Új hozzászólás Aktív témák
-
zkoos7
csendes tag
Köszönöm válaszod!
Akkor nekem más verzió lehet, mert ha társítom, akkor megnyitja az iso tartalmát, de nem jelenik meg meghajtóként, csak a poweriso-n belül tudok böngészni a lemezkép fájlban.
Én pedig azt szeretném, ha felcsatolná egy meghajtónak, hogy ha valaki olyan ül a géphez, aki kevésbé ért hozzá, akkor is tudjon "lemezt" váltani. Akárcsak a win8-nál.
Te melyik verziót használod?Köszönettel:
Zoli -
zkoos7
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni! Szeretnék csinálni egy batch file-t, amiben meghívnám a poweriso-t, és így ha ehhez a *.bat-fájlhoz társítanám az iso-kat, akkor felcsatolná automatikusan. a baj csak ott van, hogy nem tudom miképpen lehetne az iso adatait kiszedni mikor meghívja a poweriso-t.
Ha tudom az útvonalat, akkor nem nagy dolog, de szeretném, ha minden iso mehetne vele.
piso.exe mount "ezt a változót keresem" e:Ha esetleg nem voltam világos elnézést, a batch programozás nem a világom..
Köszönettel:
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest