- A karcsúság ára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Hopkins95 #40871 üzenetére
Hi! Bocsi, most egy ideig nem olvastam a fórumot, azért nem válaszoltam. Nem esett le, hogy Te vagy az, peddig látszik a kijelolesbol. Nem akartam szemelyeskedni és vadaskodni sem. Azt hittem te is a sok csalóra panaszkodsz.
Továbbra sem akarok személyeskedni, félre ne értse senki, de nekem olyan hihetetlen egy ilyen eredmény, még akár járművel is... Lehet hogy túl sok évtizede multizok és túl sokmindnet láttam.
Pl volt egy kollégám, nagy BF fan volt, nagyon ügyesen játszott és mindig ilyen 40/2 meg hasonló eredményeket hozott éveken át. Egyszer mondtam neki, hogy vazze hogy a csába csináltál 62/8 at, én meg 25/18 at. Azt mondta, jó napja volt és mindig elé szaladtak meg hasonlók. Aztán kiderült hogy...Éjszakás műszak után rairtam originben, hogy tolunk egy meccset? Az egyik gyereke ült a gépnél, aki azt valaszolta, hogy persze, de előbb kikapcsolom apunak ezt a célzó programját.
Nem mondtam neki és nem tudom tudja-e hogy lebukott, néha most is játszok vele, de már meg se lepődök egy 46/16 eredményen, amikor olyan erős az ellenség hogy nekem, 30 évnyi multi után is csak 26/28 jön össze.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest