- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
Ilyenkor mindig felmerül bennem, miért zárja ki valaki egy ingyenes vásárlói védelem lehetőségét.
Másik dolog, ha az eredeti küldemény nem érkezett meg, akkor továbbra is fennáll az 50% esély arra, hogy amit újból elküldtek az sem. Véleményem szerint nincs 2. újraküldés.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Nálunk valószínű közre játszik, hogy nyugdíjasok vagyunk és állandóan itthon vagyunk és egyikük nyugdíja Kp na és ott van + pénz. Emlékszem tavaly dec.14.-én még este 18.30h-kor is jöttek csomaggal a zöld furgonnal, Amazoni.de rendelés volt.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
BB9000
senior tag
Az újraküldést tracking numberrel kértem. Az talán nagyobb eséllyel megérkezik. Az összefoglalóban is olvastam, hogy TR-rel szokták újraküldeni.
A postáról jó tapasztalatom is van. Nemrég felhívott egy másik -szintén kínából rendelt- csomag miatt a postás kisasszony, hogy aznap még érte mehetek, mielőtt visszaküldenék. A csomagon ugyanis rajta volt a mobil számom is. Kiderült, hogy a kézbesítő kolléga "elfelejtett" értesítőt bedobni, ezért nem is tudtam arról, hogy csomagom érkezett. Ebben nem az a jó, hogy trehány volt a kézbesítő, hanem hogy az ő hibáját a kolléganője kijavította.
Másféle tapasztalatom is van. Bementem egy másik csomagért a postára, értesítővel együtt. Kikeresték, de aláírni nem kellett. Gyanús volt, hogy túl nagy a kezembe nyomott csomag. Kisebb cuccot vártam épp akkor. De felbontottam. Tök más volt benne, aztán néztem meg a címzést. ÚÚÚÚ ez nem is az én nevemre jött! Természetesen visszaadtam és kértem az enyémet. Az is meglett pár perc múlva. Ez egy egyszerű tévesztés, de emiatt a másik csomag gazdája már bontottan kapta a csomagját.
-
Topikgazda
Az elvesztést nem akadályozza meg a nyomkövetési szám. De akkor biztos lesz még egy újraküldés, mert lesz bizonyíték, de akkor már az időtényező miatt lesz gond, nagyon sokára kapnád meg.
Itt nekem Magyarországon belüli ajánlott küldemény tűnt el, a felvevő postáról elvitték, de a cél helyre nem érkezett meg.
Hosszú az út Mo-ig. -
-
cbrfireblade
aktív tag
válasz cbrfireblade #5121 üzenetére
Ma minden kóborló csomagom megérkezett... úgyhogy "érdemes" várni ésszerű keretek között.
Magát a terméket nem volt érdemes várni, silány sz@r cuccok, de legalább tudom, hogy ha máskor kicsit megcsúszik a szállítás, nem kell rögtön írkálni bg-nek.
Ja és nem Bg kamuzott, úgy postára volt adva, ahogy írta.... 100% hogy itt Mo-n kallódott eddig.[ Szerkesztve ]
-
Krogoth
senior tag
Megjött a tablettartós billenytűzet.
3000 forintért (nyomkövetéssel) 18 nap alatt érkezett meg.
Csomagolás a szokásos BW. Sima kartondoboz. User Manual és a kiskártya.
Maga a tartó barna, bőr(hatású). BW felirat belenyomva. Varrás 1-2 helyen nem tökéletes.
Billentyűzet mágneses, így levehető. Laptop szerű gombok.
Tablet tartó részének a magassága állítható. Az állvány 1 állású kb. 45 fokos szögű.
Ennyiért nagyon megérős voltSzerk: csomagként lett feladva, szal ma 2 postás is hozott nekem ajcsit
[ Szerkesztve ]
-
cbrfireblade
aktív tag
Szöveges és fényképes termékértékelésnél hány pont jár most? 20?
-
Topikgazda
válasz cbrfireblade #5164 üzenetére
Product reviews 10 points、Pictures 10 points akkor 20
-
cbrfireblade
aktív tag
Köszi!
Ha egy termék hibás van értelme jelezni? (Anélkül, hogy videót kellene a yutyúkra feltöltenem vagy egyéb módon videózással bajlódnom... )
Rendeltem egy [ilyet] , de a fekete kis rögzítő csavarban szét van a menet, használhatatlan az egész. (de egyébként is sz@rt nem ér) -
Topikgazda
válasz cbrfireblade #5167 üzenetére
Persze érdemes. Összefoglalóban a 2. Kapcsolatfelvétel kérdések és problémák esetén a Contact us menüben. Itt mellékelhetsz csak képeket is
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
válasz Krogoth #5158 üzenetére
Nekem is megjött tegnap, pedig én 9.9-ért rendeltem, nem kértem hozzá feláras postát. Szerintem is megérte ennyiért, jó kis cucc, szerintem minőségi a kivitelezése és a gombok is jók. Már csak valami gomb matricát kéne szerválnom valahol, mert az angol zavaró kicsit. Tudsz esetleg?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Topikgazda
válasz Krogoth #5158 üzenetére
Milyen nyomkövetéi számod volt? Mert nekem ezt adták ugyan erre, ugyan akkori vásárlás és még a kanyarban sincs: RG981636015BE
Tényleg arra lennék kváncsi, hogy ilyen random szállítási módokkal dolgoznak vagy csak nekem nincs szerencsém a BG vásárlásokkal. Semmit nem kaptam meg amit augusztus 11.-e óta megvettem tőlük. A Sanghaiból indulók azok sehol. -
Krogoth
senior tag
Ugyan ilyen TN-m van.
RG981636050BEHonlapon a rendeléseknél a tracing infónál azt írja nincs adat, csak belelépve a rendelésbe látom, hogy van hozzá tn.
Nálam eltelt kb. 2 hét mire elkezdett mutatni valamit. Addig ugyan azt mutatta, mint a tiéd most.
26-án célországba elküldve, 27-én már kézbesítve...[ Szerkesztve ]
-
Krogoth
senior tag
Vicc az egész posta.
Szegeden nem értem, hogy miért kell minden át nem vett/ki nem hozott csomagot a Híd utcai postára zsúfolni.
Múltkor majd fél óra volt, mire megkaptam 11 óra körül.
Előtte be kellett ugranom a Csabai utcaiba is (melóhely miatt). Voltunk 2-3-an és hozzá vagy 6 ügyintéző.
fu#&ink logic -
mikej95
aktív tag
Meg tudom erősíteni amit már többen is állítottak. Szállingóznak az augusztusi csomagok, de valami hatalmas keveredés lehet velük kapcsolatban. Alábbi kettő együtt érkezett az országba.
RS788031260CN
2017-09-29 09:56 Forwarded for domestic sorting
2017-09-29 03:39 Processed in the destination country
2017-08-18 23:30 Item sent abroad
2017-08-16 20:05 Item accepted by postal operatorRS788075858CN
2017-09-13 08:28 Sárvár 1 posta, Delivery registered
2017-09-12 17:20 Forwarded for domestic sorting
2017-09-12 09:05 Processed in the destination country
2017-08-18 23:30 Item sent abroad
2017-08-16 20:05 Item accepted by postal operatorAzt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
mikej95
aktív tag
Konkrétan a tranzit országról és az országba érkezésről nincs bejegyzés, szóval bármi lehet. Persze tényleg valószínűbb, hogy "félúton" vált el az útjuk és a belföldi várakozás hossza az egyiknél jóval rövidebb volt és csak szembetűnőbbé tette ezt.
szerk.:
@V/:És mikor adnak 40 pontot egy értékelésre? Elvileg az is lehetséges. Videót biztos nem csinálnék emiatt, képekkel is néha elhasal a dolog és többször kell próbálkozni.
[ Szerkesztve ]
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
AcCEsS
senior tag
Ha egyébként akciós a Xiaomi Mi Smart Gateway, attól még érdemes további kuponkódokat vadászni rá? Vagy már reménytelen tovább olcsítani?
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
sepsi0
őstag
Ha nem sürgős, akkor várj vele. Szokott lenni kuponnal 22 dolcsi, most egyik sem jó...
Azért is várj, mert most lesz az 1 hetes ünnep és úgy sem adnák fel.
Ha lesz kupon akkor beírom.
Amúgy ez a BG topik és nem a GBHa olasz lennél....
[Probably Italy only!]
Xiaomi Mi Smart Gateway
Price: 15.91 EUR
Coupon: MISMIT29[ Szerkesztve ]
-
AcCEsS
senior tag
Basszus, tényleg topikot tévesztettem, bocsánat! Nagyon szépen köszönöm az infót, akkor inkább várok, és figyelem a kuponokat! Egyébként mi a tapasztalat, jól működik a Smart Home rendszer? Többszintes ház esetén is tudnak kapcsolódni az eszközök a központhoz? Tehát, pl. az alagsorban lévő ajtóra felszerelt jeladó egy szinttel feljebb, a födémen keresztül tud kommunikálni a Gateway-el? Hopp, most látom van erre (is) topik, a kérdést felteszem ott is, de ha valaki itt is tud válasz adni, megköszönném...
-
sepsi0
őstag
Többszintes vasbeton ház, gateway földszinten, tökéletes.
Van kapcsolóm ami csengőként funkcionál, vannak rgb izzóim, smart remote, eddig ennyi.
Xiaomi fan lettem és mindent akarok venni, kamerákat is.
Válasz, nagyon jó és olcsó. Viszont most párszor melléfogtam vásárlásban és megfogadtam csak akkor bővítem az eszközparkot, ha lesz rájuk kupon.
Ha szükséged van rájuk én ajánlom.Amúgy gateway wifihez (router) , eszközök wifihez, így ahol van wifi ott menni fog minden, kivéve a smart swits és nyitásérzékelők, ezek nem wifisek.... Ja és a mozgásérzékelők.
[ Szerkesztve ]
-
AcCEsS
senior tag
Köszönöm az infókat, én csak most kezdek belegajdulni a Smart Home témába, és csak plusz bónusz, hogy a Xiaomiban találtam meg a megoldás kulcsát, ugyanis nekem roppant szimpatikus cég, engem a minőségi cuccaival, és Apple-szerű, letisztult formatervezéssel rögtön meghódított.
[ Szerkesztve ]
-
AcCEsS
senior tag
Akkor ezek szerint egy ideje figyeled az árakat, ezért még annyi kérdésem lenne, hogy a a kiegészítő cuccok árai most mennyire jók? Azoknál is érdemes tovább várni, vagy van olyan, amit nem szabad kihagyni, és most kell megrendelni?
Xiaomi Smart Wireless Switch 7.06$
Xiaomi Smart Door and Windows Sensor 8.78$
Xiaomi Smart Human Body Sensor 10.48$
Xiaomi Mi Smart WiFi Socket 12.99$
Mi Smart Temperature and Humidity Sensor 11.11$[ Szerkesztve ]
-
Flashy
veterán
én nem figyelem olyan nagyon vadul az árakat, csak van Gatewayem és pár dolgot még szeretnék hozzá venni majd, ezért nézegetem. szerintem kb ezek a minimális áraik, pár százalékkal néha van lejjebb, pl a mozgásérzékelő 9.99-ért vagy a switch 6.99-ért, de lényegesen olcsóbban nem szokott lenni. sokat nem biztos hogy érdemes várni ha akarsz venni, mert a normál árak jóval nagyobbak, ha elfogy vagy vége az akciónak van hogy egy ideig csak dupláért adják. aztán persze akcióznak megint, mert az azért túlzás.
van, amiből van két változat (szintén a body sensorból van sima meg az állványos amiben van fényérzékelő is, vagy a hőmérsékletből is van kétféle), nézd meg mielőtt veszed, mert néha az újabb az olcsóbb.[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
Én ezeket az árakat láttam és ennyiért megveszem:
Xiaomi Smart Wireless Switch 7.06$ 4.99$
Xiaomi Smart Door and Windows Sensor 8.78$ 6.99$
Xiaomi Smart Human Body Sensor 10.48$ 6.99$
Xiaomi Mi Smart WiFi Socket 12.99$ 8.99$
Mi Smart Temperature and Humidity Sensor 11.11$ 6.99$Persze ezekre az árakra várni kell, viszont a mozgásérzékelőt remélem ki lehet váltani a kamerákkal.
Az Aliról a gatewayt vettem 23$-ért,de nem olcsóbb, a swits most volt 4.99$.
[ Szerkesztve ]
-
AcCEsS
senior tag
A mindenit! De jó, hogy tegnap este felírtam ezeket az árakat, mert egyik-másik már totál eltér a mai napon. Van ami olcsóbb, de van ami drágább lett. Pl. a Smart Wireless Switch 7.25$ -> 6.49$ a mobil appban, a Body Sensor meg 2$-al drágább. Feltételezem, hogy a termékek árai a kereslet függvényében ingadoznak, de azt nem gondoltam, hogy ilyen rövid időn belül! Viszont az biztos, hogy a smart kiegészítőkben már inkább az Aquara termékvonalat érdemes megvenni, mert azok a ZigBee protokollt is támogatják pluszban, és valamivel olcsóbbak is... Még egyszer köszi az infókat, figyelni fogom az árakat, és apránként összeszedem a rendszert.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz DJ. Ru$y #5156 üzenetére
Srácok!
Aki rendelt WoWSticket neki sem adták még fel? Nem tudom mit művelnek, azt akarják kiprovokálni, hogy visszamondjuk a rendelést?
"Pre-Order Stock due to arrive on October 15 2017"
Először 09.22, utána 09.30, aztán 10.07, majd 10.10, most meg már 15, ez már majdnem 3 hét tologatás... És még mindig nem adták fel, holott még nem is előrendelésben vettem.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
domojko
senior tag
Nem tud véletlen valaki xiaomi mi band 2-höz valamilyen kupont? Lecsúsztam róla mikor 15 dolcsi volt.
-
zeon.hu
nagyúr
-
Topikgazda
Új információ a postásoktól, nem idő garantált kézbesítős sem az elsőbbségi vagy ajánlott, sem az EMS-ként külföldön feladott küldemény, így lényegibe az érkezési sorrendben kézbesítik a helyi postától számolva 3 - 5 napon belül.
Már nem csak a Nemzetközi Kicserélő Központban tornyosulnak a küldemények, a nagyobb városok postáin is tömegesen várakoznak arra, hogy kézbesítőhöz kerüljenek, mert a kiosztóknál is létszámhiány van. A nem könyvelt küldemények értesítőit is ők írják már, egy értesítőt küldenek ki és 10 napig őrzik a küldeményt.
Sajnos számolhatunk a leterheltség miatt ezen a területen is hibákkal.
Még október van, de már gond van, jön az AliExpress 11.11 és a karácsony. Bele sem merek gondolni.
A legrosszabb esetben csak a Magyar Posta fennhatósága alatt akár 10 - 12 nap is lehet, mire az országba érkezéstől számítva a kezünkbe kerül a küldemény és még nem is vámeljárásos a dolog.
Kalkuláljatok ezzel is, ha késik a csomag. -
Topikgazda
válasz laskr99 #5199 üzenetére
Amiről szó van az már itt van, ezért nem késhet. Az amit te írtál az itt nem számít, az más dolog.
Úgy értettem, hogy az ami nem fér be a postaládába -nem könyvelt- arról írnak kézbesítőt azt kiviszik és ha 10 napig nem mész érte, megy vissza. A gond akkor van, ha az értesítőt valamiért nem kapod meg, nem is tudsz róla, hogy van valamid.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest