- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
latyika1994
tag
válasz
latyika1994
üzenetére
Egy kicsit módosítanék az előzőekben leírtakról, mivel infót kaptam róla hogy ez így lehetetlen
.Mozilla Firefoxxal nyitom meg ezt például:
E:\Program Files\ és ehhez az útvonalhoz csináltam egy parancsikont aminek a neve proba.htmnah megnyitom a batch fájllal a proba.htm-et ( Ez ügye egy firefox böngésző program ami külön process a feladatkezelőben is). És akkor hogy lehetne azt hogyha bezárom a firefoxot (firefox.exe) akkor a .bat fájl megnyitja ezt :
cd /d d:
start probamegnyitja a proba mappát miután bezártam kézzel a firefoxot.
Ezt egy bat fájlba szeretném megvalósítani ha lehetséges.
Előre is köszönöm a segítségedet.
-
latyika1994
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Megpróbálok nekifutni még egyszer. Az előző kódból kifelejtettem valamit szóval kezdem előröl.
Van ez a .bat fájl tartalma:
@echo off
cd /d d:
start probaVagyis megnyitja a proba mappát a D meghajtón.
Arra lenne szükségem hogy a .bat fájl várjon addig amíg én ezt a proba mappát/ablakot/ windows intézőt vagy mit be nem zárom és akkor ha ez a bezárás megtörtént akkor például jön egy új parancs a .bat fájlban például hogy nyissa meg a zene mappát a D meghajtón.cd /d d:
start zene.Vagyis a(z)
@echo off
cd /d d:
start probacd /d d:
start zeneközötti részbe kellene nekem olyan hogy várjon a program amíg a proba mappa be nem záródik aztán megnyitja a zene mappát. Már ha lehetséges-e ilyen.
Köszi a segítséget.
-
latyika1994
tag
Sziasztok. Eléggé kezdő vagyok a témában és kellene nekem egy kis segítség.
Valaki tudna olyanban segíteni hogy .bat fájlal megnyitok egy mappát így :@echo off
cd /d d:megnyités ebben elkezdek almappákban szaladgálni.
Be lehet-e olyat állítani a .bat fájlban hogyha bezárom az ablakot amit megnyitottam ( vagyis a megnyit mappát ). Akkor lefuttatja ezt a parancsot például:
@echo off
cd /d e:program filesvagyis miután bezártam a megnyit mappát akkor behozza nekem az e meghajtón lévő program files mappát.
Előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest