Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
latyika1994
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Megpróbálok nekifutni még egyszer. Az előző kódból kifelejtettem valamit szóval kezdem előröl.
Van ez a .bat fájl tartalma:
@echo off
cd /d d:
start probaVagyis megnyitja a proba mappát a D meghajtón.
Arra lenne szükségem hogy a .bat fájl várjon addig amíg én ezt a proba mappát/ablakot/ windows intézőt vagy mit be nem zárom és akkor ha ez a bezárás megtörtént akkor például jön egy új parancs a .bat fájlban például hogy nyissa meg a zene mappát a D meghajtón.cd /d d:
start zene.Vagyis a(z)
@echo off
cd /d d:
start probacd /d d:
start zeneközötti részbe kellene nekem olyan hogy várjon a program amíg a proba mappa be nem záródik aztán megnyitja a zene mappát. Már ha lehetséges-e ilyen.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Eladó gyönyörű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Eladó több darab Skhynix 16GB 2666Mhz laptop ram
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest