- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Valami fekete lyuk volt májusban Kína és Magyarország között.
Három rendelésem volt május eleje óta, egy május 8-án, egy május 18-án, egy június 10-én. Az utolsó pénteken megjött, a többi valahol eltűnt. -
anonymus89
addikt
Srácok most preorderben van ez a Doogee S55 mobil van esetleg valami konklúzió részetekről?
Sajnos nincs European Direct Mail szállítás így érdemes bekockáztatni?
Vagy van arra lehetőség, hogy tegyenek be ilyen szállítási opciót? (kérni esetleg)Asztalosnak venném mert most jelenleg nyomgombos van és a kamerája elég gagyi. Csábít a nagy akku, gyors hardver, ram, belső tárhely stb...
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
vegyszer
addikt
válasz anonymus89 #6852 üzenetére
Jó a Röntgent készülék a határon. Szerintem nem nagy az esély, hogy okos posta nélkül átjöjjön...
Ha +27% +3000ft mellett is jó vétel, akkor érdemes így venni. Vagy akkor, ha vissza jön a jó posta itt, esetleg máshonnan, ahol még van..."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
-szabi-
őstag
Hi
Ti hol tudjátok követni a European Direct Mail tracking számot?
Mert BG nem írja merre van és nem találok használható követő oldalt.üdv
-
Topikgazda
válasz -szabi- #6855 üzenetére
Próbáld meg ezeken az oldalakon, ha ezek sem mutatják akkor nem követhető.
Ha valahol látsz GLS-re utalást akkor pedig itt is követhető.
[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
őstag
Többi nem segített volt amit próbáltam, de GLS ennyit mondott róla:
A csomag státusza: Csomagadatok megérkeztek a GLS rendszerbe. A csomagot a GLS még nem kezelte. GLS depó: Belgium Puurs
Szóval legyek türelemmel, még valahol az óceánon hajókázik Kína-Belgium között.
Köszi.üdv
-
Exelsior24
aktív tag
válasz -szabi- #6857 üzenetére
Sokan vagyunk így a EDM-es csomagokkal, én is jóideje várom már, szerintem várj te is türelemmel, vagy nagyon feltorlódtak valahol a csomagok a nyári szabadságolások miatt, vagy pedig valami gond adódott valahol és most valamerre állnak a csomagok és kitudja mikor indulnak tovább.
De valaki írta is a múltkor, hogy a termékeknél el is tűnt ez a szállítási opció, szóval le is vették már az oldalról ideiglenesen, és emlékszem rá tavaly nyáron is ugyan ez volt kábé, akkor is hatalmas torlódások és több hetes hónapos csúszások.
[ Szerkesztve ]
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Topikgazda
Ha figyelmesek vagyunk akkor kiderül, hogy miért is lassú néhány szállítás.
Ezt látom egy terméknél szállítási opcióként:
European Railway Direct Mail Free shipping 45-55 business days.
Expedited Shipping Service US$3.07 5-8 business days
Air Parcel Register US$4.79 7-35 business days
EMS Express Mail Service US$37.50 7-15 business daysEU-s vasúti szállításos ingyenes posta. eddig lehet, hogy ez volt a neve: European Direct Mail
MÁV és a Posta kombinációja. Erősebb a ciánnál.[ Szerkesztve ]
-
Exelsior24
aktív tag
Hát lehet hogy az ugyanaz mint az EDM, de hogy baromira nem volt ingyenes az is biztos, nálam speciel az volt a legdrágább opció.
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
zeon.hu
nagyúr
Drón,
$9.99 akcióban.
(Alkalmazásból nem ment, mobil böngészőből asztali nézetben volt ennyi az ára.)#?*@&!
-
Andralin
aktív tag
válasz Exelsior24 #6846 üzenetére
Én is ugyanezzel szívok!
Június 2-án EDM-el feladott tréfahatár alatti csomagomról még mindig semmi hír.
És balga módon én is csak a feltüntetett gyorsabb szállítás reményében fizettem ki a plusz pénzt az EDM-re, szóval szintén átverve érzem magam.
Még van 10 nap és letelik a 60 napos határidő, remélem visszafizetik a teljes összeget ilyenkor és utána rendelhetem meg ugyanazt sima postával.Nekem most egy július 9-én Air Parcel Registerrel Kínából feladott csomagomat 20-án már hozta a postás és a kezemben volt! 11 nap alatt! Az EDM-es extrapénzért meg lassan két hónapja semmi.
-
cd334
tag
Most jött két EDM szállításhoz levél a banggoodtól, hogy vámolási problémák miatt 7 business dayt késnek a csomagok és sajnálják stb... Mondjuk már kicsúsztak nálam is az eredetileg ígértből, majd meglátjuk, mi lesz ebből. A fontosabb csomagot újrarendeltem PDM-mel, ami ahogy elnézem jövő hétfőn nálam lesz.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Üdv!
No lehet még is csak megrendelem ez a Doogee S55 mobilt. Mivel nincs European Direct Mail szállítási mód így meg szeretném kérdezni kérjek-e hozzá Tariff insurance-t?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
-
Tékozló
tag
Megkaptam én is két csomagra: "vámolási problémák miatt 7 business dayt késnek a csomagok és sajnálják stb."
Ráadásul a kapott emailre nem is lehet válaszolni, csak ha külön nyittatunk a service@banggood.com-ra bejelentést.
" A cím nem található
Üzenetét nem sikerült kézbesíteni, mert a(z) Noreply@deals.banggood.com cím nem található, vagy nem tud leveleket fogadni. "[ Szerkesztve ]
-
Tékozló
tag
-
Topikgazda
-
zsolti72837
addikt
Erről valakinek van tapasztalata?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Topikgazda
válasz zsolti72837 #6879 üzenetére
Konkrétan erről nincs, de a Loskii jó minőségű termékeket gyárt.
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #6868 üzenetére
Üdv, mi a véleményetek kerjek hozza biztositqst?
-
Bec
tag
válasz anonymus89 #6881 üzenetére
Én 50$ felett mindig kérek..(szerencsére eddig nem volt semmi gondom ami miatt érvényesíteni kellett volna). Használja valaki a BG partner programot? Az ott gyűjtött pontok idővel törlődnek?
-
Tékozló
tag
Valakinek érkezett már meg csomagja a napokban, ami European Direct Mail-os rendelés volt és 7 napos türelmet kért a Banggood vámolás miatt? Kellett pluszba fizetnie érte?
-
Topikgazda
válasz Tékozló #6884 üzenetére
A vámolási probléma még az eredeti indulási országban is történhetett.
Amit EU-n belül adnak fel ott nincs vámolási probléma. Eddig az European Direct Mail mindig EZU-ban mozgott.Ez a elnézést kérés nem írja ezt felül.
Főleg úgy, hogy ha nekik van vámolási gondjuk, akkor már neked nem lehet. Ha mégis, akkor azért nem fognak előre elnézést kérni.
Általánosságban, ha Kínából (vagy nem EU-s ország) jön valami, akkor ott kifelé az export is a vámosokon keresztül történik, nálunk befelé az import is a vámosokon keresztül történik. Így két heylen is lehet fennakadás.[ Szerkesztve ]
-
Tékozló
tag
Elvileg Belgiumból kéne jönnie, de a nyomkövetés 3-4 hete stagnál: "Puurs, The parcel data was entered into the GLS system; the parcel was not yet handed over to GLS."
Trükköznek, az a kérdés, hogy ráterhelhetik-e a vásárlóra a plusz költségeket az alábbi rendelésnél. Mindig csak további türelmet kérnek már 2. hete, mióta lejárt a 15 nap szállítási határidő.
Shipping Method: European Direct Mail
Ship From: CN
Order Placed Date: 2018-06-26 11:55:52
Shipped Date: 2018-06-28 16:48:59 -
haxy27
aktív tag
A postán is lassan menek a csomagok manapság. Már egy hete azt irja a csomagomra hogy feldolgozva, ilyenkor mindig megkapom legkésöbb két nap mulva. Emailen nem lehet reklamálni mert televan a postaládájuk. Vajon miért. A többit fel sem dolgozták. Pefig tuti itt van a többi is.
A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
Janos250
őstag
Friss szállítási idő tapasztalatok.
Ma megjött: (VÁM határ alatt)
Shipping Method: Air Parcel Register
Order Placed Date: 2018-07-16 05:04:54
Shipped Date: 2018-07-18 02:12:56
Expected delivery date: 2018-09-07 02:12:56Ez is:
Shipping Method: Priority Air Mail
Order Placed Date: 2018-07-14 07:49:47
Shipped Date: 2018-07-15 07:35:22
Expected delivery date: 2018-08-04 07:35:2207/12-én feladott rendelésre az EDM-re 0.40 $-t számolt:
Sub-Total: US$42.13
European Direct Mail: US$0.40
insurance: US$0.84
Total: US$43.37
Fene tudja mikor jön meg, mert a jóval korábban rendeltek sem érkeztek még meg.Amiket még ugyanakkor a kosárba raktam, azokra meg 0 (nulla!!!) $ szállítási díjat írt EDM-re.
Másnap, mikor meg akartam rendelni, már nem volt EDM.Ma feladott rendelésre ezt írja:
Shipping Method: Expedited Shipping Service
Order Placed Date: 2018-07-27 04:04:26
Expected Shipping Date: 2018-07-30 04:04:26 Na, ezt nem hiszem!Én ebből azt szűrtem le, hogy ha gyorsan akarjuk megkapni, akkor nem EDM, hanem valami más.
Air Parcel Register: megjött 11 nap alatt
Priority Air Mail: megjött 13 nap alatt
Expedited Shipping Service: 3 napot ír rá, de ez biztosan nem igaz, majd kiderül ténylegesen mennyi lesz.Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy akinek mostanában jött meg, azoknak mikori EDM pakkok jöttek meg utoljára?
Az enyém 3 hét alatt meg se mozdult. De még bírom. Bár jó lett volna, ha jövő héten pénteken legkésőbb meglenne, de elengedtem.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz Janos250 #6896 üzenetére
Köszönöm!
Én a BG topikot követtem, és ott 11.11 után karácsonyig számos motyó akadt el a vám mentes postán, azt tudom, de az EDM-et nem követtem itt, hogy olykor ez is besül...
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Exelsior24
aktív tag
válasz vegyszer #6898 üzenetére
Nekem nagyon régi EDM-es rendelésem nincs még mindig sehol, Június 3-án rendeltem , és június 4-én adták fel, hamarosan lejár a 60 nap és valószínűleg fogok tolni rá egy refundot, mert rohadtul nincs már kedvem várogatni rá hónapokat. Soha többé EDM szállítási mód. Korábbi sima Regisztrált TN-es rendeléseim 2-3 hát alatt már nálam is voltak.
-
vegyszer
addikt
válasz Exelsior24 #6899 üzenetére
Nem nem a gyorsaság volt most a szempont, hanem a vélt költségmentesség. Ha megjön így, nekem jó lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest