Sebaj! Este ütközünk!!

-
Huma
addikt
válasz
gerandris_hu
üzenetére
Szívesen!
Jelentkeztem a nevedben. -
Huma
addikt
válasz
chickendance
üzenetére
Az azért segített egy "kicsit", hogy 64-en voltunk a pályán. Mondjuk volt baráti sebzés ezért csak óvatosan lehetett.
SemperFi: Naná, hogy ott leszek a gyakorlón.
-
Huma
addikt
válasz
SemperFi
üzenetére
Köszi!
Néha én is leborulok a saját nagyságom előtt.
Persze külső szemlélő ezt úgy veszi le, hogy "Nédd má'! Megint pofára esett az a kétballábas."
De ti most már tudjátok az igazságot. Nem pofáraesés hanem tiszteletmutatás önmagam irányába.

Ez utólag elolvasva elég xar vicc lett, de most már bennhagyom.
-
Prison85
senior tag
válasz
SemperFi
üzenetére
Köszönöm a tippeket! A memóriákkal volt egy kis gond. Délután szétszedtem a masinát és kitakarítottam a porszűrőket. A lapom elvileg kényes a Geil memóriákra, de eddig még nem volt probléma. Szerencsére!
Gyuri: mai játék alatt benyomtam a HW Monitort, hogy megnézzek néhány hőmérséklet adatot. Ha ráérsz, akkor szedd le a progit és megkukkanthatod vele, hogy mire képes a gyári hűtőd. Nálam így áll a két órás játék után közvetlenül:
A max értékek a game alatt jöttek ki
-
SemperFi
tag
válasz
Prison85
üzenetére
Wow! Ez aztán kínos! Most aztán vihoghatnék azon, hogy AMD-s vagy úgy kellett, káposztába hús kellett! Miért nem nyomulsz rendes CPU-val?!
De nem mondom, mert ez 1részt genyaság lenne - klántaggal szemben különösen, no és hát egy megbecsült harcostárssal a 2142-es dandárból szintén az (bár ez a zöld ördögfióka elvette a dögömet, de eccer úgy is visszaszerzem!!
) -, másrészt meg roppant bosszantó és idegesítő jelenség.Érdekes, hogy ez a hiba aránylag soxor köszönt vissza a Fenom család tagjainál. Látni lehetett ilyen gondot pl. a 955-nél.
Ahogy én t'om, a megoldás 2féle lehet. Ez a hiba fakadhat abból, hogy maga a CPU teste valamiért elmozdult vagy nincs jól rögzítve a fészekben. Vagyis ki kell venni a CPU-t a helyéből és újra visszatenni, majd a bajonett zárat visszazárni. Tisztára,mint a Window$ esetében. Minden ablakot becsukunk, kiszállunk, majd visszaszállunkés újra megnyitjuk az ablakokat.
A második lehetőség kevésbé macerás. Eccerűen ki kell venni a BIOS-t éltető kis akkut, majd pár perc múlva visszatenni.
E 2 lehetőség volt eddig ismert a szakmán belül erre a problémára.
Őszintén remélem, hogy a hegyes fűlű zöld manó sikerrel jár, és továbbra is ilyen vérlázítóan tud majd vigyorogni!!
-
Prison85
senior tag
Üdv szakik!
Lenne egy égető problémám.
Phenom II X4 965 BE procit használok, ami ugyebár 4 magos és eddig nem is volt semmi gond. Az imént viszont néztem egy GPU-Z képet és fel is ment bennem a pumpa:Mindössze 3 magot lát. Van valakinek bármiféle tippje a probléma elhárítására? Everest pl B65-nek ismeri fel.
Nem tuningolgattam, csak egyszer próbáltam ki, hogy mi a vége ezzel a lappal, de az már vagy két hónapja volt. Mehet garanciába a cucc? 
-
chickendance
aktív tag
-
Huma
addikt
válasz
gerandris_hu
üzenetére
Ha továbbra sem sikerül belépned akkor írd le ide vagy privátba, hogy mit szeretnél oda írni és beírom a nevedben. Nem kötelező személyesen jelentkezni. Most is volt aki egyszerre jelentkezett három ember nevében.
Szóval ilyen miatt nehogy ne gyere a GN-ra. -
Anonymusz
tag
válasz
chickendance
üzenetére
Mit csíptél benne?
A gs nem nagyon ment, meg amíg én vezettem 3x haltunk meg
A Gamenightra sincs sok kedvem menni. Túl sok macera, nem a magam fajta lustáknak való. Egyszerűbb felmenni egy szeróra
Ez az nv(?) szeró ma elég érdekes volt. Megkaptam az összes badget bronztól aranyig assault-ban és medic-ben. Két körben egymás után volt 2000+ pontom. Kár hogy nem számolja 
(battlefield.hu nekem megy.)
-
chickendance
aktív tag
Anonimusz: nemtudsz valahogy játék éjcakára
gyünni? 
(marhára csipem a "játékoodat")
-
raykrepsz
csendes tag
válasz
gerandris_hu
üzenetére
Neked megy a battlefield.hu? Nekem egész nap azt adta ki, hogy az oldal karbantartás alatt van. Ha működik is, akkor most valószínűleg hibásan. Nem vagy lekésve semmiről, várj 1-2 napot aztán ha vége a karbantartásnak próbáld meg újra.
-
Huma
addikt
válasz
gerandris_hu
üzenetére
Milyen e-mailed van? Pl nekem a freemailesre sokminden nem érkezik meg.
-
raykrepsz
csendes tag
válasz
gerandris_hu
üzenetére
Regisztrálni kell az oldalon (jobbra fent a nagy kép mellett). Ha ez megtörtént, utána lehet hozzászólni az adott témákhoz (bejelentkezve).
Jelenleg karbantartás alatt van a battlefield.hu, így néha üzemel néha nem
-
gerandris_hu
csendes tag
sziasztok kéne 1 kis segítség !!!

battlefield.hu-ra én sem tudok belépni mert jelszót kér
pedig mennék GN re szívesen mert lenne hozzá kedvem ha valaki tud segíteni az jó lenne!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de most nem erre akartam kihegyezni az egész fonalat.

- bár én most tárgyilagos akartam csupán lenni.
) de nembiztos,hogy jól emlékszem. 

Biztos nem kellene.
Nekem ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
APC-vel jóformán nem is tudok gyilkolni, Walkerből hamar kilőnek. Nem igazán tudom még a járművek gyenge pontjait. Assault Lines-t szerintem ott buktuk el, hogy a Goliath második előrenyomulását nem tudtuk megállítani, csak lelassítottuk. Amikor először jött, akkor RDX-szel lerobbantottam róla azokat a kék újratöltö elemeket (BF kisfüzetében olvastam, hogy egyáltalán hogy van esély ellene
A telepített ágyúval is rengeteg APC-nek és tanknak megkeserítettem a dolgát, de még nem voltam igazán veszélyes. Kifejezetten tetszik viszont, hogy a legtöbben sniperrel és enginerrel futkoznak, míg én assaultal nyomultam. Közelharcban szinte esélyük sincs
Annyiban maradtunk pénteken, hogy majd megbeszéljük a felosztást, de maradt az eredetiben. Mindegy, mert így legalább nem volt keverés. Gyuri vagy Giina kellett volna a mi olunkra és akkor lett volna igazán éles minden kör.