- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A spoiler formázás elérhető a topikban, kérlek használjátok!
▼ Fontos tudnivaló a PC-s változattal kapcsolatban! ▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elég messze áll tőlem ez az egész képregény világ, a Batmant is beleértve; de ma volt szerencsém kipróbálni ezt a játékot. Félelmetes hogy megcsinálták. Elképesztő munka van benne. Lehet kedvet kaptam egy végigjátszáshoz
-
törölt tag
Na most jól megkaptam Nagyon zavaros úgy a történet ha előbb az új részt viszem végig és ha tetszik, utána a többit?
Filmek közül melyiket érdemes megnézni? Csak azt láttam, amit még a '90-es években adtak
-
törölt tag
Most vittem végig a fő sztorit. Az utolsó küldetések eszméletlen jól meg voltak csinálva
Nekem a játék hatalmas pozitív csalódás volt, úgy hogy egyik előző résszel sem játszottam és a Batman filmeket sem láttam. Megkockáztatom, hogy ez még mindig a legjobb grafika, amit számítógépen láttam!
A játékmenet pedig szerintem kellően változatos volt, a hangulatot is hozta.... joker szereplései külön feldobták az egészet. Tul képpen máshogy nem is lehetett volna neki ennyi szerepet adni csak halucinációkkal
-
törölt tag
Végigvittem most a DLC-ket is, MadHat küldetés nagyon király volt
Sőt megnéztem az új mozi filmek közül is az első kettőt, a Dark Knight nagyon mozgalmas volt Mondjuk nem értem miért ilyen rettenetesen ronda színésznőt választottak hozzáMár majdnem meglenne mindegyik Most Wanted küldetés, de az utolsókat valamiért nem adja be, csak annyit mond, hogy majd "megkeresi" hát kösz, nemtom hogy kéne megtalálni ezeket
-
törölt tag
Feltettem az Arkham City-t, tényleg nagyon ott van játékmenetben!
Grafika is nagyon szép, megvan mit fogok végigvinni
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Hír Vélemény: Batman bedobta a törölközőt, a kiadó visszafizetheti a vételárat
- Hír Vélemény: Batman visszatért a Steamre, de nem kellett volna
- Hír Megérkezett a Batman: Arkham Knight legnagyobb PC-s javítása
- Hír Vélemény: az erőforrások kreálása öli meg az új Batman játékot?
- Hír Vélemény: Batman csúnyán hátba szúrta a PC-seket
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs