- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Aktív témák
-
XeeN
senior tag
A fent emlitett proci stabilan fut 2200Mhz-en 1.65 VCore mellett. Feljebb nem probalta a srac. :)
-
zsoltee10
addikt
Na, nem vett valaki egy ilyet ma?
-
McCoy
tag
Nem akarok okoskodni, de a magas vcore mind intel, mind amd prociknak árt, mivel az alacson csíkszélesség miatt az elektronok ''szeretnek'' átugrálni 1-ik ''vezetékről'' a másikra, ami miatt beég a proci, tehát ez akár lehetne HIPER-BLASTER cpu is, akkor is szarráégne :))
-
Peat;)
veterán
Hívd fel őket és próbálj meg egyet félre rakatni.Egyébként az ár csak ezen a héten akciós.Lehet hogy vacak az idő,de ha nem laksz messze irány a bolt!(aztán remélem Te is ilyen steppingűt kapsz,nekem szószerint azt mondták hogy most jött a szállítmány mind ugyanaz,de a boltban kérdezz rá hogy válogathatsz,vagy kérhetsz-e ilyet)Egyébként 16-ig vannak nyitva.
-
Peat;)
veterán
Igen tényleg olyan a színe.Én még csak 2ghz-en járattam(a ti4200-őm miatt fölös a tuning) de ott is csak 1-2 fokot melegedett,jó szériának tűnik.Szerintem ezt a steppingű procit is már az új gyártástechnológiával készíti az amd,azzal amit a 2600+-osnál használnak,talán ez megyarázza a színét.Egyébként GT2510pro hűtő mellett jelenleg 41 fok a proci,játék után 43 tuningolva 44-45,tehát erősen ajánlom ezt a hűtőt,5200huf áfával,a 2510 meg 4300 asszem.Egy coolink poti meg 600-700 forint a venti sebességét állítani.Nálam max.-on megy mert a vga-n a thermaltake *urva hangos.Egyébként a házamon mindkét oldal fenn van és két házhűtő van benne,tényleg jól hűt ez a gt :)
-
XeeN
senior tag
Tegnap en is lattam AQZEA steppinges procit. Nem zold, hanem (fos) barna. Szal nem a szokvanyos barna, hanem annal sokkal vilagosabb. Tuninngolni meg nem volt alkalmunk. Ha sikerul a mutatvany, jelentkezem. :)
-
Peat;)
veterán
Én tegnap a kékhalban vettem egy 2500+ -os procit,23000 bruttóért! és amikor válogatni akartam azt mondták mindegyik egyforma,kaptam egy aqzea steppingeset!Aki ilyet akar venni még ma vegye meg,a terézkörúti üzletükben,a Nyugati pályaudvartól 5 perc gyalog
-
snowfox
tag
Mit jelent az ''AQZEA''? Nem azt hogy a stepping id-je 0 (standard, extended)?
Mert ha igen akkor a raminál ilyenek vannak!
:C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C: -
aVik
csendes tag
Hali!
Én ma vettem egy AQZEA steppinges 2500+ barton-t. A proci vége nálam kb. 2360 körül van vízhűtéssel, itt már instabil volt a rendszer. Egyébként 223*10,5-ön atomstabil 3-3-2-2 időzítéssel.
Üdv! -
Szalma
őstag
Látni, az asztalomon láttam őket, amíg nem raktam be a gépekbe, amiket kedvenc barátomnak raktam össze. Fogalmam sincs melyik nagykerből szerezték őket, de szerintem olyan lehetett, ami nem hatalmas raktárral dolgozik (ha ilyen hamar ideért egy ilyen szállítmány. Ramiris, Juve, CHS, stb. kilőve. Esetleg PC-parts, HB...?), nincs túl sok, szerintem telefonálj körbe.
Ki hozta? Egy másik kedvenc barátom.
Szeretettel:
Szalma -
Cane
őstag
2V-on nem nagy kaland egy procit péppé hajtani.
-
Szalma
őstag
Ma láttam 2 ilyen sorozatú Barton XP-t: AQZEA 0332XPMW. Magyarországon. Bp.-ről hozták.
Szeretettel:
Szalma -
tr00p3r
addikt
én nem akartam az AMD vs Intel háborút újra indítani. nem ezért született a topic. inkább azért, hogy azok akik most vásárolnak (és AMD-t akarnak) azok gondolják meg és keressenek egy ilyen steppinges procit. mint ahogy én is ezt fogom tenni.
szerintem ennek semmi köze az állandó AMD vs. Intel harcnak.
mindenki azt vesz amire pénze van. és ami pillanatnyilag (és örök) az AMD erőssége az Intelel szemben, hogy az egész rendszer töredékébe kerül. ha lenne pénzem én is 3 GHz P4-est vennék (ha van ilyen), de mivel nincs maradok a 2500+ Bartonnál ami ''csak'' 18+ ÁFA! -
hobizoli
nagyúr
Jaaaa...hat igen...de hat az ''csak'' egy Intel:DD dehat mint azt ma amr tudjuk a nemeteknek is visszautott az a fene nagy minoseg a ruszikiknal
En nem tolok neki ennyit (ezzel az 1.5GHz-re meretezett nem rezmagos hutovel), de ''Templomegere'' ennel nagyobbal is megkinalt mar K7-t huzamosabb ideig is, igaz vizzel hutve (mert neki ''csak'' az van/volt otthon) meg az ev elejen, es az ''csak'' 27xxMHz-n ment...
Egyebkent a deszkam tudna 2.3V-t is...
hobizoli -
beeboy
addikt
előbb-utóbb lesz
egyre jobbak a bartonok?
mire abbahaggyák a gyártást már +6000 lesz a Prating :D -
tr00p3r
addikt
sztok,
a téma adott. aki németül tud az elolvashatja az egész tesztet itt:
WCPUID:
[L]http://213.221.104.186/pcmax/forum/portal.php?web=articles&id=12546&page=3[/L]
[L]http://213.221.104.186/pcmax/forum/portal.php?web=articles&id=12546&page=0[/L]
tud valaki ilyen ''AQZEA'' stepping-es prociról itthon?
Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest