- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
ravenwood #428 üzenetére
Én ha már lusta vagyok felkelni filmnézés után kikapcsolni a gépemet egyszerűen a házi mozin is van egy timer ami után kikapcsol + elindítom a CMD-t még programot sem írok rá és egyszerűen kiszámolom hogy hány másodperces a film... x) aztán shutdown -s -t 3600 ha 1 órás a film... de kicsit kevesebbet szoktam beírni mert a betűknek is le kell menniük
-
Csontikka
aktív tag
válasz
ravenwood #429 üzenetére
értelek. Megoldás: felejtsd el a batch filet, nem az kell ide
Az asztali géped elérésére használj Teamviewer-t (nem felügyelt hozzáférés beállítással), vagy valamilyen VNC-t. pl RealVNC, UltraVNC, stb.Ezekkel a programokkal ha mindkét oldalon be van állítva hozzá tudsz csatlakozni a másik géphez, de nem zárolja le azt. Csak mondjuk úgy "kapsz egy másolatot a képből, a bill. meg az egér vezérlőből".
-
Csontikka
aktív tag
válasz
ravenwood #425 üzenetére
Szia,
mivel a batch file user alatt fut, így miután kijelentkezel megáll az is, visszajelentkezni kicsit nehézkes lesz...
miért kell kijelentkezni?, más user nevében való parancsfuttatásra utt a runas parancs.
runas /?
(kijelentkezés pedig: shutdown /l)Szerintem kicsit pontosabban írd le mit szeretnél, mert nem biztos hogy jó irányból közelíted meg a problémát, vagy ha mégis, akkor más is megértse h mit is szeretnél valójában....
Azt sem írtad le milyen op rendszer alatt szeretnéd megvalósítani.
Üdv,
Csontikka
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Acer notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Linux kezdőknek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged