- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
-
anadroid
senior tag
A postánál 3. Egy vámhatározat, egy bevételi bizonylat a vám részéről és egy számla a postai díjról.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Topikgazda
válasz anadroid #6252 üzenetére
A pénzes igazolásról volt szó. Külön kell fizetni a bevételi bizonylat a vám részéről lévő összeget és külön a a posta eljárási díját? Elsőként odaadsz mondjuk 6500 Ft-ot és azután a 3000 Ft-ot? Mivel igazolja a postás hogy átvett tőled X mennyiségű pénzt? Bemondásra nem szokott menni a dolog. Én egy darab nyugtáról tudok, amin rajta van minden.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Vissza tértem.
Megjött a válasz-
Én tudni gugli Angol. Nagyjából értem amit írtak.
Címem több éve azonos, ma is kaptam csomagot.If the address is correct, we suggest you contact your local post office to request more updates with your full name. Parcels are sometimes held by them by mistake,
If you still have not received your parcel, would you mind us arranging a refund for you? You will receive the refund in the same payment method you used to place this order.
Besides, in case you receive the original parcel after accepting the refund, could you please contact us to pay for it?
We look forward to receiving your reply.
Best regards,.......
Most akkor hova és hol és kinek válaszoljak? Na és mit? Eleve megírtam, hogy voltam a postán, a szomszédban és a családomnál is.
Igaz én újra küldést kértem, de ők amint olvastatom pénzt akarnak vissza küldeni.
Köszi előre is további segítséget.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
anadroid
senior tag
Leírtam. 1 bevételi bizonylat (fekvő formátumú, kézzel írt pénztári bevételi bizonylat) a vám részéről. Ha odaadja, akkor el kell számolnia a pénzzel. 1 kézzel írt számla, a postai költségről. Egy bizonylattal hogy számolna el kétfelé? Én már fizettem néhányszor ÁFA-t postásnak, mindig ez volt.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Beni2360
félisten
válasz anadroid #6255 üzenetére
Nálam jött az SMS, hogy vámolás lesz-adatok beküldve, majd jött e-mail, hogy x összeg lesz az egész eljárás és majd a postásnak kell kifizetni.
Na és egyszer csak csengettek és jött a csomagos postás, mondta hozta a cuccot és x összeg kell fizetnem és mutatott egy csekket a nevemre kiállítva.
Most jött a Svéd csavar- kérte a pénzt és mondta, hogy majd amikor vissza ér befizeti és másnap a leveles hozza ki az igazoló részit. és másnap a ládában volt a csekk maradék lepecsételve. 25 ezres városban lakok.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
anadroid
senior tag
válasz Beni2360 #6257 üzenetére
Hát ez eléggé kurtizán-partizán megoldás. Abszolút szabálytalan. A postás nem vehette volna át a pénzt tőled bizonylat nélkül.
-
jeni
félisten
A nyomkövetés alapján ezt láttam:
Belföldi feldolgozásra továbbítva / Forwarded for domestic sorting
2018.03.12. | 12:56
Letétbe helyezve / Deposited
2018.03.13. | 17:54
Budapest 72 postaA letétbe helyezve nálam miben nyilvánul meg? Gondolom vámmentesként kezelték.A postaládába nem volt bedobva értesítő.
Ha nem nézem a nyomkövetését a cuccomnak,akkor ezek a postás hulladék kétlábúak nem is közlik velem,hogy jött csomagom és képesek visszaküldeni Kínába. Ezt már megették velem, és még időben a Ferihegyi csomagraktárból vissza kértem,és még kiakarták ennek a plusz költségét fizettetni velem lévén nem vette át a címzett-re hivatkozva. Természetesen panasz tettem náluk és végül elengedték a 2500Ft portói díjat.[ Szerkesztve ]
-
Breaker
tag
Újabban elkezdett sunyiskodni a Banggood.
Rendeltem egy ilyet
Amikor kiprobáltam, kiderült hogy egyáltalán sehogy sem támogat 4K felbontást, és ezért írtam egy rossz reviewt hogy ne árulják 4K képesnek, mert nem az. Erre videot kértek bizonyítékul, amit fel is raktam youtube-ra. Azóta semmi, de még mindig ugy árulják hogy Macbookhoz 4K képes.
MSI MPG B550 GAMING PLUS | AMD Ryzen 5800X3D | 32GB Trident RGB G.Skill 3200Mhz | GIGABYTE 4070 SUPER 12GB
-
vandor01
őstag
válasz vandor01 #6215 üzenetére
megjött a válasz... eszem megáll ezeken...
direkt fizetős TN kertem ne legyen gebasz de mégis vanDear Norbert Vamos,
Thank you for placing an order.
Your order 42233340 , could you please offer the document from post office that you didn\'t receive it?
Best regards,
Annadear Anna!
This tracker number:
RG726008592CN
Is NOT exist on the world!
Not possible to find it in China or in Belgium!
Bpost gave me nothing about nothing not exist tracker number!
so... It is a FAKE TN number had been created by Banggood or your partner but item never left China!
please re-send this order with NOT fake TN number please!
thnx
NorbertCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
jeni
félisten
megyek vissza a postára,este10-ig vannak még ma.
magyarán a motoros kézbesítő kijött de nem jött fel a csomaggal hanem csak bedobta az értesítőt a postaládába.
az értesítőn 12.30 szerepel mint időpont de a posta ládából 12.22-kor vettem ki
ez azt jelenti,hogy előre megírják az értesítőt és csak bedobják! -
vandor01
őstag
válasz powerwade #6266 üzenetére
nem udvariaskodunk!
kuldjed ujra b+ szonélkül... ha már az elsőnél hazudtalCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
jeni
félisten
Átvettem és meg van a csalódásom is egyben a termékkel szemben.
FULL HD kaptam és Nem 4K-s verziót
Most vissza küldve is többe kerülne nekem feltehetőleg.
Amennyit kifizettem érte annyiért itthon 2 napon belül ugyan olyant vehetek bármely PC boltban.
Külsőre ugyanaz,de a feliratozás nálam FULL HD van megadva.
Az angol kézikönyvében is FULL HD szerepel. -
jeni
félisten
A képen a rendlehető oldalon 4K szerepel több helyen és a leírásban is.
Support HD 1.4 3D 4K X 2K(standard HD HIGH SPEED with enthernet 28AWG cable)
A dobozán alul több helyen szerepel a 4Kx2K
Itthon 15000Ft-tól vannak 4K Switcherek.
Jelenleg a monitorom FULL HD. De akarok venni 4k TV-t és a Sony PS4 az meg a Pro változat és van mellette egy Samsung M8500 UHD lejátszóm is.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
inkább vettem volna meg ezt az Iponban 11000Ft áron
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
BG-nél a priority direct mail a tréfamentes?
-
Topikgazda
válasz PainKiller13 #6274 üzenetére
Lassan már városi legenda felé közelít a dolog, sokan kérdezték az elmúlt időszakban, de azok közül aki ezzel rendelte és a vételár meghaladta a 45 $-t senki nem jelzett vissza hogy igaz lenne.
Elsőbbségi levél, amit a posta hoz.
Azt hogy Áfamentes lenne a nagy értékű dolog ezzel a szállítással, azt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom.
Főleg, hogy adott szituációban azok sem kerülnek vámeljárás alá amelyek odatartoznak. Szállítási módtól függetlenül.[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
ures;;;;
[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
válasz vandor01 #6268 üzenetére
na.... kellett egy het vagy meg tobb is mire leesett nekik hogy az a TN szam amiert fizettem es kaptam az valamilyen indokbol kifolyolag nem akar mukodni.... a rendelt cuccot mar 70 napja nem kaptam meg a posta nem tud nyilatkozni a nem letezo TN szamrol.... szoval vagy ujra kene kuldeni vagy zseton vissza... de mivel a cucc kene!? ezert kertem ujrakuldest.... mostmar remelem 1-3 nap es elindul ujra a termek...
megjegyeznem ha BG-nel 1 het utan nem indul meg a TN! akkor az mar nem is fog! ezert meg gyorsan melegeben ujra rendeltem ami mar hasznalatban van.... de mivel 2-ot akartam ezert johet az ujrakuldes!
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Beni2360
félisten
Erre valaki választa?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
kirkri
addikt
válasz PainKiller13 #6274 üzenetére
Nekem ezt írta vissza a Customer Service:
"We are sure it is free of Customs fees to be shipped with Priority Direct Mail to country Hungary."
Egyelőre még nem rendeltem meg a terméket, így személyes tapasztalatom nincs.
21 éve a Prohardveren! ™
-
sysrq
őstag
A FB megosztás pontokért miként működik? Ott a share gomb de inaktív, legalábbis nem történik semmi ha rákattintok, hogy kell hozzárendelnem az FB fiókot a regemhez?
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
Beni2360
félisten
Ha a terméknél lejjebb görgetsz akkor ott egy kék face ikon ott klikk-megosztás és kapod a 20 pontot. persze droidon.
[ Szerkesztve ]
-
-
anonymus89
addikt
Srácok most akkor, hogy is van ez a 15% extra kedvezmény a kuponkóddal?
Miért nem engedi a C8-ra?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #6286 üzenetére
Mert 33% off-ja van
-
anonymus89
addikt
Szerintem erre érdemes lecsapni:
még 2:27h[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #6288 üzenetére
Elég nagy betűvel benne a kupon szabályzatban , elérése Összefoglaló, 2. Kupon és pontok felhasználási szabályainak leírása
-
anonymus89
addikt
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #6291 üzenetére
Nem, ezek a kuponok nem vonhatóak össze más kedvezménnyel. Nem snap-up-os nál is belefutottam már én is ebbe a hibába régebben.
Akkor képekben és szövegben: However, they can not be used on products with a "promo" tag, like the ones listed here below:
- Flash deals products;
- Products which are part of a special promotional campaign;
- Special drop-ship products;
- Products with a discount only for a limited period of time;
- Pre-order products;
- Products with a "VIP" or "CUT" tag;Itt írja, promo:
Itt használható a kód:
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Látom módosítottad hsz-t.
Most lehet félre értettük egymást, az utolsó hsz-mben a snap up termékre akartam lecsapni de sajnos nem jött össze.
Semmiféle kuponra nem gondoltam ezért is furcsálltam a választ.
Nekem nem jelent meg a "Rush and buy" gomb.....Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #6293 üzenetére
Én végig erre írtam: Srácok most akkor, hogy is van ez a 15% extra kedvezmény a kuponkóddal?
Miért nem engedi a C8-ra?Bocsi
A Snap Up-ra akkor nem reagáltam. De abból a kábelből 3 db volt, lehet hogy az első mp-ben elfogyott. A drón most is megvehető. A 15-ből 2-t adtak el.
[ Szerkesztve ]
-
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #6295 üzenetére
Az Adblock-al más is járt úgy, hogy bekavart, azt ilyenkor érdemes kikapcsolni, mert nem lehet tudni hogy épp dolgozni akar abban a pillanatban is.
-
addikt
Sziasztok!
Most olvastam a hírt a 10/5 kupon megszűnésével kapcsolatban.
Van jelenleg 5500 pontom.
Nem rendelgetek innen sűrűn, legutóbbi rendelésem fél éve történt, tavaly összesen 4 rendelésem volt, mind áfa alatti érték. Tehát nincsen végülis nagy forgalmam az oldalt illetően, a korábbi rendeléseket is igyekeztem beváltott kuponokkal intézni.A fentieket tekintve ti gyűjtenétek a helyemben itt a továbbiakban is pontokat?
Úgy érzem feleslegesen sok már az 5500 úgy, hogy nem tudok már 10/5-ös kuponokat kiváltani belőlük.Mondjuk már GearBest-en is kevésbé éri meg a pontokat gyűjteni, AliExpress még úgy-ahogy oké nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest