- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
én fogalmam sincs hogy mire ad, mert van, amikor oldalfrissítésre megadja a pontot azért, amit csináltam, máskor meg otthagyom a fenébe, 1 óra múlva ránézek és ad 4 pontot 4 teljesített feladatra. hogy 100-at hogyan szedtek össze eddig, azt nem tudom, ha negyedikén kezdődött, akkor sehogy sem jön ki. talán van, amiért szerintem random 1 és 3 közöttit adhat, de ha mindenre maximumot kaptak, akkor se...
-
bul07
nagyúr
Biztos van valami bug amit kihasználnak
Lehet van olyan amit külön böngészőből még egyszer megad( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
zeon.hu
nagyúr
Aktuális banggood kupon kódok:
pcgaming
$5 off Computer & Networking ($50 Min Spend) 15/12/2017wowstick25
Xiaomi Wowstick USD $19.99 19/12/2017DJIMAVIC32
DJI Mavic Pro USD $900.67/Fly More USD $1152.27 23/12/20177a332f
Astrolux MH10 XPL LED Flashlight USD $26.50 25/12/2017e58675
20% off Xiaomi Active Noise Canceling Hybrid Driver Earphone 29/12/20173b6938
Zeblaze THOR Smart Watch USD $103.99 29/12/2017Lockpick
15% off Locksmith Training Tool 30/12/2017affiliate6
6% off Site Wide (Full Priced Items) 31/12/2017FBWL3B5
BlitzWolf BW-L3 Foldable Solar Charger USD $46.39 11/01/20183f2c6e
Teclast T8 MT8176 4G/64G Tablet PC $176 01/03/2018#?*@&!
-
Zoty4
őstag
Ios fb megosztassal dec 5ota nem ad pontot. Nektek?
-
zeon.hu
nagyúr
Másik topikban találtam:
Ezekből vásárolva és paypal-al fizetve 15% kedvezmény jár.
(kuponkód a linken)#?*@&!
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
Pedig pont akkor csináltam mielőtt írtam.
Tudom múlt héten amikor át akartam váltani csak én-re kilépett az egészből. Ezért hagyom és a gépen azonnal kitörlöm.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
laskr99
addikt
Na nekem 50 darab jött össze eddig.. Másoknak már 16x darab.
-
vidaila
senior tag
A 110-es zokni nerf lőszert dobott... Azt megelőző két kissebb zokni meg 1-1- használhatatlan kupont.
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
Flashy
veterán
válasz vidaila #5863 üzenetére
nekem az elsőből 90 pont jött (van több mint 3ezer...), a másodikból 11%-os kupon (telefon, okos dolgok, 3d nyomtató kivétel). a 110-es még meglesz két napon belül, a többire semmi esély. nem igazán tudom hogyan lehet annyit összegyűjteni (néha az se világos hogy amiket megad azokat mire . ha érne annyit az egész, lehetett volna review nélkül hagyni egy csomó terméket és napi 1-et véleményezni, de minek.
a múltkori ilyenben a harmadik vagy negyedik doboz dobott egy márkásabb USB-C kábelt, mondjuk én nem tudom még használni, de az legalább több mint a semmi. -
veterán
Írtam Banggood-nak hogy 16 napja nem mozdult meg a Török Postás csomagom.
"2017-12-01 23:58
Origin, Item is at agent warehouse"
Még el sem indult.. ennyi időt azért nem szokott állni a szállító raktárában. Amúgy próbáltam rákeresni a TN-re a Turkish Cargo oldalán de nem találok olyan menüt ahol rá lehetne keresni. Valaki nem akadt már rá véletlenül?
Illetve van egy ilyen menü hogy
http://www.turkishcargo.com.tr/en/e-cargo/cargo-trackingDe ide a TN nem fér ki, meg valamilyen AWB Numbert kér ami fogalmam sincs hogy mi.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
Myers
senior tag
Sziasztok!
Bg-n 11.17-én előrendelésben vettem egy terméket. Várható szállítási időnek 11.30-át írtak. A termék státusza a mai napig még mindig Back Order.
Ennek a terméknek egy másik variációját (minimális a különbség) már korábban elkezdték kiszállítani, és az első értékelések alapján a minőséggel is vannak gondok.Szeretném visszakérni a pénzt, viszont az összefoglalóban lévő "Banggood-on újraküldés, visszatérítés, javítás-csere kérése" leírás alapján nekem nincs "Resending & Refund & Repair" gombom. Úgy emlékszem, hogy volt valami refund lehetőség (nem biztos, hogy pont ez a gomb), de már sehol nem találom.
Hogyan tovább, paypal dispute?
http://www.muszaj.hu/
-
Myers
senior tag
Igen, nov. 30.
Igazából már nem szeretném, hogy küldjék (egy lámpáról van szó). Azért nem szeretnék velük tárgyalni, mert elhúznák az időt és lehet, hogy addigra már elérhető lenne a termék és küldenék.Azért rendeltem elő, mert így kicsivel olcsóbb volt, de a mostani ára kb. 5%-kal több, mint az előrendelős ár. Aztán ha javítják a kezdeti hibákat, akkor lehet, hogy megvenném a "magasabb" áron.
http://www.muszaj.hu/
-
Tommmysun
senior tag
Csak, hogy a pozitív tapasztalatok is szaporodjanak...:
Még korábban rendeltem egy ilyen "Xiaomi Plant Monitort", de sajnos sehogy nem akart működni. 50-ből kb egyszer csatlakozott a telefonhoz és akkor is pillanatok alatt eldobta a kapcsolatot. Ma hajnalban írtam nekik, hogy nem ok a termék és szeretnék helyette egy másikat kérni, dobtam mellé egy rövid videót, ahol látszik, hogy nem tudok csatlakozni és vártam, hogy elkezdődjön a hosszas egyezkedés, és vitatkozás.... de helyette már jött is egy levél, hogy nagyon sajnálják, már rendezik is az újraküldést, ami hamarosan meg is jelenik a rendeléseim között, stb.. és valóban már látom is a My Orders menüben!
Szóval most kiosztok nekik egy képzeletbeli plusz pontot!
Kár, hogy árakban kezdenek elmenni, de legalább cserébe úgy néz ki, hogy a support-juk igyekszik!
[ Szerkesztve ]
-
Tommmysun
senior tag
Ezt most nem értem, ha nem telefonnal, akkor mivel csatakozzak hozzá? Próbáltam a Mi Home-al is, hátha jó, de azt olvastam máshol is, hogy azzal nem mindig ok, én viszont alapvetően a Flower Care-el próbálkoztam (szerintem ez ugyanaz mint a plant monitor, mivel a google play is ezt hozza ki rá), ha a QR kódot beolvasom a kapott tájékoztatóban akkor is ezt a progit tölti le!
Eleinte, amikor még 50-ből egyszer tudott csatlakozni, volt amikor még a fw frissítés is elindult, de mire befejezte volna mindig megszakadt a kapcsolat, így az is kétes, hogy miként ment fel, ha felment egyáltalán. Az utóbbi jó pár próbálkozásra már sajnos semmi nem történik, azon kívül, hogy egyszer felvillan rajta a LED.
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
válasz Tommmysun #5877 üzenetére
Ugy ertem hogy nem kell az android blutooth csatlakozast kulon megcsinálni hanem csak az apbol keress es talalj. Nekem van par az a bajuk hogy riasztast nem kuldenek es hatterben sem lehet oket figyelni csak manualisanesrtleeg probalj elemet cserelni benne az nekem megoldotta a hasonlo problemat
[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
Topikgazda
Ugye nem gond hogy off-ba teszem az előző 3 hozzászólást?
A téma nem igazán a topik témája. -
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Maradt 280 pontom. Úgy tudom dec 31-ig lehet beváltani.
Vanrá lehetőség, hogy átváltsam valamire amit át tudok vinni jövőre?
Vagy van-e olyan termékcsalád pl zseblámpák, amire sok pontot engedélyez?
A segítséget előre is köszönöm. -
zeon.hu
nagyúr
válasz balazs1956 #5881 üzenetére
My accounts - my points menüben írja, hogy mennyi jár le idén.
Ha van ennyiért most kupon, arra beváltható de azoknak is van lejárati ideje.
Termék árát max 15%-al lehet pontokkal csökkenteni. Itt a leírás róla (angol).#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
#?*@&!
-
Flashy
veterán
úgyis kérdezni fogják majd páran, röviden emlékezzünk meg a karácsonyi játékról, mert szerintem ez most különösen félresikerült: 504-et gyűjtött a lista szerint az első, a toplistában háromnak lett meg a 9 különböző mindössze. az 5 zokniból a legnagyobb 225 puzzle után járt volna, még a toplista alján levőknek se lett meg ennyi (attól még másnak meglehetett, de lefelé egyre kisebb valószínűséggel). normál játékkal olyan 150 körülit lehetett összeszedni talán (van benne egy kis random faktor), nekem mire összejött a 110 addigra már elfogyott a 110-es ajándék. elvileg dec 26-ig tartott volna a játék, de már ma reggel se működött, még az időzóna különbséget figyelembe véve is mintha korábban bezárták volna. és később is kezdődött.
kitalálnak egy ötletet, elkezdik megvalósítani, van zene, design, feladatok, de aztán kisiklik valahol... az előző pár játék is bugos volt már, de tényleg inkább ne is lenne. nem mérgesen háborgok, csak kár, hogy nem tudják végigvinni rendesen, pedig kéne lenni rá erőforrásnak. -
HornedReaper
senior tag
Zoknikat cseszték el a legjobban, vártam hogy pottyanjon valami, erre a megadott időben már csak a legkisebben volt egy kupon.. A legnagyobban elvileg Xiaomi vezeték nélküli bluetooth headset volt, de gondolom csak 1-2 darab.
Amúgy a teló is érdekes, kamu az egyik hátsó kamerája, és a proci sem feltétlenül a megadott a tesztek alapján
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
Banggood app-ba tettek be egy szerencsekereket amivel lényegében a lejáró pontokat le lehet cserélni újakra. Most pörgettem 5-öt összesen 50 pontért és kaptam 145 pontot cserébe.
Ötöt lehet pörgetni egy nap. Nem sok de legalább valami.[ Szerkesztve ]
-
válasz maestro87 #5887 üzenetére
Hali,
Pörgettem egy $10-os kupont. Azt nem tudod, hogy van-e érték limit aminél fel lehet használni? Azt megtaláltam, hogy melyik kategóriákra nem lehet felhasználni, de hiába választok más pár ezer forintos cuccot azt mondja a kuponra, hogy not valid. De ha vmi 30-40ezer forintosra akarom beváltani arra engedi.
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
-
-
Topikgazda
A nem a láthatóság, hanem a biztosítás, mint ajánlott. Egyszerűbb az elvesztés esetén a refund intézés, bár nagyon ritkán vesznek el a dolgok, de sajnos nagy hígulás van a postánknál, a 22-én 08:58.-kor megérkezettre könyvelt küldeményem még mindig a Nemzetközi Kicserélő Központban vár a kijövetelre, egy 18 $-os telefon kamera.
-
spidersoft
senior tag
Üdv! Mi most a helyzet a 1080 pontért $10-$5 kuponnal? Jó lenne venni belőle, de nem adja be... Már van egy ilyen kuponom, lehet azért? Viszont a meglévőt nem hagyja levásárolni: kinéztem két terméket, össz. $10.50 értékben, és azt írja, hogy:
"This coupon can only be used on products in a specific category and on orders over a certain amount."
Ugyanezen két terméknél pontokat hagyna kedvezményre beváltani, de most a kupon levásárlása volt a cél.
Röviden:
- Az egyik termék "promo" címkés, lehet ezért nem tudok $10-$5 kupont beváltani?
- Azért nem tudok újabb kupont igényelni, mert már van egy, vagy valamiért kivették a lehetőségét? Régebbi posztokban volt rá panasz, de a jelen állapotot nem ismerem.Köszönöm az infót!
-
spidersoft
senior tag
válasz spidersoft #5899 üzenetére
Kicseréltem a terméket egy nem promosra, így már hagyta beváltani a kupont, de újat nem tudtam venni. Ugye lejárófélben lévő pontok miatt lenne esedékes, mint gondolom sokaknak mostanság
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest