Hirdetés
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Hopkins95 #40871 üzenetére
Hi! Bocsi, most egy ideig nem olvastam a fórumot, azért nem válaszoltam. Nem esett le, hogy Te vagy az, peddig látszik a kijelolesbol. Nem akartam szemelyeskedni és vadaskodni sem. Azt hittem te is a sok csalóra panaszkodsz.
Továbbra sem akarok személyeskedni, félre ne értse senki, de nekem olyan hihetetlen egy ilyen eredmény, még akár járművel is... Lehet hogy túl sok évtizede multizok és túl sokmindnet láttam.
Pl volt egy kollégám, nagy BF fan volt, nagyon ügyesen játszott és mindig ilyen 40/2 meg hasonló eredményeket hozott éveken át. Egyszer mondtam neki, hogy vazze hogy a csába csináltál 62/8 at, én meg 25/18 at. Azt mondta, jó napja volt és mindig elé szaladtak meg hasonlók. Aztán kiderült hogy...Éjszakás műszak után rairtam originben, hogy tolunk egy meccset? Az egyik gyereke ült a gépnél, aki azt valaszolta, hogy persze, de előbb kikapcsolom apunak ezt a célzó programját.
Nem mondtam neki és nem tudom tudja-e hogy lebukott, néha most is játszok vele, de már meg se lepődök egy 46/16 eredményen, amikor olyan erős az ellenség hogy nekem, 30 évnyi multi után is csak 26/28 jön össze.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- iOS alkalmazások
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest