-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
giornalista
senior tag
válasz lofagi #17398 üzenetére
a ló túloldalára esésével egyetértek. látszik, hogy egyszerűsíteni akarták a játékot, erről szól az új, lebutított Conquest is. a 3-ban még 50-60 perc volt egy jó Conquest-meccs, a 4-ben is 40 fölött volt, most 22-27 perc. gondolom fókuszcsoportos felmérésekkel arra jutottak, hogy ennyi idejük van az embereknek játszani vele. lehangoló.
az Operations legalább hosszú, de ezer sebből vérzik az is.
szóval, egyszerűsíteni, polírozni akarták a játékot, és ezzel estek át a ló túloldalára. ahogy írod, sikerült lebutítani. bejáratott, jó funkciókat vettek ki belőle. ráadásul tényleg érthetetlen, az a Feed tök jó volt Battlelogban, igen, el lehetett menteni emlékezetes meccseket. most ugye "mindent" a játékban érsz el, de a detailed statisztikákért megint a netre kell felmenni (miért nem lehet mindkét helyen?), a fegyverek statisztikáiért meg a symthic.com-ra, mert a BF1 mindössze egy béna, összefércelt grafikont ad érdemi információk helyett.
az mostanra eldőlt, hogy a következő nagy Battlefield játékot nem fogom előrendeléssel Ultimate Editionben megvenni. a 4 után elképzelni sem tudtam, hogy csalódhatok a következőben, így befizettem rá előre. most már tudom, hogy sajnos a Battlefieldet is el tudja rontani a Dice, nem csak a Battlefrontot
-
veterán
válasz lofagi #17398 üzenetére
Egy fenét akartak ennyi újítást, az egész arról szól, hogy minél kevesebb munkával keressék szarrá magukat. Mindent lebutítottak amennyire csak tudtak, teljesen úgy alakították a játékot, és a játékmenetet, hogy azt a réteget fogják meg akikbe a legtöbb pénz van jelenleg. Közben azzal is tisztában voltak, hogy mi "veteránok" úgyis megvesszük. Összességében én is élvezem a játékot (amikor tudok játszani), de ez már nem az a BF feeling, amit megszoktunk, köze nincs hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla