Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
A spoiler formázás elérhető a topikban, kérlek használjátok!
▼ Fontos tudnivaló a PC-s változattal kapcsolatban! ▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
gyimger
üzenetére
A Beyond más szempontból is érdekes:
ez az egyetlen, amit a Rocksteady tudatosan megváltoztatott, gyakorlatilag csak az alapjai ugyanazok, mint a Batman Beyond-ban. Van egy fanteória, amit én is osztok, hogy Wayne halál utáni új ruhája ez a Beyond: egyrészt, mert a játék legvégén a rablók is egy piros-fekete Batman rémalakot láttak, másrészt direkt el van takarva a szája, hogy véletlenül se lehessen látni ki van a maszk alatt, harmadrészt maga a Beyond név is utalhat arra, hogy a síron túlról jött vissza. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
gyimger
üzenetére
Freeze küldetése amúgy egy nagy nulla, csak az érzelmi hatás miatt "jó".

Catwoman és Madhatteré nem tetszett, Croc pedig kiszámítható volt
de talán az adta vissza leginkább a "szuperhősös" feelinget.Nekem a League of Assassins és Batgirl küldetése tetszett legjobban ha ezeket a küldiket nézem
-
válasz
gyimger
üzenetére
B.szki, és ezt én véletlenül pont megcsináltam?

Most így visszaemlékezve, sztem pont szombaton volt, hogy elkaptam Langstrom-ot, mert szabin voltam csüt-pénteken és egész hosszú hétvégén Batman-eztem 
Aztán rémlik ez az összetört üveg is, mikor a GCPD ostroma előtt visszamentem oda, de nem emlékeztem, hogy ki volt benne és ki szabadult ki onnan... Kajak úgy rémlik, hogy Langstrom-ot is a többivel együtt egy zárkába tettük. De akkor első dolgom lesz majd bemenni a GCPD-be és megnézni, hogy ott van-e Kétarcékkal egy cellában. Ezek szerint valószínűleg nem 
-
Bad Pritt
félisten
válasz
gyimger
üzenetére
Szerintem a széria legjobbja.
Ha nem előz be valaki, akkor írok róla Logout-on, de bőven várakozáson felül teljesített nálam mind sztoriban, mind tartalomban. Legnagyobb negatívum a teljesítménygondokon túl, hogy a Season Pass gyér lett, bár eddig egyik Batmanhez sem volt egetrengető plusztartalom. -
-
Bjørgersson
félisten
válasz
gyimger
üzenetére
"A Warner Bros. világszerte – így Magyarországon is – visszavásárlási garanciát ad a játék PC-s változatára, azonban csak az alábbiak betartása mellett van lehetőséged a teljes összeg visszaigénylésére üzletünkben: ... "
Tehát továbbra is valószínűnek tartom, hogy a WB-től kapták ezt az infót, nem pedig maguktól találták ki a WB nevében. Úgyhogy lehet menni a WB-vel pereskedni.

-
törölt tag
válasz
gyimger
üzenetére
Várjunk ezzel addig amíg újra kiadják... Ha lesz valamilyen kárpótlás azt akkor fogják bejelenteni, addig felesleges róla beszélni.
Rengetegen vették meg azóta a játékot más oldalakról úgy, hogy tudták milyen, nekik nem biztos hogy járna és a későbbi eladásoknál sem... Legkésőbb az újra megjelenés napján vagy minden meglévő tulajnak auto ott lesz az SP/DLC vagy tényleg nem kapunk semmit. -
Anubris
őstag
válasz
gyimger
üzenetére
Igen számomra is a bossfight hiánya, illetve a batmobil túlzott használata az ami idegesít. Pedig az egy jó dolog, hogy végre van batmobil, csak nem kellett volna ennyire erőltetni, hogy mindenhova az kelljen.
A melléküldetések is, van jó pár, de nagyon ismétlődő, egy idő után monoton lesz.
Több gonosz karaktert is berakhattak volna még, főleg a nyomozós részeket hiányoltam.
Kár hogy a batcave-t most kihagyták, vagy a gyors utazás a repcsivel is egy nem rossz megoldás volt az előző részben. -
Bjørgersson
félisten
válasz
gyimger
üzenetére
A Warner Bros. világszerte – így Magyarországon is – visszavásárlási garanciát ad a játék PC-s változatára
Spekuláció az, hogy visszavásárlási garanciát ad a WB? Miért beszélnének a WB nevében? Ennél érthetőbben nem lehet írni. Attól, hogy hivatalos nem adtak ki hivatalos közleményt, még lebeszélhették a forgalmazókkal, nem?
-
.LnB
titán
válasz
gyimger
üzenetére
Azta qrva! (már bocsánat, hogy így le merem írni) Azért ilyet sem láttunk még, hogy egy AAA címmel ilyen megtörténjen. Teszem, hozzá teljesen jogosan. Ez jelenleg szerintem a PC Gaming mélypontja. Sajnálatos, hogy ezt át kell élnünk. Egyébként annyira nevetséges az én esetem. Én mindent előre kipróbálok virágbolti verzióban mielőtt megveszem, de tényleg mindent. Sok év után most ezt előre megvettem, aztán ez lett...
Annyira tipikus... csak röhögni tudok magamon! 
Lesz ennek egy jó oldala is srácok, én már előre vizionálok ingyen SeasonPass-t minden vásárlónak! Ezek után a minimum lenne kárpótlásul.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Epic Games
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de talán az adta vissza leginkább a "szuperhősös" feelinget.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)