- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
A spoiler formázás elérhető a topikban, kérlek használjátok!
▼ Fontos tudnivaló a PC-s változattal kapcsolatban! ▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elég messze áll tőlem ez az egész képregény világ, a Batmant is beleértve; de ma volt szerencsém kipróbálni ezt a játékot. Félelmetes hogy megcsinálták. Elképesztő munka van benne. Lehet kedvet kaptam egy végigjátszáshoz
-
gyimger
őstag
válasz #74018560 #2861 üzenetére
Jobb helyszínek, jobb karakterek, jobb harcok a jobb karakterekkel. Ugyan már, AK mint legjobb rész... Azért, mert szebb és újabb, még nem lesz jobb.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Bjørgersson
félisten
válasz #74018560 #2861 üzenetére
Mert nem egy kalap szar, mint a Knight?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
törölt tag
Na most jól megkaptam Nagyon zavaros úgy a történet ha előbb az új részt viszem végig és ha tetszik, utána a többit?
Filmek közül melyiket érdemes megnézni? Csak azt láttam, amit még a '90-es években adtak
-
Bjørgersson
félisten
válasz #74018560 #2868 üzenetére
Origins, Asylum, City, Knight a sorrend, első és utolsó hanyagolható. Nincs túl szoros kapcsolat a részek között, utalások vannak előző részekre, de meg fogod érteni őket külön-külön is.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
addikt
válasz Bjørgersson #2869 üzenetére
Te teljesen fogalmatlan vagy, az biztos, azok alapján, amiket írsz. Trilógiáról beszélünk, de nincs szoros kapcsolat a részek között? Meg az AK nagy szar? Azt hiszem lehetne a hozzászólásaidat flag-gelni, mint irreleváns vélemény.
(#2868) REIT
A képregényeket kell ismerni, nem a filmeket, ha azt az érzést akarod, hogy "húú, ezt ismerem". A játék idővonala szerint tényleg Origins, Asylum, City, Knight a sorrend, de érdemes a kiadások ideje szerint végigmenni rajta. Én végigjátszottam egyszer eben a sorrendben is, és akkor látszott, hogy vannak olyan dolgok, amiket elspoilerez az Origins az első két részből, ha így mész.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz HussarF #2871 üzenetére
Úgy értettem a szoros kapcsolatot, hogy megérted mindegyik részt önmagában, nem kell sorban végigjátszani az összeset. Asylumot megérted az Origins nélkül? Meg. Cityt megérted az Origins és az Asylum nélkül? Meg. Knightot megérted az első három rész nélkül? Meg.
Igen, a Knight szerintem egy nagy rakás szar, mind történet, mind pedig játékmenet szempontjából, életem végéig sajnálni fogom a pénzt és időt, amit elbäsztam rá.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Bjørgersson #2872 üzenetére
Elég egyedi vélemény. A történet ugyanolyan összetett és fordulatos, mint a többié. Talán még jobban is. Megfejelve a tudathasadás szélén táncoló Batmannel és annak egyedien ötletes bemutatásával... Talán Scarecrow legyőzésénél maradt el az a katarzisos befejezés, amit várni lehetett volna. De talán csak ez róható fel neki. Kicsit a realistább vonalat képviseli, mint a képregényesebb előző részek. Kb. mint a Nolan-es Batman filmek a többihez viszonyítva. De nekem az Originsnél sem volt semmi bajom ezzel a megközelítéssel.
Amiért panaszkodhatnék ,hogy megvettem anno elővételben és amikor kiadták, akkor kb. béta állapotban volt a PC-s port. De egy év múlva újrajátszottam és hibátlan volt.
Simán az AK a legjobb köztük nálam. De hogy egy rakás szar lenne... Kíváncsi lennék, hogy ugyan mivel tudnád ezt megindokolni.[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
válasz HussarF #2873 üzenetére
Én már leírtam, miért nem tetszik, Te meg azt, hogy nem értesz egyet, szóval nagyjából ennyi lenne megint. Nekem a helyszínek és a boss-fightok vágták haza az egészet.
[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Bjørgersson
félisten
válasz HussarF #2873 üzenetére
+ látvány (a sokadik patch után)
+ harcrendszer- ránk van kényszerítve, hogy azzal a moslék batmobillal csináljunk majdnem mindent
- végtelenségig van nyújtva a játék ugyanazzal az négy vagy öt egymást váltó mellékfeladattal
- a mellékszálak szintén közel a végtelenségig vannak nyújtva, pedig az alapjuk nem lenne rossz
- az előző részekben megismert rosszarcokból szinte semmit nem látunk
- végig rinyáló Arkham Knight
- ötlettelen történet
- még borzalmasabb DLC-k, amik három, átvezető videóval összekötött challenge mapből állnak
- kivéve a Batgirlöst, ami szintén nem lett a legizgalmasabbHirtelen ennyi jut eszembe. Ahogy látom, annyira mégsem egyedi a véleményem.
-
addikt
Passz, lehet, hogy más elvárásokkal mentetek neki a játéknak és persze, ha nem azt kapjátok, amit vártok, úgy csalódás. De én azt éreztem rajta, amit az összes egymásra következő Arkham játékon, hogy megint hozzáadtak valami pluszt, amivel még több és jobb lett. Baromira tetszett az egyre jobban megkattanó Batman, kis érzékkel nagyon pengén lehet használni a batmobilt is. A sztori is volt olyan jó, mint a többi játéké. Én l. annyira nem ismertem a batman univerzumot meg a szereplőit, hogy idő előtt leessen, hogy ki az Arkham Knight. Lehet, hogy van, aki mást várt és nem tetszett neki annyira, de az az egyéni elvárások miatt van és nem azért mert maga a játék a szar. Nem kell emiatt a kezdőket lebeszélni róla, ők valószínűleg nem előfeltételekkel vágnak neki.
-
törölt tag
Most vittem végig a fő sztorit. Az utolsó küldetések eszméletlen jól meg voltak csinálva
Nekem a játék hatalmas pozitív csalódás volt, úgy hogy egyik előző résszel sem játszottam és a Batman filmeket sem láttam. Megkockáztatom, hogy ez még mindig a legjobb grafika, amit számítógépen láttam!
A játékmenet pedig szerintem kellően változatos volt, a hangulatot is hozta.... joker szereplései külön feldobták az egészet. Tul képpen máshogy nem is lehetett volna neki ennyi szerepet adni csak halucinációkkal
-
gyimger
őstag
-
törölt tag
Végigvittem most a DLC-ket is, MadHat küldetés nagyon király volt
Sőt megnéztem az új mozi filmek közül is az első kettőt, a Dark Knight nagyon mozgalmas volt Mondjuk nem értem miért ilyen rettenetesen ronda színésznőt választottak hozzáMár majdnem meglenne mindegyik Most Wanted küldetés, de az utolsókat valamiért nem adja be, csak annyit mond, hogy majd "megkeresi" hát kösz, nemtom hogy kéne megtalálni ezeket
-
Bjørgersson
félisten
válasz HussarF #2878 üzenetére
Tényleg az. Vagy az Origins. Vagy mindkettő.
-
addikt
válasz Bjørgersson #2881 üzenetére
Oké, viszlát
A GTA Online-ba behozták most a Vigilante-t, gyakorlatilag a '89-es batmobile és a Tumbler van benne összegyúrva. Teljesen az a feeling jön vissza, mint mikor Joker vette át a Batmobile-t. Káosz és pusztítás. Baromi nagy, Batman AK extended
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Feltettem az Arkham City-t, tényleg nagyon ott van játékmenetben!
Grafika is nagyon szép, megvan mit fogok végigvinni -
Redneck
nagyúr
Üdv!
Az Asylum nagy kedvencem volt, a Cityt épp most fejezem be, az Origins is megvan azzal még nem játszottam. Érdemes megvenni a Knightot, vagy még mindig botrányosan fut? Az utóbbi idők Youtube videói alapján, vannak random fps droppok.
Vagy várjak még, hátha még olcsóbb lesz, vagy bevágják egy Bundleba...
Szerk:
Visszaolvastam, és van pár korrektül megfogalmazott vélemény. Ez bizony pénzért max Bundleben lesz az enyém. A City után tolom az Originst, az utolsó Tomb Raidert, Quantum Braket és a Black Mesat. Azokkal elleszek egy ideig.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz HussarF #2886 üzenetére
Az enyémhez hasonló konfigokról néztem YouTube videókat, és láttam szép droppokat. Az elmúlt egy hónap feltöltéseit néztem. Igaziból ez, és az autós/tankos buzulás bizonytalanít el. Anno PS4-en kipróbáltam de nem tetszett. Inkább hagyom, majd ha bagóért adják bezsákolom. Túl sok címet vettem 5-10 €-ért feleslegesen ami ingyenes lett végül.
-
cyberkind
félisten
Valaki kitolta a játékot nem az alap kocsival?
-
darkrock
aktív tag
Sziasztok!
Ezeket a Riddle trófeákat kb. mennyi idő össze szedni? Még hátra van 198, ezen kívül minden mást megcsináltam.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ennek itt a helye
-
Vistaboy
veterán
Péntekig 75% engedménnyel lehet bezsákolni az Arkham széria darabjait, akinek nincs meg valamelyik rész, most érdemes pótolnia.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Redneck
nagyúr
Végre kipörgettem a korábbi részeket, így nekikezdek az Arkham Knightnak.
Mi az ajánlott beállítás az adatlapomon lévő konfighoz, ha 1080p 60fps a cél, vertikális szinkron mellett? Gondolom Ultra helyett High, és Gameworks Off. Jól sejtem?
Hátha olvassa valaki...
-
addikt
-
Redneck
nagyúr
válasz HussarF #2900 üzenetére
Próbálgattam. Gameworks effektekből az esőt és a fénypászmákat bekapcsolva egész jól tartotta az fps-t még OC nélkül is, holnap teszek vele egy próbát. A füst nagyon ette a vasat, papírok repkedésével nem próbáltam.
Az a baj hogy a a bench a jelenet első másodpercében droppol egyet, hiába van SSD-n, így nem igazán mérvadó, majd játék közben derült ki hogy fut majd.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz HussarF #2902 üzenetére
Este már toltam kicsit, és úgy vettem észre, hogy 1080p maxon van pár helyszín, ahol droppolgat 50-55 közé. Nem vészes, de érdekes, hogy Gameworks effektektől független a dolog. A CPU hokizik, és a VGA sem pörög túl sokat. Úgy látszik ez ilyen lett, hiába van SSD-n. Megnézem majd OC-val is, de nem hiszem hogy számít, így sem használja ki a vasat.
Egyébként nem rossz a játék, bár a túlzott autós-tankos részektől kicsit tartok. Ami nem tetszik, hogy az Xbox kontrolleren LB-n van a kocsi hívása. Az eddigi részekben az a Batvision/Predator mód volt, ami most a felfelé nyílra költözött. Az jobban kézreállt, kár hogy nem lehet átállítani.
Plusz egyelőre még idegen ez a város. Az eddigiek valahogy nyomasztóbbak voltak, kicsit a Tim Burton filmeket juttatták eszembe. Ez sem rossz, csak egyelőre szokatlan, más...
Mondjuk jó hogy nem lett rókabőr, és gyanítom hogy nem fogom siratni az 5€-t érte.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Hátha valaki olvassa:
90%-nál tartok a főküldetésben, de nem merem megcsinálni mert van még 2 mellékszál és 2 feladat ami még nincs kész. Ahhoz hogy a teljes befejezést láthassam, az összes Rébusz Trófea is kelleni fog? Van pár robotos, villogó céltáblás, és gázszivárgós amit nem is értek, utóbbihoz ragacs gránátom sincs még, üres az egyik fegyver hely.Érdemes a fő szálra mennem, mert csak 95%-ra megyek vele és lesz még tovább?
-
-
Redneck
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
A végére értem, 49 óra volt 100%-ra tolni mindent, kíváncsiságból mostmár megnézem a rövid befejezést is. A Jokeres rész a játék végén nagyon tetszett, az utolsó videó nem volt rossz, bár kicsit hatásvadászra sikeredett. A Riddleres dolgoktól kicsit megcsömörlöttem, rengeteget youtubeoztam, ami a korábbi részeknél nem volt jellemző.
Összességében nem volt rossz és voltak nagyon erős pillanatai, de az idiótán túltolt autós dolgok, a fluktuáló framerate, és a kicsit túlnyújtott mellékküldetések miatt, nem ez lesz a kedvenc részem. Bízom benne, hogy igazak a hírek és valóban folytatják a szériát, de örülnék ha kicsit komolyabb irányba mennének. A város méretét növelhetnék, lehetnének civilek és több játszható karakter, változó napszakok és időjárás. Remélem megnézték a Sony Spider-Man-jét, ami sokat köszönhet a Batman játékoknak, és magasra tette a lécet... Én nem bánnám ha most kicsit ők másolnának, mert nem szeretnék újra egy civilektől mentes vagy kiürített területet.
-
lacy86
addikt
Hello,
Segitseget szeretnek kerni
3 napja nem tudok tovabb menni ezen a reszen
https://youtu.be/-6cOhCbzUQs5:50:29 -nel nem tudom hogy kell kinyirni
PS4-el jatszom es hiaba megy a strike nem hajol el es folyamatosan megüt
-
melega
őstag
válasz Redneck #2907 üzenetére
Nekem is 100 % os lett minden az alapjátékban és az infamy dlcben is.
Ez a második végigjátszásom volt 2015 óta de most [kép] már normál fokozaton.Hatalmas élmény volt újra elővenni.
A Riddleres részeknél is is sokat youtuboztam a többinél nem kellett, sőt a Riddleres talányokhoz játékleírást is nyomtattam ki.Nekem ez a kedvenc részem az Arkham City után. Illetve a Spidermen miatt is elővettem.
A Spiderman Mile Morales lesz nűálam a következő, az elődje 100 % os lett<spoiler>
Most a Gotham Knight készül amely már nem az Arkham univerzumában fog játszódni, de sztorija Bruce Wayne halála után kezdődik
</spoiler>
-
melega
őstag
Olyan gondom van hogy a Batman Arkham Originsben az enigma vonnal 99% os és a térképet kipucoltam. Nem birok bemenni az ajtón pedig a térképen és az épületek térképén egy enigma csomagot sem jelöl már. Mivel zavarja valami a jelet az enigma telephelyén nem értem mi zavarja ha az összes enigma csomagot fölszedtem És nem értem miért 99% os az enigma ha a térkép és az épületek térképe egy enigma csomagot sem jelöl már -
melega
őstag
A Batman Arkham Originsben is sikerült 100 % ra kipucolnom a térképet. Aztán a Batman Arkham City jön steamen vettem. és majd az Asylumot levásárlom ps 5 re. -
Blizz
őstag
Valaki segítsem már, hogy miután rasalghul elküld egy pit-et keresni, akkor imért nem engedi a game kiválasztani a missiont? valami gadget hiányzik nekem?
Batmobilelal kell megkeresnem
No mistakes, just happy little accidents
-
őstag
Nos végeztem a gammel. Gyönyörűen futott betonstabil fps néha kisebb bugok számomra a legjobb Batman játék bár tény hogy a City mintha hangulatban jobb lett volna . Origins még hátra van. de most kicsit rá pihennek.
116%
Catwoman revenget nem tudtam megcsinálni nagyon idegesítő volt de a többi mellésztori megvolt."Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
gyimger
őstag
Az Arkham Knight kapott egy Pattinson Batman skint ingyenes frissítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Hír Vélemény: Batman bedobta a törölközőt, a kiadó visszafizetheti a vételárat
- Hír Vélemény: Batman visszatért a Steamre, de nem kellett volna
- Hír Megérkezett a Batman: Arkham Knight legnagyobb PC-s javítása
- Hír Vélemény: az erőforrások kreálása öli meg az új Batman játékot?
- Hír Vélemény: Batman csúnyán hátba szúrta a PC-seket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest